ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
למשחקים ושימושים רגילים שיהיה בו כרטיס טלויזיה שאני אוכל להקליט וכו'... ושיהיה מ KSP כי יש לי זיכוי של הרבה כסף שמה... תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש .. התקציב הוא 3000 / 3500 ש"ח . אז ככה . אני רוצה מפרט למחשב AMD ! אז ככה תראו אני "פריק סרטים" זאת אומרת שאני חולה על סרטים כל סרט שיוצא אני מוריד כמובן סרטים חדשים ויפים ( לא כל סרט מעפן ) . עכשיו המחשב יהיה לצורכי .. - לצפייה בסרטים . - משחקים כמו : Unreal Tournament , Red Alert 2 - רק שני אלה בעיקר כי אלה משחקים שאני חולה עליהם ברשת .. - גלישה באינטרנט = צ'אטים , איסיקיו ואינטרנט בעיקר .. עכשיו המחשב יכלול הכל ! חלקים יש לי עדיפות : 1. HD - 120 giga 7200 8MB RPm 2. מעבד , לוח אם וזיכרון שיהיו חזקים אני רוצה !!! 3. כרטיס מסך אני רוצה רדאון לא משהו יקר מספיק לי 9200 ! 4. מסך לא משהו יקר הכי פשוט מצידי 17 אינץ' . 5. וכל השאר מה שצריך ..…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, עד 4000 שקל בערך, כאשר יש דרישה שהוא יהיה קל, כי הוא יסחב, לכן אני מדבר על עד 1.8 ק"ג לא לנובו (עקב טראומה) מסך 13.3, ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ללא בעיה (סגנון וורד, דפדפן, דברים כאלה, שימוש משרדי+ כזה) ראיתי את זה, למישהו יש או מכיר? (vostro V130 by Dell), אני מפחד שהוא יהיה חלש מדי, לא מכיר יותר מדי את המעבד הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058955,00.html יש המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אנשים צריך עזרה בקניית מחשב טוב למשחקים עד 6500 ללא ציוד היקפי ולא מסך 2)אם אני קונה צורב dvd האם זה טוב גם לcdr רגילים? 3)אני מעונין לקנות מחשב בחנות אמינה שמספקת שרות טוב האם logicpc ככה?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מיפרט בישביל חבר שלי למישחקים. עד 4500 ש"ח. בלי ov. ובלי מסך, אכבר, מיקלדת, רמקולים,(בלי ציוד הכפי) עם אפשר לידחוף לשם איך שהוא GF7800 ו 1000RAM. עד 4500. בלי ציוד הכפי. למישחקים. (רק מארז ומה שביפנים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד. אבל לצורך כמה דברים אני זקוק לטאבלאט דווקא. ראיתי שיש מחשבים ניידים שמתפרקים לטאבלאט או טאבלט עם מקלדת. מה לדעתכם עדיף? אני צריך אופיס בעיקר.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה מה אפשר לשפר בו ומה מיותר... המחשב מיועד למשחקים ולראות סרטים ומוזיקה התקציב של המחשב הוא בערך 5000 כולל מסך.. וגם רמקולים עם סאב אם אפשר... מארז midi tower atx 400w מעבד intel 64 bit p4 לא יודע בדיוק את הדגם אבל זה אינטל 64 ביט זיכרון 512mb ddr 400mhz דיסק קשיח 160gb 7200 rpm 8mb השאלה שלי היא גם בדיסק הקשיח מה זה wd ומה זה sata ? כונן תקליטונים 1.44 תמילצו לי על חברה.. צורב dvd LG GSA-4163B X16 כרטיס מסך G FORCE 6600GT פה באה השאלה מה כדאי לקחת 128 או 256 מגה בייט ? מסך 19 mag crt עכבר מקלדת בלה בלה בלה ולפי המפרט הזה על איזה לוח אם וכרטיס קול כדאי לקחת או שעדיף להסתפק בכרטיס קול שעל הלוח אם?? וואו הרבה שאלות מקווה שתענו לי על כ…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי היום המחשב Gigabyte W566U-DC17M ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס החודש לתאילנד לטיול לפני שאני מתחיל ללמוד בתור סטודנט, וחשבתי לעצמי לקנות שם נייד אחרי שכמה מחבריי כבר ביקרו בתאילנד וקנו שם מחשבים ניידים זולים של ACER שמתפקדים לא רע. אבל הבעיה היא שאני לא כ"כ חובב את ACER. אז ככה, איזה חברות\מותגים אתם ממליצים לי לבחון בתאילנד ואם אפשר לדעת איזה מחשבים יהיו מומלצים בכללי לסטודנט? אני לא מבין כ"כ בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מעדיף לעשור מחקר לפני ואני צריך שתעזרו לי למצוא מחשבים טובים ואני אשתדל למצוא אותם בתאילנד או שבסופו של דבר אני אקנה אותם בישראל. השימושים שלי הם פשוטים, אופיס, סרטים ואינטרנט. מדי פעם אני מתכוון להריץ בהפסקות איזה משחק קל, לא משחקי COD וGTA, אלא סתם משחקים קלים מאוד. וגם כנראה שטויות של הלי…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי AMD 3500 כרטיס מסך 6800 הרגיל 512 זיכרון של A-DATA 80 גיגה ספק כוח 475 של HET וזהו בערך יש לכם הצעות לשיפור המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מטען ל-ACER ASPIRE 5520, 19V 3.42A המחירים בארץ לא נורמלים באזור ה-250 שקל, ו-EBAY ב- 10$. מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר הגיוני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ביתי ב 6000ש"ח כולל הכל (מחשב,מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר) כולל הרכבה. המחשב הוא מחשב ביתי ככה שתשימו Intel המחשב אמור להריץ משחקים לא כ"כ כבדים שירים ICQ MSN וכו'. בתודה,רויה. אני חשבתי על משהו כזה: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 Bit (65nm) 1 1090 1090 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE 1 690 690 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 265 530 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E 1 870 870 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 310 310 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ N…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מפרט מערכת: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray. גוף קירור: Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000 לוח אם: ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET. זיכרון פנימי: G.Skill RipJaws-X 2ס2x4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9. מארז: Cooler Master Haf x full tower. ספק: SeaSonic X-660 660Watt 80 Plus Gold. איחסון: Intel SSD 320 160GB (שלושה כוננים ברייד Stripe) וכ-3 עד חמישה HDD רגילים של 500 ג'יגה. אין להתיחס להארדיסקים כי אלו חלקים שכבר בירשותי ואני מציין אותם פה רק בכדיי שתוכלו להיתיחס ללמה בחרתי מארז זה ואולי תיעצו לי לשנות קצת את המערכת ביחסלכמות כוננים וסוגם שיהיו בה. אולי בעתיד הקרוב אני גם אכניס בה כרטיס מסך חזק או שניים ב-SLI אבל על זה אני ע…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 ש"ח אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 100 וזהו. שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. COD MODERN WARAFE 2 GTA IV \ Assassin's creed 2 אני צריך מחשב שהגרפיקה של השחקים בעוד שנה-שנתיים יהיה אצל על High באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64 BIT כי אני רוצה 4GB RAM \6GB RAM . שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. לא יודע מה זה :\ האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ב…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 250 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪289 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪123 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU ₪164 ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 380W ₪198 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪1135 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כל שאר הציוד יש לי. שאלות: 1. תהיה בעיה עם הזכרונות 1333? הלוח תומך אבל המעבד עד 1066. 2. כדאי להחליף את הcm 335 ב antec 200? האם האיכות הירודה של של 335 שווה השקעה של עוד 100 שקל לantec 200? 3. אני הולך להשתמש בכרטיס המסך המובנה, אבל האם במידת הצורך הספק יחזיק כרטיס מסך נוסף חלש? או שכדאי גם פה …
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-