עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by niru,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.

3. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט המחשב הבא עולה 3.6K באילת מה דעתכם עליו האם הוא נחשב טוב ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21781

4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום אנשים, יש לי מחשב DELL LATITUDE D520, אני מעלה צילום מסך של הזיכרון הנוכחי שיש לי היום במחשב: היום ,כפי שאתם יכולים לראות, יש לי 1GB זיכרון, שכנראה לא מספיקים יותר, לצערי. ואני חייב להגדיל את הזיכרון לעבודה תקינה ומהנה יותר על המחשב. חשבתי להחליף את 2 הסטיקים הנוכחיים ב 2 סטיקים של 2GB זיכרון כל אחד, ככה להגיע למקסימום זיכרון שהמחשב יכול להכיל (אם אני לא טועה 4 GB) עכשיו כאן הקושי, איזה זיכרון מתאים למחשב שלי? אך אני יודע? משהו יכול לחלץ מידע מהצילום של אוורסט ששלחתי? יש המלצות לאיזה זיכרון כדאי? תודה מראש, ניצן

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אני צריך מפרט בתקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ולתוכנות יענו שיהיה חזק ושיהיה לטווח ארוך לעוד 3-4 שנים... אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זיכרון, צורב דיוידי חזק והארד דיסק 160 GB אם מישהו יוכל אני אודה לו ...

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  7. יש לי בעיה ממש מוזרה! כל פעם שאני שם קבצים גדולים (מעל 500 מגה) על שולחן העבודה, הלפטופ שלי מתחמם בצורה מטורפת! וזה בוודאות בגלל הקבצים האלה, כי עשיתי כמה וכמה נסיונות בשביל לבדוק אם ה"תיאוריה" שלי נכונה. בכל פעם שאני שם קובץ גדול, הוא מתחמם וברגע שאני מסיר את אותו קובץ או מעביר אותו לתיקייה אחרת, חצי שעה אח"כ הוא מתקרר. כמו שאמרתי נייד מדגם VOSTRO 1500 של DELL עם וינדוס ויסטה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה??

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. אז יש לי מפרט כבר מורכב אבל אמרו לי לשאול פה לפני שאני הולך להזמין, אמרו זה המקום לשאול אז זה המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box - מחיר : 1115 לוח : asus p5k - מחיר : 793 זכרון : KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL מחיר : 705 דיסק קשיח :WD320000YS 320GB - מחיר : 518 כ.מסך : Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB - מחיר : 2279 מארז : termaltake VD2000BNS MATRIX BLACK מחיר : 315 ספק כוח :fsb 600W - מחיר :600 צורב דיוידי LiteON LH-20A1S מחיר : 249 מאוורר למעבד : big typhoon מחיר : 260 סה"כ :6834 המחשב נועד בעיקר למשחקים ואח"כ לגרפיקה החלקים שאני נעול עלהם ,זה הזכרון, הארדיסק,מארז,צורב ומאוור ואני לא רוצה תquad.. יש שפורים? חשבתי לשנות תכרטיס מסך ל 320 מגה ובמקום זה …

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לשלושת השנים שיבואו לאחר הרכישה, לפי הבנתי עדיף לא לקנות משהו מפלצתי כרגע, אלא לקנות משהו טוב ולהשאיר מקום לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, ער…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Classify,

שאלתי שאלה זו בעבר אבל הנושא סטה למקום אחר אז אנסה שוב. יש לי עכבר BT ואני רוצה לעשות DISABLE לטאצ'פד כשאני משתמש בעכבר, ב DEVICE MANAGER תחת MOUSE יש לי 2 עכברים: 1. העכבר של ה-BT 2. ps/2 compatible mouse לראשון אני יכול לעשות DISABLE אבל לשני לא. יש דרך כלשהי לכבות את הטאצ'פד הזה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Zufp333,

אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. איך המפרט הבא לעבודה משרדית? מעבד TRAY AMD ATHLON 64 2800 + SOCKET 754 לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard זכרון SAMSUNG 512 MB 400 ORGINAL מאוורר למעבד Zalman CNPS7000B-Cu Cooler for PIV/AMD דיסק קשיח W.D. SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך מובנה מארז לא משנה... Keyboard and mouse Microsoft wireless multimedia keyboard+mouse הכל ביחד 2000.... בלי המקלדת והעכבר אני חושב.... איך זה?? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by amirusus,

אשמח להמלצות לנייד חדשמטרות- בעיקר עבודה אינטנסיבית ביותר עם אופיס ואינטרנט מינימום משקל חשוב מאוד אפשרי כונן SSD יש המלצות? תודה

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאדריכלות נוף - תוכנות אוטוקאד , סקצאפ , פוטושופ , ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חייב להיות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא במחיר איכות ועבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. ה…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. בניתי לעצמי מפרט אבל אני מעוניין לשמוע גם את דעתכם עליו! המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אבל כן מיועד למשחקים והרבה וגם לעבודה ממושכת! אני מעוניין במחשב חזק שיחזיק לי להרבה זמן ויעבוד מהר וכמו שצריך. המפרט: * AMD Athlon 64 +3200 (939pin) * Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 * Some Brand - 512MBX2 DDR400 PC3200 (Dual Channel) * Some Brand - Radeon X800XL or GeForce 6800GT * Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA * Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 * Antec or ThermalTake Power supply (400Watt) * Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan אגב שכחתי לציין..אין צורך בציוד הקפי. ואיפה שכתוב "Some Brand" זה פשוט כי אני לא…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by aminira,

אמנם ראיתי את המפרטים הקיימים, וודאי כבר נמאס לחלק מהגולשים לענות על השאלה הזו, אך אני מקווה שבכל זאת יהיו תגובות כי תמיד יש חשש טבעי לפני כל הוצאה כספית בייחוד כשמדובר בתחום שההבנה בו איננה רבה . אז תודה מראש לכל העונים :-* התקציב שלי לקניית המחשב אמור להיות "כמה שיותר נמוך אך שיענה על הצרכים..." הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט (גלישה והורדות) + משרדי וגם אולי צפיה בסרטים ואפשרות לשימוש במצלמה דיגיטלית. המפרט של המחשב המדובר נמצא בקישור הבא : מדובר על מחשב הסלרון 2400 המוצג שם. אם חסרים נתונים במפרט תציינו בבקשה כדי שאוכל לברר לגביהם : http://www.ivory.co.il/

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהחליף את מה שיש לי עכשיו,אז בעיקרון אני צריך שהוא יתמוך: PCI-E (אם יש דבר כזה גם PCI-E וגם AGP עדיף). PATA ו SATA (ה SATA פחות חשוב לי כרגע כי אין לי שום כונן תומך SATA,אבל לעתיד...). שיתמוך במעבד שיש לי כרגע (2.6Ghz C) פנטיום 4 נורת'ווד 800Mhz FSB. לפחות 5 סלוטים PCI. לא מתכנן שום OC,לא צריך dual channel,אם שכחתי משהו תזכירו לי. תקציב: עד 800 ש"ח אפשרות לחריגה קלה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  18. איפה אני מוצא דריבירים של כרטיס קול ומסך למחשב נייד IBM? באתר IBM?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by or0126,

אני צריך מפרט מחשב טוב ב5000-5500 בלי ציוד הקפי מטרת המחשב הוא גיימינג ועם אפשר עד מפרט באותו תקציב שבו יהיה מעבד e6600

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by 7Bar,

הי, אשמח לעזרה- מחפשת לפטופ בייתי, לשימושי אינטרנט, word ומשחקים סטנדרטים של ילדים. משהו שיהיה מהיר, עם הרבה זכרון אחסון, אמין וגם לא כבד מאוד. מעדיפה זכרון 8KB, וצריך שיהיה עם מערכת הפעלה כבר. התקציב עד 3500 שח ☺ תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. Started by dberebi,

שלום לכולם, האם יש משהו שאני צריך לדעת על מעבדי AMD או מעבדי 64 ? אני מתלבט בין 2 מפרטים, בעיקרון אני מעדיף את המפרט עם המעבד של AMD כי הוא יותר זול ובערך עם אותן יכולות אבל אף פעם לא היה לי מעבד AMD... אני מתכוון להשתמש במחשב למטרות לימודים ומשחקי מחשב. בתודה מראש, ד. ברבי

22. Started by Or Dikman,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום! אני צריך להרכיב מפרט לחבר...אין תקציב אבל הוא יודע מה הוא בערך רוצה . אבל יש לו כמה בעיות הוא לא יודע איזה לוח אם לקחת או קירור אז אם תוכלו להרכיב מפרט שמבוסס על המרכיבים הבאים: טוב אז זה המיפרט... המפרט הוא בעיקר למשחקים דיסק קשיח 60 ג'יגה. כרטיס מסך ראדון 9800 פרו 128 מגה בייט. כרטיס קול לא חשוב לו.... מעבד AMD 2.8 (הוא א יודע אם כדאי להשקיע בתמיכה ל64 BIT אזהממ...אתם תחליטו) ו256 זיכרון פנימי (יש לו עוד סטיק אחד אז יהיה לו 512).

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by idomeidan,

1.. מה התקציב המקסימלי? 6000 עם סטייה של עד 6400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, ולפעמים עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צורך במפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה סביר לא רועש מדי 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן, לא מתמצא בנושא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצו…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by פתח הדביר,

מחשב נייד מוחדש מבית Lenovo, מדגם G555, עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד ליבה כפולה AMD ATHLON 2 M320 במהירות 2.1GHz, זיכרון בנפח 2GB, דיסק קשיח של 160GB, כרטיס מסך איכותי Radeon HD 4200, מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, זוג רמקולים מובנים, ועוד. http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cfdca238-f6b5-4db8-bbe9-6137e2b04d82?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=694be28fd7-Buy2_-1_Hashfela_15_08_12&utm_medium=email

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים