ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, תקציב עד 4500 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, תוכנות לעריכת וידאו ועיבוד תמונה. הערה חשובה: המעבד חייב להיות INTEL המחשב צריך לכלול מסך 19" כרטיס מסך טוב, 2 גיגה זכרון, הרדיסק של לפחות 250 גיגה תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לקנייה בחנות ישראלית שיתאים לצורכי משחקי מחשב כבדים. האם יש הבדל בין G73 ל-G75 של asus בצורה משמעותית? מה עדיף לקנות, alienware או מחשב מסדרת asus? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הדרישות שלי שבאמת יהיה מחשב חזק שיריץ בלי בעיה משחקים חדשים ותוכנות כבדות. לגבי המסך, אם המחירים ממש קיצוניים אפשר להתפשר על 15 אבל ההעדפה היא ל-17. משקל וזמן סוללה לא ממש חשובים כי רוב השימוש יהיה ביתי, נפח ההרד דיסק גם לא ככ קריטי כי יש לי דיסק חיצוני. לגבי קישוריות אלחוטית לאינטרנט אני מאמין שזה סטנדרטי אבל חשוב לי לציין. אז מחשב חזק שיחזיק אותי לשנים הבאות. מה הקנס? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רכשתי מצלמת לוג'יטק דלוקס עבור הלפטופ שלי. בקופסא הייתה אזהרה מפורשת לגבי התקנת התוכנה לפני חיבור פיזי של המצלמה . שהתוכנה בקשה לחבר את המצלמה לUSB כך עשיתי ובשלבי זיהוי המצלמה ע"י המחשב (זיהוי מצלמה, קומופוזיט , מיקרופון זה מהזיכרון) נעלם לו האינטרנט האלחוטי. הכל נראה תקין לכאורה אבל חיפוש רשתות לדוגמה מניב חיפוש זריז במיוחד שאומר ששום רשת לא נמצאה. ההגדרה הכי מתאימה - הכל כאילו בסדר אבל בניוטרל. ניטרול הויירלס והדלקתו מחדש לא נותן כלום רק RESTORE לנק' זמן קודמת מחזיר את הויירלס לתקינות. מיותר לציין שאחרי שהויירלס מתעופף המצלמה עובדת אבל אין מה לעשות איתה כי אין רשת אנא הושיעוני
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שח שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה, תמונות וקצת סרטים וזהו לא לשיתוף קבצים . הוא אמור להיות מחשב נוסף ללימודים, כמו כן יש ברשותי מחשב נייח . רציתי גם לדעת אם זה חשוב שתהיה יציאת pcmcia לחיבור לאינטרנט או שיש את זה בכל מחשב או שיש דרכים אחרות כדי לחבר כרטיס רשת אלחוטי, ואם יציאת s video חשובה ולמה היא משמשת, התקציב הוא עד 5500 שח אך עדיף שיהיה פחות אני פשוט לא רוצה לקנות מחשב שבעוד שנה לא אוכל לעשות בו כלום. כמו כן רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס amd ואם כן מה זה אומר מעבד sempron אם זה המקביל של amd לסלרון? תודה...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולכם. הנה שני מפרטים למחשב (עריכה גרפית ועריכת וידאו) שאני עובד עליהם בימים האחרונים: 1) מעבד core i7 9700FK 12MB קירור למעבד Arctic preezer 7x לוח אם MSI z390 gaming pro carbon (ATX) זכרון RAM G.Skill ripjaws V 2*8GB 3000Mhz DDR4 כונן SSD Adata ultimate SU650 כרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר דיונים מעמיקים בפורום בניתי את המפרט הבא. מהחנות TMS . אני ספקן רק לגבי הלוח אם והאם הוא יתמוך בכרטיס. אם יש הצעות ללוח טוב יותר עד 6K אשמח לשמוע. לא מוכן להתפשר על ATI (תקראו את ההכרזה האחרונה של אדובי). מבקש הצעות ייעול לגבי הלוח. ועוד שאלה למי שמכיר את החנות - האם ניתן להרכיב במקום את המחשב, ואם אני מזמין ובא לקחת כמה ימים מראש להזמין? אנא שוב הצעות לשיפור אחרון ללוח. Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX ¤1671 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤38 2 יצרן Corsair 550VX 41A @ 12V ¤536 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטנט, סרטים ומשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? פיפא דד ספייס, פרטוטייפ וכדומה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא הכרחי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? גם לא הרכחי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 אבל תלוי בעלויות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/…
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
אני צרייך מחשב למחשקים בעיקר ללא ציוד הקפי המחשב הוא רק למחשקים!!!!!!!!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חבר ששוהה כרגע בחו"ל שאל אותי על כדאיות הרכישה. שימושיו יהיו משרדיים, צפיה בסרטים ואולי משחקים קלים מאוד (gta 2, למשל). לינק למפרט: http://tinyurl.com/7hkt4j ערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז בהמלצותיו של Syszone קניתי את המפרט הבא מKSP היום: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30870[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21051[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Freezer 13 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30893[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: c…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! סבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, והמחשב הישן שלו בקושי זז. הוא רוצה את המחשב לא בשביל משחקים או משהו, הוא פשוט משתמש בתוכנה וגאס (VEGAS)(תוכנה לעריכת סרטים וכדומה), והוא צריך בשביל סרטים סך הכל (עריכות, גרפיקה וכדומה)!! עדיף לנסות לחסוך, ועדיף לא לחרוג מהתקציב, לא צריך שום ציוד הקפי. שיהיה בו צורב DVD, עדיף שהמפרט יהיה די שקט מ 1 עד 10 בערך 5-6, לא צריך OC, לא צריך מערכת הפעלה, וצריך הרכבת מחשב בחנות, שהמארז יהיה שחור והצורב יהיה אותו צבע, לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד, עדיף באיזור בת ים-חולון-ראשון לציון. הדברים שהוא רוצה זה שהמחשב יזוז לו מהר ( שיהיה 4 ג'יגה ראם) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, אני מחפש מפרט מחשב שמתאים לעריכת וידיאו בסיסית עד בינונית, איך צורך במחשב על לעריכת סרטי 3D שאר השימושים הם בסיסיים -אופיס ואינטרנט. התקציב - עד 2000 ש"ח. תודה רבה על הסיוע !
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר משחקים ועיבוד נתונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age, lord of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש מפרט למחשב התקציבי באיזור ה-2,500 ש"ח (עם חריגות לכאן או לשם). המחשב מיועד בעיקר לשמש לאינטרנט ולאופיס. כמו כן אני מתכוון להתקין על המחשב את מערכת ההפעלה Windows 7. הנה הרכיבים שחשבתי עליהם. אתם מוזמנים לחוות דיעה ולהציע רכיבים אלטרנטיביים. מעבד באיזור המעבד אני מתלבט בעיקר בין סדרת ה-Core i3 לבין הדגמים החלשים יותר של ה-Core i5 (ה-650 וה-660). מצד אחד, ה-Core i5 בתג המחיר הנוכחי שלו כנראה ישבור לי את המסגרת התקציבית. מצד שני, אני לא בטוח שה-Core i3 חזק מספיק בשביל לסחוב את Windows 7. כמו כן, בהנחה שבסוף אני אלך ל ה-Core i3, האם אפשר להסתפק ב-530 או שכדאי לשדרג ל-540? לוח אם כאן עיקר ההתלבטות שלי היא בין לוחות שתומכים בצ'יפסט H55 לבין לוחות אם שתומכים…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב :משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים שיצאו כרגע -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD , ספק כוח (אלא אם כן צריך מעל 520W, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-