עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני סטודנט גר בקנדה ועוד מספר חודשים חוזר לארץ. לפני שאני חוזר אני רוצה לקנות, ומתלבט בין ניידים תקציביים לשימוש יומיומי "OFFICE"+ גלישה+מוזיקה. בקיצור - לא צריך CPU\RAM חזקים, אבל נוחות השימוש (מסך, מקלדת)\ביצועי WIFI\זמן סוללה\משקל וכו' ממש חשובים. אני מתלבט בעיקר בין ה ASUS EEE 1000HE (לא 1000HA!!!) לבין ה-MSI WIND 120U (או 100U). פה הם עולים פחות או יותר אותו דבר (בערך 1700 ש"ח). מה דעתכם על הדגמים? אולי יש דגם אחר לגמרי שאתם ממליצים?? מה שגם חשוב לדעתי זה האחריות בארץ וכו'.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. המחשב נועד בעיקר לצפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. 2. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1100~. כאשר לגבי המסך, אני פחות או יותר סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) ב. צורב DVD של LG אשמח אם תתיחסו לזה בהקשר לאפשרות לחיבור ללוח אם חדש או ההשפע על השקט (או החוסר שקט של במארז). 4. השקט חשוב 5.התאמה לניגון HD (אם לא עכשיו - אז שניתן יהיה לשדרג לכך במינימום מאמץ או מחיר) וחיבור כונן BLU-RAY (לכשיגיע). 6. מחוץ לתקציב - המלצה על מערכת הפעלה שתתא…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Sheirf,

אני צריך מפרט מחשב , ללא ציוד הקפי , למטרות משחקים גלישה באינטרנט וכו' , התקציב קצת לחוץ אבל תנסו להוציא את המקסימום מהתקציב , המחשב יחובר בינתיים למסך 17 CRT בהמשך אולי למסך LCD 17-19 . לא מתוכנן OC , אם אפשר להרכיב מהחנות TMS זה יהיה מצויין. תודה.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  4. המחיר לא מזומן אני רוצה מחשב למשחקים לראות סרטים ולהורדות לא צריך ציוד היקפי ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט משחקים כבדים כמו(GTA IV) על מסך 22 אינץ וגם יש עדיפות למעבד 4, ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכונן קשיח 1TB

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by MiOB,

שלום לכם, אני צריך בבקשה ייעוץ לגבי מפרט לניגון סרטי HD. הרכבתי את המפרט הבא על-פי ניסיוני: CPU: Intel Pentium Dual Core 2.5GHz E5200 Motherboard: Asus P5KPL-CM Graphic Card: Club3D Radeon HD4350 512MB DDR2 Silent Low-Profile Memory: G.Skill 2048MB DDR2 800MHz CL4 Case + PSU: Antec NSK2480 380W הסבר לבחירותי: מעבד: זהו מעבד משתלם - גם חזק וגם זול. לוח-אם: אני מעדיף את לוח-האם של Asus על-פני המקביל של Gigabyte, שכן חריץ ה-PCIe עובד ב-X16 לעומת X8 ב-Gigabyte, והוא גם זול יותר. כרטיס מסך: הוספתי כרטיס מסך ייעודי על-אף העובדה כי ישנו כרטיס מסך משולב ב-G31, שכן ישחקו אולי משחקי 3D ברזולוציות נמוכות (עד 1024X768.) והכרטיס מציג ביצועים טובים ברזולוציות אלו, אך …

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום , אני מתכוון להזמין את המפרט הבא עוד כמה ימים מ KSP רציתי לקבל חוות דעת נוספת ממכם אם יש משהו ששווה לשנות בטווח של התקציב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 655 לוחות אם למעבדי אינטל 495 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות 320 DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסקים קשיחים 270 Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך 690 GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים 110 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים 290 CoolerMaster Centurion 590 Black Case ספקי כוח 290 Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin סה"כ 3120 . מה דעתכם ? . רציתי להו…

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 10,000 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסך שיש לי זה כרגע זה DELL 2007WFP . הייתי רוצה את חוות דעתכם למערכת שהרכבתי . בנוגע ללוח-אם, איזה מבין השניים שציינתי למטה עדיף לי, ואם יש לוח אחר שיותר מומלץ למחשב זה הייתי שמח לקבל המלצות. בנוגע לזיכרונות CORSAIR שמחירם 1,830 ש"ח. הייתי רוצה לדעת עם יש זיכרונות ברמה שלהם בפחות כסף? דעתכם לקירור למעבד? דעתכם לגבי איזה מבין שני ספקי הכח יותר מומלץ ולמה? לגבי המארז הייתי רוצה לדעת עם הוא שקט למנוסים איתו או שיש מארז אחר שמומלץ למערכת זו? מעבד -- 920 Core i7 2.66 G BOX 8MB 130W 1366/1333 מאוורר למעבד -- THERMALTAKE BigTyp14 Pro לוח אם -- GA-EX58-UD5 או GA-EX58-UD4 זיכרונות --CO…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את הדגם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2922 מה אתם חושבים עליו? השימושים יהיו לסרטים HD ולגלישה. המחשב מציע הרבה במחיר זול.. יש המלצות על המחשבים של Gigabyte ? איכות החומרים טובה?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  11. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. היי חבר'ה, אני זקוק לעזכרתכם בבניית מפרט לשימושים בסיסיים.. אינטרנט סרטים וקצת משחקים.. התקציב הוא גג 4000. וחשוב שיהיה כלול גם מסך 22" איכותי.. קבלתי 2 מפרטים תגידו מה אתם אומרים (לא חייב ללכת עליהם, אם יש לכם מפרט יותר טוב אשמח לקבל..) תודה רבה!! המפרטים: ההצעה של bug- מחשב של ACER מעבד- אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ מערכת הפעלה- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM זיכרון- 4GB DDR2 SDRAM*2 דיסק קשיח- SATA 640GB כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9500GS 512MB כונן- DVDRW DVD BURNER כרטיס קול- HD AUDIO WITH 7.1 CHANNEL עכבר ומקלדת USB אחריות- שנה מסך- SAMSUNG T220 22' LCD- 1:20000 תשלום במזומן- 3850 ש"ח הצעה של חברה פרטית בנהריה- לוח אם- INTEL Pearlcreek uatx/DDR2667/FSB1333 מעבד- INTEL C…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  13. האם בלנובו T500 יש יציאת HDMI? ועוד שאלה, האם המסך הזה: WSXGA+ הוא מבריק, מט? מה האותיות אומרות? תודה..

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. 1. תקציב: 2000 שקלים, כמצויין בכותרת. 2. מטרות מחשב: מחשב לאחות- זאת אומרת office לשיעורי בית, גלישה באינטרנט (שימוש נרחב במשחקי פלאש) ומשחקים קלים. 3. ציוד היקפי: רמקולים, לא צריך משו מיוחד העיקר שיוציאו צליל נורמלי. 4. לא להוסיף למפרט: יש בבית מסך ''17 (יחובר למחשב), מקלדת, עכבר וכרטיס רשת אלחוטי (אני יכול להתקין את הכרטיס על המחשב בעצמי). 5. העדפה למותגים: אין, הכל הולך. 6. קירור ועיצוב: אין דרישה מיוחדת, מצדי שיראה כמו ארגז קרטון. 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך בקניית מערכת הפעלה, כן צריך הרכבה במעבדה. 8. צרכים מיוחדים: ככלל, אני מעדיף להימנע מקנייה בחנויות עם מוניטין שלילי סגנון KSP ואייבורי. 9. שקט: אין חשיבות מהותית. 10. OC: לא מתוכנן אוברקלוק. 11. משחקים: לא על ה…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום וברכה, רציתי בבקשה לדעת אם הכ.מסך של המחשב הנ"ל http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7320 יותר טוב מ ATI RADEON 3450 או הX3100 ואם לא אז האם הכרטיס מסך של הסטודיו שהבאתי למעלה יוכל להריץ משחקים כמו Age Of Empires? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. שלום לכולם. אני זקוק למפרט ללא ציוד הקפי לשימושים כללים כגון: סרטים, יצירת מוזיקה ,אינטרנט ופוטנציאל לOC למקרה שאני ארגיש ביצועים נחותים בהמשך. יש ביידי מסך 20'' חשוב שיהיה: 4 ג'יגה זכרון ספק איכותי! קירור למעבד השקט הוא חשוב אבל לא מועדף על גבי ביצועים. אני לא משחק,אין צורך בכרטיס מסך. עדיף חנות באזור המרכז תודה!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  17. היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שוב שלום נתבקשתי על ידי חבר לסייע לו למצוא לפטופ שמתאים לצרכים שלו, שהם בעיקר גרפיקה. שתי הדרישות העיקריות שלו הן כרטיס מסך נורמלי ומסך בגודל 15-16 אינץ', בתקציב המצוין בכותרת (4,500 עד 5,000 ש"ח). לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=24678 האם יש בארץ לפטופים אחרים בטווח המחירים הנ"ל שעונים על הדרישות?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  20. היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי ‏AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by reviZor,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 8000 ש"ח אם חריגה של עד 500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסכים שיש לי זה EIZO LCD 24 FlexScan SX2461W שניים כאלו אם רזולוציה 1920 על 1200 הייתי מאוד רוצה מערכת I7 מכיוון שלפי בנצ'ם שראיתי יש שיפור ביצועים ניכר ברינדורים של 3D STUDIO MAX. תודה מראש עריכה: אין צורך בציוד היקפי וגם בדיסק קשיח (יש לי 2 הארד דיסקים של 1TB)

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.

25. Started by shnaq,

האם רק נוצץ או מומלץ

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.