ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב שלי הוא e8400 asus p5k epu hd6850 5gb ram ddr 2 thermaltake 500w אני מעוניין לשדרג את המעבד, הלוח , הכרטיס מסך , הזכרונות ואם אפשרי אז להוסיף גם כונן SSD. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GW2/BF3 והמשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. בעיקרון אני צריך מחשב לפתח תוכנות ואתרים בעיקר. אז אני צריך משהו שיקמפל מהר, וריץ כמה שרתים על המחשב כמו SQL SERVER ו IIS וכו'. חשוב לי מאוד גם יציבות. אני לא מחפש מחשב משחקים חזק בגלל שלצערי לא יוצא לי הרבה לשחק. זה המפרט שחשבתי עליו, מחירון מ KSP: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB - 1970 P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 960 של ASUS 1GB Kingston DDR 2 -677 שתי סטיקים, בשביל 2 גיגה סה"כ - 1340 ביחד 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II, גם שתי יחידות, סה"כ 920 ביחד סה"כ 5190 ש"ח אין צורך במסך, צורב, מקלדת וכו'. מה שמשאיר לי בערך 1300 ש"ח למארז טוב, ספק טוב וכרטיס מסך בינוני. אני חשבתי על כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח, מארז בסביבות 400 ש"ח ואיזה ספק טוב גם ב 4…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
8) שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שברשותי כרגע ,יש לי מעבד PRESSCOTT 2.8 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך שינצל אותו עד הסוף השאלה שלי היא: מה הכרטיס החזק ביותר שיעבוד עם המעבד הזה בלי צוואר בקבוק ? כנל לגבי זכרון .. כרגע יש לי 512.. המטרה היא להפעיל משחקים כבדים יש לי לוח עם PCIE צטערת..
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD , ומחשק אחד בלבד NBA2K14 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחק אחד בלבד NBA2K14 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש לפטופ לצרכי עבודה משרדית יישומי אופיס, עבודה מהבית, גלישה באינטרנט. דרישות: - שיהיה קל יחסית (עד 2 קילו) - תצקיב עד 3000 שח. - חשבשבת האם יש המלצות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, skyrim,rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מעניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים בתקציב של 6500-7000 לא שקל מעבר כמובן רצוי כמה שיותר זול מעוניין ב: מעבד מעל 3 גיגה אינטל (בלי AMD כרגע תודה) לוח אם עדיף ASUS אלא אם יש משהו עדיף יותר זיכרון RAM 512 דיסק קשיח 200 גיגה (עדיף SATA?) צורב DVD כרטיס מסך כמובן כרטיס קול רצוי Onboard כרטיס רשת רצוי Onboard מארז הכי פשוט שיש לא צריך משהו מפוצץ ספק כוח 450 לפחות מסך רצוי 19 אינץ CRT מאחר וה LCD יקרים מידי מקלדת ועכבר משהו פשוט וזול לא זקוק: לסידי או צורב רגיל... יש את הצורב דיוידי כונן דיסקטים רמקולים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך מחשב נייד עדיף מוכן בתקציב הנ"ל והוא ישמש אותי בעיקר לתוכנות גרפיות כגון אוטוקד ועוד תוכנות כבדות עם רינדורים לתלת מימד עדיף מחשב שבא מוכן. אני מחפש המלצה למחשב ספציפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בניתי מפרט למחשב לשימוש כללי, יש לי מסך 24 Samsung bx2450 והתקציב הוא בסביבות ה 4500+- בגלל זה אני מנסה להוריד מהמחיר של המחשב השקט לא כזה חשוב ומאוורים חוץ מלמעבד יש לי כבר בבית מספיק המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי…
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (חלקים http://img234.imageshack.us/img234/5858/10mg2.jpg ) התקציב 1600 שקל הייתי רוצה ךשדרג את הכרטיס מסך והלוח אם! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי Lenovo N100 בעל צ'יפסט של Intel 945 (כ. מסך) משום מה אני לא מצליח לכוון את הרזולוציה ל1920*1080אלא רק עד 1680*900 אם אני לא טועה. הבעיה לא קיימת במחשב נייד השני Lenovo S10-2 - שם אני רוצה HD. כל הדרייבירים מעודכנים. הבנתי שהבעיה היא בדרייבר של הכרטיס מסך, וכנראה שצריך לשנות קצת את קובץ הINF של ההתקנה. אם מישהו יודע עוד פרטים או נתקל בבעיה- אשמח לפיתרון נתנאל
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר הזה. שמעו, אני קונה מחשב חדש כי המחשב שלי הוא... יש לי כאן מספר הצעות תגידו לי מה הכי כדאי בשבילי לקנות. מחשב ניורון: מעבד: 2.8 GHZ Pentuim 4 לוח אם: Chipset 865 Intell FSB 800/533 MHZ 6 יציאות USB PCI Slot 5 זיכרון: DDRAM 256 MB 400 MHZ מארז: MIDI ATX 300 W דיסק קשיח: RPM 7200, 40 GB כרטיס מסך: 32 MB (יש לי במחשב הישן כרטיס מסך אם 64 של ג'י פורס) מסך: 17 Flat 17 נירון ווינדוס XP+רישיון כונן דיסקטים 1.44 כונן סידי רום: 52X תוצרת LG כרטיס קול: 6 ערוצים לצליל היקפי+רמקולים כרטיסם רשת: 10/100 אינטל מקלדת+ עכבר מיקרוסופט תוספות: להוספת עוד 256 RAM עלות: 60 $ דולר תוספת לכונן DVD: 32 תוספת למסך 17 LCD (דק) 360$ מחיר: 3790 מחשב מעבד:…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחותי ביקשה ממני לקנות לה מחשב זול ואין לי מושג איזה מחשב אפשר להביא במחיר הזה חח ??? אז תציעו לי מפרט לא יקר ואפילו אם צריך חריגה אז בסדר . תודה!
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לשימושי גלישה באינטרנט, ראיית סרטים/סדרות שיריץ משחקים סבבה, ובכלל שיהיה חזק וטוב .. התקציב שלי הוא בערך 5000 ש"ח , אין העדפות לחברה ספציפית. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט שכתבתי אציין שהשימוש בו הוא פחות או יותר גישה לאינטרנט עריכת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס צפיה בסרטים וקצת משחקים (לא רציניים, לא דורשים כרטיסי מסך וכו') המחיר הוא בערך עד 1500 שקל בררתי עם מעבדי core i3 אבל חשוב לי שהתדר בו יהיה מעל 3 ghz ולא ראיתי הרבה הבדל במחיר בינו לבין אחיו הגדול core i5 אז העדפתי ללכת על core i5 שזה 4 ליבות הנה המפרט: אבקש עזרה מה חוות דעתכם מה להוריד ומה להוסיף והאם המפרט מתאים לי מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, מאוורר: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E זכרונות: 2GB Samsung 1333MHZ DDR3 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blu…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב. לפני הכל, רציתי לציין שהייתה לי התלבטות ענק בין PC לבין איימק \ מק בוק פרו, אני נמצא המון במחשב, אני עובד דרך המחשב, הצרכים שלהם בין היתר הם : תוכנות : - עריכת מוסיקה (תוכנת עריכה, פלאגינים וכו) - פוטושופ - עריכת וידאו ועוד.... משחקים : - אני לא גיימר כבד, אבל אני תמיד אהבתי ותמיד אוהב משחקים, המחשב שלי כבר לא סוחב את מה שהשוק היום מציע. עבודה שותפת באינטרנט \ ווינדוס : - אני עובד באינטרנט, אבל מן הסתם גם חשוב לי שכל מה שקשור להתקנות מהירות, העברות קבצים מהירות, וכמובן תפעול מהיר. אז לפני שתתנו לי המלצה למפרט, רציתי לשאול, האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני בוחר בPC חזק ולא באיימק ? רציתי את האיימק בדגם הכי יקר אבל משום מה אני לא מבין למה לעזאזל זה כל כך יקר, הבנ…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, ולא כל כך מבין גדול בחומרה, ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב החדש. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. תקציב: 5000 עד 6000 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח עם תשלום באשראי 2. מטרות המחשב: משחקים (קלים עד בינוניים כגון america's army או counter strike), אינטרנט, סרטים, הורדות, מולטימדיה וכו'..בקיצור מחשב חזק יחסית שיחזיק טוב להרבה שנים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, שום דבר נוסף פרט למחשב עצמו !!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי אין צורך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. בהארדיסק אני רוצה 750GB אבל אפשר גם להתפשר על 500GB. 6. האם נושא הקירור והעיצוב…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - כ3,200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Rome 2- Total war -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך -. מסך 23", 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר בתקציב כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (לא רוצה צלילי קדיחה אבל לא מפריע לילשמוע את המאוורר פועל ברקע) 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU - [584 NIS] 1 Cooler : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler - [178 NIS] 1 Motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - [551 NIS] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory - [545 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [543 NIS] 1 Video Card : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card - [1,700 NIS] 1 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case - [299 NIS] 1 NIS : ¤ 4400 המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולא ממש לאוברקלוק אולי קטן מתישהו בעתיד אבל לא ממש צפוי...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. ה…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עכשיו אני כותב מהמקלדת המובנת בווינדוס וזה משגע... מאתמול מקשי המקלדת התחרבשו... זאת אומרת שיש אותיות שאם אני מקיש עליהם יוצא מספר במקום.. אתמול חיברתי מסך רגיל לפורט ה-VGA והרגשתי מתח סטטי... יכול להיות שזה קיצר איזה מעגל ובגלל זה המקדשים התחרבשו? יש פיתרון לדבר כזה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2010 בשעה 22:03:48 אני מרגיש כל כך טיפש....מסתבר שהפעלתי את ה-NUMLUCK בנייד... מעניין איך הצלחתי לעשות את צירוף המקשים שמפעיל את זה בלי לשים לב....
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
Intel Pentium 2.8Ghz HT Radeon 9600SE 1GB DDR 400 Mhz hardisk 80gb sata ספק 500 וואט מארז גיימינג ( לא יודע איזה סוג ) צורב SONY 52x32x52 DVD LG
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט, וגם אולי לצפייה בסרטים. חשובים לי: 1. חיי סוללה 2. איכות בנייה ( שיוכל לעמוד בטלטלות של נסיעות לחו"ל) 3. שיהיה אמין מאוד 4. אחריות ארוכה (4 שנים של דל מאוד קורצת לי) אני מתלבט בין lenovo T500 לבין Dell latitude E6500 יש תובנות? אולי המלצה על מחשב אחר שלא לקחתי בחשבון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-