עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למשחקים בעיקר, ללא תכנון OC תודה מראש

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  2. ובכן אני מעוניין לקנות "מחשב" חדש, ורשמתי "מחשב" כיוון שאת הספק וכרטיס המסך כבר יש לי ואין צורך להחליפם לעת עתה. יש לציין כי אני לא מתכוון לבצע OC לבינתיים. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5970 2GB ספק: CoolerMaster Silent Pro M700 700W צורב DVD: שקר כלשהו, לא באמת קריטי. שאר המפרט עליו חשבתי(וכאן קצת נכנסתי לבלבול בגלל כל עניין הזיכרון): מעבד: i5 2500k(לפי מה שאני מבין, אין טעם לקחת את ה i7 2600k שהרי ההבדל הוא מינורי אך המחיר לא). לוח אם: Asus P8P67 Pro(בעת שהם יטפלו במלאי הבעייתי כמובן). זיכרון: DDR3 1600Mhz Corsair Dominator GT Dual Channel CL7 2x2GB בעיקר בגלל ה Latency שלו 7-7-7-20 HDD: חשבתי על Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III של WD. קירור למעבד: …

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  3. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by yuraxp,

אני רוצה לקנות מחבר ב 350שקל מחשב למשחקים ישנים. המפרט: פנטיום 1 מעבד 166 32 מגה זיכרון כרטיס מסך של ATI משהו בומבה 8 מגה דיסק קשיח 860 מגה כונן 1.44 סי דירום- *8 ומסך 15 אינץ האם המחיר הוא טוב למכונת ביצועים שכזאת?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. 4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

6. Started by -liron-,

קןדם כל שלום לכולם אני חדש פה אני שמח להכיר קוראים לי לירון .. ובניתי מפרט ב3500 ש''ח לבקש חבר שלי .. אם יש הערות אני אשמח מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M52S-S3P ¤387 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38480 כונן קשיח Western Digital WD4000AAKS SATA2 ¤526 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4000AAKS זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤206 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1431 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤142 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB …

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by ILGold,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל משחקים כמו CSGO FARCRY BATMAN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. Started by Udie,

אני מחפש טאבלט עבור אמא שלי. יש לה כרגע Note 10.1'' ישן. הוא משמש אותה לקריאה (ואת הנכדים למשחקים, אבל לא משהו כבד). גרסת האנדרואיד שלו כ"כ קדומה שהוא כבר לא תומך באפליקציות שימושיות. מכיוון שרצוי משהו שנראה פחות או יותר כמו המכשיר שיש לה, הסתכלתי על טאבלטים מסדרות A ו-S באותו גודל. ה-S4 נראה לי קצת overkill לדרישות שלה וגם מכשירי ה-2 ב-1 למיניהם. התבייתתי פחות או יותר על ה-Tab A T595 (למרות שהוא היקר בקטגוריית המחיר שלו) בגלל התמיכה ב-4G ובאנדרואיד 8. יש משהו שפספסתי? במקביל אני שוקל לשדרג את הטאבלט שלי. יש לי Tab S2 מ-2014. אני מריץ עליו משחקים ולאחרונה התחלתי להתקל בבעיות של תקיעות (אם כי אין לי מושג אם זה נובע מהתוכנה או מהחומרה). גם הס…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by Hodi,

מפרט למחשב חדש: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ זיכרון: GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM (שני כרטיסים כאלו) כרטיס מסך: Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB לוח אם: Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 מסך: Samsung 19 955DF סידירום: Samsung x 52 צורב דיוידי: : NEC 2500A DVD±R דיסק קשיח: 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) WD רמקולים: Logitech Z-640 5.1 איך המפרט הזה? עוד משהו: הזיכרונות של ג'ייל.. יש משהו יותר זול וטוב מהם? כי הם ממש יקרים ואני מעדיף לקחת משהו יותר זול ואז להשים כרטיס מסך אפילו יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  10. המחשב מיועד לתוכנות סירטוט(כמו AUTOCAD) , גרפים ומצגות. רצוי עם תמיחה בגישה אל-חותית לאינתרנט כי אמור לצאת לחו"ל בצורה סדירה לכן גם מצלמה עם מיקרופון צריך. התקציב הוא בסביבות ה6K אבל עם אפשר להסתרד עם פחות אז זה עדיף.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by black-knight,

תודה רבה לכל מי שעוזר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש שמייועד בעיקר למשחקים כבדים וגם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש לי הוא עד 7000 ש''ח כולל ציוד היקפי. בניתי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם ויש לי גם כמה שאלות: האם הספק ששמתי - Corsair HX 520W מספיק חזק?? (כי לא היה שם 550W). מה אתם אומרים על הלוח אם ?? צריך לשנות או שהוא טוב?? מה בקשר למעבד ?? זה מעבד שיריץ משחקים טוב?? הזיכרון מספיק טוב או שצריך אחר??

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  13. נא לא לצרף לינקים של חנויות מכוונות. זה מוסיף לאמינות של ההמלצות. תודה גדעון.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  14. תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אני מחפש נייד 13" שאשתמש בו בין ההפסקות בלימודים שאתחיל השנה(יש לי מחשב נייח בבית בנוסף). אני חשבתי לרכוש את המחשב עם מעבד I3 ו-4GB בזיכרון. האם זה יספיק כדי להפעיל מערכות במדעי המחשב?? תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

תודה מראש מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד של toshiba sattlite כבר יותר מ3 וחצי שנים. והחלטתי שהגיע הזמן לפרמט אותו. יש לי 2 אופציות: הראשונה היא לפרמט ואז להתקין דיסק של windows 7 . השניה היא לפרמט בעזרת דיסק toshiba recovery. הדרך הראשונה יותר מוכרת לי. בנוגע לדרך השניה, אני לא כל כך יודע מה הrecovery של טושיבה עושה. האם זה פרמוט רגיל והמחשב יחזור לתפקד כמו בהתחלה? האם אצטרך לייבא את כל הדרייברים הנחוצים במחשב? מהי הדרך העדיפה? האם למישהו יש מדריך לפרמוט נייד של toshiba? דבר נוסף. האם כדאי בהזדמנות זו לפתוח את המכסה התחתון של הנייד ולנקות אבק? תודה. גמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by AcaMol,

אני מחפש לקנות מחשב חדש, המחשב הקיים בן כ-4 שנים. יש רק שני דברים שאנימתכנן להשתמש מהמחשב הישן וזה הספק כוח שקניתי לפני כשנה והמארז (בן 8 בערך - עם 4 מאווררים בגודל סטנדרטי) אני משחק יחסית מעט, כרגע יש לי Radeon 5770 שהריץ את Assassins Creed 4 באופן שסיפק אותי. חשוב לי להיות מסוגל לפתוח הרבה חלונות אינטרנט ולהיות מסוגל לשחק כשמתחשק לי. המחיר המקסימלי הוא 3000 אבל מעדיף כמה שפחות - הכוונה שהמחשב יחזיק לעוד 4 שנים בערך. קצת מידע טכני: - הגודל של המארז הקיים סטנדרטי לחלוטין, אין בו שום דבר מיוחד. - המחשב נמצא בפינת החדר מתחת לשולחן, יחסית מאוורר אבל המעבד הנוכחי (AMD Phenom 965) בדר"כ בין 50 ל-60 מעלות. - הספק כוח : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail) זה המפ…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

שימושים עיקריים: אינטרנט וצפייה באיכות HD, עובד מדי פעם עם פוטושופ ועריכות וידיאו, אבל ברמה ביתית בלבד, לא מעמיס קבצים כבדים. שימושים נוספים: מדי פעם נותן בראש עם Dirt3 חריגה עד 200. המפרט הוא ללא ציוד היקפי, בנוסף יש לי ספק כוח Chiftec 750W שאוכל להשתמש בו. מארז CM690 שאוכל להשתמש בו. כונן דיסקים גם יש. הנה הפריטים שהרכבתי עד כה, הסתכלתי בין הדיונים השונים בפורום והלכתי לפי החלקים המומלצים. אשמח להצעות לשיפור וכו', תודה! מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום, אני כרגע סטודנט ואני מחפש לפטופ שיתאים להרצה של משחקים עכשווים. לא צריך חיית ביצועים אבל גם לא מחשב חנוק. מבחינת הקריטריונים, מסך - אני מתלבט בין 13 ל15. העדיפות היא ל15.6, אבל אם יש מחשב שמצדיק את המחיר עם 13' אז לא תהיה בעיה. משקל - לא קריטי. חיי סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. אבל אני מדבר על מינימום שעתיים של עבודה ללא ספק.. מעבד,כרטיס מסך, זיכרון - בהתאם לדרישות המשחקים העכשווים.. הארדיסק - חצי טרה+ ויש לי שאלה נוספת, אני כרגע על Vaio vgn-nw250f . מתי שאתם מציינים דגם מסוים או לאו דווקא, האם יהיה הבדל משמעותי בין השניים? הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף אותו היא שהוא קצת עייף. לא סוחב כמו פעם ומשחקים כבר חנוקים אצלו ממש.(אני משתמש בו כבר שנתיים). מה שכן אני אוהב בו,…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. Started by LiLaLi,

שלום! מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים? האם אחד מהם חדש יותר מהשני?? תודה!!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. Started by RainbowInBlack,

היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. איזה משחקים לפטופ כזה יכול להריץ?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  24. החלטתי לשדרג את המחשב המזדקן של החברה. היא בעיקר יוצרת בפריהנד\אילוסטרייטור\פוטושופ על מסך 22". דרישות היסוד: * מבוסס AMD; * ארבע ג'יגה RAM, כמובן * לוח אם שלא יוצר לפני 2007 * כרטיס גרפי סביר, לא שולל גם און-בורד במידה והוא לא חלשלוש. אין צורך בהתקני אחסון או צורבים או כיו"ב; יש לי שלושה-ארבעה ספייר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. מטרה: מחשב לעבודה מדעית (MATLAB) , גראפיקה, עריכת וידאו וצפיה בסרטים HD מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 1190ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3P LGA775 805 ש"ח זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel 5-5-5-15 X2 2850 ש"ח (כן, 8GB) כונן קשיח SATA2: Western Digital WD5000AAKS 500GB 654 ש"ח צורב DVD בממשק SATA: LG SATA GSA-H30N 190 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX85T256H GEFORCE 8500GT 256MB 537 ש"ח סה"כ: 6226 ש"ח על הרשום לעיל אני צריך להוסיף ספק ומארז, שעליהם עוד לא החלטתי (המלצות?). כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד אולי כן (ואז אני אקנה גוף קירור טוב למעבד)

• 9 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים