ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר הרבה דיונים כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401465.msg3447649#msg3447649 וכאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402306.msg3457744#msg3457744 להלן המפרט שאליו הגעתי (כמעט סופית) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤116 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE L…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שחיבור המטען למחשב (השקע הזה שנמצא על המחשב) רופף.. כעת הוא כבר כמעט בלתי שמיש. צריך להכניס את המטען בזווית מסויימת כדי שיקלט. המחשב מיובא מארהב ככה שלהפעיל אחריות זאת קצת בעיה... מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כשמשתמש בנייד בבית, ברצוני לחבר לו עכבר, מקלדת ומסך רגילים ולהרגיש כמו שולחני. 1. חיברתי את המסך, רק שבהגדרות במחשב לא נתמכת הרזולוציה הטבעית של הצג השולחני - 1280*1024. יש לי קבצי driver של המסך וניסיתי להתקינם דרך לוח הבקרה, אבל כשאני עושה "עדכן מנהל התקן" ומפנה אותו לתיקיה עם הדרייבר הוא חושב כמה שניות, ואומר שלא נמצאו קבצים תואמים. הקיצר הוא לא מזהה את המסך השולחני, ונשאר על ברירה של "צג הכנס-הפעל". עדכון דרייבר של כרטיס המסך במחשב, קשור איכשהוא גם לרזולוציה ויוכל לעזור? 2. כל פעם שסוגרים למחשב הנייד את המסך, כי רוצים לעבוד רק עם המסך הרגיל, הוא אוטומטית נכנס למצב שינה.. מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עם אפשרות לחריגה ל 6000 ש"ח המחשב לא ישמש אותי למשחקים או תוכנות גרפיקה,זה יהיה לשימוש אינטרנט מיילים ומצגות,אני צריך שיהיה בגודל של 14 אינצ' (בערך) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שמשמש לעריכת וידיאו בתוכנה PINCLE STUDIO 12 זה המפרט שהכנתי המפרט בלי זכרונות וכרטיס מסך כבר יש לי: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box IE7400 לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ספק כח JSP-TECH PS-800 450W סה"כ 1808 שקל
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיוכל לשאת הרבה תוכנות בו זמנית. לדוגמא אינטרנט+מוזיקה+משחקים. שגם כן יוכל להפעיל סרטי HD ללא בעיות של תוכנות אחרות פתוחות (פועל על ווינדוס ויסטה). שיוכל להפעיל משחקים חדשים (לא ברמות כמו של קריסיס אבל את רב המשחקים החדשים). שיהיה הרבה מקום, לפחות 500GB, ללא ציוד היקפי או כונן דיסקים. חשוב שיהיה 2 יציאות USB מקדימה למעלה במארז! בקשר לרעש, מומלץ שלא יהיה חזק, כי אני ישן עם המחשב פועל. עד 3000 ש"ח עם חריגה של עד 100 שקל אם באמת צריך.
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מציעים לו משומש, MSI S430 ב350 דולר. כולל אחריות. נשמע שווה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה אמינות ויציבות של המערכת. יאיך המפרט הזה? הקירור מתאים ללוח מה זה RT? כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,435 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 875 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme RT 775 340 ש"ח OCZ DDR2 Reaper 40968MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 470 ש"ח Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS 705 ש"ח ASUS GeForce 9800GTX+ 512Mb DDR3 PCI-e Model 32162 1,290 ש"ח Antec Nine Hundred - Ultimate Gamer Case 580 ש"ח Antec Neo HE 650 EC High Efficiency 650W PSU NVIDIA SLI 700 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה די נחמדה יחסית למחיר שהיא: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=OLIDATA&AuctionId=7715092 הבעיה שהחברה של המחשב היא חברה לא מוכרת בשם Olidata .. מה אתם חושבים כדאי לקנות או שלא? יש כאלו פה שהתעסקו עם החברה?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב חזק שמיועד להורדות( סרטים בעיקר משחקים וכו') שאני מוריד המון.. וכמובן לגיימינג כגון:crysis,gta iv,fifa וכו'.. ללא ציוד היקפי לא צריך oc המסך יהיה 22"(מתקציב אחר-אשמח להמלצות) תקציב: 3750-3800 . תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז כרגע אני יושב על פנטיום 4 3.0GHZ אשר התחיל לקרטע בזמן האחרון וגם אינו מספק מבחינת צפיה בסרטים באיכות HD. לכן ברצוני לשדרגו. ברשותי: מארז, ספק של 420 וואט מבית ENERMAX (NOISETAKER 2). הארדיסקים וצורבים. ז"א שאני צריך זכרון, מעבד, לוח אם ומעבד. אין לי העדפה מסוימת למערכת מבוססת INTEL או AMD. הכוונה היא שהמחשב יהווה השלמה למחשב השני שנמצא ברשותי (המחשב מבוסס על E8400 ) המשמש לעריכת וידאו. המחשב החדש אמור לשמש אותי בשימושים ביתיים (צפייה בסרטים עד איכות HD), קצת משחקים ברמה של COD4 וCOD5. + פוטושופ + עריכה על פריימייר CS4\3. + הקלטות קול. מבחינת כרטיסי מסך אני מעדיף כרטיסים המבוססים על מעבדי ATI. המחשב יהיה מחובר לשני מסכים של ''20. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הזה למשחקים + סרטים. לאחר ויכוחים הצלחתי להשיג אותו ב 4400 ש"ח. הרכבתי ב IQPC אבל לא קניתי משם. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤908 לוח אם: ASUS P5QL PRO ¤582 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1000 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤957 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: GEIL DDR2 800 MGH 4 G צלעות קירור אלומיניום ¤380 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ¤337 מקלדת: MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 : B2L-00007 ¤95 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 ¤46 ספק כוח: H…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד. * מטרות המחשב - צפייה בסרטי 1080P על טלויזיה 42 אינצ'. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI. נראה לי ש-2500 ש"ח לא יספיקו למחשב שיכול להריץ 1080P, אם אני צודק אז תביאו לי המלצות למחשבים יותר יקרים אבל שיהיו כמה שיותר זולים. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אני לא חייב 1080P אמיתי. אני מעדיף שיהיה, אבל אם זה יוריד את המחיר אז בסדר. ד"א - זה מסובך לחבר את המחשב נייד לטלויזיית LCD? תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב... ב2000 שקל יש לי דיסק קשיח חשוב לציין תודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצות לקניית מחשב חזק למשחקים ולהכל בסביבות 7000 אפשר לחרוג תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לציין שנעזרתי בפורומים האלו פעם בעבר בקניית נייד רציני, ואני חייב להודות שהוא עדיין מתפקד מעולה. כיום אני עומד לקנות את המחשב הרציני האישי הראשון שלי, ואני רוצה לוודא שהגעתי למסקנה הנכונה בקשר לחלקים שבחרתי. ראשית, אענה על השאלות כפי שדרוש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המטרה שלי היא 6.5, חריגה של כ-200 ש"ח אפשרית. תשלום מזומן בהחלט אפשרי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים ממרחק סביר (3 מטרים בערך) ועריכה תלת מימדית (אבל לא בכמות המצדיקה את השינויים שיידרשו במערכת). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר דרושים. מעבר לכך, כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא דרוש כלום מעבר למפרט הדוגמא…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זהו הנייד - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3208&CatCode=315 יש לו מעבד Core 2 Duo P8700 2.53GHz (כך שהוא לא יהווה בעיה...) וכרטיס מסך nVIDIA GeForce 9700M GTS (אין לי מושג...) אני באמת לא מבין בכרטיסי מסך כאלו (של ניידים) וחבר שאל אותי האם הוא יוכל להריץ CRYSIS , AC, GTAIV.... תודה רבה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-