ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מפרט איכותי למחשב נייח. רוצה להפעיל תוכנות כמו פרמייר/אפטר אפקטס. גבול הכסף שלי הוא 4000 ש"ח ואעדיף גם פחות מכך. לא מחפש את הטוב ביותר אבל בהחלט את מה שמספיק כדי להפעיל בצורה הכי טובה שיש.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז יש את המפרט המצויין שהציעו לי פה לפני כמעט שנתיים, והחלטתי להשתדרג קצת בגלל סיבות ספציפיות. אני מזמין כנראה את הSHARP WD1 היא LCD 32". היא תתחבר במקביל לPS3 ולמחשב, עכשיו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי ככל הניתן כי הוא רועש עכשיו, וליצור הרד דיסק משותף בין הPS3 למחשב, בנוסף המחשב הופך להיות מחשב מדיה לכל דבר אז אם כדאי להחליף דבר כזה או אחר מאוד יעזור לי, בוא נזכור רק שאני לא משחק במחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית Photoshop ו-Illustrator כולל 3D, אולי יהיו תוכנות נוספות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23-27 אינץ', אשמח להמלצה לשני הגדלים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שישאר בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נעזרתי בחבר להכין מפרט ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המפרט, אם הוא יקר מידי מה אפשר להחליף להוסיף לשנות הכל [= מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 2 הארדיסק WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb 1380 ¤ 1 צורב דיוידי NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ¤ 1 מארז Thermaltake Swing VB6000 Silver 420 ¤ 1 ספק Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 360 ¤ 1 לוח אם DFI Infinity Ultra סה"כ: ¤ 6950 זה המפרט והמחירים והמחיר הסופי אני אשמח לשמוע תגובות
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרות של הניידים של HP . אם זה Pavilio , NX וגם ראיתי NC וNW. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת בין כל 2 מה יותר עדיף? זיכרון1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL זיכרון 2 DDR 2 1024MB .533 kingstone ------------------------------------------ לוח אם1 GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA לוח אם2 775 p5ld2 s/l 945p ddr2 raid ------------------------------------------
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד 2500 ש"ח במזומן (מוכן לחריגה של 200 ש"ח). המחשב הוא לסטודנט שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס . אין צורך בציוד הקפי (מסך ,מקלדת, עכבר ורמקולים). להלן הצעה שקיבלתי: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤356 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב: הרכב…
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך במה שאפשר אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא-אם חייבים אז ~ 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, אינטרנט ואופיס ואולי בעתיד גם תוכנות עריכת וידאו קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכוון למשחקי FPS החדשים שיצאו כבר ולאלה שיצאו בקרוב GTA IV, Battlefield 4, COD Ghosts, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Case: Dragon Full-Tower Case (340-Watt PS) (Space Black) Power Supply: Enermax EG651P-VE 550 Watt Power Supply Processor: Intel® Pentium® 4 Processor 2.53GHz 533MHz FSB w/ 512KB Cache Memory: 2GB RDRAM PC-800 Storage Controller: Adaptec 29160 64-Bit/Dual-Channel Ultra160 SCSI Controller Hard Drive One: 73GB 10,000RPM Ultra160 SCSI - 5.2ms Seek Time Hard Drive Two: 180GB 7,200RPM Ultra160 SCSI - 7.4ms Seek Time Optical Drive One: PlexCombo 20/10/40-12A CD-RW/DVD-ROM - IDE - Black Optical Drive Two: Pioneer DVR-A04 - IDE - DVD-RW Video Card: Matrox Parhelia w/128MB Triple Monitor Video Cooling: KoolMaxx Video Cooling System (Space Black) Sound Card: SoundBlaster Audigy 5.…
-
- 48 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. יש לי כרגע מסך 22 cmv 222h של CHIMIE. האם בסביבות 2800 שקל אני יכול להרכיב מחשב ממוצע ? אני לא מבין מה כל כך הולך היום מבחינת סוגי המעבדים. ליבה כפולה ? משולשת ? מרובעת? זכרונות DDR3 ? בעקרון זה מחשב לשימושים כלליים, בעיקר צפייה בסרטים ומוזיקה. כמו כן אשמח לשחק במשחקים בינוניים ולא כבדים מידי. אני רוצה מעבד טוב וזכרון פנימי טוב שיחזיקו לטווח ארוך, אם אפשר וישאר כסף אז גם להשקיע ברמקולים טובים או בסוג מארז שישמור על שקט. אני רואה פה שהרבה מפרטים פה מורכבים עם AMD ולא אינטל? יש סיבה ? אין היום הבדל בין שני היצרניות ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בקניית במחשב הזה, אני צריך בבקשה שתעזרו לי להחליט.. שם המחשב: Lenovo IdeaPad G570 M513PIV מפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12924[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מחיר: 3150 ש"ח שימושים: עריכת מוזיקה, משחקים כבדים, אינטרנט ותכנות.מתכנן לשחק במשחקים החדשים שיצאו: Assassin's Creed, GTA משחקי מכוניות כבדים למיניהם... המשחקים על איכות שאני אוכל לשחק בהם חלק והם לא יתקעו לי. אני מתכנן לקנות את המחשב הזה, והמליצו לי לא לקנות HP כי הוא מתחמם מהר.. וב-Dell לא מצאתי בטווח מחירים שלי מחשב מתאים. השאלה שלי היא: האם המחשב הזה יוכל לעמוד במעמסה של המשחקים והתוכנות שבהם אעבוד, ה…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2 GHz, מטמון L2 של 1 MB
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עד 4000 שח. אין דרישות מיוחדות למארז אבל עדיף משהו שנראה טוב ואיכותי. אשמח להצעות. תודה לעונים. . מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי בסוף ביטלתי את הזמנת הזןבווק מחו''ל, בגלל שלא היה אחריות. סוף שנה קרבה ויש בלאק פריידי, לא בטוח כמה יהיה אפשר להשיג מחיר יותר טוב. זה דגם אחרון במלאי שלו. לאחרונה הצלחתי להשיג זןבווק אחרון ב-KSP בסניף באילת את הדגם הבא מחיר סופי של 3850, האם שוה? שימושים כבדים של מלא חלונות פתוחים, אקסל, עובד 70 אחוז בבית 30 אחוז בבתי קפה חשוב שהכל ירוץ אז הלכתי על 16GB וקראתי על ה-AMD שהוא עדיף אשמח לחות דעת תודה UM425 Up to Ryzen™ 7 4700U AMD Mobile Processor 16GB מסך 14 https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ZenBook-14-UM425/
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני חייב להרכיב מפרט עד מחר מצהריים (כי מחר בערב אבא שלי טס לסנגאפור, איפה שאני קונה את קוב מחשב) ושמעתי מאנשים שכאן זה המקום הכי טוב לבקש עזרה אני צריך זכרון 1GB תדר 400MHZ וצריך שיהיה 2X512 מאותו דגם ככה שה Dual Channel יהיה בפעולה (=800HMZ) פרוססור בחרתי כבר אני רק רוצה דעה עליו A64 3400+ 754 2.4GHz 512K לוח אם חשבתי על זה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=572 אפשר דעות עליו / הצעות למשו אחר יותר טוב? כרטיס מסך... אחרי שבדקתי דיי הרבה ניראה לי שה 6800GT עדיף מה X800 PRO. אז אני צריך כמה דגמים טובים של ה 6800GT. אני בכל מה שלמעלה צריך רק דגמים והסברים כי אני קונה גם ככה הכל בסנגאפור. ספק: משהו איכותי אבל במחיר …
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני הולך לבנות בעצמי שרת על בסיס P4 או על בסיס AMD 64 BIT המארז שאני הולך להשתמש בו יהיה מסוג RACKMOUNT בגודל U1 אני מחפש אנשים שעשו כבר פרוייקט כזה ושיש להם בקיאות גבוהה מאוד בנושא הזה. התקציב שלי לשרת הוא 5500 שקל (אין צורך במסך כי השרת מיועד להתאכסן בחוות שרתים של אחד מה ISP בארץ) לגבי יבואנים בארץ שעוסקים בייבוא מארזי U1 ושאני דיברתי איתם וניתן לרכוש מהם ישירות את המארז. אז היבואנים הם : יבואן של מארזי חברת COMPUCASE-HEC בישראל פייב אקסיטס http://www.5exits.co.il יבואן של מארזי חברת GENESYS RACK בישראל חברת "רוזטק טכנולוגיות מתקדמות בע"מ http://www.rostec.co.il אם אתם מכירים יבואנים נוספים אז אשמח מאוד אם תרשמו זאת (יבואנים בלבד ולא חנויות) אני צריך …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-