עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב לשימוש גרפי עד 2.5K לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC צריך להפעיל את התוכנות CS3 Illustrator Freehand Photoshop Indesign Html & css Dreamweaver Flash שפת actionscript 2.0

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by ohadc,

שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by ilay22,

קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by HellBoY,

אז אחרי שקנינו מחשב לכל המשפחה, הגיע הזמן גם לי קודם כל, האם אפשר היום לקנות מחשב בלי כרטיס מסך ולשדרג בעתיד הקרוב(3 חודשים-חצי שנה)? או שאנחנו היום בתקופה שהכל עוד מעט הולך להשתדרג ולא יהיה אפשר לשדרג כבר? פעם שעברה שקניתי לי מחשב שבועים אחרי הקניה יצאה סוקט חדשה וה PCI-E ככה שממש נדפקתי. אם זה אפשרי, אז חשבתי על משהו כזה: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: כמו שאמרתי, המטרה היא לשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים, אז צריך לוח אם מתאים לשדרוג עתידי + כרטיס מסך מובנה. יש חיה כזאת? זכרון: 2GB Kingston Value דיסק קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז וספק: חשוב לי שהמארז יהיה דיי שקט. במארז היום יש רק 5 מאוור…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by rafi_h,

שלום, רציתי לדעת מתי יצאו הסדרות dv5 ו-dv6 של HP ומה ההבדל בינהם מלבד מפרטים ספציפיים של כל דגם. האם תחת הסדרות הספיקו לצאת דגמים מעודכנים יותר שכללו עדכונים ושיפורים? תודה,

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by amirsource,

אהלן כולם, יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש.. ויש לי שאלה לגבי המעבד,,אמרו לי לקנות את הG0 שאני לא זוכר בדיוק מה זה. אבל מה ההבדל בדיוק בין זה לגירסא הקודמת?. יש הבדל פיזי? או משהו כזה? כי אני זוכר שזה בא עם קירור סטוק כזה. יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא זוכר טוב...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by mishar6,

שלום.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה4000 עד 4500 המחשב ישמש בעיקר למוזיקה משחקים וסרטים פה ושם.. חשבתי על מחשב בגודל של 15" בערך.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום לכולם הרכבתי מפרט שישמש אותי לכל המטרות(גיימינג+אוברקלוקינג....) המפרט עולה לי בעקרון 8200 שקל - KSP אני אשמח לקבל הערות מכל סוג (גם אלו שיכולות להוריד במחיר) לגבי המפרט לגבי למה דווקא בKSP - פשוט ההבדל בחלקים ביחס לכל חנות מקוונתאו לא מקוונת הוא זניח ולא רוצה אחריות מרובת חברות - אבל אשקול כל הצעה תודה מראש ‏Asus Maximus II Formula s775 1600Mhz ‏Intel Core 2 Duo E8400 ‏2x2GB Kingston HyperX CL5 Zotac GTX285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ‏Westren Digital 1TB 7200RPM 32MB ‏DRW-22B1LT DVD±RW x22 Black LightScribe ‏TheRmalTake V1 Copper 110mm Blue Led CL ‏ ToughPower W0103 600W PFC 24pin‏TheRmalTake ‏Samsung T240 24'' 5ms 1:20000 DVI WideScreen‎ Antec P182 Mid To…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  12. שלום רב אבי מחפש מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית. הוא כרגע מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. האחריות שווה אצל שניהם, ולמחיר אין חשיבות רבה. הנה טבלת נתונים השוואתית של שני המחשבים: *נראה כי התמונה אינה מופיעה כמו שצריך, לכן אם אינכם רואים אותה בשלמותה, אנא פנו ללינק זה: http://img113.imageshack.us/img113/9346/comparaison.jpg תודה מראש על העזרה! **דרך אגב, כיצד ניתן לגרום לתמונה להופיע בשלמותה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב מבוסס AMD , עם לוח אם בעל כ.מסך טוב (לא מעוניין להשקיע על חיצוני ) המחשב יהווה מחשב עבודה לתוכנת vmware לצורך לימוד. המחשב יעבוד בצורה אינטנסיבית ובעומסים. דרישה לספק כוח איכותי ואוורור נורמלי במארז. חלקים של חברות מוכרות. ללא ציוד היקפי ומסך רק מארז מחשב. צבע המארז לא משנה (העיקר לא מזעזע) Oc לא מתוכנן. גיימר קליל ,חובבן (call of duty וכד'...) צריך מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף תקציב של 2000 ש"ח. תודה רבה ושיהיה אחלה יום.

