עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אחרי זמן לא מבוטל של חסכון אני קונה סוף סוף מחשב. שהצורך העיקרי שלו הוא משחקים. חבר המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? הערות:1.כמו שראיתם קצת חרגתי מהתקציב ולכן הציוד ההיקפי עלוב.. אז אל תתייחסו.. 2.מארז: רציתי משהו סולידי כזה.. לא משהו חייזרי עם אורות סגולים השאלה שלי היא אם הוא מתאים (מבחינת אוורור ) לחומרה 3.ספק כוח: מספיק 550W?? .4 חוות דעת על החנות KSP יתקבלו בברכה 5. שאלה: שמעתי שאם אין לי מערכת הפעלה של 64BIT אני לא יכול לנצל יותר מ2GB של RAM... אמת?? אני חייב את הגירסא הזאת? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצות תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by tukim,

המחשב אני מאמין הכי מבוקש היום בארץ! המפרט שלו מעולה, החסרון היחיד הוא שיש להשקיע עוד 600 שקלים להרחבת האחריות ל- 3 שנים.. האם כדאי(מבחינת מחיר) ללכת על מחשב אחר של DELL ? למשל ה 1558 INSPIRION ? המפרט שלו קצת שונה, המעבד I5 שם קצת יותר חלש והכרטיס מסך.. האמת שלא שמעתי חוות דעת עליו.. מישהו ממליץ ללכת על הDELL (עם אחריות של 3 שנים) ? ה HP עולה 4750-+ ועוד 600 שקל על האחריות.. והDELL אני מאמין שעולה אותו דבר פחות או יותר(100 שקל לפה או לשם) בקיצור - DELL או HP ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ביקשתי מאייבורי את המפרט הזה ALL AROUND הכי זול והם החזירו לי שאין להם את כל הרכיבים וחליפו לכזה והעלו את המחיר ב 400 ש"ח מה דעתכים על ההצעה שלהם? אני יודע שהם חברה דפוקה אבל אני רוצה לקנות בירושלים

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים- crysis, assasin's creed וכו' האם להמשיך לחכות ל- NVIDIA ולמעבדי ה- IVY BRIDGE או שאין טעם - וכמה צריך עוד לחכות? כי אני אני מחכה כבר הרבה זמן. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by tomereise,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי אלייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחשב לא כולל מסך... אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) תודה מראש?! עריכה: המחשב צריך להיות עם עכבר, מקלדת לא חובה ורמקולים....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by TalShafir,

אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת

9. Started by n14charlie,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?

10. Started by Ohad Shiffer,

אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Chen5411,

היי שלום אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אני מעוניין במחשב לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : photoshop, lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOOM, RISE OF TOMB RIDER, COD, BATTELFIELD, וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by !_Evil_!,

AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300(סטיק אחד) דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ספק כח Enermax Noisetaker 370W מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. עלות עד 6000 אם אפשר לדעת איפה ניתן לרכוש וממש תודה...[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:05:10 הי, אני אהיה קצת יותר מחודד לגבי הדרישות:אני רוצה לקנות מחשב נייד בעל מוח חזק שיכול לעבוד מול התוכנות שצינית בכותרת. שלא אהיה יותר יקר מ 6000 שקלים. אם אפשר לדעת איפה אפשר לקנות (חנות, או אתר) ומה אני צריך לחפש כדי לדעת אני לא קונה חתול בשק. ובבקשה, שמישהו יעזור לי, כי אני הולך להוציא המון כסף.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by fadido,

כבר פתחתי אשכול אבל אני לא יכול לקנות מחברה מסיבות מסויומות אז נגשתי למוכר פרטי והוא הציע לי 2 מפרטים מה עדיף? ואיזה שינויים כדאי לעשות? הנה הטופס מהנעוץ: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by רומן גרוס,

K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 13-07-2009 ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 355 1 355 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASROCK Price Units Total G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E 240 1 240 Total price 595 ¤ for payments 10 X 60 ¤ CASH PRICELIST V.A.T. IS INCLUDED נשמע טוב הבעיה שאני לא יודע אם המעבד E5300 שווה משהו יש לי אפשרות גם לקחת AMD Price list updated 13-07-2009 ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Tray 350 1 350 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ASROCK Price Units Total N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 235 1 235 Tot…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by composite,

שלום לכולם! ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית. האחד מסוף 2008 והשני מסוף 2006. הרכיבים ביסודים איכותיים, ונוכח העובדה כי המחשבים משמשים לעבודה משרדית ומשחקים קלים בלבד, אני לא רואה צורך לקנות רכיבים חדשים (אך אם אתם חושבים אחרת, תכתבו זאת). מטרת השדרוג הוא להשקיט את המחשבים כי הם מאוד רועשים. מחשב מס' 1: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W ברצוני להחליף את המארז, ואת הקירור לכרטיס מסך ולמעבד. אין צורך בקירור מפלצתי כיוון שהמחשב לא מגיע לעומסים גבוהים (יחסית), חשוב לי השקט! הספק כוח איכותי יחסית ולכן אין צורך במארז שכו…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by proview,

מה אתם אומרים על הHP DV6 למשחקים(המחשב מהמבצע של אורנג)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by poao,

שלום חברים כמה לדעתכם שווים אייפד 1 ואייפד 2 (כל אחד בנפרד) יד שניה. שניהם במצב מצוין, מתפקדים, אין שריטות על גוף האייפד או המסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט שאני מתכוון לרכוש. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. השימושים הם גיימינג קל-בינוני, לא מעבר לזה. איני מתכנן לבצע OC. ברשותי מארז Thermaltake Swing שעליו יורכבו שאר החלקים ולכן הוא לא כלול במפרט (כמו גם צורב שיש ברשותי). מעבד : Intel Core i5-4430 Box לוח אם : Gigabyte GA-B85M-HD3 זכרונות : Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 דיסק קשיח : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX כרטיס מסך : Sapphire AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 ספק : Seasonic SS-450RT 450W המפרט הזה באייבורי יעלה 3180 ש"ח. (חריגה של 180 ש"ח מהתקציב) היו לי מס' התלבטויות, אם להעדיף מעבד I3 3220 ולחסוך. או לקחת כרטיס מסך חלש יותר, כגון ה-HD 7790. אבל ההבדלים בסכום הסופי היו לא גבוהים ולכן…

22. Started by mike987,

מעבד C2Q Q9400 2.66 6M 1333Mhz לוח אם DP35DPM - Dragontail peak זיכרון Kingstone 1GB x 2 , 800Mhz דיסק קשיח seagate 500GB SATA כרטיס מסך 9500GT 512 MB מארז EZCOOL K110 ספק כוח EZCOOL 500W מאוורר מארז SPL 12CM צורב DVD Samsung --------------------------------------- מה אתם אומרים ? אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי . המליצו לי להחליף את הספק ל termaltake 500W וגם אמרו לי שהספק HEC 500 גם כן טוב . מה דעתכם ? אינני רוצה כ"כ לעלות עוד במחיר רק אם זה ממש נחוץ . תודה מראש . מחכה לתגובות .

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W468N ונכנסתי לאתר של גיגהבייט לעדכוני דרייברים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2503 ושם ראיתי הרבה עדכונים אבל ישנים יחסית (בערך מ 7.11.07), ואת המחשב קניתי בערך לפני 3 חודשים ואיתו קיבלתי דיסק דרייברים שהתקנתי את כולם בהצלחה. השאלות שלי הן: 1. האם שווה להתקין את כל מה שיש באתר (יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט) או שזה כבר מה שמותקן אצלי מהדיסק? 2. מישהו התקין דרייבר מהאתר? 3. יש סכנה בכל הסיפור הזה, או שכל עדכון חדש יהיה לטובה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברים, המחשב שלי מת סופית לאחר כמעט עשור שהוא אצלי, פה קיבלתי את ההמלצה למפרט הקודם אז אשמח לקבל עזרה גם עכשיו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, קצת עבודת תכנות קלה (WEB) שלא מצריכה חישובים כבדים ושימוש יום יומי רגיל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים כלל, יש ssd רגיל של חצי טרה ועוד nvme של חצי ועוד קשיח. יש…

25. היי שלום לכולם, הסתכלתי לי באתר של DELL ועיינתי בXPS13 עם העיצוב המחודש והבהחלט נחמד שלהם שם להפתעתי הרבה כאשר עברתי למפרט כאילו מפרט שנחשב למיושן עם מעבדי Core 2 Due וכרטיסי מסך גם מהדורות הישנים יותר למישהו יש הסבר לזה? איך יכול להיות שבזמן שכולם משדרגים לסדרת הI החדשה דווקא דל נשארים מאחור?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.