ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי את הVOSTRO 1310 (המשודרג). לפני כמה ימים הרגשתי חום אדיר בצד שמאל של המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? האם זה יכול להיות הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); עריכה גרפית (פוטושופ- קבצי Raw); שימוש רב במפות, צילומי אוויר, הגדלות תקריב (גוגל ארץ); גיבוי לתמונות שעל גבי כרטיסי הצילום. * גודל המסך? 13.3 אינטש * משקל רצוי? לא יותר מ- 1.6 ק"ג, רצוי פחות. המחשב ישמש לנסיעות חו"ל בלבד מכאן חשיבות המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות בארץ לשלוש שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא איכות תצוגת המסך…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד ע"פ המגבלות הבאות מסך 15" ומעלה חיבור S.Video מצלמה מובנית + מיקרופון HD של 250 GB או יותר זכרון 4GB הפעילות העיקרית של המחשב תהיה צפיה בסרטים משחקים פה ושם וכמובן גלישה באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב של Fujitsu Siemen עם מעבד Intel® Pentium® B950 Processor 2.1GHz זכרון 4GB כרטיס מסך 3000 מובנה וכ"ו ב - 1800 ש"ח זה שווה את המחיר? מה ההבדל בין המעבד Intel® Pentium® B950 Processor 2.1GHz למעבדי I3 / I5 / I7 ? וגם לעומת Dual Core ? תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ביומיים הקרובים, ואחרי התייעצויות הרכבתי מפרט ב KSP, שהכי נוחה לי. זה מחשב שני, ככה שהוא לא צריך להיות חזק יותר מדי. בעיקר למשחקים בינוניים (World of Warcraft) כללתי במפרט כרטיס רשת, שאוכל להתחבר לרשת האלחוטית. אני לא בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס הנכון אז אשמח לעזרה גם בקשר לזה ^^ התקציב הוא גג 3700, אז אני לא הולך לשנות את המעבד והכרטיס מסך לדברים יותר חזקים כרגע... תודה רבה מראש! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10103 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד באיזור ה5000 +- כמה שיותר חזק. מסך 15.6 זיכרון מינימום 4G מעבד חדיש של אינטל עדיף משך זמן של הסוללה לא פחות משעתיים וחצי ועדיף שהוא יהייה מסוגל להריץ משחקים עד כמה שזה אפשרי חשבתי על זה מה אתם אומרים: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV62130&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=221&aff=Zap〈=he אשמח לעוד הצעות, תודה רבה לכם!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
i want an economic laptop - preferably dual core )buying in the US) thanks
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
החלטתי לאחר לא מעט לבטים ללכת על ה64bit של AMD ואני מחפש מפרט מתאים וחזק. המחשב מיועד לעבודה, משחקים, ובעיקר עריכה ועיבוד ווידאו ותמונות. חשוב זיכרון של שיהיה עם זיכרון 1024 , HD בין 80-120G מהיר וללא מסך. המחיר יכול לנוע עד 5 ,5.5 אלף. לטיפולכם
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. בסביבות ה10% למשחקים, 30% תלת מימד, 20% תוכנות פשוטות כמו פלאש פוטושופ ואילוסטרייטור ו40% אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max, vray, maya, after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ לפי דעתכם? אני צריך מחשב ללימודים אבל גם שיריץ משחקים פשוטים. מה שווה כרטיס מסך g105? Geforce G105 512MB Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz חיבור HDMI מסך איכותי 15.6'' LED HD לצפיה בסרטי High Definition 4GB DDR3 1066Mhz 320GB כרטיס קול איכותי + מיקרופון מובנה מצלמת אינטרנט מובנית מקלדת מלאה כולל מקשי ספרות וחיצים
