עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הוא מפרט שידרוג שלא כולל HDD,CDROM,CASE וציוד היקפי אחר.......<כיוון שאת כול אלה יש לי!!! אין צורך להרכיב לי מפרטים אחרים-אני צריך רק חוות דעת לפני קנייה ואולי הצעות לשיפורים מעבד: Intel E8400 3.0Ghz Box מחיר:785¤ לוח אם: Asus P5QL-E מחיר:527¤ זיכרון: 2x1GB Kingston 800Mhz מחיר:198¤ כרטיס מסך: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV PCI-E 2.0 מחיר:688¤ ספק כוח: תוצרת Spire דגם Jewel Silent הספק 550W מחיר:249¤ סה"כ:2447 ¤ כרגע יש לי מסך 17" ואולי כנראה אשדרג אותו ל-22" אני צריך חוות דעת מקצועית והצעות לשיפור אחרונות לפני הקנייה!!! תודה מראש לכלל העוזרים! אני זמין גם באי סי 219122127

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by Max Maxspeed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד גם לגיימינג(,CoD,gw2,fc3,crysis וכו') עכשיו יש מסך 22אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. מעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) מחיר 1280 לוח אם EPOX AMD EP-8KDA3J מחיר 670 זכרון DDR 400 512MB A-Data מחיר 460 512MB A-Data מחיר 460 סה"כ 920 כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מחיר 1330 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) מחיר 430 כוננים Teac/SONY 1.44 מחיר 40 CD-ROM ASUS x52 מחיר 110 (צורב כבר יש לי) גוף קירור Thermaltake Smart Case Fan מחיר 50 (אני לא בטוח בקשר לזה כי זה בתוספת) מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מחיר 280 רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מחיר 200 מחיר כללי 5310

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by חש ז,

למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz ‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by [NOS],

מחשב בשביל אח שלי , לאופיס ואינטרנט, בלי משחקים אבל הוא רוצה מסך 17" דק מה אתם מציעים? אני כבר לא ממש מעודכן בחלקים זולים תודה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by ישראל11,

הי! צריך חוות דעת על המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 צריך אותו בעיקר למשחקים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. שלום רב, הייתי רוצה לשאול אותכם מה כדאי לרכוש ב-2000 ש"ח עבור עבודה משרדית(אינטרנט וקצת אופיס). אני לא צריך מסך ואני כן צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כונן קשיח כרטיס מסך(מצידי שיהיה משולב על הלוח אם) CD-ROM פלופי מארז עכבר מקלדת רמקולים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. HP EliteBook 8460P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. AMD Athlon 64 3000 ABIT NF8 nForce3 250 Support: Sata, Raid WD 160G + 8MB Buffer SATA KINGSTON CL3 Dual channel kit 512Mb (256X2) DDR 400MHz Sapphire ATI 9800 Pro 128Mb 128 bit +DVI + TV OUT 1.44 G-Bit 10/100 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER Case: CHEBRO XSPIDER II PSU Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 6 Channels onboard / SPDIF

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אהלן. אשמח לקבל המלצה למפרט למשחקים בתקציב של 7000 שקלים כמו שהכותרת אומרת, ללא ציוד היקפי, אם אפשר (ואני מניח שבתקציב הזה אפשר..) שיהיה גם שקט זה יהיה מצוין אבל זה לא חשוב מאוד אז אל תתפשרו על דברים אחרים כדי לקבל קצת שקט. ללא oc. תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by יניב קופר,

מחשב מדיה סנטר לסרטים HD עד 1500 שקל

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by enter,

מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by Avivo,

מחפש מחשב נייד הכי זול שאפשר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מסך 15 אינץ' 2. קורא cd (לא dvd לא צורב ולא בטיח, בשביל זה יש מחשב שולחני!) 3. floppy 4. משקל מתחת ל 2.5 קילו 5. אמינות המעבד הזיכרון כרטיס המסך- כל השאר לא משנה כל עוד זה אמין אשמח לקבל לינקים! (: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט המחשב הבא עולה 3.6K באילת מה דעתכם עליו האם הוא נחשב טוב ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21781

17. מחשב נייד עדיף 14 - 12 אינץ , אני סוכן שטח עיקר עבודת המחשב היא אווטלוק, אקסל, וורד , פוואר פוינט , והוא נמצא עלי בתוך התיק רב היום פיזית לכן הדברים החשובים ביותר הם המשקל והגודל ? אחר כך ביצועים ןאחר כך אחריות . אני לא מתעסק בכלל עם גרפיקה או משחקים מקסימום מצגות פה ושם. לגביי המחיר עם בהבדל של 1000ש"חל יש הדל תהומי בין טכנולוגיות אז אני גם אפשרי אני שמעתי שLG שווים מבחינת אחריות וטכנולוגיה אבל הם קצת יקרים חשוב לי היחס מחיר תמורה . תודה רבה ויקטור www.nadlanos.co.il

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. ערב טוב, זקוק לחוו"ד/ אלטרנטיבה למפרט הבא. יירכש בTMS. מתוכנן להריץ WINDOWS 7 32BIT. האם הוא ירוץ חלק ומהר על המפרט הנ"ל? בעיקרון, התקציב הוא עד 2K ללא מסך, בשאיפה לרדת כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע בביצועים. אשמח להארות לגבי דרכים לחסוך... אגב, את ההרכבה אני מבצע לבד. מעבד:? AMD Athlon X3 425 2.7Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪419 לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪454 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spin…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. אני מנסה ליבנות מיפרט למחשב, אבל יש לי כמה סוגיות. הראשונה, לוח האם צריך להיות אסוס, שניה, גם בנוגע ללוח היא שיהיו לו כמה שיותר חריצי כרטיסי PCI. יש לי מלא כרטיסים שאני עובד איתם (כ.סקאזי, כ.עריכה, קול, רשת X2, וכו') השניה, אני מנסה להנות משני העולמות, גם שהמחשב יריץ מישחקים ברמה סבירה, וגם שאוכל לעבוד עליו בסביבות ווירטואליות (VMWARE). כיום אני עובד עם 2 מכונות לפחות. לפעמים גם לקודד סרטים מהמצלמה וכו'... ועכשיו לשאלות, * מה עדיף, מעבד אינטל או AMD? * מארזים? מארז טוב יכול להגיע לאלפיה ויותר, האם ממש צריך את זה? אני מכיר את המארזים של קול-מאסטר, המחירים נעים מ300 ש"ח עד לאלפיה. ניסיון העבר הראה ששנאי טוב שווה את ההשקעה . כמו כן חשובה לי רמת שקט מסויימת. חברים שקנו …

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ועריכה גרפית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה …

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  22. אני מחפש מפרט למחשב (שני מחשבים). כרגע אנחנו משחקים רק WOW על מחשבים בני כמעט שלוש שנים (AMD 1.4, 7600GT, 2GB). מאז הPATCH החדש של WOW בסביבה מרובת משתמשים עם אפקטים של SPELLS הFPS יורד לשני FPS, אי אפשר לשחק ככה! לא במבוך, גם מדובר עם FPS נמוך של 25-15. אני מחפש מחשב שיתמודד עם המשחק בסביבה מרובת משתתפים בFPS סביר פלוס (35-50). המחיר שרשמתי הוא למחשב אחד (5K למחשב) ולא כולל מסך (אם כי אני רוצה לקנות מסכים של 22 אינץ). יש מפרט הגיוני בתקציב הזה? דברים שחשובים לי הם 4GB זיכרון, לפחות 500GB HD ואשמח למארז 900 של ANTEC. גיא

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by Vosegus,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד ב4K,והכי טוב שכרגע מצאתי לו זה זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019 מה אתם אומרים על MSI? שמעתי שזו חברה מעולה של לוחות אם לנייחים,אבל איך הם בניידים?אמינים?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  25. מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים