ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקבל חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג - למרות שאני גם משתמש בו לא מעט לצורכי מוזיקה(שם הדגש הוא על המעבד וזיכרון) לכן אני הולך על 8 ג'יגה למרות שגם 4 היה מספיק לבנתיים. המפרט מ-tms אם יש לכם שינויים/המלצות אני יותר מאודה לכם. שיהיה לכולנו אחלה שבוע! Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המחשב HP Pavilion DV3 2090EJ. המחשב מעולה באמת והכל. אך סליחה על הבורות אבל שמתי לב שיש לו כניסה מוזרה, מישהו יודע מה היא? יכול להיות שזה סתם משהו שולי ולא חשוב, אבל אני עדיין רוצה לדעת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 מחיר המפרט - 2285 ש"ח, ללא מסך - זה בערך גם התקציב. המחשב נדרש לעבודה ביתית ושיעמוד בהרצת משחקים חדשים בצורה בינונית כרטיס הקול - לא עקרוני בכלל ללא OC תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. אני בחמישי הקרוב נוסע לאילת אם רכב ומעוניין לקנות מחשב נייח לשתי מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שיש לי כרגע אבל אותו אני יקנה בפעם אחרת לא באילת כדי שיהיה לי מקום ברכב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי כבר מחשב.....זה מאוחר מידי לישאול..אבל בכול זות מה דעתכם על המיפרט הבא: (המחשב מיועד למישחקים!!!!!) מעבד:AMD ATHLON3000 64BIT 754 PIN כרטיס מסך:MSI ATI 9800XT 128 DDR זכרון:KINGSTON DDR 256M 400 MHZ *2 לוח אם:K8N NEO PLATINUM NF3 מארז מהודר לפנטיום+ספק כוח480וואז+שנני מאוררים כונן:dvd*16 כול השאר.:מיקלדת ...עכבר הארד דיסק..הכול היה קניתי דברים מרכזיים ......הכול עלה לי 4500 שקל..!! תביאו תגובות!
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי i7 920 לוח אם EX58-UD3R אני רוצה לעשות CF ל6870(כמובן אם שאני גם משדרג ספק ל700W) האם זה אפשרי? האם אחד הכרטיסים יכול להישרף לי?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
amd 64 3000 939+מאוורר m.board-msi neo2platinum 939 radeon 9600 256 או שעדיף 128? 2*512 ddr 400 lg dvd rw lg cdrom floppy 80g sata mag 17" lcd 16ms מארז עם איוורור צדדי+ספק 5500 מזומן
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arkham city, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, אבל אשמח לקבל הצעות למסכים (לא כלול בתקציב, עד 900 שח")-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת+סרטים HD אוהב שהכל רץ מהר הפעלת משחקים ו OFFICE ביחד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתשמש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת המחשב דולק 24/7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי LED 20 ו גם מחובר ל LCD 37 אבל רק לסרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, עיון במסמכים, עבודות Excel, מצגות, אינטרנט ולצפייה בסרטים. מתלבט בין מסך 15.6 ברזולוצית FHD (1080x1920 או מסך 14 ברזולוציה (1600x900) כיום אני משתמש בנייד מהדור הקודם עם מסך 15 ברזולוציה של 1400x900 ולכן מסכי ה- HD (720x1368) כלל לא מתאימים עבורי. האם למטרות שלי, מסך 14 אינצ' יהיה מספיק ובמילים אחרות לא קטן מידי? אודה לעזרה מבעל ניסיון...
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הT2350: ארכיטקטורת CORE Duo במהירות 1.86MHz 2MB L2 Cache 533MHz Bus 31W הT5600: ארכיטקטורת CORE 2 Duo במהירות 1.83MHz 2MB L2 Cache 667MHz Bus 34W מבחינת נתונים יבשים הם מאוד מאוד דומים. אבל יש הבדל של כ300-400 ש"ח ביניהם. למה? איזה הבדלים נוספים יש שפספסתי? איזה יתרונות יש ל C2D על פני ארכיטקטורת CORE (המצויינת) שמצדיקים את המחיר? בבקשה הצילו... אני מתלבט בין 2 ניידים ואני צריך איזושהי החלטה... עריכה: ולכל אלה שיגידו לי "GOOOOOOGLE", או "תעשה חיפוש באתר"... אז חיפשתי שעות ולא מצאתי הסבר מניח את הדעת. לא סתם אני מכיר את נתוני המעבדים בע"פ. אגב, גם לא מצאתי באנצ'ים שמשווים בין המעבדים הללו (למרות שחיפשתי בנרות). אני אשמח אם מישהו ישים פה קישור לבאנצ' כזה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בארה"ב במחשב החדש של DELL... מדהים מה מקבלים שם בתמורה למחיר יחסית נמוך לשכר הממוצע: מעבד - Intel Core 2 Extreme QX6700 quad-core processor overclocked to 3.2GHz זיכרון - 4GB DDR2 SDRAM כרטיסי מסך - 2x 768MB Nvidia GeForce 8800 GTX graphics cards (שניים ב - SLI) דיסקים קשיחים - 10,000rpm 250GB drive ובנוסף - a single 750GB 7,200rpm unit. סה"כ 1TB of hard drive storage מסך - "DELL 2007WFP 20 מערכת קירור - H2C cooler - combination of liquid and Peltier cooling to chill the processor - היתרון - אין צורך במאווררים, מה שהופך את המערכת למאוד מאוד שקטה. כרטיס קול - Sound Blaster X-Fi Extreme Music sound card. כוננים - שניים - DVD burner + DVD/CD-RW com…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כיוון שהוא הולך להחליף את המחשב בבית, אני מעדיף 17". מישהו יודע איך ה-4710s של HP? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14269 על פניו, הוא עומד בכל הקריטריונים, חוץ מהאחריות המוגבלת. מישהו יודע כמה HP גובים על הארכת אחריות? בתודה,
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח לHTPCעם תמיכה בDDR1 ויציאת TV. עדיף שתהיה יציאת COMPONANT. וכן יציאת קול אופטית. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב(מדעי המחשב) והייתי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי כשאני לא בבית ובדרכים. * מטרות המחשב? השימושים של המחשב: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, עבודה על פוטושופ ולמרות שכרגע אין לי זמן למשחקים הייתי רוצה את האופציה לתמיכה במשחקים כבדים(כלומר כרטיס מסך סביר). * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף... שיחזיק 3-5 שעות בעבודה משרדית\תכנות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, מעוניין בUSB3, HDMI וקורא כרטיסים בסיסי(יהיה נחמד אם יתמוך גם בCF, אבל אני לא חושב שקיים דבר כזה), אולי גם VGA או DISPLAYPORT אבל לא חובה. * בלוטות? מעדיף שכן, אבל לא סוף העולם אם לא יה…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB ¤690 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392021 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI קרור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ¤145 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=198257 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1191¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il I need a motherboard for overclocking and future CF/SLI Memory for overclocking so I prefer that it will be 1066Mhz so i wont need to OC it and a gpu cooler wich I decided I need because of the high temps in Israel at summer If you think I should change something please tel…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם לוח אינטל עם מעבד פנטיום 4 2.0 MHZ 400 Fsb זכרון 256MB SDRAM 133MHZ כניסה AGP X4 וכרטיס מסך G-FORCE 2 Mx440 אני רוצה לשפר את מחשב כדי שיריץ משחקים בצורה טובה יותר האם הוספה של כרטיס Saphire RADEON 9800 PRO 128MB והוספה של עוד 512 מגה זכרון מאותו סוג ישפרו את המחשב לרמה טובה והאם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? ולכמה זמן המחשב הזה יוכל להספיק לי כך שהוא ימשיך להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? צריך לציין כי אני עובד ברזולוציות של 1024X768 ואין לי כוונה לעבוד על רזולוציות גבוהות יותר
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מחשב למשחקים כבדים כולל מסך 22 ללא ציוד הקפי.......אבל גם ללא מעבד כי אנני מקבל עוד מעט את ה qx9650 מארצות הברית אני רוצה גם שהלוח אם יתמוך ב cf תקציב 5800 כולל מסך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב של אחותי הלך ואני קיבלתי את המשימה להרכיב מחשב חדש... מחשב בסביבות 4000 אלף (רק המארז+עכבר אלחוטי) בלי מסך/מקלדת/רמקולים... המסך שיש כבר 20 אינץ רחב של LG השימושים העיקרים... אינטרנט,אופיס,קומפי (לומדה לילדים קטנים),משחקים לילדים קטנים ושמירה של תמונות משפחתיות צריך מחשב שיהיה יחסית טוב ולא יתיישן אחרי יומים... (לפחות 4-5 שנים) המפרט שחשבתי עליו: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤549 כרטיס מסך: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 ISILENCE 4 512MB DDR2 : H465P512P - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤457 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-