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש,סוניוגאס, תכנות וכו'.. באופן תדיר לצורך למידה בשביל להפוך למקצועי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,BF4,AC3,CRYSIS3,SAINTS ROW4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, דגם: S22B350 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז יש לי מפרט כבר מורכב אבל אמרו לי לשאול פה לפני שאני הולך להזמין, אמרו זה המקום לשאול אז זה המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box - מחיר : 1115 לוח : asus p5k - מחיר : 793 זכרון : KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL מחיר : 705 דיסק קשיח :WD320000YS 320GB - מחיר : 518 כ.מסך : Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB - מחיר : 2279 מארז : termaltake VD2000BNS MATRIX BLACK מחיר : 315 ספק כוח :fsb 600W - מחיר :600 צורב דיוידי LiteON LH-20A1S מחיר : 249 מאוורר למעבד : big typhoon מחיר : 260 סה"כ :6834 המחשב נועד בעיקר למשחקים ואח"כ לגרפיקה החלקים שאני נעול עלהם ,זה הזכרון, הארדיסק,מארז,צורב ומאוור ואני לא רוצה תquad.. יש שפורים? חשבתי לשנות תכרטיס מסך ל 320 מגה ובמקום זה …
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דרוש לי מחשב נייד, אני אלך לפי הסדר של ההוראות בסטיקי כדי שיהיה מובן לכולם.. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, אינטרנט, אימיילים - אופיס וכו'. * גודל המסך? 14-12"" בלבד! * משקל רצוי? לא עולה על 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB לפחות * צורב DVD? - רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - LENOVO, TOSHIBA, DELL בנוסף, BLUETOOTH, WIFI ותחנת עגינה - חובה! אני רק אוסיף שאני לא מעוניין בMSI WIND על אף התגובות הטובות עליו, מסיבה מסויימת אני לא סומך על המחשב הזה מבחינת אמינות. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. לפני 3 חודשים קיבלתי כאן קצת עזרה לגבי מפרט, אבל מאז לא הייתי בארץ. מיד אחרי החג אני מתכוון להזמין מחשב חדש. אשמח לקבל המלצותיכם, ושיפור המפרט שהוצע לפני 3 חודשים - מבוסס INTEL, גיימינג עד 4,500, השקט מאוד חשוב, OC לא מתוכנן בשלב הזה, העדפה ל- NVIDIA (אני לא מעודכן במה שקרה בתחום בחודשים האחרונים) מודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה אלדד: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבו…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אני זקוק למחשב עם מסך רחב ואיכותי לסרטים ופוטושופ. משחקים לא ממש מעניינים אותי, ואם כבר אז רק משחקים ישנים שלא דורשים יותר מדיי. תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רק מחשב ללא מסך מקלדת עכברו וכו. מיועד למשחקים גלישה וסרטים. עד 5000 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני אינני מבין כל כך גדול במחשבים הניידים, לכן אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בארה''ב, בסביבות ה700-900 דולר, אני רוצה רק פנטיום M , וזיכרון של מינימום ג'יגה. אה ומחשב של חברת ACER, אם תוכלו להציע לי מחשבים, אני אשמח מאוד ואודה לכם על כך
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי ! אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב הבא שלי, הדרישות הן: מטרות המחשב? תוכנות תלת מימד (לימודי עיצוב), סרטי hd , ואינטרנט ושאר ירקות * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל עדיפות למשהו קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לשקע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעוניין במחשב שקודם כל יהיה חזק ויריץ בקלות תוכנות תלת מימד כבדות. רצוי מסך איכותי ואם אפשר לשים דגש…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט שאני מעוניין לרכוש ואני מעוניין בחוות דעת שלכם האם הוא טוב ומה כדאי לשנות. חשוב שיהיה שקט, מקורר היטב לאוברקלוק עתידי וחזק לטובת תכני HD, משחקים, ושימוש כללי.כונן קשיח 1TB יש לי ובמפרט הזה אני לקחתי כונן SSD שישמש למערכת הפעלה. כמו כן חשוב לי שתהיה לי האפשרות לשידרוג עתידי של הרכיבים (כמובן שאי אפשר לחזות מה יהיה בעתיד אבל עד כמה שניתן). אני עובד עם מסך סמסונג 26" דגם t260HD ברזולוציה 1920x1200. הנה המפרט: [table][tr][td][/td] [td] Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box BX80623I72600K [/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 PCI-e Model S6952GD5H [/td][td][/td][/tr][tr]…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-