ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
הסתכלתי על המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=19812 ועל פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת הכל (חוץ מחיי סוללה אבל זה צפוי ממחשב נייד חזק). הוא ממש חדש ואין עליו כמעט ביקורות אבל יש ביקורות די טובות על הקודם שלו בסדרה. הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם המחשב הזה שווה קנייה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1.INTEL P4 64BIT כלשהוא 2.אל תציעו לי פחות מגיגה זכרון 3.כרטיס מסך 256 MB שזה יהיה מחשב שיספיק לפחות לשנתיים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: [glow=red,2,300]לוח אם gygabyte GA-P35-DS3L ספק כח - HEC 500TDT 500W מארז HEC 6A19B מעבד E6750 עם קירור של ZALMAN CNPS7500. כרטיס מסך- LEADTEK WINFAST PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 1024 800Mhz CL5[/glow] אני ממש רוצה לשדרג את המחשב לטובת משחקים. מה כדאי לשדרג שייתן לי את התוצאות הכי טובות להריץ משחקים ? התקציב הוא 2500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מישהו יכטול להביא לי מפרט מחשב בבקשה עד 4500 שקל שיריץ לי משחקים בלי בעיות . קיצר מחשב תותחי כמה שאפשר בלי מסך!
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני נמצא בהתלבטות בין מספר דגמים.. לפניי ביצוע הזמנה הייתי רוצה לדעת ממישהו שהתנסה.. היכן אני מברר על אייזה דגמים יש אחריות גלובלית ? כייצד מתבצע החלפת הכפתורים במקלדת ( כיידוע המקשים לא ייכללו עברית ) ? והשאלה העקרית, מכס ! היכן אני מברר ? לעזורים, המון תודה (:
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המפרט ואם יש תיקונים אני אשמח לקבל אותם עם העדפה לקנייה מSKYPC תודה! המחשב הוא מחשב ביתי בלי משחקים וכאלה אבל אני רוצה שהוא יהיה טוב לתקופה ארוכה יחסית ושקט כמובן גם יחסי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני צריך חוות דעת עליו די בדחיפות...... מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX ₪564 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪587 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪41 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD322HJ ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪3105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il למשחקים חדשים אני רוצה שהמחשב ישאר לי לכמה שנים טובות... אם…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים ושיהיה נוח למטרות משרדיות עם טיפה משחקים לא מהכבדים,שמתי לב למחשב הזה שביחס למחיר הוא די טוב עם מעבד חזקhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12180 מישהו פה מכיר את החנות פי סי סנטר?היא נמצאת בראשון וראיתי שהמחיר על המחשב הזה בחנות הוא 2040
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ב 4000-4500,כולל ציוד הקפי,הוא בעיקר למישחקים פחות או יותר כבדים!
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למפרט ורציתי לשאול כמה שאלות. אז הנה המפרט: m.board:Biostar intel TP45HP 1600fsb DDR2 cpu: E8400 memory: kingston 4GB 800mhz GEFORCE GTX260 hard drive:500gb sata 32mb seagate p.supply enermax 535W fan: thermaltake big typhoon CASE: Black H550 120mm fan wiyh p.s ezcool windows vista home premium אז בקשר לכרטיס מסך נראה לי שאני יחליף אותו.אני רק מתלבט בין CF 4850 או HD4870 מה כדאי? גם את הזיכרונות אני חושב להחליף לזיכרונות של OCZ 4GB 1000mhz רציתי לשאול גם האם כדאי לקנו את גוף הקרור thermaltake V1 ואם יש הבדל בינו לבין ה big typhoon לשואלים אז אני מתכנן אוברקלוק
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לרכוש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח, הדרישות הן בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם משחקים יחסית קלים כמו פיפא ומנג'ר, בהתחלה הייתי נעול על אחד מהשניים הבאים: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7713130 או http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7715326 אבל אז הייתי באופיס דיפו ומצאתי מחשב שניראה לי טוב יותר, מדובר ב HP COMPAQ 6735s מעבד AMD ATHLON QL-62 2GH זיכרון 3 GB DDR2 דיסק קשיח 250GB SATA מעבד גרפי ATI RADEON HD3200 מה אתם אומרים? איזה מסך עדיף? אגב ב HP בפירסום יש חיבור אלחוטי של בלוטות ולא רשום WIFI, מה זה אומר? מה עדיף? סליחה על הבורות, תודה מראש לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני עד שעה הולך לחבר של המשפוחה והוא יתן לי הצעה למפרט ב5000 שקל אבל לפני שאני הולך אני רוצה לדעת איזה רכיבים מומלצים לתקציב הזה אז בבקשה תבנו לי מפרט )ומהר אני עד מעט הולך( המחשב מיועד למשחקים ועבודה כלליתץץץץ אה כן אני הולך לעשות לו אובר קלוקינג בקטנהץץץ ד"א אני רוצה גיגה זכרון אני לא צריך יותר