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היי, אני מעוניין למכור את הנייד שלי, זהו Dell Inspiron 1525, המפרט בצד. הנייד הוא בצבע ירוק (שמצריך תוספת כסף), מגיע עם מגן מקלדת + נרתיק מעטפה ספוגי קשיח, יש לו עוד חצי שנה אחריות בדל ישראל והמפרט מעולה (מעבד C2D T5750 עם 3GB זיכרון ו 250GB הארד-דיסק), הוא במצב מצוין, נרכש לפני כחצי שנה. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותי בתהחשב בנתונים שלמעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב שהאחריות עליו היא שנה. אם אני קונה את המחשב באינטרנט, למי אפשר לפנות בבקשה להאריך את תקופת האחריות? לHP? או לאתר המכירות? ועוד שאלה לגבי תיק נשיאה. יש למישהו המלצה על תיק נשיאה נוח וקל?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. היי חבר'ס, המשפחה רוצה להשתדרג למחשב חדש ומהיר והבעיה המעצבנת ביותר שהמשפחה לא מוכנה להתפשר מתחת למעבד מרובע ליבות. הסיבה? לא יודע. אז אני מבקש הצעות למחשב בתקציב של 2000 ש"ח בחריגה קלה ביותר לשימושים הבאים: אופיס, אינטרנט (באינטרנט יהיו הרבה טאבים), סרטי HD משחקים קלים מאוד (עכביש סוליטר וכו') וזהו. השקט לא הכי חשוב אך המחשב יהיה גם לעבודה משרדית במשרד פרטי אז עדיף שלא יחריש אוזניים, ממש לא מתוכנן OC והמחשב יחובר למסך 20 אינץ' של סמסונג מדגם T200. תודה, גיא. להלן מפרט שאני בניתי ותגידו מה דעתכם, לקחתי את המארז הכי זול שראיתי עם ספק כוח ואני מניח שהם לא איכותים. לקחתי את המעבד הכי זול שבחנות Q8200 מכיוון שלא היה את הQ6600 יותר לצערי, לוח אם משולב עם כרטיס מסך וסטוק אחד של…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3p,

שלום, אני צריך מחשב נייד לאבא שלי לעובדה משרדית ב-4.5 - 4 אלף ש"ח. המסך צריך להיות 15.4" וחייב מאט. הוא יעבוד רוב הזמן בסלון, אז אין בעייה של חיי סוללה. צריך להיות מהארץ עם אחריות טובה (רצוי 3 לפחות 2) לא צריך מערכת הפעלה (ולא רוצה ויסטה). הוא לא רואה סרטים ולא משחק במשחקים. צריך שיהיה אפשר להתחבר לטלוויזיה (לא LCD) עם כניסת קומפוננט ולמקרן עם כניסת DVI וקומפוננט. דר"א איזה כבל אני צריך לקנות בכדי להתחבר לטלוויזיה/מקרן. מישהו?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה כמה מפרטי מחשב לנייח המיועד למשחקים ותכנות כבדים ושיפעל מהרר עדיף אינטל ועדיף גם שיהיה מIVORY או NOA.... לא כולל מקלדת עכבר מסך ורמקולים ואגב אין לי שמץ של מושג מה זה OC מישהו יכול להסביר.... התקציב עד 3,000 ש"ח תודה מראש.....

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. להורים שלי יש מחשב ישן מאוד שלא מתפקד...אני מעוניין להעביר להם את המחשב שלי ולקנות חדש. הסכום המוקצב הוא בין 2500-3000 ובעיקרון לא צריך ציוד היקפי (אולי מקלדת חדשה?). ללא OC השימושים הם כלליים - בעיקר אינטרנט וגם אני מעוניין שתהיה האופציה להריץ משחקים אם כי זה לא החלק החשוב ביותר. אני מעוניין ב-4GB זכרון פנימי ומעדיף הארד דיסק של במהירות 32. המארז חשוב אבל לדעתי COMUCASE יספיק. אני שוקל לבצע את הרכישה ב-IVORI אבל נראה... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  25. חשבתי על המפרט הזה מה אתם אומרים: מעבד Intel Core i7-920 Box 1,652 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 1,282 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 440 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB 286 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W 729 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe 1,593 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 125 6107 ש"ח מה אתם אומרים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.