עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  2. שלום אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל תודה מחשב נייד לנובו N500 דגם 4233 מחיר 3450 מק"ט דגם 4233-77G מעבד Intel® dual-core T4200 2GHz מערכת הפעלה Windows vista home premium זכרון נפח 4GB מהירות: 667MHz דיסק קשיח נפח 320GB מסך כרטיס nVidia 256MB GeForce 9300 גודל צג 15.4" WSXGA TFT Vibrant View 1280X800 רזולוציה 1280x800 כונן אופטי "DVD\RW MULTI BURNER DL 24X" רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת Intel 5100 AGN (1x2) תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless+Bluetooth® יציאות Express Card קורא כרטיסים 4-1 Media Card HDMI RJ-45 RJ-11 IEEE 1394 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית (VGA) קורא טביעות אצבע סוללה 6 CELL מצלמה משקל מוערך 2.8kg אחריות שנה בנלאומית ע"י לנו…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. צריך גם מסך. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. שלום רב, מזה זמן המחשב בין אם בזמן ביצוע פעולה ובין אם במצב ביניים, פועל ע"פ הPERFORMANCE בTASK MANAGER במצב מקסימלי של 100% (מה שמאט את זמן התגובה וגורם להתחממות מתמדת) האם יש פיתרון לבעייה? האם פירמוט הוא הצעד המתבקש? השימוש בזיכרון הפנימי נע בין 250-400 מתוך 700+ תודה ליאור.

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by gil_k,

ראיתי את המחשב הזה בבאג: Dell Inspiron 1440 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 השימושים שלי הם משרדיים (אופיס אינטרנט..) קצת משחקים , ותוכנות כמו ויזואל סטודיו , המחשב שבלינק שוקל 2.3 קילו קילו שזה בסדר מבחינתי, וגודל המסך מ 12- 14" יתאים לשימושים שלי, אבל אני לא יודע בקשר לזמן סוללה- שיהיה כמה שיותר ארוך. ידועות בעיות עם הדגם הזה, או אולי המלצות למחשב יותר משתלם? המחשב הזה תקה התקציב שלי ככה שאשמח לאופציה יותר זולה .

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  6. הרכבתי את המחשב הזה, ויש לי כמה שאלות לפני שאני מזמין האם המעבד מספיק חזק ? (לא מתוכנן OC) האם הזכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT עדיפים על אלו שבחרתי ? או שכדאי לי להשאר עם הדגם הזה של OCZ ? ומה הכוונה ב VALUE ? איזה כרטיס מסך עדיף ? XFX LEADTEK ALBATRON או את ה BFG שבחרתי ? (כמו שציינתי בפוסט קודם אני הולך להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בסאטא 1,2 ושני כוננים אופטים באיידיאי) המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ₪716 לוח אם: ASUS M2N-E ₪526 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪1756 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 72…

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב בסכום של 5000-5500, כולל מסך 22, אין צורך ברמקולים ובצורב. אנא ללא OC כלל (אין לי שום מושג). המטרה של המחשב הוא למשחקים בעיקר. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אני צריך מחשב בבערך 3k הכולל מחשב, עכבר, רמקולים, מקלדת ומסך lcd פשוטים. וגם וינדוס בפנים לפי הערכתי שזה מסך 850 מקלדת 50 עכבר 50 רמקולים 50 זה משאיר 2000 למחשב ווינדוס זה בערך 500 ואני וירוס זה 100 אז בערך 1400 ואפשר עוד +- 300 למחשב לשיעורי בית ותוכנות לא כל כך כבדות

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by .Oz,

מחפש מחשב למשחקים, מעבד AMD . אין צורך במסך. כולל צורב DVD. אפשר לחרוג קצת במחיר.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by 54321,

צריך מפרט עד 3000 ש"ח. שלא יכלול מסך , כרטיס מסך, וציוד היקפי המחשב מיועד למשחקים רצוי amd ועוד משהו שהלוח יתמוך בagp כי הכרטיס מסך שיש לי הוא radeon 9600xt

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Leopardo,

שלום לכולם, אשמח לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא. המחשב אמור להיות סוג של תחליף למחשב שולחני, כיוון שאני כנראה עובר דירה וארצה מחשב נייד במקום המחשב הנייח שיש לי כרגע בבית. אני מתלבט בין 4 ג'יגה ל6 ג'יגה זכרון, כמו כן יש לי התלבטות בעניין המעבד. אם אתם חושבים שמשהו פה מוגזם או מיותר, או בכלל שווה ללכת על חברה אחרת , אשמח לדעת. תודה לכולם Date 7/9/2009 5:31:03 AM Central Standard Time Catalog Number 29 Retail 19 Starting Price $1,556 Instant Savings $138 Subtotal $1,418 Catalog Number / Description Product Code Qty SKU Id System Color: Black Chainlink FBBK 1 [313-7742] 10 Processors: Intel Core Duo p8600 Genuine Windows Vista 64BIT Home Premium No Mi…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by lee.,

מעדיף להוריד מהתקציב לשינויים עם משמעות נמוכה מאשר לחרוג ממנו לשינויים משמעותיים. אבל אם יש משהו למעלה תגידו למרות זאת. המטרה: 1. עבודות משרדיות בעיקר, אולי קצת סרטים (לא הייתי משלם עוד רק בשבילם) 2. מעוניין באפשרות עתידית לשדרג בלי להתחיל מההתחלה. לא מתוכנן OC. אין צורך ב מערכת הפעלה. הרכבה בחנות, כולל מקלדת עכבר, רמקולים וצורב DVD , ללא מסך. הרעיון שמנחה אותי כרגע הוא לקנות לוח אם 965 , שיאפשר לי בעתיד לשדרג את המעבד (עד קואד) ואת הזכרון (עד 8GB). ושיהיה עם קול ווידאו מובנים. ומעבד פנטיום D זול (820) שעדיין מאפשר לעבוד משרדיות ברמה טובה. עם 512MB 80GB וציוד היקפי זול במיוחד. רציתי לדעת אם לדעתכם זה הגיוני. כמו כן מה החשיבות של מארז זה או אחר? המליצו לי על ה cop…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. אורח יוני
    Started by אורח יוני,

הי, חלפו שלוש שנים עם היוגה פרו 2. הגיע הזמן להחליף לפטופ. הדרישות שלי הן מחשב חזק לפיתוח (16 גיגה ראם, i7), מעבד גרפי סביר+, thunderbolt להטענה של הנייד וחיבור נוח לתחנת עגינה, עט ומסך מתאים לצייר דיאגרמות, מתהפך. תקציב=7500 שקלים. מבדיקתי רק המחשב הזה, HP Spectre x360, עונה לדרישות אבל מאוד קשה להשיג אותו בארץ: http://www.misradia.co.il/product/id/16667 יש את האח העיסקי שלו, EliteBook X360 G2, שעולה 1000 שקל יותר ועמוס בהמון דברים שאני לא צריך: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19756 ישנן עוד אופציות? איך אילו שהעליתי? תודה! יוני

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

17. Started by Ramonsito,

שלום לכולם, אני מקווה קודם כל שההודעה שלי היא בפורום הנכון, אם לא אז תפנו אותי בבקשה למקום הנכון.. ונעבור לבעיה המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 2* Kingston DDR 256M 400MHz(סה"כ 512 ב-dual) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8x אין לי בעיה של מקום בהארדיסק ונראה לי שאלה כל הפרטים החשובים, אם צריך עוד משהו אז אני אוסיף. עם הזיכרון הנמוך שלי והכרטיס מסך הישן אני כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים ואיכותיים, אפילו לא בהגדרות מינימליות. השאלה שלי היא איך אני יכול באזור ה1500 ש"ח להריץ על המחשב הזה משחקים חדשים (אם אפשר ברזולוציה גבוהה, כי יש לי מסך 19'') חשבתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 512 ולהגיע לסה"כ 1.5 ג'יגה זיכרון, ופ…

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  18. הראשון: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm מצאתי ב 5600 ש"ח כולל WIN XP. 3 שנים אחריות מלאה. סוללה רק שנה. השני: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 יש לי אפשרות חד פעמית (רק להיום) לקבל אותו חדש מחנות ב 5500 ש"ח. שנה אחריות מלאה. שמעתי ש HP לא אמינים, בנווסף חיפשתי את הדגם הזה באתר ומצאתי אותו באתר הבינלאומי של HP תחת הכותרת "דגמים שכבר לא מיוצרים"... בבקשה, זה באמת דחוף (אחרת ההזדמנות של ה HP תחלוף). בבקשה, תעזרו לי בכך שתנמקו את הבחירה שלכם.. תודה! נ.ב. אני סטודנט. המחשב ישמש בעיקר לסרטים, מוסיקה, אופיס ואינטרנט. משחקים רק לעתים.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by itaybar,

מישהו יכטול להביא לי מפרט מחשב בבקשה עד 4500 שקל שיריץ לי משחקים בלי בעיות . קיצר מחשב תותחי כמה שאפשר בלי מסך!

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by lior1917,

מעוניין לקנות לפטופ חדש אך רק עם uefi זהו תקן חדש תחליף לביוס שגורם לתוכנת הפעלה לעלות תוך 3 שניות לערך מישהו מכיר דגם ספציפי בנושא ? תודהמראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  21. מחשב לגיימינג, ולעריכת מוזיקה, זה העיקר, על המסך אני נעול כל השאר לריטוש מלא שלכם חשוב לי רק להגיד שיש לי התלבטות עצומה בנוגע ללוח אם, הנטיה היא לאסוס כי ה AIOC שלהם מוצא חן בעיני, גם ה FIREWIRE ON BOARD ושזה לא HYBRID של DDR2 ו DDR3 רוצה נטו DDR2 (גם ככה לא יהיה טעם לגעת ב DDR3 בשנתיים הקרובות) תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם ASUS P5K ¤658 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤601 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤584 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרט…

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by tehnodrom,

חבר שלי שאל אותי ולא היה לי ממש איך לענות לו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  23. היי - המחשב הוא בשביל חבר בתקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה -קלה-(100-200) מטרת המחשב היא משחקים - בינוני-כבד - צפיית סרטים וכללי - בעקרון הוא לא משחק הרבה משחקים ובעיקר לא כאלו כבדים- בעקרון אפשר להגיד שכל משחק שיוצא עכשיו הוא משחק כבד? : החלטנו ללכת על מסך 22 אינץ של Samsung כי זה טוב והכי זול משאר החברות - וכן - גם אם זה לא למשחקים (גם אם כן,לא ישחק רזולוציה הכי גבוהה) עדיין הוא רוצה מס7ך כזה אממ כרגע לא OC אולי בהמשך - בכל זאת עדיף- אם כן או לא עדיף קירור למעבד בסביבות 100 שח בעקרון אני אישית מעדיף 4 ליבות כלשהוא או את ה e8400 - אני רואה שה 5200 עדיין מופיע בהבה מפרטים זולים עד 3 - האם זה יהיה חזק עדיין? הרכבתי 4 מפרטים מ4 חנויות שונות - תמליצו מה הכי כדאי או מה כדאי …

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  24. שלום, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב ואשמח לעזרתכם. עברתי על המפרטים המומלצים וגם אלה שבפורום וראיתי שכולם ממליצים על AMD. מדוע זאת? מדוע לא ממליצים על אינטל Core2 Duo או Quad Core למניהם האם קיים יתרון עד כדי כך ל-AMD? אשמח גם לאפשרויות מפרט עם מעבד אינטל. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, אך תתרחש גם צפיה בסרטי HD לטלויזיה שתהיה מחוברת למחשב בנוסף למסך (הוא יצטרך HDMI בכרטיס המסך), אין צורך ביציאת 5.1 אם זה ישפיע על המחיר. להלן פרטים נוספים לגבי המפרט הדרוש: 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח שניתן למלא את כולו, חריגה של עד 200 ש"ח זה בסדר. 2. רזולוצית המסך לא ידועה, בעיקרון יש צורך לתמיכה במסך של עד 24 אינץ'. 3. משחקים שישוחקו הם Dragon Age, Mass Effect 2, Bio Shock 2, …

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by Itzhak Grinboim,

היי, ראיתי את מאגר המפרטים, רציתי לדעת אם יש למישהו יש רעיון למפרט מומלץ קצת יותר זול מהמחשב לגיימינג המוצע שם: אני בעיקר משחק בדוטה 2, וכל השאר זה סתם עבודה בייתית על המחשב, קצת שומע מוסיקה ולא יותר מדי מעבר.. אשמח להצעות למפרט טוב סביב 3 אלף, בהנחה שזכרונות יש לי כבר 8gb ddr3 חדש של gskill, וכונן קשיח אני לוקח מהמחשב הישן של טרה, ומתלבט אם לעשות כונן ראשי של SSD 128 או 256 GB.. תודה!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים