עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המעבד- 9400 זיכרון 2G 250G כונן קשיח

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Idan-h,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות נייד חדש. הוא דיי נסגר על הN5110 של דל. התקציב הוא עד 4000 בעיקרון. בגדול הסתכלנו על ה2410-i5 עם ה6GB RAM, וכרטיס 525M. אני יכול להשיג אותו בבאג ב4060 במקום 4272, ושם יש שירות טכנאי בתקופת האחריות. אותו מחשב עולה בKSP ברגיל ב4090 (שירות רגיל במעבדה). העניין שראיתי שבKSP יש גם מחשב עם תצורה של i7-2630, זיכרון 4GB, ואותו כרטיס מסך ב4290 (גם כן שירות מעבדה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12670 האם זו תהיה טעות ללכת על הi5 כשההפרש במחיר הוא באזור ה200-250 שקלים? ידוע לי שיש גם תצורה של i7 עם 8GB זיכרון, שעולה בדר"כ 4550 בKSP ואייבורי. אותו מחשב עולה בבאג 4776 ואני יכול להשיג לו אותו (גם עם שירות טכנאי) באיזור המחיר של KSP ואייבורי. אני יודע שזו האופצ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. היו לי פעם Dell D840 שהיה ממש סבבה, קצת כבד. זה היה פעם. אני רוצה לקנות לאחותי הסטודנטית מחשב עם איכות בניה טובה כי סטודנטים הם אנשים תזזיתיים ומגושמים כידוע. ביררתי ובררתי, קראתי על Dell Studio כולם אומרים - חרא. טוב אמרתי, נלך על העסקי זה לא כזה יקר ויותר איכותי, קראתי וחקרתי על ה E6400 וגם, בכל מקום קטלו לו את הצורה. באתר של דל עצמם קטלו לו כולם את הצורה. ממש בושה. בכל מקום באינטרנט כולם מלינים על דל. חבל, יש להם עכשיו דילים מצויינים. אני לא מסוגל לקנות אותם אחרי כל הגל אנשים שמתוננים עליהם באינטרנט.. עושה רושם שאני לא מצליח למצוא מחשב שירצה אותי במחיר טוב מחו"ל. לא רוצה משחקים ולא דברים כאלו. שיתן ביצועים טובים ולא יעשה בעיות אחרי שנה. ------------------…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. חבר שלי צריך מחשב, המטרה בעיקר עבודה משרדית ותוכנות כמו autocad, solidworks וכו' התקציב בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מסך תודה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by tzay,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. היי, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד או אולי המלצות לניידים אחרים, השימוש העיקרי בו הוא עבודה וקצת משחקים. http://ksp.co.il/?uin=35511&select=.268..271..2185..580..347..432..382..466

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by mmmbbb,

אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בהרכבת מפרט מחשב, כאשר שאיפתי להגיע למחיר מינימאלי בהגבלות הבאות: 1. לוח אם תומך מעבד עם bus800, זיכרון פנימי D.C , וממשק דיסק קשיח SATA. 2. רצוי לוח עם כרטיס מסך on board סביר כאשר בעתיד תהיה אפשרות להוסיף כרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומעט משחקים וישומים משרדיים. אין לי צורך כעת במסך. ???

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA IV,MINECRAFT,BIOSHOCK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

10. Started by irina20,

אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד ללימודים *עד3 אלף שקל- חריגה עד 400 ש"ח עדיף שלא *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס -תוכנות תכנות -משחקים קלים בנוסף למה שרשמתי בעצמי, עניתי על השאלות שיש בפורום למטרת בחירה של מחשב נייד: * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: עדיפות שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI * בלוטות? מומלץ לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD לא חובה * כונן Bluray? אין צרוך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה, אבל עד…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ScreameR,

סבא שלי רוצה להחליף את המחשב שלו לעבודה משרדית, הוא רוצה גם מסך דק מישהו יכול להרכיב לי מפרט, דברים שלא יתקלקלו הרבה דברים איכותיים... תודה !

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by Ezana,

שלום, ברשותי מחשב בן כמה שנים שאני רוצה לשדרג קצת בכדי שיריץ לי משחקים לפחות מהר. המפרט שלי הוא : מעבד e2200 זיכרון 2g כרטיס מסך חדש יחסית GT610 לוח אם של אינטל וספק 300 וואט של OZ החלקים צריכים להיות יד 2 בכדי להוזיל מחירים. כרגע אני בצבא לכן אני רוצה לחכות קצת עם רכישה של מחשב חדש. אני מצטער אם הפרטים קצת מעורפלים אבל אין לי איך להביא מידע מאחר ואני כמעט לא בבית. כבר שמתי עין על מעבד e8400 ב200 שח. מתכנן להריץ גם ארמא 3 אפילו בהגדרות ורוזוחוציה נמוכה. רק תתנו לי חלקים שיתאימו כמה שיותר לגיימינג בתקציב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by SimonSays,

כמו שאתם רואים את המפרט בפרטי, אני פשוט לא מרוצה ממנו, אני משחק בFallout:New vegas על בינוני+ ועדין יש תקיעות קטנות, אותו הדבר על Ghotic 4 משחק על בינוני ועדין יש לי תקיעות מעצבנות. חשבתי אולי להוסיף GTX460, הלוח שלי תומך ב SLI, אבל אולי הבעיה היא בכלל במעבד?

16. Started by falxori,

שלום לכולם. התייעצות קטנה לפני סגירת המפרט (את רוב החלקים כבר יש) שימושים: קצת מכל דבר עם קצת יותר משחקים ועיבודי תמונה. OC: כנראה, קצת... מסך: מתוכנן דל 24" , עוד איזה משכורת או שתיים... מה יש: כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤461 זיכרון: Patriot eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop 4-4-4 Memory ¤900 זיכרון מארה"ב, לא מצאתי אותו בארץ אז המחיר בשקלים משוערך... ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤636 מה חסר: די סגור על (אם יש המלצות אחרות אז בבקשה...): מעבד: INTEL CORE 2 QU…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by piniz,

ללא ציוד הקפי רק מסך. ומינימום 4 GB זה בעיקרון למשחקים כבדים.. יש מפרט שמישו בנה לי תגידו לי מה דעתכם ....................... מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪522 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי AMD - מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי AMD - לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪183 כמות:2 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית ביש…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  18. שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by aloneg,

האם כדאי לקנות מחשב נייד בחול (קנדה) או בארץ??? ובכל מקרה איזה חברה ודגם מומלץ (בסביבות ה 799$)

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט לחבר לאינטרנט ועריכת וידאו קלה. בלי מסך. הוא רוצה מבוסס אינטל בגלל העריכת וידאו (סרטים ביתיים). הוא לא מתכוון לשחק עליו משחקים כבדים. זה הצעה שהוא חושב עליה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEsofshavoa

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by Buffer,

היי, אני מעוניין לקנות לאחותי ליום ההולדת אחד מהמיני מחשבים ניידים שהפכו לטרנד לאחרונה. ההתלבטויות הגדולות הם על איזה מותג ללכת, אני רוצה משהו איכותי ולא צעצוע שיהרס אחרי כמה שבועות. הסתכלי על ASUS, ACER ו-MSI כמו שזה נראה, לי לפחות, ה-ASUS הוא הכי רציני. אני מתבלט מאוד גם האם כדאי ללכת על הארדיסק מכני או SSD, כיוון ש-SSD יותר שקט ופחות סביר שיהיו בעיות עקב טלטולים, האם יש איזשהם המלצות בנושא? הקניה אומנם תהיה רק בעוד כחודשיים, היום הולדת היא בדצמבר, אבל אני מאוד מתלבט ורוצה להיות פחות או יותר סגור על דגם ומה אני צריך לחפש. עדיפות למסך מעל 9-10" כרגע תקציב זה פחות חשוב, כיוון שיכול להיות שאני גם אקנה בחו"ל ובטח גם עד אז יהיו ירידות מחירים. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. שלום רב, מזה זמן המחשב בין אם בזמן ביצוע פעולה ובין אם במצב ביניים, פועל ע"פ הPERFORMANCE בTASK MANAGER במצב מקסימלי של 100% (מה שמאט את זמן התגובה וגורם להתחממות מתמדת) האם יש פיתרון לבעייה? האם פירמוט הוא הצעד המתבקש? השימוש בזיכרון הפנימי נע בין 250-400 מתוך 700+ תודה ליאור.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  23. היי תציעו לי איך לשפר את המפרט הבא ככל שתוכלו תודה לכולם תגידו עדיף להחליף ל7300GS או להשאר עם X1300pro

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  24. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS‎ 110-3601EJ HP ‏Acer One D255-N55DQKK‎ איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by Riquelme,

היי מדובר בלפטופ של Lenovo G550 הדגם עם מעבד t6600 core2duo 2.2Ghz זכרון 4Gb ddr3 1033mhz HDD-500GB 7200RPM מסך 15.6 כרטיס מסך של geforce 210M 512MB סה"כ הלפטופ במצב טוב מאוד ללא תקלות,שריטות או משהו בסגנון תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים