עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bartleby,

טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  4. ונלך מסודר כמו שבקשתם : 1. תקציב : 1,500 - 2,500 ש'ח אפשרי במזומן. אשמח לקבל אופציות שונות בתוך התחום הזה 2. מטרות : התקנת לינוקס (archlinux 64). מכיוון שאיני יכול לוותר בינתיים לחלוטין על חלק מיישומי חלונות (משתמש ב XP) , אני מתכנן להתקין VirtualBox ולהריץ XP תחתיו. בתוך זה - שימושי בעיקר לגלישה ברשת, הורדות מ newsgroup (הרצה של SABnzbd כנראה, בצורה מסיבית), צפייה אקראית בסרטי DVD/XVID. תחת החלונות אצטרך כנראה להפעיל מדי פעם דפדפן, ותוכנות עבוד תמונה (RAW) שהן מעמיסות בזמן הריצה הן CPU והן זכרון (Silkypix, Lightroom וכדומה). מניח ששכחתי כמה, אבל אם זה יריץ Lightroom, גם כל תוכנה אחרת תרוץ ... 3. מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים לא נדרשים 4. קול - כרטיס OB מודרני יספיק (סטריאו מספק…

5. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. אם אני מנתק את הקישור אני לא מצליח להתחבר לרשת מחדש. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) שמפעיל הווינדוס. הייתכן? פרטי המחשב: Gigabyte 5550 עם ווינדוס XP 2002 מתאם הרשת של המחשב נקרא Gigabyte super wireless LAN card utility אשמח לעזרה ועצות תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום , אני מייבא מחשב מארה"ב. הסתובבתי הרבה זמן וראיתי הרבה דגמים. הדברים שאני מחפש במחשב הם: Multitasking עבודה הם הרבה תוכנות. מהירות. אפשרות לחברת לטלויזיה HD ולראות סרטים בHD. וטיפה להריץ משחקים. לאחר חיפושים בחרתי מחשב שיכול להתאים לי ורציתי לשמוע את דעתכם. אם אפשר התייחסות למעבד ולכרטיס המסך וכמובן אם יש הצעות נוספות. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172851&type=product&id=1218044029604 Asus - Stylish Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Blue/Black Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor T6400 4GB PC2-6400 DDR2 memory Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support 14.1"…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. OK רצוי בלי Q6600 אז מסך כרגע לא ידוע אני מעריך שזה היה 22" ומעלה לא צריך עכבר או מיקלדת וגם הרכבה רק חלקים כולל מארז. תודה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by strong coffee,

מתלבטת לגבי קניית מחשב+ מסך+ מדפסת משולבת עם סורק, מכונת צילום, פקס. לצרכים ביתיים, אופיס, אינטרנט, הורדות, מוזיקה, סרטים (אולי משחקים) שיהיה חזק, יעבוד מהר, לא יקרוס אחרי פתיחה של כמה חלונות/תוכניות ושלא יתכבה לי באמצע העבודה ושיחזיק כמה שנים קיבלתי כמה הצעות מחיר ממקומות שונים אבל אינני מבינה יותר מדי ברכיבים ובסוגים השונים... האם עדיף מערכת הפעלה של VISTA או XP ? האם כדאי לרכוש מחשב מוכן שמיובא מחול ב"באג" או מספק ? ומה דעתכם על הרכיבים הבאים? מחשב 1333 C2D מארז 6AR6 HEC ללא ספק כח ספק כח 550W TOPOWER מאוורר Zalman CNPS8000 For 775 לוח אם INTEL-DP43TF/3PCI/NoVGA מעבד C2D (E8400) 3.0 GHz 1333 MHz 6Mb זיכרון Kingston DDR-2 1GB 800 Mhz זיכרון Kingston D…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. נתקלתי במפרט הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHC260F21 מה שאני מחפש זה ככה : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000-3500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) סימולטור טיסה של מיקרוסופט , צפיה בסרטים, הורדות, עריכת סרטים, ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים-מצורפים רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אהבתי את המארז 7. האם א…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by avi01,

מעבד = Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוח אם = GIGABYTE EX58-EXTREME זכרונות ‏= Corsair DDR III 1333Mhz 3x2GB XMS3 Triple = כרטיס מסך= Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV דיסקיקשיח =‏ Seagate 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II צורב = LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מארז‏ = NZXT ADAMAS Aluminum ספק כוח‏ = Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan מסך = ‏ LG L246WH 24'' LCD 5ms 1:2,000 HDMI WideScreen מקלדת‏ = Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 - Retail סך הכול = 8805 ¤

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים, ואחת הדרישות שלו זה מחשב עם מסך שיכול להפתח למצב שקרוב ל-180 מעלות. הוא אומר שהוא רוצה את האפשרות לשכב על הבטן במיטה, כשהראש מחוץ למיטה והמחשב למרגלותיה על הרצפה ושהו יהיה מסוגל לראות את מה שהמסך מציג. אז אם מישהו מכיר, אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by blancman,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. היי חברים, אני התלבטתי קשות בנוגע לאם לקנות מחשב חדש או לשדרג... מכל מה שקראתי על השינויים העתידיים בטכנולוגיות (המעבר לתושבות חדשות דור ה i5/7 וכנראה גם DDR3) החלטתי להמתין ולשדרג זמנית את המחשב עד שזה יכנס למיינסטרים..או לפחות עד שיצא Diablo 3 (אני אוהב לקנות את המחשבים שלי סמוך לכותרי בליזארד.. מן דפקט שכזה) ואז לקנות חללית כלשהי ואת הקיים (אחרי השדרוג) למכור נניח... אשמח לשמוע אם יש התנגדות לתוכנית הזו, אם מישהו יכול לשכנע אותי שעדיף לקנות חדש עכשיו סבבה אני מוכן לשמוע.... אז ככה המערכת הנוכחית: Compucase שכחתי את הדגם.. 6190a משהו , אני יכול לצלם מעבד : Athlon XP 2500 OC לוח: EPox 3rda+ כ.מסך : Gforce6800 OC ספק : HEC 300W - בלי עין הרע עובד כמו סוס מה עוד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LalA09,

קודם כל, חבר'ה תודה על העזרה! 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, אם אפשרות חריגה ל 3100 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים,הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד - העדפה ל E8400/Q6600/Q8200. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא משהו מיוחד,עדיף שיהיה שקט אבל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא משהו רציני. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא, אבל מעדיף שיהיה למעבד קירו…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. שלום, אשמח אם מישו יבנה לי מפרט למשחקים בתקציב של 2600-2700 אני מודע לעובדה שזה לא יותר מידי, אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב כן יריץ משחקים(גם חדשים - לאו מחויב שבדרישות מקס'..אבל בכל זאת...) לא צריך OC, ציוד הקפי. במסך יש יציאת DVI(אם זה רלוונטי) ועוד משו, שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד(נגיד בטווח של שנה וחצי - שנתיים) - נגיד להוסיף זיכרון אם צריך השקט לא כזה רלוונטי, אבל שלא יהיה טרקטור(המחשב פועל בחדר שישנים בו) תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בלי OC, חשוב שהמארז יהיה בסדר+ העיקר שלא יהיה מכוער, הרעש לא מפריע, אין שום דרישות מיוחדות חוץ משיהיה אפשר להפעיל משחקים ברזולוציה מלאה על גרפיקה גבוהה על מסך 19", ואין צורך בציוד היקפי תודה :]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. היי, רציתי לשאול את דעתכם על המפרט הבא חשוב לציין שגם חשוב לי שהמחשב יהיה לא יותר מדי רועש עוד הערה קטנה, יש לי מסך 22 אינצ' וחשבתי אולי בעתיד לחבר את המחשב לLCD שלי שהיא 37 אינצ' (FULL HD) הרכבתי את המפרט הזה מ SKYPC 1,448 1,448 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray IQ9550ay 510 510 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 589 294 2 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 430 430 1 ספק כח Enermax Pro82+ 425W EPR425AWT 805 805 1 מארז ללא ספק Antec P182 Black P182 616 308 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 1,460 1,460 1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe 28314 111 111 1 קרור ל…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Asaf94,

איך הוא בעיקר המעבד שהולך לעבור OC .. בתודה מראש ![

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by ben389,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום פוסט עליו. הכיצד? זה נראה מחשב מדהים ברמות. צריך להתחיל לחסוך 8) http://www.engadget.com/2009/03/10/dells-adamo-teased-sweetly

• 4 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים