עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אחי העני מחפש מחשב נייד משומש למטרות בסיסיות. הדרישות: מעבד: לפי מה שהבנתי, לפחות Celeron M ומעלה (למרות שאין לי מושג איזה מעבדים יש מעליו). מסך: עדיפות למסך 14 אינ'ץ, דיסק קשיח: לפחות 20 גי'גה, מהירות: לפחות 5,400 סל"ד, עם זיכרון מטמון לפחות 8 מגה. זכרון ראם: יותר מ250 מגה. כרטיס רשת אלחוטי: חובה משקל: לא משנה. מקש העכבר: עדיפות לג'וייסטיק במקום משטח נגיעה. סוללה: שתספיק לפחות לשעה. רשת אלחוטית: 802.11b ו-802.11g במהירויות תאורטיות של 11Mbit ו-54Mbit. Bluetooth - לא חובה. מטרות: עבודה עם מסמכי WORD ואקסל, צפייה בסירטי DIVX. אשמח לקבל טיפים איזה מחשבים ניידים בידיוק לחפש ביד שנייה... ממה להיזהר וממה לא

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by lior190,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by maginero,

אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. כמו שרשמתי בכותרת התקציב שלי הוא 4500 שח, ואני מחפש נייד חזק, רצוי עם המעבדים החדשים של אינטל (מסדרת P) חשוב שיהיה זמן סוללה טוב, 4 ג'יגה זיכרון, שיריץ תוכנות כבדות בלי לעשות הרבה רעש וחום, אם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב במחיר הזה שיאפשר גם לשחק אז מה טוב.... חשוב שהלפטופ יחזיק לי לאורך שנים, לכן אני רוצה לקנות מוצר איכותי. חשבתי על gigabyte אך לא מצאתי הרבה פרטים או ביקורות באינטרנט http://www.skypc.co.il/pl_product~71619~14~0.htm האם מישהו התנסה איתו ויכול להמליץ? איך האחריות שלהם? בכל זאת קצת מוזר שלפטופ עם מפרט כזה זול מאוד יחסית למתחרים עם מפרטים זהים (hp, dell...) אגב יש מצב שהוא בא בלי מערכת הפעלה?! (טוב נו... )

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  5. זה המצב כרגע www.tms.co.il [table][tr] [td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3570KT[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1044 [/td][/tr][tr][td]MZ77AG43[/td][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI[/td][td] 1 [/td][td] ₪565 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]M785TF2GHDNW[/td][td]MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1289 [/td][/tr][tr][td]DEF-R3-USB3-BL[/td][td]Fractal Desing Define R3[/td][td] 1 [/td][td] ₪503 [/td][/tr][tr][td…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by JOHNNIE,

שלום לכולם, אז ככה: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? בעיקר על לוח האם... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  7. למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שימושי המחשב: תכנות פיתוח - Visual Studio, Eclipse, MatLab ודומיהם גלישה באינטרנט צפייה בתכני HD, הן על המחשב והן על מסך חיצוני דרישות נוספות: גודל מסך 13.3 משקל עד 2Kg 5 שעות עבודה ללא טעינה צורב DVD תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by zazkapulsk,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל

11. Started by ran1809,

טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)?משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך שלי 19 אינץ של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים בעיקר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא …

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. תציעו לי מחיר על המחשב כולו או שתכלו לקנות אותו בחלקים לא משנה לי .. הכרטיס מסך הוא די חדש אבל אין לי מושג איפה הקבלה .. Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 56 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 49 °C Graphics L22T-3 LED (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 49 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by hai13h,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by kwawi,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ,ורציתי לקבל חוות דעת בנוגע למחירים ולחלקים וכולי אשמח אם תתנו לי דעה על החלקים,אם כדאי להחליף כמה או לשפר פה ושם בעיקרון התקציב הוא עד 4500-5000 שקל אוקי אז אני חשבתי על זה מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2649 לוח אם:GIGABYTE GA-EP45-DS3R עם 2 חריצי PCI Express אם ארצה להרחיב לעוד כרטיס מסך בעתיד http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2243 כרטיס מסך: GIGABYE Nvidia Gefore 280 GTX 1Gb http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2272 זיכרונות יש'לי,4 ג'יגה של DDR II 800 של קינגסטון מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK VB1000BNS http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=10 אני לא הולך …

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by mderazon,

שלום לכולם יש לי מחשב HP ישן dv5000 שאני עדיין לא מוכן להחליף מאחר והוא נותן תפוקה מעולה לאחרונה התקנתי עליו תוכנת וירטואליזציה להריץ מערכות הפעלה שונות וזה קצת כבד עליו. יש לו כרגע 2 מדולים של 512, ואני רוצה לשדרג ל 2 GB. CPU-Z מראה לי Channels#= Single כלומר אני מניח שאין לו Dual Channel מנ עדיף לקנות ? 2 מדולים של גיגה כל אחד או אחד של 2 גיגה ? או אולי בכלל כדאי יותר ? לכיוון ה 4 GB ? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. תקציב עד $750, אני מחפש לפטופ שהמסך לא קטן מ11 אינץ ולא גדול מ12.5 אינץ.מה שמצאתי בנתיים שגם נכנס לתקציב זה: Lenovo U160 $750 Screen Size 11.6" Screen Mode WXGA Standard Memory 4 GB Memory Technology DDR3 SDRAM Hard Drive Capacity 500 GB Processor Speed 1.20 GHz Processor Type Core i7 Processor Model i7-640UM תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=iw&rlz=1C1CHMB_iwIL332IL332&biw=1024&bih=673&tbm=isch&aq=f&aqi=&oq=&q=LENOVO%20U160 Asus UL20FT $670 12.1" HD LED Display 500GB SATA Hard Drive Intel Core i3-380UM Processor; 4GB of DDR3 1066MHz Processor: 1.33 hertz Intel Core i3 תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=i…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by iyehuda,

באותו סדר גודל של מחיר ? http://www.getit.co.il/Prod/63451/#descriptionDiv

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. CPU : Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading Motherboards for Intel : Intel 865PE ASUS P4P800 DDR 400\AGPx8\8xUSB2.0 \5xPCI\FSB 800MHz\Serial ATA Hyper-Threading\ Dual Channel Memory Memory : 2x 256MB DDR 400MHz Dual Channel Hard Discs : Western Digital 80GB JB 7200 8MB CACHE Video Cards : ATI RADEON 9600 PRO 128MB TV Retail AGPx8 DVD-ROM : DVD Toshiba x16x48 Floppy Drive : Teac 1.44MB 3,5" Standard Keyboard/ Mouse/Speakers/Case מחיר הכי זול להצעה הנ"ל שמצאתי הוא 4600 שח כולל מע"מ. מיועד לעריכת וידיאו ושרטוט באוטוקד מלבד שימושי אינטרנט ותוכנות אופיס. איך נחשב הלוח הזה ? האם כדאי להחליף למעבד 3.06\2.8 האם ביצועי כרטיס המסך מספקים ? אולי להחליפו לאחר ? אי…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by Blala,

שלום לכם אני מעוניין ברכישת מחשב נייד חדש לצורכי לימודים בעיקר , אך במסגרת הלימודים גם נדרשת שימוש בתוכנות עריכה דו מימדיות כגון פוטושופ וכדומה . אני מתעניין בעיקר בגודל מסך 13.3 אינץ אך יש מקרים בהם אני מוכן להתפשר גם על דגם גדול יותר אבל לא יותר מ15.6 כמו כן חשוב לי שיהיה לי זמן סוללה ארוך ככל האפשר אך בהתחשב במגבלות של כוח המחשב כלומר : כוונתי היא שאני יוכל לעבוד עליו יותר מחצי שעה בלי שהוא יקרוס אבל אם זאת שהוא יהיה גם חזק . וכמובן שאם אפשר גם איזו אחריות טובה למחשב אחרי הכל הוא הולך לטייל איתי קצת ברחבי הארץ . בנוסף בזמן חיפושי באינטרנט נתקלתי בדגם הזה של ACER 5745G-354G‎ ראיתי שהוא יחסית זול , אך לא הצלחתי למצוא את זמן חיי הסוללה שלו ואם למישהו יש ניסיון …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. מחפש מחשב נייד בתקציב של כ4000 שקלים (ניתן לחרוג בכמה מאות) מסך: 17.3 אינץ' ברזולוציה גבוהה ככל הניתן 4 גיגה ראם לפחות. מעבד I5 לפחות רצוי כרטיס מסך של Nvidia משקל: לא קריטי דיסק קשיח: נפח לא כזה משמעותי אך במהירות גבוהה ככל הניתן אפשר לקבל המלצות? המחשב הוא לצרכי עבודה על תוכנות כמו סולידוורקס או יוניגרפיקס (תוכנות שרטוט די כבדות) ולכן הדרישה היא למסך גדול וכח חישוב גבוה ככל הניתן

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אופצה א' זה לרכוש מעבד intel core duo T2300e 1.66 Hz עם זיכרון 512MB המחשב של לנובו N100 אופציה ב' זה לרכוש מעבד AMD Turion 64 עם 1 ג'יגה זיכון 512*2 זה ש פוג'יסטו סימנס אין לי העדפה כלשהי לחברה מסויימת השימור העיקרי של המחשב יהיה אופיס אינטרנט וסרטים פעם ב' לא יותר מזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. התייעצות לפני שדרוג מס' רכיבים במחשב , המפרט שלי כרגע הוא : E6300 Asus P5B Kingston 2GB 7600GT ספק כוח של Thermaltake 430W הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד אז חשבתי לשדרג קצת , אני לא מצפה להפעיל משחקים כבדים או משהו כזה . התכנון שלי הוא לקנות כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 430GT ולקנות עוד סטיק של 2GB זכרון מבחינת השימושים מדובר בשימוש למשחקים לא כבדים , פיפא וכו' . אני לא מחפש להפעיל משחקים על רזולציות מקסימליות אם זו הכוונה. כיום אני בכלל לא יכול להפעיל משחקים כי הקירור של הכרטיס מסך שבק חיים ולכן ההחלטה לרכוש כרטיס חדש . התקציב לכרטיס מסך הוא באיזור ה-300 שקלים . בלי קשר אני בכל מקרה מתכנן להוסיף את הסטיק של הזכרון . מה אתם אומרים על זה ? שווה , לא שווה ? אשמח למספר דעות כדי …

• 9 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים