עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, נתקלתי בהצעה הזאת: http://www.computerland.co.il/Product.asp?Pid=GR649EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# האם ההצעה הזאת טובה? והאם יש לכם הצעות למחשבים אחרים? השימושים למחשב הם גלישה באינטרנט ותוכנות כמו אופיס אבל בכל מקרה לא משחקים, ראיתי עוד כמה הצעות שנראות סבירות אבל המעבדים לא היו Core 2 Duo אלא Core Duo, האם ההתעקשות שלי על סדרה 2 מוצדקת? בנוסף אני מעדיף שתדירות המעבד תהיה לפחות 2.0Ghz. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אני אמור להזמין בשבוע הקרוב נייד, הייתי די נעול על ה-15z של דל אבל עכשיו ראיתי שעומד לצאת series 7 של סמסונג שנראה הרבה יותר טוב. אבל בשניהם יש מקלדת עם backlight, על פניו זה סלמתק אבל המקלדות האלה לא באות עם עברית עליהם מן הסתם. ובגלל שהם backlight זה לא רק לחרוט אותיות ואם מדברים על החלפת מקשים אז כבר מדברים על משהו הרבה יותר יקר וגם לא מקבלים ככה מקלדת מקורית, שסביר להניח תיהיה משמעותית גרועה יותר. האם אני חייב מקלדת שהיא לא backlight? או שיש לזה פתרון?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. מעבד intel e2200 2.2 Ghz doul core לוח אם asus p5kpl-cm intel G31 ddrII 800 Mhz זכרון 2GB X 1 kingston 800Mhz דיסק קשיח WD250GB כרטיס מסך Onboard intel gma אבל אני מביא לה Gforce 6800GT כרטיס קול onboard HD intel כרטיס רשת 10/100/100 ספק hec 450W מארז case MIDI ATX HJA 6000 black no PSU החבילה הזאת 1090 ש"ח עם תוספת של מסך mag AI2237W 2ms DVI widescreen black 1885 קניתי את זה לבד יעני הלכתי לבד עם מזומנים וקניתי את זה מה אתם אומרים?? קימבנתי אהה נראלי מחיר טוב הורכב בKSP****

4. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by mtndiv,

אני מצאתי 2 מחשבים באתר של hp, הראשון עולה סביבות 3700 והוא מחשב כלול במסך .. http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-All-in-One/H4A31AA השני עולה סביבות 4300 והוא רק מחשב http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-Phoenix/H4A27AA אשמח לייעוץ על אחד מבין 2 המחשבים האלה (אם יש לכם אפילו מחשב לדעתכם יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל קישור, אבל רק של hp, כי אני מאוד אוהב את השירות ואת האחריות שלהם לעומת חברות אחרות) הדרישה שלי ממחשב זה מחשב שיחזיק הרבה שנים, אחריות טובה, שיהיה מהיר בכל מצב. בעיקרון המחשב דרוש לעבודה משרדית(אני מתכנת אתרים במקצועי), אך גם לעיתים אשחק בו אולי משחקים קלים. חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב שאו…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by vwgolf,

יש לי מחשב DELL מדגם inspiron 6400 זאת ההודעת שגיאה שמופיע לפני שהווינדוס עולה. http://up38.siz.co.il/up3/0mdmthwteeyo.jpg (התמונה גדולה ולכן אני מביא את זה בקישור) מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by eldad27,

////

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. שלום לכולם וסוף שבוע טוב.. אז קניתי השבוע נטבוק חדש של חברת אסוס eee 1005ha , מעבד N280 המחשב מעולה,קליטת wifi מצויינת סוללה שמחזיקה באמת מספיק זמן,אני מאוד מרוצה ממנו.. ועכשיו יש לי שאלה קטנה.. העברתי סרטים למחשב שבמחשב השולחני בבית עובדים מצויין וחלק,על הנייד משום מה הסרט עובד עם תקיעות וממש לא חלק,מה אפשר לעשות בנושא? תוכנה כלשהיא? קודק של קאזה מותקן לי אם זה משנה משהו.. בנוסף,מישהו יודע כיצד מבצעידם פירמוט דרך USB? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. המחשב: אני רוצה חוות דעת בעיקר על הספק. לקחתי אותו סתם להשוואה כללית. חשבתי לקחת זכרונות 500, אבל אני לא יודע עד כמה קירור סטוק יהיה יעיל איתם, כי אני לא מתכוון לקנות קירור, ואני בספק אם אני אעשה OC. שאלה על המארז למי שיודע, הוא אדום או משהו? כי ראיתי את אותו השם של המארז ללא התוספת של ה"red" והוא יקר יותר בכ-60 ש"ח אני חושב. כרטיס מסך - לפי מיטב ידיעתי, הוא מגיע ללא באנדל, למישהו יש מידע נוסף בנושא?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by penny1,

שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Adir88,

כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה יקר ב100 שח משאר הדגמים בגלל הכרטיס מסבך שלו HD4200. האם זה שווה את התוספת? 2. האם 2 גיגה זכרון יספיק? החברה בסדר או שהייתם ממליצים על משהו אחר? 3. מבחינת רעש, האם כדאי לי לקנות קירור חיצוני או שאפשר להסתפק במה שאני מקבל עם המעבד? 4. אם התחלנו לדבר על רעש אז מה הייתם אומרים על הארדיסק הזה? איך סמסונג ביחס לשאר החברות? 5. המארז ניראה ממש נחמד ואטרקטיבי. למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לשמוע ביקורות עליו. 6. את הכרטיס טלויזיה לקחתי בעיקר כי זה תוספת קטנה לעומת המחיר של שלט לבד. אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול יותר עם שלט טוב אני אשמח לשמוע. (אני מאמין שיצא לי להשתמש בכרטיס טלויזיה אבל אני יכול להסתפק במשהו פשוט). זהו בגדול המחשב יחובר לטלויז…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Baga,

כמה זמן לא הייתי פה(שנה ככה חחח...כבר שחכתי תמשתמש הישן שלי...אז פתחתי חדש) טוב אז ככה... יש לי 2000 דולר למפרט...אנלא קונה מהארץ אני קונה מ NEWEGG עכשיו אנלא צריך: מסך צורבים(דיווידי או רגילים) ודברים שיחרגו מהתקציב... אבל מה שאני כן צריך: מעבד לוח זכרונות מארז (כמה יותר גדול ככה יותר טוב) גוף קירור נוסף כ.מסך (HIGH END) כ.קול - שיהיה מעולה...אני חולה על סאונד...ואני צריך משו גם להקלטות(בעיקר חשוב לי שהוא יהיה יותר להקלטות) HD את המחשב אני צריך כעיקרון בשביל: משחקים עריכת סאונד/הפקה טיפה OC אבא שלי אוהב עריכת וידאו אבל בקטנה אז הוא גם ישתמש במחשב יענו כדי לערוך עכשיו אני חשבתי משו בסגנון של המפרט הבא הקטע שלא סיימתי אותו...אנלא בטוח בקשר למארז ו…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחר בחינה מעמיקה של הפורום, בניתי מפרט סביב ה- 1700 ש"ח. יש לי מספר התלבטויות לגביו, שאשמח לשמוע את דעתכם. המחשב באופן כללי נועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, הורדות, וקצת סרטים. אין חשיבות גדולה לשדרוג עתידי, ועדיף רמת שקט סבירה (7/10). זה המפרט שבניתי (בהתאם למה שקראתי כאן) וההתלבטויות בתוכו: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪393 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 או [glow=red,2,300]להסתפק בכפול ליבה של AMD (מה הרווח שלי בשימושים היחסית בסיסים שלי בליבה משולשת)[/glow] Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 או [glow=red,2,300]GIGABYTE GA-73PVM-S2H (כמו שמופיע במפ…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  14. שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב עבור האח הקטן,שאוהב לשחק,והרבה. יש לו בשבוע הבא יומולדת,ואני רוצה לקנות לו את המחשב כמתנה,במקום הישן שיש לו ושלא מתאים כבר כי הוא ישן,מקרטע, וסתם תופס מקום בחדר של אחי. הבחור בן 14 , והוא אוהב מאוד משחקים,שאני מניח שההגדרה "כבדים" מתאימה להם - CRYSIS , DEAD SPACE,GTA4 ודומיהם. כרגע הוא משחק GTA4 במחשב שלי,שאני צריך אותו לצרכי עבודה ולימודים,מה שלא תמיד מתאפשר כשהאח הקטן תופס לך אותו בשביל משחקים... טוב,אחרי ההקדמה המייגעת משהו,הנה הבקשות שלי: - מעבד ארבע ליבות - זיכרון 4 ג"ב - דיסק קשיח לפחות 500 ג"ב נפח זיכרון - מארז נוצץ,שקט עם חלון צד,כיאה לילד בן 14 שאוהב דברים נוצצים. אני,לנוחיותי הרכבתי לי מחשב עם מארז TT SPEDO החדש ( ה-PACKAGE) , והוא …

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by yot,

באחד מימי על גבול רצועת עזה נתקלתי בפירסומת של אחת מרשתות המחשבים וחטפתי איזה שוק קטן.. מפרט שלדעתי (הלא מעודכנת) הוא ברמה גבוהה מאוד במחיר זול מאוד.. עכשיו בגלל שאני לא מעודכן (אינעל הצבא הזה) אני צריך את עזרתכם במציאת הקאצ'.. מעבד: Core 2 Duo E8200 לוח אם: Intel Pearl Creek G31 הארדיסק: 320GB SATA2 16MB (לא צויין של איזה חברה) זיכרון: 2048 DDR2 800 גם לא צויין של איזה חברה כ. מסך: GEFORCE 8600GT 512MB גם לא צויין של איזה חברה צורב DVD מחיר: 1999 ש"ח ברור לי שהחלקים יהיו מחברות הפחות טובות..אבל מבחינת הלוח אם, הזיכרון והכ. מסך זה רק אומר שאפשרויות ה-OC לא יהיו בשמיים אם בכלל.. אבל זה לא מעניין אותי. השאלה היא כמה זמן לדעתכם המחשב הזה יחזיק משחקים מודרניים (מקסימום עוד שנ…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. שלום אני הולך לרכוש בימים הקרובים מחשב למשחקים, הייתי מעוניין בחוות דעתכם ובהמלצה - האם כדאי לחכות ל DX10 או שלקנות כרטיס מסך חזק השייך לדור הזה? להלן הפירוט : Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX 1,325 ש"ח ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 1,690 ש"ח GEIL 2GB 2*1GB PC2-6400 CL4 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel 1,790 ש"ח Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 595 ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 Pro PCIe 256MB 256-bit GDDR3 + Zalman VF900-Cu 1,399 ש"ח Samsung DVDX16 SH-W162 BLACK Bulk 250 ש"ח סה"כ 7,049 ש"ח כמובן שאני אצטרך בנוסף ספק טוב ושקט עם מארז שקט ויפה!-בבקשה המלצות יתקבלו בחום אז מה דעתכם על המפרט ? -ההפרש למעב…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by yosikoch,

שלום לכולם, לאחר המתנה רבה ומכירת המחשב הנייד לפני מספר חודשים עקב מערכת הפעלה VISTA ואי רצון לאבד את אחריות היצרן,מכרתי את המחשב הנייד שלי. אני מתעניין בדגם בפציפי של חברת HP סדרת HP Compaq Presario דגם:CQ61-320EJ עם מערת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit להלן המפרט המלא: מעבד INTEL CORE 2 DOU T6600 מעבד 2.2GHZ מהירות 2MB זכרון מטמון זיכרון (MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB 3072 נפח DDR2 מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 320GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים YES DVD Multi Burner מסך Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת 802.11b/g WLAN Wirele…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. אז כרגע אני יושב על פנטיום 4 3.0GHZ אשר התחיל לקרטע בזמן האחרון וגם אינו מספק מבחינת צפיה בסרטים באיכות HD. לכן ברצוני לשדרגו. ברשותי: מארז, ספק של 420 וואט מבית ENERMAX (NOISETAKER 2). הארדיסקים וצורבים. ז"א שאני צריך זכרון, מעבד, לוח אם ומעבד. אין לי העדפה מסוימת למערכת מבוססת INTEL או AMD. הכוונה היא שהמחשב יהווה השלמה למחשב השני שנמצא ברשותי (המחשב מבוסס על E8400 ) המשמש לעריכת וידאו. המחשב החדש אמור לשמש אותי בשימושים ביתיים (צפייה בסרטים עד איכות HD), קצת משחקים ברמה של COD4 וCOD5. + פוטושופ + עריכה על פריימייר CS4\3. + הקלטות קול. מבחינת כרטיסי מסך אני מעדיף כרטיסים המבוססים על מעבדי ATI. המחשב יהיה מחובר לשני מסכים של ''20. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אחים שליי בקרוב אני קונה בחו"ל ,מעבד , זיכרון , לוח אם , מארז וספק . עכשיו אני החלטתי ללכת על הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 (הסוקט החדש 939 ) זיכרון - OCZ PC4000 Gold 512x2 לוח אם -ASUS A8V Deluxe (היחידי שייצא לסוקט החדש ) כרטיס מסך - X800XT מארז וספק - לא בחרתי שום דבר תמליצו על משהו טוב המחיר לא חשוב . השאלה שלי היא ככה : 1 . האם לקחת את הלוח החדש של ASUS , והאם הוא יהיה בין הטובים לסוקט ? או לחכות ולראות שייצאו לוחות אחרים לסוקט הזה (אין לי ממש כוח לחכות ) 2 . בנוגע לזכרונות איך הם מבחינת תיזמונים ? (מבחינת OC אני יודע לפי הביקורת באתר שהוא הכי טוב ) והאם לקחת זיכרונות אחרים שהם יותר טובים מבחינת תיזמונים ומבחינת OC או שהלא מצויינים מבחינת הכול ?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by benni81,

אני לא מבין הרבה במחשבים ניידים, אין לי הרבה ניסיון עבודה איתם. אבל אני צריך מחשב נייד דחוף שיהיה מסוגל לעבד נתונים גרפיים במהירות סבירה (מדובר לא במשחקים, אלא בתוכנות זיהוי גרפי ופוטושופים למיניהם). תקציב עומד על 4000 ש"ח, במקרים חיוניים אוכל להוסיף עוד כמה גרושים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מתאים ואם אפשר גם על חנות. מצפה לעצותיכם בכליון עיניים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. הדרישות הן: חשוב שיהיה למשחקים ויריץ משחקים סבבה ניידות לא קריטית. ישמש כתחליף לשולחני אבל גם אם יהיה נייד לא בעייה של משקל אבל כמובן שלא יהיה כבד יותר מדי זמן סוללה ארוך לא כל כך קריטי. מה שכן חשוב שההארד דיסק יהיה גדול. ומהירות 7200RPM מצאתי את המחשבים הבאים: MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2997&CatCode=315 כעיקרון הבנתי שהמחשבים של MSI מצויינים אבל המליצו לי גם על לנובו אבל אומרים שהשירות שלהם על הפנים. אשמח לחיזוקים. העדיפות היא לMSI

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. Started by Mantis,

1-AMD ATHLON XP ORIGINAL 64BIT 939 3000+ 2-THARMALTAKE ORIGINAL K8 FAN COOPER 3-DDR HYUNIX ORIGINAL BUS400MHz 512MB (256X2) FOR DUAL CHANEL / A-DATA 512MB BUS 400 MHz 4-DVDR-W NEC 3520-A MODEL X 16 DUAL BLACK 5-HD WD 160GB SATA 150 8MB BUFFER 6-FLOPPY 1.44 NEC BLACK 7-GIGABYTE MB GA-K8NF-9 1600MHz N.FORCE 4 8-GIGABYTE G.FORCE 6600GT 128MB DDR III 9-CASE FOXCONN DIABOLIC 400W TOTAL 4775 NIS FOR CASH שווה? והמארז מספק ביצועים מספקים ביחס למחיר? (כמה אני משלם על ה"יופי" שלו) ואיזה זכרון עדיף?(יונדאי בעל אחריות לכל החיים D: ) תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים