עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי נייד של HP PAVILION DV9000 והוא ניכבה לי אחרי שניה הוא לא מגיע לBIOS נידלק וניכבה אשמח לתשובה ???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. מעוניין במחשב נייד עבור סטודנטית (אחותי במקרה הזה) שישמש אותה למוזיקה ולעבודה כסטודנטית כמובן. התקציב הוא 2900 עד אפשרות חריגה ל3500 ש"ח. (בעיקרון היא עכשיו באנגליה ובסוף החודש היא מקבלת בונוס של 350 פאונד (2900 ש"ח אם מעגלים) שאיתו היא רוצה לקנות מחשב נייד) רצוי מחשב כמה ושיותר קטן, עם נפח שיספיק לשירים ולעבודות (משהו בסביבות ה30-60GB). גודל המסך לא משנה, מעבד כמובן שיריץ ויפעיל ויתפעל את המחשב כמו שצריך. עכשיו הציעו לה את המחשב הבא: http://www.pcworld.co.uk/martprd/store/pcw_page.jsp?BV_SessionID=@@@@1780794184.1174067642@@@@&BV_EngineID=cceeaddkhdgedljcflgceggdhhmdgmj.0&sku=307066&tabIndex=1&page=Product&fm=null&sm=null&tm=null מה דעתכם עליו…

3. Started by yogo5,

היי..רציתי לשאול שאלה בקשר לאחריות אם אני קונה לפטפופ בחול ויש אחריות בינלאומית של שנה נניח והלפטופ הוא של HP או DELL למשל, אני יכול ללכת לסניפים שלהם בארץ בישביל האחריות?? או שהאחריות לא כוללת בישראל?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by kidO,

זה מה שאני חושב לקחת מה אתם אומרים וכמה זאמור לעלות מעבד 2.8 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S ניתן לקנות גם את דגם ה SLIM (יפה מאוד) אשר עולה עוד 10 דולר ואיזה צורב של LITE ON מה אתם אומרים זה טוב זה כדי מה צריך להוסיף לשפר כמה אתם חושבים זה יעלה לי פליז תעזרו לי ?????????????????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. זה לחבר הוא משחק הרבה הוא מתעסק בפוטושופ והוא שומע המון מוזיקה הוא רצה LCD מקלדת ועכבר אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי לו [עוד לא הראיתי לו אני קודם מתייעץ]:

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 6500 ש"ח עם חריגות קלות מאוד לגיימינג(השאיפה זה קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות חח) ולצפייה בסרטי 1080P בצורה חלקה. תודה רבה לעוזר

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  7. ללא רמקולים. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד (לא מיועד בעיקר למשחקים...) אך שעדיין יפעיל את המשחקים האחרונים בצורה סבירה. אני לא בטוח לגבי המעבד (נטייה לכיוון הamd). מה שהוא רוצה זה בעיקר מחשב "מהיר" כהגדרתו ולא מפלצת משחקים.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by yuvalg,

מחפש נייד פשוט המיועד בעיקרו לישומי OFFICE. מה שחשוב שיהיה קל משקל ובעל מסך גדול והכי זול שאפשר (מעדיף לא לעבור 2K). לא פוסל רכישה יד 2. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  10. שלום, אחי העני מחפש מחשב נייד משומש למטרות בסיסיות. הדרישות: מעבד: לפי מה שהבנתי, לפחות Celeron M ומעלה (למרות שאין לי מושג איזה מעבדים יש מעליו). מסך: עדיפות למסך 14 אינ'ץ, דיסק קשיח: לפחות 20 גי'גה, מהירות: לפחות 5,400 סל"ד, עם זיכרון מטמון לפחות 8 מגה. זכרון ראם: יותר מ250 מגה. כרטיס רשת אלחוטי: חובה משקל: לא משנה. מקש העכבר: עדיפות לג'וייסטיק במקום משטח נגיעה. סוללה: שתספיק לפחות לשעה. רשת אלחוטית: 802.11b ו-802.11g במהירויות תאורטיות של 11Mbit ו-54Mbit. Bluetooth - לא חובה. מטרות: עבודה עם מסמכי WORD ואקסל, צפייה בסירטי DIVX. אשמח לקבל טיפים איזה מחשבים ניידים בידיוק לחפש ביד שנייה... ממה להיזהר וממה לא

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום. הסתדרתי עם הפרמוט והתקנה של ה DELL VOSTRO של ידידה שלי אבל יש לי בעיה אחרת. נכנסתי לאתר של DELL והורדתי דרייברים של ה VOSTRO A860 והכל הותקן כמו שצריך פרט ל NETWORK CONTROLLER שעושה לי בעיות ובלעדיו אין רשת אלחוטית. זה מה שהוא רושם לי כשאני מנסה להתקין : No Compatible hardware found. The software you are attemting to install is not supported on this system. The software will not be installed. Setup will now exit. המערכת היא ויסטה 32 ביט ובאתר דל רשום שזה מתאים לויסטה. ניסיתי גם compatibility mode ולא עזר. חייב את הדרייבר הזה , ואשמח אם מישהו יעזור לי בכך במהירות האפשרית. תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  12. Started by idodos,

משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  14. שלום רב, אני מעוניין במחשב שישמש אותי הן לעריכת ווידאו מקצועית (בתוכנות Premier ו- Avid Express), והן להקלטת סאונד מקצועית (Cubase ו- Reason). יש ברשותי כיום כרטיס סאונד + מידי (Maya44 MKII 1.30 ) שמשתמש אותי להקלטות, כך שאין צורך להוסיף כרטיס מסוג זה למפרט. מחיר מקסימלי: 5000 ש"ח - בלי מסך כמובן. בנוסף, הייתי שמח לקבל דגשים ממי שמבין בתחום (אבל בבקשה רק ממי שמבין) לגבי מה חשוב יותר וחשוב פחות במחשב מהסוג הזה. שוב אני מזכיר, אני צריך את המחשב גם לעריכת סאונד וגם לעריכת וידאו. תודה רבה, שפן כיס

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by PuG3o6,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים הוא רוצה C2D,250HD,9600GT , 2GB RAM עד 3700 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by MOFRA,

מה דעתכם על המפרט הבא והמחירים? E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE GAG31M-S2C Retail 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ^כפול 2 LG GH-22NS40 X22 BLACK SATA Geforce 9500GT 1GB mb DDR2 PASSIVE DUAL DVI Retail 6227-CA Black/RED PSU450W With 2 X SATA ACER X193WBD 19 Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB BLACK Genius F-120 HI FI Multimedia 2.0 Speakers סך הכל 3 אלף הנה המחירים לפי פריט E5200 (45nm) Pentium E (C2D technology) 2.5G ₪ 372.29 ₪ 51.95 EVERCOOL PT12-9525EA COPPER BASE ₪ 294.37 GAG31M-S2C Retail ₪ 242.42 2Gb 800 with Heatsink GAMING SERIES RETAIL ₪…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by mmmbbb,

אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. כותרת...שיהיה מעוצב נקי יפה ושיהיה טוב לגרפיקה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. איך המחשב שלי? ומה אני צריך לשפר או להחליף? מערכת הפעלה MS Windows 7 Professional 64-bit SP1 יע"מ Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm טכנולוגית RAM ‎4.00 GB בודד-ערוץ DDR3 @ 399MHz (6-6-6-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2PT (Socket 775) 38 °C גרפיקה LM725 (1280x1024@75Hz) 2047MBGeForce GT 440 (Gigabyte) 36 °C כוננים קשיחים 149GB Western Digital WDC WD1600AAJS-00WAA0 ATA Device (SATA) 41 °C 298GB Seagate ST3320613AS ATA Device (SATA) 42 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device שמע Realtek High Definition Audio

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by TupeInRevers,

המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  21. היי, כמו שניתן להבין מהכותרת אני מתכנן להזמין מחשב מחו"ל. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. הדרישה היא למסך גדול, 15 אינץ' לפחות. אין חשיבות לנפח הדיסק קשיח, זיכרון גם לא כל כך חשוב, אם יהיה מעט מדי אני אוסיף עצמאית בארץ. בתקציב הנ"ל ראיתי שהכי מתאים לי זה להתבסס על I3-2310. בינתיים ראיתי את ה-VOSTRO 3550 וה-INSPIRON 5110. אני נוטה לכיוון ה-VOSTRO, כי יש לו מסך מט. אתם מכירים עוד מחשבים שעונים לדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש אותי לפיתוח. - לינוקס וחלונות כאשר החלונות בתוך מכונה וירטואלית. - מכונות וירטואליות נוספות על פי צרכי הפיתוח (התקנות, בדיקות) - קומפילציות ופיתוח באופן כללי על מגוון כלי פיתוח - עבודות משרדיות רגילות (מסמכים, אינטרנט, אימייל וכו') - שימושים קלים למולטימדיה ומשחקים. התקציב בכותרת עבור מחשב בלבד ללא מסך ללא ציוד היקפי. אני לא מעוניין לעת עתה בהמהרת המחשב. תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  25. * מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים