עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש מפרט אחרון מחר אני נוסע לקנות את המחשב ואני רוצה להיות סגור בכל הנוגע למחשב.... להיות שלם עם ההחלטה אין בכוונתי לבצע OC והמסך שלי בעתיד יהיה 22 אינץ ואני עדיין לא סגור בנוגע למעבד האם 2 ליבות או 4 ליבות ובמידה ו4 אז מה מומלץ... גם מבחינת מחיר ובנוסף הכרטיס מסך האם לשים HD 4850 או HD 4870 יש אפשרות לחריגה קטנה! מבקש עזרה פעם אחרונה לפני הקניה.... ואני סומך עליכם.... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by david26,

מה ההבדל בין המעבדים ? ....Intel Core 2 Duo P ....Intel Core 2 Duo T ????

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by david26,

שלום לכולם איזה חברת מחשבים יש לה מחשבים עמידים ויש להם שרות טוב בישראל אני זקוק למחשב בגודל 15.4 אינצ מחשב חזק לגלישה באינטרנט הורדות חיי סוללה טובים וחיבורים למסך HD בבית ולמערכת שמע בבית התקציב שלי כולל אביזרים נלווים (תיק עכבר כונן חיצוני וכו ) כ 4500-6500 ש"ח לאחר בדיקה קצרה המחשב שיענה על הצרכים שלי הוא Studio 1537 P8400 וDell (לדעתי ) שני כרטיסי מסך המוצעים במחשב זה Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD או ATI Mobility Radeon HD 3450 with 256MB hyper memmory הכרטיס של ATI מיקר את המחשה ב1K בערך אני לא מריץ משחקים במשחב אז מה עדיף לדעתכם ? ולמה?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. זה המפרט שבניתי ואגב המחשב הזה מיועד לבן דוד שלי , והמחשב לצורך משחקים הערה : לגבי המסך אני מתלבט וזה לא סופי אז יכול להיות שיהיה שינוי , וגם בן דוד שלי מתכנן לקנות את המחשב בחודש הבא מ KSP אז יהיו שינויים . ועוד הערה קטנה לא מתוכנן לעשות OC . וגם לגבי הקירור של המעבד חשבתי לקנות בנפרד למרות שהקירור של אינטל יספיק ויהיה שקט אבל כל זה זמני עד שיבוא הקיץ והמאוורר יתחיל להרעיש והטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה אז עדיף להשקיע ולשים Freezer 7 Pro של Arctic Cooling‎ , ולחסוך כאב ראש מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. אז ככה.. הנה המפרט ותגידו לי מה דעתכם עליו ... וזהו מפרט לגיימינט/אינטרנט/צפייה בסרטים יש כבר מסך ויש רמקולים.. מעבד : CORE 2 QUAD Q9650 3.0GHZ מחיר 1730 ש"ח קירור למעבד: FREEZER 7 PRO מחיר 120 ש"ח לוח אם : ASUS P5Q מחיר 640 ש"ח כרטיס זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מחיר :365 ש"ח כרטיס מסך : HD4870 1GB DDR5 של חברת גיגבייט מחיר 1320 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 500GB 7200RPM 32MB SATA II מחיר 350ש"ח מארז: ANTEC P182 BLACK מחיר 710 ש"ח ספק כוח : CORSAIR VX 550W מחיר 490 ש"ח צורב DVD: של LGX22 מחיר 140 ש"ח מאוורר רביעי למארז: Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm מחיר 118 ש"ח מקלדת: Logitech® Wave Keyboard…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  9. מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Ghtm,

היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by barsese,

אני רוצה לעשות אתחול של המערכת שלי (כמו פרמוט) בעזרת מחיצמת רקוברי שהגיעה עם המחשב. איך משתמשים בה?עלי לצרוב אותה? האם זהו באמת השימוש שלה? יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מדליק את המחשב (או אחרי system restore) יש לי כמה גי'גה פחות בכונן הקשיח, בויסטה ביזנס, הבעיה מוכרת?) על המחשב לא מותקן כמעט כלום!! והוא מראה 60 גיגה תפוסים, כשאם מסמנים את הכל יש 10

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום חברים, ברשותי נייד hp pavilion dv5061ea עם בטרייה לא מקורית 8 תאים חדשה שנקנת לפני חודש. כאשר אני עובד עם בטרייה מלאה וללא מקור מתח DC נוסף (רק בטרייה!) המחשב פשוט זוחל!!! אני מנתק את הבטרייה ומחבר חשמל DC הכל מתחיל לרוץ חלק... יש לכם איזה שהיא הצעה מה לא בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Ram23,

אהלן חברה,אני צריך המלצות למחשב נייד,עדיפות למוקשח משולב עם הנתונים הבאים: *גודל מסך בין 12" ל14" *משקל לא רלוונטי *זמן סוללה ארוך מאוד רצוי *בלוטות *כרטיס מסך 512 מגה,9600M GT ומעלה *מינימום 320G *צורב די וי די כמובן שצריך *אחריות של שנתיים ומעלה במידת האפשר התקציב הוא 8K,אבל יש מצב שאני אביא מארה"ב,אז אפשר לכלול גם הצעות כאלה! השימוש הוא משרדי ומשחקים. תודה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. שלום רב, לפני ימים מספר פניתי בבקשה למפרט לגיימינג בעיקר וניתנו לי המלצות טובות רבות. מכיוון שתקיצבי גדל בכאלף שקלים אני חושב שניתן לבנות מערכת חזקה יותר - כאן אתם נכנסים לתמונה ואני מודה לכם מקרב לב! המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו כל COD למיניהם וכן הבא שיצא מהסדרה,FC2, Crysis ועוד משחקי FPS. אני מתכוון לשחק בהגדרות גבוהות כמה שאפשר ואני מניח שהתקציב יכול לאפשר משהו כזה. לגבי מסך - 19'' או 22'' - לבחירתכם בהתאם להשקעה בחלקים אחרים והקלה על כ. המסך. השקט חשוב ברמה סבירה, כלומר מספיק לי שהמאוורר לא יחרפן מאוד. לגבי OC, לא אשקר, אני יודע מה זה אבל לא מבין בש*ט כדי להתעסק בזה, לכן אי מעדיף מעבד בתדר 3.0GHz (מה שעונה על רוב דרישות המשחקים נכון לעכשיו). רק חייב לאמר משהו…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Lahad,

דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  21. שלום, שיגעתי חלק מכם כבר יותר מפעם אחת אבל תאלצו לסלוח לי (תקופות מבחנים קשות עוברות עלינו לרעה...) רציתי את דעתכם לגבי מפרט סופי שהרכבתי בעזרתכם לצרכים הבאים: מחשב שקט לצפייה בסרטים (על מסך Dell 2209WA 22) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Flex ודומיהם) המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤251 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למארז: ARCTIC COOLING 90mm 9PWM ¤30 סה"…

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  22. 1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  23. ולא צריך מסך

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה,לא מזמן פתחתי פה בקשה למפרט. מאז התקציב עלה מעט והתעגל ל 3,000 ש"ח. אין שימושים עיקריים,הכל מהכל. שימוש יומיומי,משחקים,תוכנות (והרבה),סרטים וכו'. אז תגידו איך המפרט לדעתכם,*הקירור בשביל OC: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB, יחידות 1 ¤590 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP …

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by vidic,

שלום לכולם אני צריך מחשב שיריץ פוטושופ ופרו אבולושן בצורה חלקה\ בעיקר פוטושופ

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.