עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON X1950 PRO 4 ג'יגה זיכרונות מסוג DDR2, המחשב בשימוש עיקרי של עבודות גרפיות, ובנוסף צרכים רגילים - משחקים וכו'... אני מחפש אפשרות לשיפור, תקציב של סביבות 1500 שקל, שכולל לוח אם, מעבד וזיכרונות, ובנוסף חוות דעת על הכרטיס מסך. אם שכחתי משהו או שצריך עוד מידע אז תשאלו, המון תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  2. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. קישור לנייד למי שלא מכיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2664&CatCode=315 אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך מגע,לפי החיפושים רק M912 קיים בארץ ,האם ידוע לכם על דגמים טובים יותר(לא משנה איזו חברה) באותו טווח מחיר? בתכלס אני קונה נייד לגלישה,אופיס ותוכנות מוזיקה,האם הוא לא יתקע ויהיה איטי ? אני משתמש בפרוטילופס ואופיס 07. שאלה נוספת,אני רוצה להתקין עליו WIN 7,הוא יוכל לעמוד בזה?(הדגם של 2 ג'יגה בייט זכרון פנימי) ואיך אפשר להתקין עליו WIN 7 בלי כונן דיסקים? איך המסך מגע שלו?מגיב מהר? יש בו מיקרופון מובנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולנו.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  4. הזמנתי מחשב עם מעבד P8600 אבל בחנות רצו לתת לי את אותו דגם אבל עם T9300 שלכאורה לפי המספר הוא יותר טוב. ראיתי של-T9300 יש 6MB זכרון CACHE שזה כפול מהשני אבל ה-FSB שלו הוא 800HZ במקום 1066HZ שיש ל-P8600. המעבד הזה מוצע לי ללא הבדל במחיר, האם לקחת?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. הדרישות שלו הן עבודה + תוכנות הנדסיות (matlab,modelsim וכו') + משחקים לעיתים (לא חייב את המשחקים התובעניים ביותר) - לכן דרוש גם כרטיס מסך חיצוני. כמו כן רצוי מאוד יציאה לטלוויזיה. ראינו מספר מחשבים, אבל להרבה מחשבים חדשים יש יציאת HDMI - לפי הבנתי אי אפשר לחבר יציאה זו לטלוויזיה רגילה (כלומר טלוויזיה שהיא לא LCD או פלאזמה) (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן רצוי שתהיה למחשב יציאת s-video. ייתכן כי אחיו יוכל לקנות לו בסינגפור או קוריאה מחשב - הייתי רוצה לשאול האם מה שרשום ב"דביק" לגבי האחריות הבינלאומית בקניה מארה"ב תקף גם בקניה מארצות אחרות. בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  7. איך שני המפרטים אני קונה יום ראשון שני המפרט אחד מSKYPC ואחד מKSP זה החדש עם הכרטיס 260GTX הליבה החדשה איך הלוח אם!? יריץ GTA IV על V.H!? הספק יחזיק לאחר OC די גדול?! והקרור שחכתי אני יקח בחנות!! מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78 PRO ¤565 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31627 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 89…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. מחשב מחשב כולל ציוד הקפי ומסך, בעלות 2500 ש"ח.. מחשב לילד קטן, עדיפות לגיימינג קל..

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום, חבר המליץ לי על המפרט הבא: אבקש חוות דעת נוספת מהמומחים מטרת המחשב: המחשב למטרת עבודה על המחשב עם הרבה תוכנות במקביל (כולל עיבודים ובתוכנות כמו matlab) אולי גם קצת משחקים כן לחיבור לטלויזיה וצפיה בסרטים תודה רבה מעבד: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוח אם: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value כונן קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio מארז: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספק כוח: Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר: 1425

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by gongo24,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  11. שלום לכולם! תוכלו להמליץ לי על מחשב לשימוש משפחתי ולמשחקים חדשים בתקציב בערך 3K (אם אפשרי להרכיב מחשב כזה למשחקים) חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולעבודות גרפיות פשוטות (פוטושופ לא ברמה גבוה) השקט לא כל כך חשוב אבל שלא יהיה טרקטור לא מתוכנן OC המשחקים ישוחקו הרמות על דרישות בינוניות תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אך בשל היותי חייל, שמבקר בבית אחת ל..., אני לא מצליח לעקוב וללמוד על ההיצע והרכיבים. בשל כך אני צריך את עזרתכם. אני מחפש נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - חזק מספיק. שיהיה בו לפחות 4GM RAM ומעבד טוב. - שיוכל להריץ משחקים. לא מדבר על החדשים והכבדים שיצאו עוד שנה, אבל שיסחוב משחקים ברמה טובה. - גודל "נורמאלי". מסך ומקלדת נורמאליים, לא קטנים. - אמינות. יצרן ידוע עם אחריות (עדיף לכמה שיותר זמן). אני אוהב במיוחד את דל, אבל כמובן לא מחייב. - לא אכפת לי מהמשקל. התקציב לשם כך הינו 3500 ש"ח. 4000 במידה ויש משהו ממש משתלם בבחינת עלות-תועלת. אני יודע שהתקציב דחוק, אבל כבר ראיתי דוגמאות למחשבים שעומדים בכך. בנוסף, שמתי עין על מחשבים מחודשים. אני מוג…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by jayz0r,

המחיר הסופי ~1800 ש"ח מחו"ל באריזה: מדריך, "תיק עטיפה", אחריות, דיסק גיבוי, מטלית, שנאי, כבל חשמל, המחשב והסוללה אין לי יותר מדי זמן כרגע, לכן הנקודות נרשמו בזריזות, אם משהו לא ברור תשאלו מסך מט בהירות מעולה ואחלה זוויות צפייה, אפשר להשתמש בשקט על 40% בהירות הכל עובד מצויין מהקופסה, אין יותר מדי דברים שצריך למחוק, ההארדיסק לא מפוצץ בשטויות נכבה ונדלק בזריזות מקשי המקלדת מרגישים מעט זולים יותר ממה שציפיתי אבל היא עדיין מצויינת - מאוד קטנה אבל בזכות הרווחים ניתן מיידית להקליד על עיוור בלי טעויות, זאת גם הסיבה שאני לא רואה טעם בחריטה או מדבקות חסרון "רציני" במקלדת - אנד, הום, פייג' אפ ודאון נמצאים על מקשי החצים וניתן להשתמש בהם בעזרת מקש אף-אן מצלמה ומיקרופון עובדים …

• 62 תגובות
    • 8k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט לשימוש בייתי וגיימינג קל (סימס וכאלה), ללא ציוד היקפי, בתקציב של עד 2000 ש"ח. מעדיף לקנות באייבורי, אם מומלצת חנות אחרת - פתוח להצעות. עריכה: אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. ניסיתי לשפצר קצת את המפרט שעשיתי ב4.5K אתמול וזה מה שיצא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2405K כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X2696 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by My_Name,

למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. שאני מנסה לצרוב דיסק DVD לא מזהה את הדיסק של ה DVD מה אפשר כדי לפתור תבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  19. שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  20. אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. ללא מסך, ללא מקלדת עכבר רמקולים, ללא הארדיסק, ללא צורב. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והתחלתי לנסות להרכיב ועלו לי כמה שאלות.. בנתיים הגעתי לשילוש הזה עם כ.מסך מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤ 1490 לוח אם : ASUS P5QL PRO ¤ 588 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤ 305 כרטיס מסך : LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX570 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 1017 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3400 עכשיו אני צריך עזרה א. שכשנכניס לחישוב מארז\ספק נצטרך לעשות פשרה ונראה לי שיש בזבוז כסף בבחירת כ. מסך למרות שאני עושה תלת, יותר חשוב לי עיבוד ברינדורים. או שאולי כן להתפשר במעבד? ב. איזה ספק,מארז לקחת במידה ו…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. מסך 22 אינץ של סמסונג אני מאוד רוצה את המעבד E8400 ואני מאוד מתלבט לגבי איזה כרטיס מסך לקחת, אני חושק ב SAPPHIRE HD 4870 1024 MB TOXIC אבל המחיר שלו מופרז לאללה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר ואז להתבעס שמשחקים לא רצים לי חלק... הבנתי שיש עוד טובים כמו ה GTX260 שבמבצע בפנדה (של GAINWARD BLISS 995 ש"ח או של אינוביז'ן ב 900 ש"ח). השאלה אם התפשרות לא תגרום לי להתחרט בעתיד? האם הכרטיסים של GAINWARD ו INNOVISION יתאימו ללוח אם EP43-D3SL? אם תוכלו להרכיב לי מפרט עם כל הנתונים הנל במחיר של עד 3500 ש"ח זה יעזור לי מאוד! תודה! נ.ב די חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by C991Now,

היי ברצוני לקנות מחשב בקרוב בסכום של 4 אלף. המחשב הוא למשחקים נטו,הכי כבדים שיוצאים ובלהבלהבלהקרייסיסבלהבלהבלה. מסך הוא 19" אבל אני לא רוצה פחות מ HD4850 מכיוון שאני שם פילטרים וכל ה EYE CANDY האלו,אז אני לא רוצה 9800GT או 4830. אני צריך רק מחשב ללא מסך. דבר נוסף הוא שאני מעוניין ב QUAD. מסדרת 9XXX. אני יודע שעדיף C2D אבל אני החלטתי כבר,מכוון שאני לא הולך לשדרג ב-6 שנים הבאות[רק כ.מ], ואני לא הולך לעבור מליבה אחת ל 2 אלא ישר ל4. אני מעוניין לקנות ב SKYPC או FOXPC. כרגע יש להם ממש מלאי נמוך[אין SEASONIC 500W,FREEZER7PRO ב FOXPC , ומבחר דל של ספקים בSKY] עריכה : הנה מפרט ראשוני.-חשבתי על משהו כזה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1237 לוח אם: GIGAB…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. זה המפרט,המחשב עולה 3300 ש"ח. Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus IPIBL-LB (Benicia) (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Hynix HYMP112U64CP8-S6 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] DIMM3: Hynix HYMP112U64CP8-S6 [ TRIAL VERSION ] DIMM4: Samsung M3 78T6464QZ3-CF7 [ TRIAL VERSION ] BIOS Type AMI (04/21/08) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Pollik,

שלום. אני רוצה להזמין מחשב למשחקים בעיקר, אבל גם ישמש לפוטושופ. במפרט צריך להיות מסך. אני מעוניין שהמחשב יכלול כרטיס מסך מדגם Radeon HD4870. המפרט צריך לכלול בנוסף גם מעבד, זכרונות ואיך לא, לוח אם שיאפשרו לי להגיע לאוברקלוק משמעותי שיהווה תוספת ביצועים גדולה למערכת. אני יודע שזה נשמע קצת מוגזם בתקציב של 7000 ש"ח אבל אנא, תנסו D=. תודה מראש, אורי.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.