עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dNk,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים, סקייפ, קצת פוטושופ, ומחשקים. * גודל המסך? 14 + * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מידי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6~3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה לא בא מובנה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל כמובן שתיהיה חברה איכותית עם שם תודה!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Dror D.,

חבר שלי צריך מחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. השימוש העיקרי של המחשב יהיה ראיית סרטים אז חשוב שיהיה למחשב מסך נורמלי ושיהיה לו גם יציאת S-VIDEO, דרישות נוספות הם :דיסק קשיח של לפחות 80GB ועדיף שהמחשב יבוא כבר עם זיכרון של 1GB. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה כמו DELL , ASUS, TOSHIBA וכו'... . תודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by ziv1004,

* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by HONDASR,

ערב טוב קראתי קצת בפורום לפני שאני מבקש אבל עדיין מבולבל מה עדיף (רצוי למשחקים גם) למשל:: samsung ativ book 4 np470r5e samsung np370r5e-s01il lenovo ideapad g710 59385371 ועוד כל מיני השאלה שלי היא שהמלצתם על כל מיני שחלקם עם מעבדים מהדור הקודם שעדיפים שמישהו יעשה לי קצת סדר בבקשה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by YaNGaV,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי: * מטרות המחשב: לימודים(רשתות אינטרנט) * גודל המסך: הציעו לי 15.6 אבל אם אפשר תציעו מה יותר טוב שאני יוכל לפתוח אותו בכל מקום(אני הרבה בדרכים) * משקל רצוי: 2.6 בערך זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן שיחזיק קצת יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא! * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא..! תודה בכל מקרה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by Blue Omega,

צהריים טובים, בשנת הלימודים הקרובה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אני מעוניין לרכוש מחשב שיתאים לסטודנט בתקציב של עד 4000 ש"ח שישמש לעבודה יומיומית. משחקים וכד' לא הכי עקרוניים, הכי חשוב מבחינתי הוא מעל 2GB RAM ו-HD יחסית גדול (מעל 160GB) כדי שבעתיד אני לא אהיה מוגבל בהתקנה תוכנות ו/או מערכות הפעלה וכן גודל מסך של 14.1", אבל הדרישה האחרונה לא כזו קריטית. ערכתי חיפוש קצר ומצאתי שני מועמדים שאני חושב שאולי יעשו את העבודה, הראשון של LG והשני של GIGABYTE: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23281 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11080 אודה לתגובתכם.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by kellogg,

מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, מקווה שתצליחו לענות לי (משום מה אתם לא אוהבים לענות לשאלותיי - אבל זה לא חשוב). אני מחפש מחשב נייד עד לתקציב של 5000 ש"ח שיהיה הכי משתלם. המסך צריך להיות מינימום 15" והמעבד לא סלרון (אולי כן ? אין לי מושג) באיזה חברות לא כדאי לגעת ובאיזה כן. ראיתי פרסומת של אייבורי על מחשב MSI, כדאי בכלל ? תודה לכל העונים. נ.ב. אני מוכן להתפשר אם יהיה חסר משהו במפרט. שמוליק

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by odedchoory,

שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by Yarin1220,

שלום מעוניין במחשב נייד תקציב : 5 אלף + חריגה של 500 שימוש : גיימינג בינוני ( לא כל היום אבל כן מידי פעם ) , מלא אינטרנט , עבודות גודל מסך : 15.6 מעבד : i5 לפחות , שיהיה חזק חשוב : כרטיס מסך חזק למשחקים לגיימינג , מהיר , ללא תקלות , דק וקל. לעוד שאלות שיצוצו לגבי מפרט תשאלו תודה

12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bug,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15.4 אינץ' (בשאיפה לרזולוציה גבוהה) כתחליף לנייח. המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה כמתכנת- משתמש הרבה eclipse למי שמכיר, מפעיל הרבה תוכנות יחד, עושה build לפרוייקטים (compiling) ותכונות גרפיקה למניהן גם. וגם לצרכי יום יום כגון אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים. בקיצור מחשב חזק. ואגב, למדתי על בשרי שכשבאים לקנות מחשב חדש תמיד כדאי ללכת על הטכנולוגיה החדשה ביותר, גם אם צריך לחרוג מהסכום מעט כי בסוף זה משתלם. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by r27n,

אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…

15. Started by ASDF StyLe,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by benams89,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מחפש המצלמה למחשב נייד במחיר של ע 10K עפ"י הקריטריונים הבאים: גודל מסך עד 14 (מעדיף אפילו 13.3). משקל עד 2+- ק"ג. כרטיס מסך סביר הכוונה כאן היא שאני יודע שיש בעיה עם סדרה 8 אבל האם יש משהו מקביל ב ATI? - אני בעיקר אשחק איתו פה ושם אבל לא מי יודע מה. (CNC וכאלה..) מעבד מספיק חזק לסחוב מכונות וירטואליות וVISUAL STUDIO 2008 למישהו יש המלצה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by RON.M,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימושים בסיסיים בעיקר וורד ואקסל. חשוב לי מאוד מסך בגודל כ- 15 אינץ, מחשב חזק ויציב ואמין אשמח להמלצות רון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NCa,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. אני מחפשת מחשב נייד לשימושים רגילים : אופיס אינטרנט וכאלה. מסך 14.1 או 15.4. לא 15.6! מעבד של T6000 ומעלה או P7000 ומעלה. כרטיס מסך עדיף מובנה. זיכרון 2GB ומעלה. דיסק קשיח 250GB או יותר. מסך מט אבל גם מבריק אם המחשב טוב. משקל - אם זה 15.4 אז לא יותר מ-2.7 עם סוללה. מעדיפה חברות כמו DELL, ASUS, LENOVO, TOSHIBA. מחשב שלא דווחו בו בעיות התחממות חריגות. מבחינת מערכת הפעלה - אם מגיע בלי כלום אז לא נורא, אבל שלא יהיה ויסטה בייסיק, כי לא יהיה לי איך לשדרג את זה ל-7 ואני לא אתחיל להסתבך עם הפירמוט של המחשב, אני לא משהו בזה נראה לי שזה הכל. תודה על עזרתכם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by בשי,

היי : אני מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, צרכים בסיסיים ,חשוב לי שתהיה מהירות גבוהה יחסית. תקציב של 4000, שיהיה ידידותי וקל לתפעול, אין לי כוונה להעמיס עליו תוכנות וסרטים, אני לא בטוחה איזה מעבד אני צריכה אבל אם הבנתי נכון כשהמעבד גבוה המחיר בהתאם. ראתי כמה דגמים באייבורי, אשמח לקבל הארות והערות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1938&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=983&CatCode=315 תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by kobicool,

שלום לכולם ! בעבר השתמשתי בשירותי החברים בפורום להרכבת מחשב נייח ועד היום אני מאוד מרוצה !! אז שוב תודה לחברי הפורום. לעניין החדש, התקציב של המחשב הנייד החדש שלי הוא עד 4000 ש"ח, הייעוד שלו הוא בעיקר לפוטושופ אוטוקאד 3D מקס ותוכנות עריכה שונות. מהי המלצתכם למחשב שיוכל "להחזיק" הרבה זמן (כשלוש שנים) ולעבודה מירבית. תודה מראש לעונים !! קובי.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים בתקציב של עד 5K (עדיף בלי חריגות כי בעקרון התקציב הוא עד 4.5K גם ככה...) המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס ואשר יישומים קלים יחסית (הכי כבד ככל הנראה יהיה google earth חחח) בכל מקרה הדרישות שלי פחות או יותר: מעבד אני נוטה ל- intel c2d עם עדיפות לסנטה רוזה אפשר אולי גם AMD אם תגידו שעדיף לאחותי יש נייד עם AMD חד ליבה עם 64 ביט והיא מאד מרוצה. תמיכה ב-BT היא לא חובה אבל חיונית (כלומר עדיף שתיהיה תמיכה ב- BT) כמו כן לא חובה אבל עדיף מצלמה מובנית ברזולוציה של 2MP (אפשר גם 1.3MP, שזה די מינימום נראה לי היום, 0.3 לא נראה לי מספק כבר) גודל מסך 15.4" דיסק קשיח מינימום 120 ג'יגה (עדיפות ל-160 ג'יגה, אבל לא חובה בכלל) זהו חוצמזה, …

25. שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.