עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 2,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 300 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, עבודת גרפיקה, עבודה עם מערכות פיתוח מיקרוסופט תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד), סביבת פיתוח .NET (מזדמן) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: לא

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כמות: 1 מחיר: ¤897 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤466 מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver כמות: 1 מחיר: ¤371 קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm כמות: 1 מחיר: ¤20 קירור למארז: Arctic Cooling AF8025 80mm כמות: 1 מחיר: ¤21 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤291 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 מחיר: ¤326 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 32MB 101FALS כמות: 2 מחיר: ¤626 כרטיס מסך: Gigabyte 9500GT 512MB DDR2 DualDVI Retail כמות: 1 מחיר: ¤396 לעומת מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם INTEL BLKDG33BUC BUFFALO CREEK ¤53…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. ציטוט של חבר: "אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, יש לי סכום של 5000 שקל רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי למצוא אחד טוב אני מחפש במיוחד מעבד וכרטיס זיכרון ושכרטיס מסך יהיה סבבה לא נפילה של ממש... תנו לי הצעות מאיפה לי לקנות מה ואיך, תודה רבה לעוזרים. חג שמח ושבוע טובב " ותודה לעוזרים מראש!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  4. שבת שלום,אני רוצה לקנות מחשב חדש כי שלי עשה את שלו בואו נגיד המצב של שלי עכשיו P 4.3 800 mhz kingstone 2gb 800mhz Gainward Geforce 7300GS 512 RAM . זה לא מספיק לי :>> אני רוצה מחשב טוב,וחזק שיחזיק לי להרבה זמן.. תודה לכם ועוד פעם שבת שלום! *אם אפשר מעבדים של intel c2d תודה :> AMD-NONE לוח M של Gigabyte אם אפשר וכרטיס מסך של Gigabyte gf 88

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  5. 1. התקציב הוא 10K. ניתן לחרוג ב500 ש"ח, אבל רק עם ממש חייבים. צריך להבין שאין לי רצון מיוחד להוציא סתם כסף, מצד שני אני לא רוצה להתקמצן על חשבון ביצועים. אני מעדיף לשלם ולקבל תוצאות, אבל לא לשלם סתם. 2. המחשב ישמש למשחקים ותוכנות GIS (מערכות מידע גאוגרפיות) א) כרגע אני משתמש בעיקר ב 1. Adobe Premiere Pro v7.0 - Multilanguage 2. 9.3.1 ArcGIS Desktop ב) המחשב ישמש גם למשחקים, כי אין לי תקציב לעוד מחשב. בעיקר elder's scrollsו civilization. מתכונן לdiablo3. 3. אין לי כלום. אני צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. אני צריך שהם יהיו טובים. וגם מדפסת טובה, אם מישהו מבין בזה. 6. השקט קריטי ברמה 7. 7. ללא OC. 10. המסך חייב להיות מסוגל להתחבר לPS3 בHDMI, חייב לפחות שני צורבי…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by sambusack,

שלום אני מעוניין בחוות דעת + שיפורים למפרט HTPC שבניתי (לפני קנייה) אני מעוניין במערת מבוססת אינטל בלבד!!! חשובה לי יכולת ניגון תכני 1080P מלאה (המחשב יחובר למסך FHD). אני לא מתכנן כרגע O/C אך יתכן שארצה לבצע בעתיד. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤430 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB GDDR3 : GV-RX26T256H - RETAIL ¤519 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤554 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: JSP-TECH T-280-D - HTPC - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤303 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2711 המפרט הורכב ב - www.…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by amit.w23,

היי אני מחפש מחשב עד תקציב של 3000 בלי מסך ובלי ציוד היקפי המטרות של המחשב הן משחקים מוזיקה ואינטרנט בתוך המחשב אני רוצה 4 GB RAM ותתפרעו על השאר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by Loren,

עד כמה אפקטיבי משטח קירור למחשב נייד? איזה מהמשטחי קירור מומלץ? ראיתי של COOLER MASTER ושל MICROSOFT

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19244 מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…

12. Started by Ziv Aricha,

אהלן, syszone בנה לי פה מפרט דרך פלונטר, http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 ונאמר לי שם שאין להם במלאי את הSSD של CRUICAL שנבחר במפרט, אך יש להם SSD של SANDISK מדגם X300, השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם שכדאי שבשבילו אחכה לCRUICAL או שזה לא משמעותי ואפשר להחליף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y@M,

אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by AriA2,

* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by B-STyLeR,

אני מתכנן לקנות בעוד מספר חודשים מחשב חדש, למטרת Gaming בעיקר, התחלתי בהרכבת סקיצה ראשונית למחשב שאני נוטה לקנות. ידוע לי שישנה עוד עבודה בקשר למפרט הנ"ל אך זוהי ההתחלה. Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 890 M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (GIGABYTE) 605 2x1GB Kingston DDR II 800 HyperX CL4 850 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E (GIGABYTE) 1185 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (WD) 570 DVD±RW LH-20A1P x20 Black (LiteOn) 180 HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 225 L1753TR 17'' LCD 2ms DVI (LG) 990 Internet + Mouse Optical 140 SonicGear Evo 7 2.1 Black 490 ALL …

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by orendv,

פנטיום 4 2.8 800 +מסך MAG 17 ש"ח 4950 מחיר מחירון: ש"ח 3,880 :מחיר מבצע מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 240 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב 865PE CHIPSET INTEL לזכרון DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA * DDR זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב MSI או 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G S-ATA עם 8MB CACHE סיגייט, seagate,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם, מחפש נייד חדש ואם כבר אז שיהיה עם WIN 8 ומסך מגע. מבחינת השאלון המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם ארצה לשחק בו מדי פעם משחקים כמו CALL OF DUTY גודל המסך לפחות 14 אבל לא יותר מ15.6 הגלל המשקל מעדיף כמה שיותר נמוך לא יותר 2.5 ק"ג כל השאר לא ממש קריטי ברור שאעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר יציאות שונות וHD גדול אבל זה לא מה שיכריע. אני ראיתי את המחשב הזה של ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838721 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה או המלצות על מחשבים אחרים בתודה מראש, חזי

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by igig19,

זה המפרט: מעבד- Intel Q9450 לוח אם-Asus P5Q זכרון-OCZ 2X2GB כ.מסך-Palit 4870 512MB Palit OC הארד דיסק-WD 500GB Green מארז-CM690 ספק כח-Enermax 525w +80

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  21. אהלן. אני נוסע עוד מעט לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד. העיסוקים שלי עם הנייד הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. אני מעוניין במחשב חזק (מעבד+זיכרון), מסך 15.4 וכרטיס מסך יחסית טוב למשחקים. ממה שקראתי וראיתי, חשבתי על Dell Latitude. מה אתם אומרים? אולי xps?studio? ולגבי האחריות של דל, קראתי גם פה באתר משו על 3-4 שנים. אני הבנתי שיש אחריות בינלאומית שנה על החלקים. מזה אומר עם האחריות של השלוש שנים? איך אני מסדר את זה בדיוק? התקציב הוא עד 600 דולר. אני מתבסס על ההנחה שבארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. למשל חבר שלי קנה בארה"ב inspiron 1525 ב 400 דולר כשבארץ הוא עולה 3500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by katzar2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. היי, ניסיתי לקרוא את כל ההמלצות באתר ופשוט הלכתי לאיבוד אני מחפש מחשב שישמש אותי לשימושים משרדיים, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו' מאוד מאוד חשובה לי האמינות של המחשב ושל המקום ממנו אני קונה אותו. (כמה שיותר אחראיות על הרכיבים, יתרון) עדיפות לחנויות עם מעבדות באיזור הרצליה. אין צורך בציוד היקפי, מסך, או צורב. אשמח לשמוע הצעות לגבי מפרטים וגם לגבי מקומות מומלצים לרכישה. אורן

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  25. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.