ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד. מעדיפה של דל או hp אך אם יש חברה אחרת מומלצת אשמח לשמוע. מסך: 13-14 אינץ' משקל - 2 ק"ג מעדיפה מסך מט שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס. מדובר במחשב שעשוי לשרת אותי כמחשב עיקרי (לא רק לסיכומי הרצאות). כמובן שמעדיפה סוללה לזמן רב אולם, המחשב נידותו של המחשב חשובה ולכן כאן אני מוכנה להתפשר מעט. בתודה ובברכה עינת
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלוםם , הבנתי מחבר שאתם הכי מבינים בתחום. . . אני צריך מפרט למשחקים (אני משחק GTA , PES , COD ועוד משחקים בסגנון..) אני גם משתמש בפוטושופ( לא יודע אם זה חשוב פשוט רשמתי...) תקציב: 3,000 כולל מסך 22' (לא כולל צורב DVD) חשוב לי שהמחשב יזוז מהר ויהיה שקט (המחשב הזה כמו טרקטור..) חשוב לי שיהיה הרבה מקום ( 320 ג'יגה לפחות) ומעבד טוב כמובן.. (: הקיצר מטרות: משחקים (פירטתי כבר) / פוטושופ / צפיה בסרטים. חשיבות השקט: גבוהה חשיבות העיצוב: בינוני ( לא כל כך משנה לי ת'אמת) וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים( כמו שרמתי כבר..)\ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט לחבר בתקציב 4500 לשימוש,סרטים HD ומשחקים לא הכי כבדים. יש לו מסך SAMSUNG T260HD אין צורך בציוד הקפי. עדיפות למפרט מ SKYPC תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפי הוראות הפורם הנה התשובות שלי ל11 השאלות 1. התקציב כ5500 בתקווה שאוכל להגדילו במעט 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)=כן, משחקים (קלים או כבדים?)=כבדים מינוס, צפיה בסרטים=כן, קולנוע בייתי=לא, הורדות=כמובן, מסיבות רשת=לא, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) במיוחד עריכת סרטים והרבה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? =לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?היתי בKSP יש להם 2 מפרטים שעינינו אותי ואולי עדיין זקורים לשינוים קלים : מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kings…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, הבנתי שאתם הכי מבינים בתחום המפרטים ^^ אני זקוק למפרט הטוב ביותר שניתן להפיק מ4,000 שקל. כנראה מKSP, כולל מסך. (ללא כונני DVD וללא ציוד היקפי) בעיקר למשחק GTA. לגבי OC - אני לא ממש יודע איך עושים.. אז לא. תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 שקל, חזק, עמיד , קל כמה שיותר וכמובן כמה שיותר אסטאתי. אחד שיריץ לי משחקים חזקים על HIGH, משחק כמו GTA IV . אני צריך את המחשב הזה ל4-5 שנים הבאות ככה שאני צריך שהוא יהיה כמה שיותר טוב, חזק , עמיד ואיכותי. אני מחפש מהחברות LG , HP , ASUS , GIGABYTE . חשוב חשוב חשוב לי שזכרון הRAM יהיה לפחות 3 GB ושהכרטיס יהיה חיצוני וחזק (כמובן) בלפחות 512 מגה. הכונן הקשיח צריך להיות בנפח של לפחות 200 ג'יגה (רצוי 500) אני צריך אותו גם כמה שיותר קטן כי החדר שלי גם ככה קטן.. והמחשב הנייח שלי לא עוזר לנפח של החדר.. רק המסך יושב על הספרייה ולוקח לי ממנה חצי.. אז אני צריך אותו חזק, עמיד, איכותי, קל, יפה, וכמובן כמה שיותר קטן תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כנראה קונה בשבוע הבא, קיבלתי הצעת מחיר לרכיבים לפי המלצות בפורומים השונים כאן. המחשב לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטי DVD - חשוב לי שיוכל לנגן FHD ושתהיה יציאת TV או לפחות S-Video. אני מתעקש על C2D למרות שהבנתי שלצרכים שלי עדיף E5200 כדי להוזיל במחיר. בכל זאת יש לי בעיה עם לקנות מעבד קצת ישן, אני רוצה תאימות להרבה שנים ואולי בעתיד אתעסק גם עם גרפיקה, לכן אני מבקש שיפורים למפרט שישאירו אותי עם ה-E7400. השיפורים יכולים להיות בלוח אם ובכרטיס מסך - לא נראה לי שיש מקום אחר לקצץ ממנו. אשמח לשמוע את דעתכם גם מעבר לזה על המפרט והמחיר: מעבד: Intel® Core2 Duo BOX 3 YearsLGA 775 2.8 GHz E7400 3MB64Bit 1066MHz לוח אם: Intel® Desktop Board DG41TY זיכרון: KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חשוב לי שיהיה בעל ביצועים חזקים (מעבד, זכרון, הארד דיסק, זמן סוללה) וקל ככל שניתן יש את אופנת מחשבי המיני בזמן האחרון אבל אני לא יודע אם הם כאלה נוחים כי זה כבר ממש קופמקפטי... נראה לי שמסך 12 אינץ' יעשה את העבודה - לא צריך יותר מזה היה לי את הX31 של IBM וזו בערך החברה היחידה שאני מכיר מניסיון... יש המלצות? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, משחקים כבדים, צפייה בסרטים-קולנוע ביתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך -SAMSUNG 2443BW ,מקלדת ועכבר רצוי אלחוטי לא חובה, רמקולים 5.1, כרטיס טלויזיה -חיבור אנלוגי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי יש לי צורב DVD אבל טיפה ישן עם חיבור IDE השאלה אם שווה להשתמש בו או להחליף לחיבור SATA 5…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום הנייד צריך להיות עם המפרטים הבאים: Core 2 Duo 8300 3gb memory vista GeForce 8800 GTX or above, GeForce 9800GT or above האם קיים נייד כזה?? קישור למפרט http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html אין מגבלת תקציב
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי, אבקש המלצה למחשב נייד למהנדס שעובד בסולידוורקס ומסתובב הרבה משקל בין 2-3 ק"ג מסך-מינימום 14" מחיר- עד 8000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לOC ? אני יכול להגיע איתו לתוצאות טובות בOC קירור אני יקנה בנפרד! יריץ לי הכל על V.H ? בעיקר GTA IV על V.H הכי חשוב..!! איזה ווינדוס כדאי לשים לדעתכם? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ובין היתר עבודה משרדית כגון FIfa , Call of dute , GTA, Redalert, MortalKombat בגדול רצוי חנות מאזור חיפה (אני חשבתי על נועה מחשבים) תודה,\
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט ב3250 שח עם חריגות קטנות : אז ככה. מעבד 4 ליבות ,לוח אמ שיכלול HDMI ו FIREWARE 4 גיגה ראמ 500גיגה בהראד דיסק וכרטיס מסך סביר ב700-1000 שח מארז יפה של TT אם אפשר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K כנראה לא במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר למשחקים, אחר כך לסרטים\סדרות ולבסוף לעבודות על PhotoShop וסתם דברים משרדיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - כרגע לא, לגבי המסך אפרט בהמשך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - רק צריך צורב DVD אם אפשר, אם ה100-15…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …
-
- 15 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאחי נוסע באוגוסט לווגאס חשבתי לקנות לאפטופ . עכשיו יש לי כמה שאלות (וכן - קראתי את הנעוצים פה) מכיוון שאנחנו עכשיו מתכננים את התקציב רציתי לדעת מה הם המחירים בערך למחשב נייד חזק,שימוש עיקרי אינטרנט סרטים מוזיקה קבצי אופיס (וורד PDF) ומידי פעם משחקים (לפחות שיריץ ראד אלרט 2 ווראקראפט וכו' - זה מינימום) והאם אפשר להעלים את זה מהמכס ?כמו כן אשמח לעצות של אנשים בעלי ניסיון! לילה טוב ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, ללא מסך המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן. האם המפרט הבא והרכיבים מספקים: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤293 כמות:1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 ¤69 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים 1791¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן את לימודי בטכניון[תאחלו לי בהצלחה, וזה P: ] וגיליתי שהחיים שלי יהיו הרבה יותר קלים אם יהיה לי מחשב נייד משלי. אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים, הוא ישמש בעיקר לצרכי לימודים[צפיה בקבצי PDF ובמצגות] ולאינטרנט. אולי גם קצת סרטים פה ושם, אבל נראה איך יתקדם הסמסטר P: בכל מקרה, התקציב שיש לי הוא בערך 3000 שקל, אבל אם אפשר, עדיף לרדת לכיוון ה2000. אני סטודנט עני, ויש לי שימוש ל1000 השקלים שאולי אחסוך. P: חשוב לי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי[אבל הבנתי שזה די הפך לסטנדרט..] ורצוי מאוד גם כרטיס רשת קווי. המשקל לא משמעותי בכלל, ואורך הסוללה גם לא קריטי, כי אני אוכל לטעון אותו לעיתים קרובות. אגב-אני גר באיזור ראשון לציון, כך שאם תוכלו להמליץ על חנות ספציפית מהאזור, א…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות MSI WIND בקרוב, אולם אני צריך ששפת המשתמש של WINDOWS ו OFFICE תהיה בפורטוגזית. מה עלי לעשות? או מה אני צריך בשביל לעשות את זה? בתודה מראש, יוסי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב למשחקים סרטים, ועם אפשרות לOC ומבקש את דעתכם עליו!!! המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מח…
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-