עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD ועבודה שוטפת ורגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection, Office, Steam ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד, Portal 2, Borderlands ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  3. זהו שקע טעינה (אתם יודעים, נו, איפה שמכניסים את הצ'ופצ'יק של המטען) של מחשב נייד די ישן (לפחות 3-4 שנים) מחברת ניורון. הבן-אלף נשבר, ואמרו לי שזה קורה הרבה. הקטע הוא שאני הולך ממעבדה למעבדה, ואף אחד לא מחזיק כזה דבר בכלל. בינתיים, אצל כל מי שבדקתי (2-3 מעבדות בירושלים) - הם עושים 'עבודת נגרות' - מחליפים לשקע אחר, בעל 2 רגליים במקום 3, וחותכים את ספק הכח. אפילו ל'כשיוף' למי שמכיר - אין את החלק הזה. עבודה כזאת לוקחת זמן (וכסף. הרבה כסף), ואני, בכלל, אני רוצה לעשות את זה לבד. Just For Fun. פירקתי את המחשב לבד, ואני רוצה לתקן אותו לבד. אז למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג חלקי אלקטרוניקה כגון דא? אשמח לשמוע. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by yyy123,

כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. שלום! אאשמח אם תרכיבו לי מחשב טוב שיחזיק למספר לא מבוטל של שנים לאחר מחשב של 5 שנים שלא שיניתי אף חלק... אממ התקציב 4500 גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. לכלול הרכבה בתקציב! ובבקשה מהחנויות הנ"ל: מהחנות האחרונה אני מעדיף בגלל מיקום לרכוש רוב המפרט אך אם דבר יותר טוב/זול במקום אחר אז כמובן זה יהיה עדיף... www.ksp.co.il www.memorypc.co.il www.pcdiscount.co.il תודה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  6. שלום לכולם, בכוונתי לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין נייד לנייח. לאחר מחקרים והתייעצויות מועילות פה בפורומים בתחום הנייחים, הגעתי למפרט מחשב נייח שאני רוצה, ויעלה לי בסביבות ה 8500 ש"ח. עדיין, אני שוקל בכל זאת לקנות מחשב נייד, שתכונותיו יהיו דומות ככל האפשר למפרט הנ"ל. מטרות המחשב הן לעבודה שוטפת, תכנות, אינטרנט, סרטים. (משחקים אפשר, אבל לא חובה). חשובים לי הביצועים של המחשב, פחות ממשקל וניידות (הניידות היא בעיקר בית - מעונות). מפרט המחשב הנייח: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB מסך LG L2000C 20" (אפשר להתפש…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  7. שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב עבור האח הקטן,שאוהב לשחק,והרבה. יש לו בשבוע הבא יומולדת,ואני רוצה לקנות לו את המחשב כמתנה,במקום הישן שיש לו ושלא מתאים כבר כי הוא ישן,מקרטע, וסתם תופס מקום בחדר של אחי. הבחור בן 14 , והוא אוהב מאוד משחקים,שאני מניח שההגדרה "כבדים" מתאימה להם - CRYSIS , DEAD SPACE,GTA4 ודומיהם. כרגע הוא משחק GTA4 במחשב שלי,שאני צריך אותו לצרכי עבודה ולימודים,מה שלא תמיד מתאפשר כשהאח הקטן תופס לך אותו בשביל משחקים... טוב,אחרי ההקדמה המייגעת משהו,הנה הבקשות שלי: - מעבד ארבע ליבות - זיכרון 4 ג"ב - דיסק קשיח לפחות 500 ג"ב נפח זיכרון - מארז נוצץ,שקט עם חלון צד,כיאה לילד בן 14 שאוהב דברים נוצצים. אני,לנוחיותי הרכבתי לי מחשב עם מארז TT SPEDO החדש ( ה-PACKAGE) , והוא …

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by yonishema,

מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני) קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים? אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה דיסק קשיח 250 מספיק לי יציאה HDMI רשת אלחוטית אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח תנקס... :) :) :)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Mesatla,

טוב החנות TMS מוכרת את המוצרים שלה ממש בזול נדהמתי לראות כמה זולים הם אז אני רוצה אם מישהו יכול להביא לי ביקורת על החנות ויש לי שאלה בקשר למעבד במפרט האם הוא יגרום לצוואר בקבוק? מתוכנן OC לכרטיס מסך בעתיד ואולי עוד שנה SLI עם החלפת רכיבים כמובן --יקנה קירור לכ.מ בעתיד-- ------עוד שאלה : לקנות מIQPC או מTMS?-------- המפרט: מTMS כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪1611 1 אחלה חברה אחלה כרטיס מקבלים קונברטור ל VGA-DVI? מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM AM238DCT ₪419 1 יכול לגרום לצוואר בקבוק? אין להם אותו בBOX לוחות אם Gigabyte M55SLI-S4 AM2 GM55SLIS4 ₪463 1 אני לא סגור עליו.. זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by amitsh,

שלום, צריך ייעוץ בשדרוג מחשב למשחקי רשת. להלן המפרט הקיים: לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L מעבד: 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo זכרון: Adata 2Gb 667MHZ X 2 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 260 השקעה- מוכן להשקיע עד 1000 בשדרוג שימושים עיקריים- משחקי רשת מעוניין להריץ את Battlefield 4 איזה רכיבים כדאי לשדרג ? ולאילו רכיבים ? תודה רבה ! - - - תגובה אוחדה: - - - שאלה נוספת, האם ניתן בכלל להרכיב מפרט על בסיס LGA775 שיצליח להריץ בצורה חלקה את battlefield 4 ? תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by Rachel123,

היי יש לי מחשב נייד ל החברה Lenovo ואני צריכה עזרה דחוף ! המחשב שלי לא מגיב אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וגם לא מצליחה להיכנס לגוגל והמצלמה של המחשב שלי לא נמחקה לגמרי מהמחשב ! איך אני יכולה להחזיר/להוריד את המצלמה שוב למחשב ? ואיך מפרמטים מחשב נייד של Levono ? צריכה עזרה דחוף ותודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - *של

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. הדרישות הן: חשוב שיהיה למשחקים ויריץ משחקים סבבה ניידות לא קריטית. ישמש כתחליף לשולחני אבל גם אם יהיה נייד לא בעייה של משקל אבל כמובן שלא יהיה כבד יותר מדי זמן סוללה ארוך לא כל כך קריטי. מה שכן חשוב שההארד דיסק יהיה גדול. ומהירות 7200RPM מצאתי את המחשבים הבאים: MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2997&CatCode=315 כעיקרון הבנתי שהמחשבים של MSI מצויינים אבל המליצו לי גם על לנובו אבל אומרים שהשירות שלהם על הפנים. אשמח לחיזוקים. העדיפות היא לMSI

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  16. Started by tdzm,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי המחשבים הבאים: 1. Dell inspiron 6400(IN-RC-03-1086 המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7200), 667MHz 4MB 64Bit 15.4 WSXGA TFT (1280x1024) מסך 512MB DDR II 667Mhz (up to 2GB) זיכרון 80GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner מדיה Intel® Graphics Media Accelerator 950GML (up to 224MB) כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi 2200 (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.9 kg משקל ומידות Windows XP Home תוכנה Mic ,VGA , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader שונות 3 Years אחריות מחיר 1129 $ לבין 2. HP® Pavilion DV6160EA - RM467EA Intel® Core 2 Duo Processor 1.66GHz (T5500) , 667MHz (2 MB …

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by sh_idan,

מארז מפואר sp prescott 400w 4 fans usb ms מעבד amd xp 3000 64bit כונן 1.44 mitsumi/alps כרטיס מסך Gigabite\Sapphire Radeon 9800pro 256mb לוח אם EPOX 8kda3j (nf3) +sb(8ch) +S-ATA +LAN זיכרונות MICRON DDR 512Mb 400 Mhz pc 3200 *2 הארד דיסק WD 120 GB 7200 rpm 8mb S-ata המחשב מיועד להחזיק לטווח הארוך, משחקים, קידוד וידאו אינטרנט וכו ואני מתכנן אוברקלוקינג בעוד חצי שנה שנה שאלות העיקריות שלי הן בנוגע למארז, האם הוא טוב למרות שנראה לי שלא ממש, למה במעבד כתוב XP ולא ATHLON 64, איזה חברה עדיף בכרטיס המסך (אם זה משמעותי אני יכול לקנות של MSI מחנות אחרת ) ולגבי הזיכרונות, אני רוצה לדעת אם 400 Mhz זה מספיק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by er0101,

הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל Windows 7 Home Premium. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? אופיס, אינטרנט, משחקי רשת, סרטים, וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה, צריך לכלול הכל, כולל צורב DVD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך ב-Windows 7 והרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by wilken,

שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD, סוג של שרת סרטים למחשבים אחרים ברשת הביתית, עבודה משרדית וקצת וירטואליזציה (אני מפעיל מכונה או שתים וירטואליות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהוא מיוחד רק vmware workstation בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. כרגע אני חייל, משתחרר עוד שנה וחצי. יכול להיות שהמחשב שלי מת טוטאלית. נכון לעכשיו אני לא משתמש במחשב לשום מטרה חוץ מאינטרנט מוזיקה וסרטים - כלומר נכון לעכשיו אין צורך במחשב חזק. שאני אשתחרר יהיה לי יותר זמן למשחקים וקצת לנצל את המחשב. הבעיה שלי היא כזאת - האם לקנות עכשיו מחשב זול ומשרדי ולאחר מכן לקנות מחשב מושקע, או שלהשקיע עכשיו במחשב טוב MID END, ובמידת הצורך לשדרג עוד שנה וחצי? עוד בעיה - הטכנולוגיות רצות ומה שקורה בדר"כ, שהלוחות אם לא תומכים במעבדים העתידיים, ולפעמים גם זכרונות וכו', ככה שאם צריך לשדרג - אז חובה לשדרג לוח, מעבד, זכרונות ובדר"כ גם כרטיס מסך. בכל מקרה אשמח לשמוע דעות לגבי כמה כדאי להשקיע וכו'. בכל מקרה המפרט הנוכחי שלי (נראה מה אולי אפשר להציל) מעבד 2…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  22. מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪289 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪123 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU ₪164 ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 380W ₪198 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪1135 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כל שאר הציוד יש לי. שאלות: 1. תהיה בעיה עם הזכרונות 1333? הלוח תומך אבל המעבד עד 1066. 2. כדאי להחליף את הcm 335 ב antec 200? האם האיכות הירודה של של 335 שווה השקעה של עוד 100 שקל לantec 200? 3. אני הולך להשתמש בכרטיס המסך המובנה, אבל האם במידת הצורך הספק יחזיק כרטיס מסך נוסף חלש? או שכדאי גם פה …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום, 1. מחפש המלצה למחשב נייד טבלט עם מסך 10-12 אינטש עד 8000. מעבד מעל 1600, לצורך עבודה ולימודים. העבודה היא בתור תוכניתן ואני צריך מחשב חזק שיריץ שרת בסיס נתונים, VISUAL STUDIO, קצת עיבוד תמונה. כרגע יש לי את הנייד שמצויין בסעיף 2 והוא מאוד גדול ומסורבל מכדי להחליף את הקלסר שלי על שולחן הלימודים. בגלל שאני רוצה שיהיה מבחר אני רוצה בין 10 ל12 אינטש אבל שיהיה כמה שיותר לכיוון ה10 אם אפשר. 2. ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion 3447ea. מעבד 1.6 סנטרינו, 768 מגה זכרון, 60 גיגה דיסק קשיח, מסך 15.4, כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200. המחשב בן שנה וחצי. כמה הוא שווה ביום בתור יד שנייה ? תודה מראש לכל המשיבים,

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by Nils_ Holgerson,

זה אמנם הרשכול השני שלי על אותו נושא, אך הקודם שקע לו והחלטתי שעדיף לפתוח חדש מאשר להעיר את המתים. לאחר שיטוט קל בפורום הבנתי שעדיפה KSY מאשר KSP. הרכבתי מפרט, שייחובר בהשך ככל הנראה למסך 22". מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤566 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤840 כמות:1 http://www…

25. Started by Brudy,

היי אני מתכוון לקנות מחשב לגיימינג והציעו לי את זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rabcqdn4 מה אתם אומרים? כעקרון השימושים שלי יהיה גיימינג וממש קצת עבודה גרפית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.