ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך הצעה לגביע מפרט בטווח המחירים של 1500-2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית +אינטרנט אך אני מעונין שיהיה אופציה לשדרוג למשחקים ... יש לי כבר מסך דק ומקלדת ועכבר אלחוטים כך שאין בהם צורך... נ.ב למרות שזאת הודעה ראשונה שלי בפורומים אני באתר כבר מעל 3 חודשים... עוקב יום יום... אחלה אתר שבעולם... נ.נ.ב המפרט לא מיועד לי אלא לאחותי ובעלה אני אקנה בעוד מספר שבועות מחשב חדש (אני מקווה) . תודה מראש לכל העוזרים , גל
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
m.board Albatron k8x800 pro II k8t800 Chipset motherboard for AMD socker 754 CPU- RETAIL Cpu: AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the only 64-bit Windows Compatible Processor OEM Memory: Corsair Value Select 184 pin 512MB DDR PC-3200 X 2 OEM Hard drive: Samsung 120Gb 7200RPM SATA Hard Drive, Model Sp1213c, OEM Drive Only Vgc: Sapphire Ati Radeon 9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit,Dvi/TV-Out, 8X AGP, Model RADEON 9800PRO-U 128 RETAIL CPU Cooling : Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail CD-RW / DVD-RW : Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW Cases : Thermaltake Xaser III VM3000A SCULL S…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תקציב : 7.5K שימושים : 1. גיימינג כבד מאוד - Crysis, COD6, GTA IV, FAR CRY2 ובקיצור כל המשחקים החדשים. הרזולוציה הכי גבוהה, מקסימום פילטרים, הגדרות הכי גבוהות ULTRA HIGH ושיפעל חלק לגמרי בלי תקיעות. 2. עבודה משרדית - אתם יודעים. אינטרנט וכו'. ציוד הקפי - אני צריך מסך 22" איכותי. שמעתי על ה- DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA מקום HDD מבוקש - 1TB / 750GB. אני מעוניין בהרכבה. צורב- אני מעוניין בצורב DVD. לגבי OC - אני לא בטוח אם כדאי לעשות. אולי בעתיד אני יעשה אבל אני צריך המלצות שלכם. הערות - 1. מעבד חזק מאוד ומהיר - אם אני לא טועה מסדרת I7. 2. כרטיס מסך (או כמה) הכי טובים שאפשר להוציא כדי שיעמדו בדרישות של גיימינג כבד מאוד. (לדוגמה, HD4890 1GB) שיריץ על מקסימום…
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחותי גרה בניו-זילנד ורוצה לקנות מחשב נייד דרך האתר של דל אז אני בוחר בשבילה... בכל מקרה השאלה שלי היא כמו בכותרת, יש לי חבר בארה"ב שבחרתי לו Vostro לפני שנתיים והוא הזמין בלי בעיה אבל באתר זה מסווג תחת עיסקי ולכן אני מעוניין לדעת אם זה סתם הגדרה שלהם למחשבים עם אוריינטציה עיסקית (כמו כאן שמרכיבים מפרטים לעבודה משרדית) או שצריך לספק איזשהו מספר עסק/שקר כלשהו אחר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA. המחשבים שחשבתי עלייהם: MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן... אולי עוד משו שתציעו... הדרישות מערכץ של המשחק הן Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements Microsoft Windows XP/Vista 2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor 512MB of RAM or more NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card 10GB of hard…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב למשחקים + HTPC. לא מעונין ב CF (אולי בעתיד, לכן הוספתי הכנה הן בלוח אם והן בספק) המחשב ישב בארונית סגורה (עם פתחים אחוריים) חייב אוורור מעולה. המארז בארונית ישב בחדר עבודה וישרת את היושב ליד השולחן + מסך FHD בפינת משפחה. (הכנתי תשתית ל HDMI ול USB מתחת לריצוף). מעונין ב - OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤203 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 4 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: G.Skill 4GB D…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים: * מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות... * גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה. * משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI... * בלוטות? - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 75…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
pentuim 4 2.6 800 ht msi 865pe neo2 s 512 dual ddr msi geforce fx 5200 128ddr seagate 80 gb 8mb sata aoc 17 flat מקלדת עכבר כרטיס רשת כרטיס קול מארז והכל ב 3780
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לבצע שדרוג מסוים לתצורה הבאה : amd dual 4600+ 3gb ram 667\800 mhz 160 gb hitachi 8mb X2 - שירוצו ברייד (הבנתי שזה אמור להכפיל את המהירות) מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסיסי , subnotebook , למטרות לימודים ותכנות. הבנתי שיש את הMSI WIND שאיבורי היו אמורים להביא לקראת סוף חודש יוני, אבל משיחות עם כמה נציגים שלהם , לא הצלחתי להשיג מידע מדויק על תאריך ההגעה לארץ והדגמים הקיימים (ויוני נגמר מחר...) מישהו הצליח להשיג תשובה רצינית על הדגמים ותאריכי ההגעה ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני יודע שלגבי המארז זה מיותר אבל לא בא לי על מארז אחר בא לי להשקיע גם בחיצוניות ולגבי הכרטיס מסך הבאטל פילד 4 דורש מעל 2 גיגה זיכרון אז אני לא לוקח סיכון [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcoldel]http://ksp.co.il/?cardfull=1 [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט לפי התשובות הנ"ל: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כרטיס קול איכותי כמה שהתקציב מאפשר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, ל-AMD . אם עדיף אחרת שכנעו אותי 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה לה…
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לקוראים, אני מתעניין בחנות מחשבים מומלצת, אשר בכפר סבא. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי לכל חבריי הפורום, כהרגלי לפני כל מחשב שאני רוכש אני מתייעץ בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטשופ, אילוסטריטור, עבודה משרדית, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטשופ, אילוסטריטור ואופיס. חשוב לציין שהעבודה על פוטושופ ואילוסטריטר היא יחסית קלה (כלומר לא קבצים מורכבים מידי ולא יותר מ3-4 שעות שבועיות) אך היא חשובה מאוד. ב) במידה ו…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מיני נייד 10-11 אינץ' ואשמח לקבל המלצה למחשב טוב. התקציב בסביבות 2000-2200 ש"ח. חשוב שיהיה של לא סתם חברה, משהו מומלץ ואמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אבל 2500 זה הגג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וסרטי HD וקצת משחקים, אין לי בעיה לשחק בהגדרות הכי נמוכות שיש רק שאפשר יהיה לשחק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים ברזולוציה נמוכה רק שיעבדו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל אבא של חברה שלי. הוא ישתמש בו לאינטרנט ומסמכים. אני רוצה לקנות לו מחשב בגודל 15 אינץ' עם מעבד I5 לפחות ו4 ג'יגה זכרון. אני יודע שאולי הוא יכול להסתדר עם מחשב קצת יותר חלש אבל אני מעדיף לקנות לו משהו טוב. הסתכלתי על מספר דגמים של דל, שאני מאד אוהב בגלל הנוחות שלהם אבל שמעתי שהשירות לקוחות שלהם בארץ לא כל כך טוב? האם זה נכון? ואם כן על איזה חברה אתם ממליצים? תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המחשב הישן של אחותי שבק חיים וצריך להזמין לה מחשב חדש. רצוי שהמחשב יתאים לעריכת וידאו (לא מקצועית) ושיהיה שקט. אין צורך בדיסק קשיח. עדיף שלא יעבור את ה2500 ש"ח. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תקציב - עד 5400 ש"ח מזומן - במימון העבודה אז אפשר לנצל את כולו. מטרה - שימוש כללי, אופיס, גלישה וכו'. לשימוש ההורים בלבד ולכן מותאם לאנשים מבוגרים (מעל גיל 50) המחשב לא ישודרג בעתיד וצריך להחזיק כמו שהוא למספר שנים טובות. המחשב צריך להיות שקט , אמין לאורך זמן עיצוב חיצוני סביר לא משהו מיוחד. המפרט צריך לכלול גם מערכת הפעלה win7 המפרט צריך לכלול גם מסך ,ציוד היקפי והרכבה no OC איזור מגורים - מרכז בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למספר תחומים שיכול לבצע את כולם בצורה טובה(כל אחד בנפרד כמובן ) ללא עדיפות מסויימת. כעת אני עובד על מחשב די מיושן (asus p4p800delaux,P4 2.54Mhz OC, 512MB) שזז באיטיות רבה בלי קשר מה רץ (או לא רץ) עליו. המחשב אמור לשמש לעבודתי כמפתח תוכנה + GUI (בסיסי נתונים, VisualStudio, גרפיקה 2D) וכמו כן לשמש למשחקים כגון unreal3 ברמת גרפיקה טובה וביצועים גם כן. בנוסף, ולא פחות חשוב, אני גם עורך את צילומי הווידיאו המשפחתיים, שעל המחשב הנוכחי לא הייתי יכול לבצע כיאות. אני הולך להשתמש במסך asus MW221C עם מפרט זה. די חשוב לי השקט (לפי תסקירים של הantec ראיתי שהוא שקט במיוחד, וכמו כן אהבתי את העיצוב שלו), אך לא הכרחי במידה רבה. בניתי את המפרט הבא ב-7K (שזה כמעט קצה הת…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה ימלאו שלוש שנים למחשב הישן שלי שקניתי בעזרת הפורום הנפלא הזה ואני מתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש. מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב חדש ולהשתמש בחלק מהרכיבים שיש לי כבר עכשיו, מהמחשב הישן. ממה שישאר ושאי אפשר להשתמש, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לסלון - אם זה אפשרי. המחשב הנוכחי כרגע עובד לא רע ואפילו מצליח להריץ משחקים בצורה סבירה (בלק אנד וויט 2, BF2, far cry - רצו בצורה סבירה עם הגדרות נמוכות). המחשב החדש ישמש למשחקים מדי פעם (אני לא גיימר מושבע אבל כשיש לי קצת זמן, אני מעביר אותו במשחקים במחשב), המחשב בסלון יהיה להקלטה וצפייה של תוכניות מהכבלים והשמעת מוזיקה. המפרט כרגע במחשב הישן הוא: Abit NF-7 2.0, AMD AXP 2200+ (HTF:BigTyphoon), ATI Redaon 9500 pro [OC…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעבור לנייד ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הללו: Gigabyte W566N-DC43M with FX 8400GS/256MB Toshiba Satellite A200-23N with ATI Radeon HD2600 HP TABLET TX2520 עם כרטיס מסך חיצוני ATI RADEON HD3200 LG R405-A-C216E/2GB עם כ.מסך חיצוני ATI X-1250 בהתחלה רציתי לרכוש את Gigabyte, דעתכם חשובה לי מאוד איזה מכשיר מבין הארבעה עם הכרטיס הגרפי שהכי מתאים למשחק, או בכלל הכי מומלץ? האם יש משהוא אחר שאתם ממליצים? התקציב הוא עד 4300-4500שח מטרה היא לשחק בכיף ב AGE OF CONAN עם לפטופ גם בעבודה כשהדרישות המומלצות למשחק הם: Core 2 Duo E6600 or equivalent CPU Speed: 2.4Ghz RAM: 2GB Operating System: 56k modem(dial-up) or greater Drive Type: DVD Drive Free Dis…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-