עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mistaarvim,

מחשב נייד intel celeron ?1.7ghz cache ?1mb bus 533mhz מסך 15.4מצלמה מובנת במסך wide ?1280?*?800 כרטיס מסך intel gpaphics media accelepator 950 pcie זיכרון 512mb ?667mhz ddr2 כוננים צורב dvdrw dl ד.קשיח 80gb ?5400rpm s.Ata הצעה שחבר שלי קיבל ב3700 שווה? זה לא מחשב למשחקים ממש...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כוח ב2400 צריך שיהיה crossfire בלוח אם כי יש לי כבר בבית HD3850 ובעתיד אני כנראה אקנה HD4870 ואני יעשה crossfire ובבקשה לא לחרוג מ2400 תודה ובבקשה 4GB ראם אין צורך בהארד דיסק כרטיס מסך וצורב DVD

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום לכולם אני מודע לכך שאינטל שולטת בשוק הניידים אבל אני רואה שיש הבדלים אדירים במחיר בין INTEL ל AMD. אני זקוק לנייד לצרכים של גלישה,אופיס ומשחקים כאשר במשחקים אני מתכוון ל NBA 2006 ומשהו ברמות הללו. הניידים מבוססי INTEL עם כרטיס מסך נפרד עולים המון לעומת זה ראיתי ניידים מבוססי AMD שנמצאים בתקציב שלי. האם למשל זהו נייד מתאים לצרכים: AMD Turion 64 X2 Mobile Technology 1.6 GHz TL-52 מסך 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Nvidia GeForce Go 6150 מסך: WXGA נפח: 512 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA Sound blaster pro 16 bit כרטיס רשת 10/100: כרטיס רשת אלחוטי…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by kot snikers,

איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by BoriTTo,

שלום, אני הולך לקנות מחשב לצורכי אונברסיטה לאחותי. עכשיו אני צריך כמה עצות כי אין לי מושג במארזי SFF יש לי כמה דרישות וכמה דברים שעדיף שיהיו. דרישות: מקום 1 לכונן דיסקים ואחד לפלופי. עדיפות: שיהיה רדיו מובנה עם שלט, או לפחות שלט, וגם יתכן איזה TV tuner שאליו אני אוכל לחבר אנטנה (אין לי כבלים או יס, כן, הרבה אנשים כבר אמרו לי שזה עצוב אבל זה מה יש ) השאר די לא חשוב. CPU: לפי הSFF (amd או intel) לא ממש משנה, משהו שיחזיק. RAM: 2x256 samsung או משהו בסיגנון, לא יהיה o/c בכל מקרה. מסך: כנראה LG F700B או משהו בסגנון. CRT 17 שנראה נחמד ולא מזיק. HDD: WD 120GB ATA 8mb Liteon cdrw +dvdrom floopy כנראה שאני לא אצתרך כרטיס מסך, כי אני אחליף את מה שיש אצלי במחשב (R9000)…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Motix,

דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by oren778,

למה R61 עם מעבד T7250 עם מהירות 2000MHZ יותר יקר מR61 עם מעבד 8100 עם מהירות 2100MHZ

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by nazgull,

שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!

10. תקציב: 1200-1400 ש"ח. צורך: עיבוד פוטושופ. זקוק ל: 1. מעבד 2. לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) 3. זכרונות לגבי 1. עיקר ההתלבטות היא בין: א. AMD Athlon 64bit 6400 2MB - ב450 ש"ח ב. AMD Phenom II X3 710 2600mhz 6MB - ב650 ש"ח אשמח למילת ייעוץ (אפילו המלצה אחרת?) והתאמת לוח אם וזכרונות בהתאם למחיר ולמעבד. תודה! איתן.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני רואה שהמחירים כבר מגיעים ל 2300-2400 שקלים שזה מאוד נחמד. יש משהו בסדר גודל הזה שמציע יותר משנה אחריות? אני רואה שטושיבה מציעים שנתיים, עוד מישהו מהשחקנים הגדולים? דרישות: מעבד i3 לפחות, מסך 15.6 אינץ', מערכת הפעלה ואחריות מקיפה ככל האפשר.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by online,

פנה אליי חבר בבקשה לייעוץ. הוא צריך מחשב לפי הצרכים האלה: * הצגה ועיבוד של קבצי אקסל גדולים מאוד * וורד + מצגות * אחסון קבצים גדולים * נשיאת המחשב מלקוח אחד לשני * עמידות לאורך זמן לפי ההבנה שלי הוא צריך מחשב כזה: * מסך 15 אינץ' * 4GB זיכרון, או 2 ולשדרג לבד * דיסק קשיח בנפח 500GB * לא צריך כרטיס מסך * מסך עם רזולוציה גבוהה (1440*900 או 1080P) * מעבד מה שיותר חזק במסגרת התקציב. * אחריות של שנתיים לפחות כי המחשב נקנה מטעם העבודה ואין מקום למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה קונקרטית לדגמים או המלצת-נגד לדגמים שיש להימנע מהם למרות המחיר האטרקטיבי? למשל דגמים שזוללים סוללה, או דגמים לא-עסקיים שיתקלקלו מהר בתנועה? תודה[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 09:42:58 עברתי על הדגמים של HP …

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. היי! אשמח לקבל מפרט עד סכום של 2600 ש"ח ללא מסך רצוי מעבד אינטל 775 לוח אם O\B קשיח-80 ג'יגה.צורב DVD זיכרון 256M .השימוש במחשב זה לצורך עבודה משרדית אופיס. תודה!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by neree,

יש לי מחשב של לנובו עם windows xp ואחרי חיפוש ארוך גיליתי תיקיה מוסתרת שנקראת RRbackups כבר הבנתי איך אני פותח אותה ואני רוצה למחוק את זה-מהתוכנה עצמה אני לא יודע איך למחוק את זה רציתי לדעת אם אפשר פשוט למחוק את התיקיה מהכונן וזה יפטור לי את הבעיה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  16. אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שימושי המחשב יהיו מעט תכנות, SOLIDWORKS, עיבוד תמלילים ואקסל (גם שימושים מתקדמים באקסל - אם זה משנה) ושימוש יומיומי רגיל. אני כבר סגור על דגם מחשב ועל הכל, והשאלה שלי כאן היא עבור נתונים זהים למעט המעבד. עבור השימושים שלי האם שווה את תוספת התשלום (כ-600 ש"ח), עבור שדרוג המעבד מ-i5 6200u ל-i7 6500u?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  18. Started by koof,

שלום כולם, אני מחפש נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני, וגם יהיה מרכז מולטימדיה - כלאמר שאוכל לחבר לטלוויזיה/מקרן או צג יותר גדול. נשמע לי שהיום הגיוני לדרוש לשם כך חיבור וידאו דיגיטלי - כך גם כשהמחשב כבר יהיה ישן (בן שנתיים) הוא יוכל לעשות את זה בצורה טובה. ולתחושתי יש גם צורך בכרטיס מסך יותר מהבסיסי, וכמובן אחריות רצינית לשלוש שנים. עד עכשיו מצאתי בעצם רק שניים שעונים לדרישות: acer 5684 dell 9400 (אגב - למה באירופה - לא בארה"ב - אפשר לקנות כזה מהאתר הרשמי של דל במחירים שפויים, ובארץ למרות הכתבה איתם מסוף אפריל אין זכר במפיצים המורשים ובמקומות אחרים המחירים גבוהים בכ30%?) עוד רעיונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. אני צריך מפרט בתקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ולתוכנות יענו שיהיה חזק ושיהיה לטווח ארוך לעוד 3-4 שנים... אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זיכרון, צורב דיוידי חזק והארד דיסק 160 GB אם מישהו יוכל אני אודה לו ...

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by Yaarit,

שלום, אני צריכה עזרה בקניית מחשב נייד, לא רק ללימודים אלא גם להורדת מוזיקה סרטים וקצת פוטושופ. חשבתי לקנות Dell Inspiron N5030, ורציתי לדעת אם זה מומלץ. שמעתי על האתר זולפרייס ורציתי לדעת אם כדאי לרכוש את המחשב באתר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אחים שליי בקרוב אני קונה בחו"ל ,מעבד , זיכרון , לוח אם , מארז וספק . עכשיו אני החלטתי ללכת על הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 (הסוקט החדש 939 ) זיכרון - OCZ PC4000 Gold 512x2 לוח אם -ASUS A8V Deluxe (היחידי שייצא לסוקט החדש ) כרטיס מסך - X800XT מארז וספק - לא בחרתי שום דבר תמליצו על משהו טוב המחיר לא חשוב . השאלה שלי היא ככה : 1 . האם לקחת את הלוח החדש של ASUS , והאם הוא יהיה בין הטובים לסוקט ? או לחכות ולראות שייצאו לוחות אחרים לסוקט הזה (אין לי ממש כוח לחכות ) 2 . בנוגע לזכרונות איך הם מבחינת תיזמונים ? (מבחינת OC אני יודע לפי הביקורת באתר שהוא הכי טוב ) והאם לקחת זיכרונות אחרים שהם יותר טובים מבחינת תיזמונים ומבחינת OC או שהלא מצויינים מבחינת הכול ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by Bulugulu,

אהלן, בניתי את המפרט הזה במטרה לשחק בהגדרות מקסימליות\גבוהות עם AA, ברזולוצית 1920X1200 (מסך אחד). זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i5-2500K Tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15701 כמות: 1 מחיר: 982 ש"ח ( למזומן:962 ש"ח ) CORSAIR 8Gb Kit (4GX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14106 כמות: 1 מחיר: 689 ש"ח ( למזומן:675 ש"ח ) Twintech GTX580 1536MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL לרוכשי מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13985 כמות: 1 מחיר: 2,284 ש"ח ( למזומן:2,238 ש"ח ) קירור למעבד CoolerM…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. בניתי לעצמי מפרט אבל אני מעוניין לשמוע גם את דעתכם עליו! המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אבל כן מיועד למשחקים והרבה וגם לעבודה ממושכת! אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי להרבה זמן ויעבוד מהר וכמו שצריך. המפרט: * AMD Athlon 64 +3200 (939pin) * Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 * Some Brand - 512MBX2 DDR400 PC3200 (Dual Channel) * Some Brand - Radeon X800XL or GeForce 6800GT * Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA * Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 * Antec or ThermalTake Power supply (400Watt) * Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan אגב שכחתי לציין..אין צורך בציוד הקפי. ואיפה שכתוב "Some Brand" זה פשוט כי אני לא…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים