ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
מחשב שישמש לעיצוב גרפי (דו מימד ) פטושופ בעיקר ומשחקים איזה מפרט עדיף ואם יש שיפורים מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך PINE xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות Compac + Mouse Optical + רמקולים 400 W מסכים MAG 19'' 996 PF מחיר 4764 ¤ או מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD (דרך חיבור HDMI לטלווזיית LCD 42). יש לי התלבטות בין 2 ניידים: 1. Lenovo G550 2958-92G שיעלה 4150 עם אחריות ל 3 שנים http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=2958-92G&sitestyle=lenovo 2. DELL Inspiron 1564 i3-330M X4500MHD שיעלה 4000 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14624# מי מבין 2 המחשבים עדיף לאור הצרכים שהזכרתי? האם שני המחשבים יעמדו בהצגת סרטי Full HD ? אני רואה שה Dell נחות יותר בכרטיס המסך,בגודל ה HD ואין לא תמיכה בתקן n... לעומת זאת ה Dell עדיף במעבד... מה לגבי העמידות ואיכות הבנייה? אשמח להמלצות, בתודה איצי…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תקציב - עד 5000 מזומן מטרה - משחקים, במיוחד משחקים של החברה blizzard ז"א world of warcraft וגם סטארקראפט ודיאבלו החדשים לכשיצאו. מעולם לא ביצעתי OC אבל אני חושב להתחיל עם המחשב הזה, אז אולי אבצע OC קל בלבד. המחשב לא ישודרג בעתיד (מה שאקנה עכשיו ישאר עד המחשב הבא). אני קונה מחשב חדש בערך כל 4 שנים (רק כשהמחשב מאוד מאוד ישן). המחשב לא ישמש לצפייה בסרטים, לא יוחבר לטלוויזיה. המחשב צריך להיות שקט (רמת חשיבות = בינונית), אמין לאורך זמן, מותאם לאיזור הדרום שבו יש הרבה אבק (היו לי לא מעט בעיות עם האבק עם המחשב הנוכחי) יש ברשותי ups טוב לכן אינני חושב שצריך ספק שיש לו דגש על ייצוב מתח וכדומה. עיצוב - לא חשוב לי בכלל. עדיף איכות מיופי חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל לוח …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אח שלי רוצה מחשב והוא קיבל מפרט מאיזו חנות ושאל אותי איך הוא אני לא מבין גדול בחלקים היום הרבה זמן לא התעדכנתי בהם אבל הם נראים לי נמוכים מידי לאומת המחיר שהוא קיבל עליהם אז זה המפרט מה דעתכם המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכה גרפית ברמה בינונית WORKSTATION CORE2 DUO ASUS MB SOCKET 1366 I7 INTEL CORE I7-930 CPU THERMALTAKE POWER SU 600W THERMALTAKE CASE VI1000BW WD HD 1000GB 7200RPM 64MB GEFORCE GTX460 768DDR3 D MEMORY 2GB 1333MHZ DVD/RW SATA X20/22 המחיר של ההצעה הוא5770 שקל תודה לעוזרים ואם המפרט לא נראה טוב ויש הצעות לשפר אשמח לשמוע זאת
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייד של HP שנפל ממנו מקש אחד(Z). איפה אפשר לקנות מקש חליפי, בלי להחליף את כל הסט של המקלדת?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי הכל, מחשב חזק , 13-15 אינ'ץ, שיריץ משחקים וסרטים עם איכות תמונה טובה ובלי השתקפות באור יום עם חיי סוללה ארוכים של יותר מ4 שעות. הבנתי שאין כזה דבר. מכיוון שאתנייד איתו ללימודים בקרוב, חיי סוללה ומסך שניתן לעבוד איתו באור חזק הם פרמטרים שיותר חשובים לי. לכן אני מוכן להתפשר על הביצועים.( חוץ מזה שזה גם יוריד את המחיר שזה לא רע) אשמח לשמוע הצעות. חשבתי על ה: DELL INSPIRON N5010 i3-350M 15.6 אבל נראה לי שהמסך לא יעבוד טוב באור(אני חושב שהוא לא מט) ובגלל שזה מחשב די חזק הבטריה לא תספיק להרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הראשון התקציב שלו הוא בסביבות ה4500 כולל הרכבה במעבדה. מה שצריך במחשב הזה זה עכבר מקלדת לא אלחוטיים! רמקלים פשוטים מאוד ומסך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (רצוי מאוד שיהיה את רב האופציות לשידרוג עתידי) במחשב השני שהתקציב שלו הוא 3500 + - כולל הרכבה במעבדה. הוא גם מחשב למשחקים בציוד ההיקפי שצריך בוא הוא מקלדת ועכבר לא אלחותיים. (רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי) המחשב השלישי התקציב שלו הוא בסביבות ה3000 המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודות ביתייות ומשחקים קלים. צריך עכבר מקלדת לא אלחותיים ורמקולים פשוטים. ושיהיה אפשרויות לשידרוג עתידי. נ.ב בכל 3 המחשבים צריך שיהיה הרכבה במעבדה. ושכל המפרטים יהיו מהחנות פנדה בבקשה. אם יש שאלות תשאלו.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב אני מתחילה ללמוד שבוע הבא תקשורת חזותית בבצלאל ונדרשה ממני קניית מחשב נייד. חיפשתי לפי המפרט והתקציב שלי דגמים והגעתי לדגם הזה -http://www.laptop4u.co.il/Product/36148561/מחשב-נייד-HP-Omen-15-ax000nj-E8Q26EA על פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת החוזק, התכונות והמשקל אבל מישהו אמר לי שסדרת omen היא סדרה חלשה. האם מישהו פה מכיר את הסדרה ויכול להעיד עליה לטוב או לרע? גם אשמח שתציצו במפרט אם אכן כדי לקנות את המחשב הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראשית, המפרטים שלכם לא התעדכנו מזה חודשיים שנית, אני רואה רק מפרטים ל amd אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש אני כמובן אבנה את המפרט בעצמי , אני מחפש לוח אם לאינטל , הבעיה שאני לא יודע מה מומלץ , ממה כדאי להזהר אז על איזה לוח אם אתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך הסוללה במפרט הבא? ליתיום בהספק 32WH
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב לצפייה בסרטים (FULL HD על מסך 32') ועבודה בתוכנות כגון SOLID WORKS ו SOLID CAM... פה ושם יש גם משחקים (סימולטורים) שאני אוכל לריץ אותם על מסך 19' על הרזולוצייה הטבעית שלו. הגדרות לא ממש חשוב העיקר שיהיה עד מדיום. ברצוני ללכת לקנות את המחשב עוד השבוע (אחר כך אין זמן) ורצוי בחנות KSP סניף תל אביב. בניתי שני מפרטים על איזה עדיף ללכת? ואולי אפשר לייעל אותם? תודה מראש אגב ציוד היקפי וOC אני לא צריך. גם מארז וHD יש לי ווינדואוס.חייב הרכבה (להרכיב לבד אני יודע אבל עדיין על הרכבה לבד אין אחריות) ובבקשה לא לחרוג מ2000 ש"ח... הנה המפרט הראשון יצאה קצת חריגה וזה עוד בלי הרכבה! דרוש יעול... מעבד: INTEL C2D E7200 מחיר 565 ש"ח. לוח אם EP35-DS3L GIGABAIT מח…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי הבעיה אי כזו משום מה המחשב לא נדלק אני שומע את הזכרונות ואת הקשיח והספק עובדים וגם המנורות בלוח אם נדלקות אבל המאורר של המעבד לא וגם של הגשר וגם של הכרטיס מסך זה התחיל לפני כמה ימים המחשב היה קורס לאחר חמש דקות אז מרחתי משחה החשב אני לא יודע מה לעשות אולי זה הלוח נדפק ?? דבר נוסף שאח שלי חבר את המעבד לפני שנה עיקם שתי רגלים המפרט שלי מעבד פרסקוט 3.2 לוח איביט IS7 זכרונות ADATA 256*2 כרטיסך מסך 6800 GT אז השאלה שלי כזו מה אתם ממלצים לי לקנות מחשב חדש ?? לוח מעבד וכרטיס מסך בשאר החלקים אני יקח מחשב הישן דבר נוסף יש לוח אם שיש בו שתי חרצים אחד AGP והשני אקספס? בכול מקרה אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה ונראה מה אם אומרים
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ובכן .. לפטופ HP Pavilion dv5164ea אני שוקל לשדג לו את הזיכרון כרגע יש בו 2 סטיקים של 512mb ddr2 533mhz חיפוש העלה שהוא יתמוך עד 2 גיגה הקניה תתבצע מebay עכשיו השאלה אם לקנות 2 סטיקים של ג'גה 1 או סטיק אחד של 2 ג'יגה ולהשאיר סלוט אחד פנוי סטיק אחד זול יותר ב 5-6 דולר מאשר שניים האם הdual channel יביא לי משהוא בשני סטיקים ?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בעיקרון אני לפני קניית מחשב המיפרט שלי הוא: מסך של LG 17 F700P מעבד P4 2.8 HT 800MHZ זיכרון KING STONE 512 400 MHZ דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM מארז עדיין לא החלטתי מעוניין בכרטיס מסך שיוכל לשלב את הטלויזיה וידאו, ועבודה עם שתי מסכים מעוניין לקרוא חומר לכרטיסי מסך של ASUS GIGA BYTE או הסבר לגבי הפונקציות שמופיעות במפרט הכרטיס: DVI ,VIVO, AGP*8, DirectX 9.0, D-Sub connectors, PowerDVD 5.0 מה הכוונה במושגים אלו!!! אשמח לקבל חוות דעת, התקציב עד 5000 תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512k) - 1060 IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA - 480 2X 256MB A-DATA - 520 RADEON 9600XT VIVO,DVI 128MB - 1200 3260 ש"ח מה אתם אומרים על זה? איך האיכות של הvideo-in בכרטיס? איך ההקלטה? מלבד זה אני צריך גם מארז ... אז אני צריך המלצה טובה, על מארז טוב ויפה + ספק עד 530 ש"ח... תודה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הזקנה שלי (לוח אם, מעבד וזכרונות) בלעדית למנוע ה Frostbite 2 של DICE, כלומר BF3, BF4 ו C&C החדש. ע"פ הבדיקות שעשיתי, אפשר להתייחס לBF4 כאל BF3 בעניין המולטי, עושה רושם שהם מגיבים באותה צורה למעבדים. יש לשים דגש על כח עיבוד, בכלל לא אכפת לי מאיך המשחקים יראו, אני מעדיף ביצועים על פני גרפיקה. העניין שבמצב המולטיפלייר של המשחקים האלו המעבד נכנס לתמונה, בעיקר בשרתים מלאים. - כרגע אני מחזיק בספק כח 600W של TT, שעושה רושם שעדיין עובד כמו שצריך. מעבד Phenom II X4 940BE. יש לי שני כרטיסי מסך מסוג 6850 שאני לא הולך להחליף בקרוב, ולכן הלוח אם צריך לתמוך ב Crossfire. - עדיף מעבד אינטל כי ככל הנראה אני אקנה מעבד במחיר מוזל מאוד דרך בן משפחה…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה את זה ונראה לי aהוא נדפק, מה אתם חושבים? אין צורך במפרט אחר. מצורף קובץ בתודה מראשPDF [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 2000 ש"ח בשביל לשדרג את המחשב, שזה אומר כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חדשים. אולי גם זכרונות, תלוי אם הישנים יתאימו ללוח האם החדש וגם אם כן, אולי כדאי להוסיף קצת זיכרון בכל מקרה. מחשב קצת רועש זאת לא בעיה. אשמח לשמוע הצעות המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual 1.9Ghz לוח אם: Asus M2NPV-VM זכורונות: שני סטיקים של 1GB DDR2 כל אחד כרטיס מסך: nVidia GeForce 8600GTS תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני גיימר ממש כבד..! אני רוצה שהמחשב שלי יחזיק לי 3 שנים!!! ועוד שאלה האם הדואל כור יחזיק 3 שנים בלי בעיות..? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3129 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤418 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6512 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הגיע המחשב שהזמנתי ליעדו(למי שאמורה להביא את המחשב לארץ) השאלה שלי היא כזו, האם כשהמחשב מחוץ לקופסא, בתוך תיק המכס יעצור אותה וידרוש תשלום מכס/מעמ? אם כן, איך אני יכול למנוע את זה, אם אני אבקש ממה להשתמש בו מעט, זה יפתור את הבעיה(ככה היא תגיד שהמחשב הוא שלה?) מה שמוביל לשאלה השנייה, המחשב שקניתי הוא : HP Pavilion g6-1b70us בהפעלה ראשונית של המחשב, אילו הגדרות הוא ידרוש, והאם ניתן לשנות אותם אח"כ? תודה זה די דחוף
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לרכוש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח, הדרישות הן בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם משחקים יחסית קלים כמו פיפא ומנג'ר, בהתחלה הייתי נעול על אחד מהשניים הבאים: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7713130 או http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7715326 אבל אז הייתי באופיס דיפו ומצאתי מחשב שניראה לי טוב יותר, מדובר ב HP COMPAQ 6735s מעבד AMD ATHLON QL-62 2GH זיכרון 3 GB DDR2 דיסק קשיח 250GB SATA מעבד גרפי ATI RADEON HD3200 מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? אגב ב HP בפירסום יש חיבור אלחוטי של בלוטות ולא רשום WIFI, מה זה אומר? מה עדיף? סליחה על הבורות, תודה מראש לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-