ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון לשני שימושים: 1. גיימינג שיתמוך במשחקים ברמה בינונית עד גבוהה (לאו דווקא Crysis אבל גם לא טטריס) שיחובר לטלויזיה HD דרך HDMI 2. HTPC. התקציב הוא עד 4,000 עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. נושאים קריטיים: 1. Small Form Factor - Mini ATX 2. שקט - המחשב ישאר דלוק 24/7 ובמצב IDLE/HTPC עליו להיות שקט לגמרי. במצב משחקים השקט חשוב אך פחות. 3. Intel חשבתי על מארז SG05 או SG07, ולוח Z77 כלשהו עם מעבד i5. מעונין בהתיחסות למארז / לוח אם / מעבד / ספק / כרטיס גרפי / קירור. אין צורך לכלול כוננים (מתוכננים SSD ורגיל), מקלדת/עכבר, זכרון. אין צורך ב-OC או בשדרוגים לעתיד.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות האחרונים קראתי רבות פה והרכבתי מפרט מחשב מהמלצות של חברים פה בפורומים השונים. המחשב אמור לשמש אותי בשלוש ארבע שנים הקרובות. עיקר השימוש הוא ישומי אופיס, אינטרנט כמו כולם. בנוסף לזה עריכת תמונות בתוכנת גרפיקה ומשחקים. לוח אם Asus P5Q-Pro מעבד Intel® Core 2 Quad Q-9450 2.6GHz 12MB 1333MHz קירור למעבד Thermaltake V1 מארז Thermaltake M9-VI1000BNS ספק כח Thermaltake TR2 Qfan 500W W0194 כ.מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI דיסק קשיח W.D 320GB 7200rpm SATA II 16M (AAKS) מסך LG 22" Wide Screen W2252TQ זיכרון Corsair 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX עכבר Logitech MX1000 מקלדת Logitech Wave Keyboard רמקולים Logitech Z4 DVD צורב DVD…
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD 64 מישהו יכול להכין לי מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, כונן דיסקטים, כונן די וי די, צורב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומארז עד 8000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה מחשב לחבר שהרכבתי [ פעם ראשונה דרך אגב אז לא לצחוק ] המחשב הוא למשחקים [הרוב לקאונטר סטרייק סורס, וגם למשחקים קטנים והוא מקווה להריץ כמעט כל משחק היום] הוא לא מתכוון לעשות OC, אבל לשדרג את המחשב בעוד כמה שנים כן. אממ.. לא כולל מסך וכונן דיוידי\צורב . אז הנה מה שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38420 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מדובר במחשב של 4 שנים... לוקח למחשב המון זמן לעלות, אבל אחרי העלייה הכל עובד תקין. בדקתי עם hdtune ויש לו כ 25 סקטורים פגומים. מדובר ב HD WD black 250g. אשמח לקבל המלצות על hd אמין וזול. איך ה HD של היטאצ'י? ראיתי 320g ב 240 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אמור לעלות הלפטופ הבא? מעבד: INTEL CELERON M 360 1.4GHZ; זיכרון: 512MB DDR; דיסק קשיח: 60GB; כרטיס מסך אינטגרלי UNICHROME PRO 3D/2D UP TO 64MB; צורב DVD: DVD DUAL LAYER ; כרטיס רשת 10/100; כרטיס רשת: אלחוטית מובנה 802.11 B/G; מודם: V.90 56K; מסך: 15.1" מסוג XGA (1024X768); יציאות: 4יציאות USB (2.0); יציאות לרמקולים ומיקרופון חיצוני; יציאת S-VIDEO; PCMCIA. משקל: 2.9 ק"ג. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחותי הלך המחשב והיא מעוניינת לקנות חדש. התקציב כאמור 2800 ש"ח לא כולל מארז, רמקולים, מקלדת, עכבר. שימושים: 1. מה התקציב? 3300 ש"ח +- למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים CS:CZ וישנים יותר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, סט אלחוטי מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מארז, יש Hקב 6C 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הכל הולך 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין דרישות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה מנוע סילון 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמ…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים - לגיימינג (מחשקים כבדים) התקציב - 3500 ש"ח ציוד היקפי - אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים (מצידי הבסיסים של מיקרוסופט) אוקיי אז כבר יש לי בסיס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem Gigabyte ATI Radeon HD4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Model 44022/R485ZL512H סה"כ מחיר של הרשימה שהבאתי: 3037. אז 2 דברים: האם הבסיס שהבאתי טוב? איזה ספק ומארז לצרף? תודה רבה, דניאל
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1850-2250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, בעוד שנתיים לימודי מדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות תכנות (Java, C וכדומה) - android studio בעיקר לדעתי. אימולטורים של סמארטפונים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ FHD כנראה שאחבר למסך גדול בבית אעבוד גם עליו עם המסך והמקלדת שלו, לכן חשוב מקלדת נוחה ומסך . …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום, חבר הפנה אותי לפה מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. העדפה אישית שלי היא שהקנייה תתבצע בKSP מטעמי נוחות , אני מעוניין לבצע במחשב OC קל בעזרת חבר. אז בינתיים מה שחבר שלי הציע זה משהו כזה: חבר שלי המליץ לי על מארז Compucase CI-6A21 אך אני העדפתי מארז פשוט יותר כמו זה שנמצא במפרט, מה דעתכם? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. 2400 שקל. א) לנצל הכל. ב) אין חריגה. 2. עריכת אודיו Audition Cubase FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הכי פשוטים ושיהיו חוטיים רמקולים לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול במחיר של 1200 שקל בערך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי שום ידע בנושא. המחשב מיועד ללימודי תיכון, ICQ, מסנג'ר, גלישה באינטרנט, אימיול, צפייה בסרטים, מוזיקה ואולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. אני לא מבין כלום במחשבים ניידים ולכן חשוב לי שתסבירו לי מה כדי לי ולמה. למה כדי לי לקנות 1 ג'יגה זיכרון ולא 2 ג'יגה? כמה מקום אחסון אני צריך על המחשב? למה דווקא המעבד והכרטיס מסך שהצעתם וכו'... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתלבט בין 3 דגמים של מחשבים ניידים, לאחר שחיפשתי זמן רב עבור הדגם המתאים לי. מה חשוב לי? מקלדת נוחה (הכי חשוב), סוללה, תצוגה טובה, אמינות המחשב לאורך זמן וכמובן ביצועים. התלבטות היא בין הדגמים הבאים: Asus ZenBook UX430UA Asus Pro P2430 Lenovo ThinkPad E470 אציין כי מדובר בדגמים בעלי מפרט טכני זהה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
קיבלתי הצעת מחיר למשחב שנועד לסטודנט (למחשבים) וחשוב לי לשמוע את דעתכם עליה. בכל מקרה, המחשב צריך לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות והוא לא מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה 3900 ש"ח. נ.ב. תודה ל bose על הפעם הקודמת...
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכבים העלה בשביל מכונת ביצועים. Asus P4S800D -e Deluxe SIS 655TX 703 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,164 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 EL Golden Dual Channel Kit 1,082 ש"ח Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 1,395 ש"ח סה"כ 4,343 ש"ח תגידו מה דעתכם. כל מה שמסביב כגון מסך הארד וכדומה לא חשוב. כבר יש לי אותם.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לקנות מחשב למשחקים, להבנתי עדיף אינטל, אבל אם מישהו חושב אחרת - בבקשה תמליצו. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. לא להציע לי את המפרט עם הHD4850 מTMSFOX, הם ייקרו אותו וביטלו הנחת מזומן. אני בעיקרון נעול על המפרט הזה כי אחרי 4 ימים של מיליון קומבינציות שניסיתי זו הכי משתלמת. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤126 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe ¤476 כמות:1 http:/…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב "משרדי" בתקציב מאוד נמוך ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים עבורו. המפרט הוא משהו כזה: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.0GHz E2180 : "SLA8Y" - BOX ¤329 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ¤202 מחיר סופי: ¤1014 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הזה עדיין לא סופי, וכפי שרואים חסר לוח אם. אני מעדיף שכל העסק יהיה כמה שיותר זול וקטן (micro atx ?) עם כרטיס מסך מובנה שיסתדר עם עבודת אינטרנט שוטפת (Flash וכו' אולי אפילו מעט 3D ?) בתודה מראש, מייק.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, זו פעם ראשונה שלי כאן אז אני מקווה שלא אעשה פדיחות לעצמי. הנה העניין: אחרי 10 שנים של קניית מחשבים ב1500 ש"ח לצרכי אופיס/אינטרנט, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להתקדם! לכל החבר'ה כבר יש מחשבי גיימינג ועכשיו הגיע תורי! המחשב עצמו יוצב בסלון וישומש כמחשב גיימינג ומדיה בשימוש כבד. האישה ואני צורכים את כל התכנים שלנו מהאינטרנט (סרטים, סדרות, מוסיקה) ושנינו היינו גיימרים בעבר (מתי בעבר? כשההורים היו אלה שהיו משלמים על המחשב...) שרוצים לחזור לגיימינג עכשיו כשהקריירות סוף סוף במסלול יציב ויש יותר זמן פנוי מבעבר. להלן הפרטים: 1. תקציב מקסימלי: 5000 ש"ח. חשוב לציין שהסכום אינו כולל מעבד, וזאת מכיוון שזכיתי לקבל חינם מעבד i7 אקסטרים. ניתן יהיה לחרוג מהתקציב, הכל פונקצי…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים! מעוניין בהצעה למפרט עבור מחשב חזק שעיקר השימוש בו הוא עבודה באופן מקצועי עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ, פריהנד וכדומה) - לא תלת מימד. בנוסף יעשה שימוש במחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים קלילים (משחקי פלאש, ארקייד קטנים, לא CRYSIS ודומיו) דרישות החומרה הבסיסיות לדעתי הן כדלהלן: 1. מעבד Q6600. 2. קירור למעבד - ? 3. זיכרון 4 גיגה - ? 4. צורב DVD - ? 5. דיסק קשיח מהיר עבור מערכת הפעלה - ? 6. דיסק קשיח לאכסון מידע - ? 7. כרטיס מסך איכותי שיתמוך במסך LCD ''22 ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050 פיקסלים - ? 8. מארז שחור פשוט - ? 9. ספק כוח 400 וואט - ? חשוב מאוד! שכל המחשב יירכש מחנות אמינה המציעה גם שירותי תמיכה ומעבדה במידת הצורך באזור השרון/מרכז. תודה רבה מראש לכולם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-