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
Core2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3-RH 1GB Kingston Dual Channel Sapphire X1900XT 512MB Thermaltake Soprano Black ANTEC 430W 160GB Sata2 8MB 7200RPM WD צורב רגיל של LG. (יש לי צורב DVD בבית) למרות שהתגובות על המארז היו חלוקות.. החלטתי לקחת אותו (כי לא היה שם ממש מבחר ) יצא לי 6200 שקל+- תגובות ?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בפורום חומרה בוויגימס (http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=107) יש חברה שלא מבינים במחשבים והם עוד המנהלים שמה אז כולם מקשיבים להם וקונים מפרטים גרועים, אני מבקש מאלא שמבינים בחומרה פה בפורום (PCall, Extract ועוד רבים אחרים) להכנס לשם לרגע ולעשות סדר כי מה שאתם עושים פה זה לעזור לאנשים במפרטים שם הם עושים בדיוק ההפך! אז בבקשה, השקיעו דקה מזמנכם כדי לעזור לאנשים המסכנים שמבקשים שם מפרטים (אני מנסה כבר הרבה זמן אבל בגלל שהם יותר והם המנהלים אז מקשיבים להם ולא לי, זה משגע אותי! ). הינה דוגמא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1050579 תודה מראש! :-\
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כמו שצויין בקוטרת המחשכ מיועד לאחותי הקטנה שהיא בת 12 יש צורך במסך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים. המחשב מיועד בעיקר לivq וכל מיני שטויות כאלה אז בבקשה לא לחרוד מהמחיר תודה
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש מפרט למחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 3K פחות או יותר. חשוב לי מינימום 6GB ראם ומעבד i5. אני כעיקרון משתמש במחשב לצרכים בסיסיים רגילים (שמיעת מוזיקה בנגן או צפייה בסרטים וסדרות/ כתיבת ושמירת מסמכים וכו') אך בנוסף אני גם משתמש בו לצרכים יותר אישיים מקצועיים כמו תכנות (Visual Studio, Eclipse וכד') ומדי פעם לעיצוב (Photoshop בעיקר). לגבי זכרון קשיח לא לחוץ לי אם זה יהיה חצי טרה או טרה, מקסימום אני אוכל לקנות כונן קשיח חיצוני. מה שכן אני לא רוצה להתפשר עליו זה מעבד וראם. אני מתכנן להתקין על המחשב Windows 8 Pro 64bit (יש לי כבר ולא אזדקק לשיקול הזה בתוך המפרט). . מה התקציב המקסימאלי? 3K עם חריגות קטנות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד א…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כולם! אני צריך מחשב שאני אוכל לשחק ולעבוד עליו למשך שנה אחת(עד הגיוס) ואולי בסופ"שים (אחרי הגיוס). דרישות - 1)שיריץ משחקים בצורה טובה( high ואם אפשר אז very high ) על מסך 19' 1440X900. 2)שיתמוך בכרטיס קול שאני אולי אקנה להקלטות. 3)שיחזיק אותי שנה אחת איך שצריך . 4) אני בונה על ווינדוס 7 אז אם אפשר, שיוכל להחזיק את המערכת + המשחק. אם לא - נשאר עם XP אוברקלוק לא בתכנון. אשמח להמלצה למקלדת נוחה(בסביבות ה100-200 ש"ח, בלי קשר לתקציב המפרט) יש לי תקציב של 2700 ועוד 100 ש"ח במקרה הצורך(אבל שבאמת יהיה צורך, לא סתם) אבל אני מעדיף לא להתחיל לחרוג כי בסוף נגיע ל-4000 שח XDD.
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 7500 שקל כולל מסך אבל בלי ציוד הקפי ולא מתכונן לעשות oc
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר השקעה כספית רצינית במחשב נייח שאני מרוצה ממנו(התודות לפורום זה), אני צריך נייד שישמש לי כהשלמה במקרה הצורך. אני עובד הרבה על תוכנות תלת מימד(3 די מאקס) ועריכה(אפטר, פרמייר). ידוע לי שהסכום נמוך למשהו שיעמוד בדרישות האלה, אבל אני מנסה את מזלי בשל התקציב הנמוך שנשאר. חשוב להדגיש שלעומת הגלישה באינטרנט ו-וורד, שאני אשתמש בהם די הרבה, השימוש בתוכניות הגרפיות יהיו רק במקרה שאני אתקע ואצטרך "סגירת פינות" שלא יהיה לי זמן אליהן לעשות במחשב הנייח, ככה שלא נורא אם הוא לא יוכל לפתוח כמה תוכנות באותו זמן וכו'. הכי חשוב שזה יהיה מחשב שיעמוד בדרישות הנ"ל (עמידה בתוכנות הגרפיות ובתקציב) אחרי זה החשיבות היא לפי הסדר, כמובן בהתאם לתקצב כשברור לי שהתקציב מרחיק אותי מהדרישות: גודל מסך(…
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-