עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט בתקציב של 2500-3000 ש"ח(ללא ציוד הקפי) למטרת עריכות גרפיות(סרטים) עם אופציה לשדרוג למחשב משחקים. רצוי מעבד 4 ליבות ודיסק קשיח של250-500 ג'יגה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  2. יש ברשותי מחשב נייד ibm ThinkPad 2682 (R40), קיבלתי את המחשב ריק, התקנתי עליו ווינדוס XP(חוקי כמובן), עכשיו ניסיתי להתקין דרייברים מפה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-46024. רוב הדרייברים עבדו לי אבל לא הצלחתי לגרום לדרייבר של הרשת האלחוטית לעבוד (כשאני מחבר את המחשב עם כבל למודם הוא עובד אבל כשאני רוצה להתחבר באופן אלחוטי לנתב אני לא יכול). (ניסיתי להתקין את הדרייבר "Cisco Wireless LAN mini PCI driver" וזה לא עבד). מישהו יודע מה הבעיה? / דרייבר שאני יכול להתקין? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by desegel,

שלום, בניתי מפרט ב-KSP (בעל מחיר מינימלי לסבא שלי שאין לו הרבה כסף) ורציתי לשמוע את דעתכם. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, השימוש הוא אינטרנט ומשרדי בלבד מעבד: ‏Intel Pentium G640, 2.8Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד: ‏Arctic Alpine 11 GT לוח אם: ‏Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA זכרון: ‏G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הארדיסק: ‏Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארז וספק: ‏Generic Micro ATX Case Black With PSU לצערי זה יוצא 1140 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות בכדי להוזיל ל-1000 וגם בכדי לתקן דברים שלא עשיתי נכון במפרט. תודה רבה זה מאוד עוזר לי

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום ! רציתי לשאול האם מישהו יודע האם בעת קנייה של מחשב מחברת GIGABYTE ניתן להרחיב את תקופת האחריות על המחשב ל-3 שנים ? אם כן כמה זה בערך אמור לעלות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום לכולם, מבקש את עצתכם הדחופה לגבי רכישת מחשב חדש, מבוסס: P4 3.0G Prescott HT 800 FSB 1Mcache Maxtor 80G S-ata LG CD-RW 52*32*52 ההתלבטות היא בין: לוח אם: MSI 865PE NEO2-PFS או ASUS P4P-800SE כרטיס מסך MSI GF FX5200 128 DDR (ככל הנראה Bit 64) או FX5500 זכרונות 2x256Mb 400Mhz DDR של מתוצרת CEON CL2.5 או מתוצרת Kingstone CL3 ***יש לציין כי המסך ברשותי LG L1730S*** בתודה, מראש.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. היי יש לי לוח אם Gigabyte X58a-ud3r בעמוד המפרט של הלוח באתר החברה לא מצויינת תמיכה בזיכרון במהירות 1600, אבל כן מצויינת תמיכה במהירות 1333. יחד עם זאת מצויינת תמיכה במהירות 2200. איך זה הגיוני? אני רוצה לקנות את הזיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 .. שעובד במהירות 1600. הוא יעבוד ב-1600 עם הלוח אם שברשותי?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  7. שלום אני צריך מחשב למשחקים. לא מחשב על או משו כזה, פשוט שכל המשחקים יפעלו סבבה פחות או יותר, ושיהיה משתלם. כרטיס מסך mid-end או mid-high end.. כולל מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים צריך מסך LCD התקציב למחשב עצמו לא מוגדר אבל אני משער ש4000-5000 יספיק לא? למסך LCD אני חושב שיספיקו משו כמו 1500 שקלים הסתכלתי כמובן במפרטים המומלצים, אבל אני לא בטוח כמה אני צריך להשקיע במחשב.... אני כבר לא כל כך מעודכן בכרטיסי מסך וכאלה, אז אני אשמח אם פשוט תגידו לי איזה מפרט מהמומלצים כדאי לי לקחת. תודה

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 - 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הבאים: * מטרות המחשב? - צפייה מרובה בסרטים וסדרות, תכנות C# JAVA, שימוש ב visual studio , עבודה בתוכנה adobe disner (פוטושופ), עריכה בSONY VEGAS , טיפונת משחקים לא משהו רציני fifa, BTF3 * גודל המסך? - מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? - 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, אין לי דרישות ספציפיות בנושא זה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - bluetooth, HDMI * גודל מינימלי לכונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן Bluray? צורב Bluray? - כונן אופטי כלו…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by danny1000,

תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by RL,

אם תוכלו לעזור לי במפרט מחשב.. מעבד ליבה כפולה זיכרון ג'יגה ביית דיסק קשיח 160 ג'יגה ביית מעבד+לוח טובים כרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  11. שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by maoz888,

הטמפרוטורה של הנייד שלי במנוחה תקינה? זה במנוחה.. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=57734295.jpg DV-6 1140ej HP..

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  13. חבר שלי החליט לקנות מחשב אחרי 6 שנים (כן כן..), עכשיו השימושים שלו זה בעיקר גלישה מוזיקה, עבודה כללית ומעט משחקים לא כבדים הרכבתי לו מפרט בתקציב שלו שזה 5000+- אבל עדיף שלא יחרוג בכלל. חשוב לציין שלא יבוצע OC וצריך לכלול גם מסך במפרט. הנה משהו שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤528 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1719S 8ms מחיר: ¤1014 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤582 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש …

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. שבת שלום.. אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, אופיס ומשחקים וובים לילדים. שום דבר גרפי. מעוניין להוציא עד 2000, כולל מסך LCD. תודה מראש ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by amitsh,

היי, עבור מחשב המויעד לגיימינג- בעיקר משחקי רשת עם כמה יכול לעזור לוח אם עם - Killer™ E2400 chip ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. איזה מבין המחשבים הבאים כדאי? מבחינת האחריות, המחיר, הביצועים, השם, וכו'???? אני מחפש מחשב לשימושים בסיסיים ביותר לשם התחלה אולי בעתיד לשימושים קצת יותר כבדים, אבל מחפש גם מחשב שיחזיק לאורך שנים ועדיין יהיה חזק יחסית GIGABYTE W536M 1.66GHZ T5450 15.4'' 160GB 2GB FREE DOS INTEL CORE 2 DUO T5450: דגם 1.66GHZ : מהירות 667MHZ : FSB מהירות 1MB L2 CASHE : זכרון מטמון מעבד S-VIDIO : יציאת RG 11 : יציאת RG 45 : יציאת USB2 X4 : יציאת IEEE1394 X1: יציאת 5 IN 1 BRIDGE MEDIA SLOT : חריצי הרחבה PCMCIA EXPRESS CARD 54MM SLOT : חריצי הרחבה לוח האם 2GB : נפח 667MHZ : מהירות זיכרון 160GB : נפח איחסון 5400 RPM : מהירות דיסק קשיח INTEL GMA X3100 : סוג כרטיס מסך 2 CHANNEL HD AUDIO כרטיס קול…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. המחשב: אני רוצה חוות דעת בעיקר על הספק. לקחתי אותו סתם להשוואה כללית. חשבתי לקחת זכרונות 500, אבל אני לא יודע עד כמה קירור סטוק יהיה יעיל איתם, כי אני לא מתכוון לקנות קירור, ואני בספק אם אני אעשה OC. שאלה על המארז למי שיודע, הוא אדום או משהו? כי ראיתי את אותו השם של המארז ללא התוספת של ה"red" והוא יקר יותר בכ-60 ש"ח אני חושב. כרטיס מסך - לפי מיטב ידיעתי, הוא מגיע ללא באנדל, למישהו יש מידע נוסף בנושא?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. שלום, במסגרת החיפושים אחר מחשב נייד אני מוצא שיש דגמים שלהם GPU שהוא לא אינטגרלי (לדוגמא NVIDIA® GeForce® MX350) ויאפשר ביצועי גרפיקה ומשחק טובים יותר. האם בהכרח לתוספת GPU שהוא לא אינטגרלי תהיה השפעה גם בשימושי המחשב הרגילים על איכות הצבעים ואיכות התצוגה של המסך? האם ל-GPU יש השפעה על התחממות של המחשב? האם ההעדפה צריכה להיות תמיד ל-GPU שהוא לא אינטגרלי או רק במידה ואני מייעד את המחשב למשחקים וגרפיקה? בברכה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by KiDi,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד בעומס עבודה כמו: Visual Studio 2008, פיירפוקס עם כמות גדולה של טאבים פתוחים בו זמנית, תוכנות מסרים מיידים, מוזיקה, SKYPE, EMULE בו זמנית. בנוסף, חשוב לשים דגש על שנות אחריות(הבנתי שDELL טובים באחריות) ושתהיה לו יציאת HDMI והוא יוכל לעבד וידאו בהבחנה גבוהה(כדי לחבר לטלויזיה חיצונית יותר מאשר לראות במחשב עצמו, למרות שזה גם יכול לקרות), מצלמת אינטרנט, כרטיס רשת אלחוטי. בלוטות' אופציונאלי. משחקים אני אשחק בבית, לא בשביל זה קונים לפטופ. אם יעבור את ה5K בכמה מאות שקלים זה בסדר, אבל בלי להגזים יותר מדי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 22:59:44 אה, שכחתי,חשוב לציין שאני אקנה אותו בסביבות אפריל ככה שאם אמורים לצאת דגמים חדשים \ מתוכננת י…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Avi313,

מה דעתכם? מחשב ALL AROUND מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP35-E s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8400GS 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים CHIMEI T39D 20'' LCD 8ms DVI - Black 3380 ש"ח. המפרט נמצא בקייאספי. הייתם מחליפים משהו?

25. שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים