ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים, אני כבר אומר מראש שאין טעם לשאול אם אני משלם במזומן ובאיזו חנות אני מעדיף כי אני מזמין מחול. 1. מה התקציב? בין 6.5 ל7 אלף, ניתן לחרוג ל7.5 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כבדים, תוכנות עריכה (תלת מימד). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?העיצוב ממש ממש לא חשוב, חשוב לי מאוד הקירור ושהמחשב יעבוד שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לפחות 1TB זכרון, בין 4-6GB RAM של DDR3, מעבד INTEL CORE i7…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי שאני רוצה לקנות, הוא לא כולל הארד דיסק, וצורב כי יש לי כאלה חדשים.. המחשב אמור להחזיק משחקים כבדים, COD קרייסיס FAR CRY 2, וכל אלה.. מעבד AMD5200+AM2 לוח ASUS M2N-X זיכרון 667 DDR2 1GB -------- ישודרג ל 2GB כ. מסך GeForce 8500 512MB -------- ישודרג ל GeForce 8600 מה צריך עוד לשדרג? ואם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב גיימרים עד 4500 ש"ח לא כולל צורב והארד דיסק.. תודה מראש =] רותם
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, הגעתי היום לסקאי פי סי עם המפרט להלן שהרכבתי בעזרת הפורום פה בין השאר: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3R ₪780 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950203 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBRH כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD …
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלםו אני מחפש מפרט ב 2700-3000 ש"ח כולל הרכבה בלי מסך ובלי חריגה, ובלי ציוד הקפי... לעבודה משרדית, עם כרטיס מסך DVI+TV OUT. עדיף מלוג'יק.... תודה!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד OKITEC X102 שאני לא מוצא לו דרייברים בשום מקום , וצריך עזרה דחוף עם זה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקציב עומד על 600$. זה מחשב לסבא שלי ככה שהשימושים העיקריים הם: אינטרנט, תמונות ואולי צפיית סרטים פה ושם. לא מבין בניידים בכלל אז אני אשמח לעזרתכם. אם זה ממש משתלם ניתן לחרוג טיפה. וואו חבר'ה כמה תגובות. חכו רגע, אחד אחד... זה שאני קונה בארצות הברית לא אומר שאתה צריכים ללכת עכשיו ולחפש חנות שמוכרת בארצות הברית. מיצידי כנסו לאתר היצרן ותבחרו לי משם מחשב לשימושים שציינתי למעלה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי דל סדרה 1525 ורציתי לדעת אם יש אפשרות כמו בניידים אחרים שאם אני לוחץ בצד ימין של המשטח אז זה מביא אותי למצב של גלילה. אצלי שאני עושה את זה אז זה לא עושה כלום, וראיתי שבניידים אחרים זה מביא את זה למצב של גלילה. רציתי לדעת איך אני עושה את זה גם אצלי בנייד? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נוסף בבית שיש בו לוח אם ABIT AL8\AL8-V . מצאתי משהו שמוכר מכבד D 925 3.0GHZ 4M CACHE . לי יש כרגע מעבד P4 בעל ליבה אחת. האם המאבד הזה יתאים טוב ללוח אם שלי? משהו יודע את הנושא קצת לעומק? לוח אם:http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16813127208 מעבד:http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2525999&Sku=CP2-PD-925%20C
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לפרמט מחשב של hp. יש עליו ויסטה ואני רוצה לשים עליו xp. הבעיה היא אחרי שאני מכניסה את הדיסק של המערכת הפעלה , הוא מעלה את הקבצים ואז הוא נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק של המחשב. למרות שאם אני יוצאת מההתקנה ונותנת למחשב לעלות רגיל , הוא עעולה בלי שום בעיה עם הויסטה. ניסיתי להתקין את ה- xp מתוך הדיסק אחרי שהמחשב עולה , זה גם לא נותן ליהוא נותן לי בעיה של חוסר תאימות. אמרו לבדוק combtibility ב- bios אבל אני לא מוצאת אופציה כזו . אמרו לי בפורום לעשות את הדברים הבאים :1.התקן דריבר SATA בהצלחה או לשנות הגדרות בביוס. לא מצאתי אופציה להגדיר sata ואין לי מושג מאיפה להוריד דרייבר ל- sata אשמח לכל עזרה נוית
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בלי מסך, הארדים אני לא יודע אפשר לחבר IDE על לוח אם חדש ,אם כן אז גם בלי זה ובלי כוננים 1000$ דולר פלוס מינוס תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי, CD וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) אפשר לחרוג אבל לא בהרבה תודה :-}
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה.. אני לקראת שידרוג המחשב שברשותי שהמפרט שלו הוא: מעבד e8400 לוח אם ep43-ds3l 4gb זיכרון של קינגסטון sapphire hd4850+accelero twin turbo pro ספק כוח 400W של hec עכשיו, אני מתלבט כבר כמה זמן האם למכור את המחשב (ואם כן בכמה אפשר למכור אותו) או להעביר אותו לאחותי שצריכה מחשב לצורך עריכת וידאו ועבודה עם פוטושופ בלבד, ללא משחקים בכלל. השאלה מה עדיף- להתעסק עם המכירה של המחשב הזה, שבטח המחיר שלו לא יכסה קנייה של מחשב חדש, או להעביר לה אותו ולחסןך כסף. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 3ghz של אינטל. הוא רוצה להחליף כמה רכיבים במחשב שלו, ולהתאים אותם למעבד. לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, וכרטיס מסך. תקציב: 1500~ אם אפשר מפרט אחד עם כרטיס מסך מובנה, ומפרט שני עם כרטיס רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לבנות מחשב לאינטרנט,אופיס.... דברים בסיסיים ופוטושופ. המחשב לא מיועד לעבודה מקצועית של פוטושופ אלא ללימוד... יש מחשב שיתאים לבקשתי ב1600? תודה לכל העוזר ולכל מי שמנסה!
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ INTEL Pentium D - 2.8 (920) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI 1,715.12 ש"ח GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 699.55 ש"ח GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - BLACK 684.30 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 416.14 ש"ח Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 242.42 ש"ח בגדול הכל עלה 4300, אבל צריך להוסיף עוד כ. מסך 7600GT שיעלה בסביבות 1200 ש"ח. השאלה אם אפשר להוזיל את המפרט ע"מ לצמצם עלויות כמו לרדת במעבד ל-820???(והמחשב עדיין ירוץ טוב בשנים הקרובות) או בספק קצת?? כל תגובה תעזור.... בגדול …
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אם אין כרטיס קול ורשת במפרט של מחשב, זה אומר שלא יהיה חיבורים לסאונד והוא לא יקלוט WIFI? או גם בכבל? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב בשבועיים הקרובים (ללא מארז ומסך) שאמור לתת מענה לגיימינג ברמה הכי גבוהה שיש. יש לי כמה שאלות לאחרי המפרט, אשמח לשמוע את דעתכם. 1. Intel I7 920 Tray קירור למעבד - Thermaltake V1 2. Gigabyte GA EX58 Extreme 3. G Skill 3GBX2 Trichannel CL9 1600 DDR3 4.Thermaltake Toughpower 750 PSU 5. nVidia GTX 295 עכשיו להתייעצויות: 1. לוח האם תומך ב-Three Way SLI - דבר שאין לי ולא יהיה לי בו צורך. אני לא מתכוון לשים מערך SLI ולכן זה מיותר. האם יש לוח באותה רמה(!) ללא תמיכה ב-SLI? 2. מה הצורך הממשי ב-6GBs מול 4GB שאיתם אני עובד היום? 3. שאלת השאלות - nVidia GTX 295 - האם הוא עובד כמערך SLI? אם כן, זה אומר שחלק מהמשחקים לא יקבלו את תוספת הביצועים... אם …
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo, Call of duty, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, מסך 46 אינץ' (טלויזיה בסלון) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של DELL מסך 15 אינץ. ונשבר לי המסך מבפנים, יש לי נקודה של ערבוב של צבעים בחלק העליון של המסך וסדקים שיוצאים מאותה נקודה אך, הם לא חיצוניים, לא רואים שנשבר משהו רק שמדליקים את המחשב רואים את זה. אמרו לי שצריך להחליף את כל המסך, מה אתם אומרים צריך להחליף הכל או רק חלק מסוים??? וכמה נראה לכם צריך לעלות דבר כזה??? תודה מראש!!! עדי.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שבת שלום.. אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, אופיס ומשחקים וובים לילדים. שום דבר גרפי. מעוניין להוציא עד 2000, כולל מסך LCD. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-