עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by goldeye,

שלום , הייתי רוצה המלצה למחשב נייד ללימודים - צריך שהוא יהיה קל , עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן - משהו בסנגון של 6-9 שעות ביום , נוח לכתיבה ועם אינטרנט אלחוטי. כול זה בתקציב סביר (עד 4000 שקל בערך) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. אני בקרוב קונה מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה טוב מספיק לכמה שנים הקרובות (כדי שאני לא אצתרך להחליף אותו כל איזה שנתיים) בינתיים חשבתי על ה-GeForce 7800GT (שעולה 2,200 ש"ח), ושיהיה ג'יגה RAM, ו-160 ג'יגה הארדיסק (SATA 2), ושהמעבד יהיה AMD (ממה שהבנתי זה עדיף). המחשב לא כולל מסך. אני צריך גם ציוד רשת (כרטיס רשת ו-HUB אחד). העיצוב לא חשוב בכלל. אין צורך ברמקולים, כבר יש לי. אין צורך בצורב DVD, כבר יש לי. צריך גם הרכבה. עדיף שהמאוורר יהיה דיי שקט, כי אני אמור לישון באותו חדר כשהמחשב פועל. המסך המיועד הוא Samsung 730B (לא כלול במפרט). האם לקנות לוח אם עם NFORCE 4? התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by Spride2k,

אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zam,

היי לכולם. רוצה לעזור לחבר טוב שעובד בראיית חשבון. הקיים שלו התעייף והוא רוצה מחשב חזק ומהיר. הוא עובד עם 2 מסכים במקביל, וגיבוי מתבצע בענן. המלצות על תחנות עבודה מוכנות של מותגים גם הולך אם זה כדאי ומשתלם האם כדאי להוסיף אל פסק אם כן איזה? האם יש צורך בכרטיס מסך, או שניתן להסתפק במאיץ מובנה? ותודה מראש למי שיכול לעזור 1. תקציב המירבי - 5000 ש"ח 6000 ש"ח מקסימום כולל חריגה 2. שימושי המחשב - עבודה משרדית ראיית חשבון תוכנות OFFICE ושע"ם (למי שמכיר אני אישית לא) 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רכיבים בסיסיים - אין רכיבים שניתן להעביר 5. חשיבות שקט פעולת המחשב - 7 מתוך 10 6. הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

5. שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את זה באמזון ארה"ב: https://www.amazon.com/dp/B0B87ZX1RG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SCVDJV2AWGPCFR2WGT2S&th=1 מצ"ב תמונה שמתארת את צריכת החשמל וההספק של המוצר. המוצר מגיע עם מתאם של 12v. האם המכשיר יעבוד בארץ? האם אני צריך להשיג מתאם כלשהו? תודה רבה!

7. שלום לכולם. קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב נייד של ג'יגהביט מדגם w468n-dc22m. לאחרונה נסיתי לעדכן את הכרטיס מסך שלו ( 8400gs )דרך האתר הרשמי של אנוידיה. הקובץ הרגיל כותב לי שהוא לא מזהה את המערכת. הפעלתי את הזיהוי האוטומטי באתר של הדרייברים והוא כתב לי שאני צריך להוריד דרייבר מהאתר הזה http://www.compal.com/asp/driver_dnd/index.htm נכנסתי אליו והכל שם בלאגן..אין דגמים מדוייקים ואין לי מושג מה לעשות שם.. נסיתי גם להכנס לאתר של ג'יגהביט ושם מצאתי רק את הדרייבר הישן שכבר יש לי והתקנתי מהדיסק שקבלתי עם המחשב. יש למישו רעיון איך אני יכול להשיג עדכון נורמאלי?? תודה מראש.. שחר.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. חומרה נוכחית מארז - thermaltake element g מעבד - i7 860 + קירור - scythe mugen 2 לוח - gigabyte UD 2 + זכרונות Gskill sniper 8gb כרטיס מסך - GTX 570 שנישרף ספק כח - Seasonic SS-620GB S12II-620Bronze אני מעוניין לקנות מחשב חדש והתרשמתי מהמפרט הבא - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר ספק כח זכרונות וגוף קירור מהמפרט הישן ולקנות רק מעבד לוח כרטיס מסך ssd והארד דיסק מהמפרט החדש אשמח לתשובות מקצועיות אגב הספק כח והמארז בני 3 שנים והזיכרונות בני שנתיים מחשב שמור !

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אהלן חברה זהו, הגעתי להחלטה שעליי לרכוש בנוסף לנייח, אחד נייד. בנייחים אני פחות או יותר מבין קצת במפרטים , אך לעולם לא יצא לי להתעסק עם ניידים, כך שאני צריך את עזרתכם. אני סטודנט, והנייד ישמש בעיקר ללימודים,אופיס, אינטרנט, הרבה סרטים , ומידי פעם תיכנות ויישומים כמו פוטושופ וכאלה... אני רוצה שהמחשב יהיה פרקטי, אך עם זאת גם נוח לעבודה. אני מניח שמסך מ-12" עד 14" יתאים כאן. זמן סוללה סביר, כמו כן, יש אפשרות להטעין נייד ברכב ע"י כניסת המצת או משהו בסגנון? בלוטות,DVD לא קריטי, אפשר לוותר. כן מעדיף יציאת HDMI וכונן גדול, 500GB לפחות , משום שהולכים להיכנס בו הרבה סרטים. 720P לפחות. לא צריך מערכת הפעלה , או אחריות בינלאומית. מה שכן, חשוב שהמחשב יעבוד חלק ושוטף, שיריץ 720P בלי להת…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by la_pumik,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב-1500-2000 ש"ח עיקר שימושו, אינטרנט ואופיס. אינו משתמש במשחקים כמעט. המשחק שלו זה NBA 2006, רמה כזו. כמו כן המלצה על מסך זול וטוב תתקבל בברכה, גם crt וגם lcd . בברכה, ליאור

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by sdfyuio,

שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לפני מספר ימים רשמתי כאן אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=393226.10 על מפרט אשר אני מעוניין לקנות וביקשתי מכם את דעתכם זה המחשב שבנינו יחד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤395 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by MaorK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר כללי כמו פייסבוק, שירים, סרטי FULLHD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך, T260HD שעובד על 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים החדשים שהולכים לצאת ושיצאו בשנה האחרונה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

Intel P4 3.0 800Mhz GIGABYTE GA-8IPE1000-G rev 4.0 Geil 1 Gigabytes 400 Mhz (Dual X512 Powercolor Radeon 9800 Pro X3 Western Digital 120 Gigabytes Sata LG 52X32X52 LG DVDRW Thermaltake Sviking 380 Enemarx אני עומד למכור את המערכת לטובת נייד, יופיע בTradezone

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by TPack,

שלום, קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה. השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400). כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro. המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by mongol,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר שלי. המפרט יהיה בעיקר למשחקים אבל לא כבדים מדי הוא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by adi-royem,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני רוצה לקנות מחשב טוב פעם אחת ולתמיד אז רק מי שבאמת מבין בחומרה שירגיש חופשי לעזור לי ואני יודה לו מאוד כי אני לא מבין כלום בחומרה של המחשבים. אני מתכנת בכל סביבת ה.NET כבר הרבה זמן ברמה גבוהה עובד על פרויקטים גדולים לצד עבודה בגרפיקה ואוהב לשחק בין השאר. אז ככה.. התקציב למחשב לצורכי תכנות עריכה ומשחקים הוא 4000 ש"ח ללא ציוד הקפי - רק המחשב. ברור שלחסוך זה תמיד טוב אבל שוב אני רוצה לקנות מחשב אחד טוב מאוד פעם אחת וזהו אז רק במה שלא יוריד מהאיכות. ואם אפילו לא ניתן לחסוך ולהיפך צריך לחרוג קצת בשביל להשיג איכות אני מוכן לחרוג בכ500 ש"ח מהתקציב. שוב, המחשב הוא לצורכי תכנות בסביבת .NET עם Microsoft Visual Studio http://www.microsoft.com/vi…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by techdesk,

1. מה התקציב המקסימלי? 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל,לא שזה הרבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות לא לחרוג,עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,קצת גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PSמזדמן והשאר שימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by stas1101,

HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 (ספיישל אופס אדישן,עד כמה שאני יודע זה סטיק ממש משתלם לאוברקלוקינג) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤440 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5220¤ מ skypc יש מה לשפר בתקציב הנוכחי? (אני לא רוצה להוסיף יותר כסף אם זה לא הכרחי,כי התקציב המקורי היה 5k בערך) *אני יודע שלא שמתי הארדיסק\כוננים\שאר ציוד היקפי,אני לא צריך.

25. Started by madgod,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח, גם מחיר נמוך יתקבל בשמחה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים