עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. מציעים לו משומש, MSI S430 ב350 דולר. כולל אחריות. נשמע שווה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. הכי חשוב לי זה אמינות ויציבות של המערכת. יאיך המפרט הזה? הקירור מתאים ללוח מה זה RT? כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 875 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme RT 775 340 ש"ח OCZ DDR2 Reaper 40968MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 470 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 705 ש"ח ASUS GeForce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e Model 32162 1,290 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec Neo HE 650 EC High Efficiency 650W PSU NVIDIA SLI 700 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  4. קיבלתי הצעה די נחמדה יחסית למחיר שהיא: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=OLIDATA&AuctionId=7715092 הבעיה שהחברה של המחשב היא חברה לא מוכרת בשם Olidata .. מה אתם חושבים כדאי לקנות או שלא? יש כאלו פה שהתעסקו עם החברה?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  5. בבקשה מפרט למחשב חזק שמיועד להורדות( סרטים בעיקר משחקים וכו') שאני מוריד המון.. וכמובן לגיימינג כגון:crysis,gta iv,fifa וכו'.. ללא ציוד היקפי לא צריך oc המסך יהיה 22"(מתקציב אחר-אשמח להמלצות) תקציב: 3750-3800 . תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אז כרגע אני יושב על פנטיום 4 3.0GHZ אשר התחיל לקרטע בזמן האחרון וגם אינו מספק מבחינת צפיה בסרטים באיכות HD. לכן ברצוני לשדרגו. ברשותי: מארז, ספק של 420 וואט מבית ENERMAX (NOISETAKER 2). הארדיסקים וצורבים. ז"א שאני צריך זכרון, מעבד, לוח אם ומעבד. אין לי העדפה מסוימת למערכת מבוססת INTEL או AMD. הכוונה היא שהמחשב יהווה השלמה למחשב השני שנמצא ברשותי (המחשב מבוסס על E8400 ) המשמש לעריכת וידאו. המחשב החדש אמור לשמש אותי בשימושים ביתיים (צפייה בסרטים עד איכות HD), קצת משחקים ברמה של COD4 וCOD5. + פוטושופ + עריכה על פריימייר CS4\3. + הקלטות קול. מבחינת כרטיסי מסך אני מעדיף כרטיסים המבוססים על מעבדי ATI. המחשב יהיה מחובר לשני מסכים של ''20. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  7. הזמנתי את המחשב הזה למשחקים + סרטים. לאחר ויכוחים הצלחתי להשיג אותו ב 4400 ש"ח. הרכבתי ב IQPC אבל לא קניתי משם. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤908 לוח אם: ASUS P5QL PRO ¤582 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1000 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤957 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: GEIL DDR2 800 MGH 4 G צלעות קירור אלומיניום ¤380 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ¤337 מקלדת: MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 : B2L-00007 ¤95 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 ¤46 ספק כוח: H…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  9. שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני צריך מחשב נייד. * מטרות המחשב - צפייה בסרטי 1080P על טלויזיה 42 אינצ'. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI. נראה לי ש-2500 ש"ח לא יספיקו למחשב שיכול להריץ 1080P, אם אני צודק אז תביאו לי המלצות למחשבים יותר יקרים אבל שיהיו כמה שיותר זולים. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אני לא חייב 1080P אמיתי. אני מעדיף שיהיה, אבל אם זה יוריד את המחיר אז בסדר. ד"א - זה מסובך לחבר את המחשב נייד לטלויזיית LCD? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by termal,

אני צריך מפרט טוב... ב2000 שקל יש לי דיסק קשיח חשוב לציין תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אהלן אני מחפש המלצות לקניית מחשב חזק למשחקים ולהכל בסביבות 7000 אפשר לחרוג תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אני רוצה לציין שנעזרתי בפורומים האלו פעם בעבר בקניית נייד רציני, ואני חייב להודות שהוא עדיין מתפקד מעולה. כיום אני עומד לקנות את המחשב הרציני האישי הראשון שלי, ואני רוצה לוודא שהגעתי למסקנה הנכונה בקשר לחלקים שבחרתי. ראשית, אענה על השאלות כפי שדרוש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המטרה שלי היא 6.5, חריגה של כ-200 ש"ח אפשרית. תשלום מזומן בהחלט אפשרי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים ממרחק סביר (3 מטרים בערך) ועריכה תלת מימדית (אבל לא בכמות המצדיקה את השינויים שיידרשו במערכת). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר דרושים. מעבר לכך, כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא דרוש כלום מעבר למפרט הדוגמא…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. זהו הנייד - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3208&CatCode=315 יש לו מעבד Core 2 Duo P8700 2.53GHz (כך שהוא לא יהווה בעיה...) וכרטיס מסך nVIDIA GeForce 9700M GTS (אין לי מושג...) אני באמת לא מבין בכרטיסי מסך כאלו (של ניידים) וחבר שאל אותי האם הוא יוכל להריץ CRYSIS , AC, GTAIV.... תודה רבה לכולם!!!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by yair456,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by NDickler,

שלום לכולם, אני בעלים של Compaq Presario 2500 ישן (אני חושב שבן 4) ואני רוצה לשדרג אותו מעט היום הסוללה מחזיקה לרבע שעה אני חושב, אני משתמש בו רק עם חשמל ומזיז אותו יחסית מעט, והוא כבר מעט איטי בשבילי ולכן רציתי לשמוע הצעות כיצד להפוך אותו לשימושי יותר (חבל לי לוותר עליו) נתונים: מעבד : Intel P4 2.4 זיכרון: 2X256 (333Mhz) הארד דיסק : 30G מ"ה : Win Xp Home חשבתי להתקין את הגירסא הקלה של Xp ( לא זוכר איך קוראים לה ,אם משהו יכול להגיד לי) ולהחליף את הזכרונות מה אתם יכולים להציע לי ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. אני לא צריך OC, ללא ציוד הקפי או מסך, ללא דיסק קשיח או צורב המחשב הוא לשימוש HTPC, וקצת משחקים, אני רוצה שיתמוך במשחקים חדשים ולא מעניין אותי האיכות או פיצרים, רק שיתמוך ויפעיל אותם בסבבה. זה מה שהציעו לי ואמרו לי שזה הכי טוב שניתן להשיג בתקציב הנ"ל סוג דגם מחיר מארז AVC-M1 ב 766 לוח אם P5Q-VM ב 627 מעבד E8400 ב 799 כ.מסך EN9600GT MG/HTDP/512M2/A ב 624 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333MHz CL9 מספר יחידות 2 ב 390 סה"כ 3206 את המארז הזמנתי כבר ! והוא מתאים ללוחות UATX בלבד כמו כן אני צריך קרור שקט למעבד בתקציב של 150 ש"ח,…

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by idan_1995,

חשוב שיהיה במפרט : מעבד : Intel Core 2 Quad כרטיס מסך : GTX 285 זיכרון ראם :4 ג'יגה

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.