ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב כמה מלים על ההגדרות שלי : 1. מה התקציב?- 5 כולל מסך 22 2. מטרות המחשב? הורדות,פיתוח תוכנה,משחקי אסטרטגיה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?-לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא - אבל שיהיה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - שיראה נחמד בגבול הטעם הטוב ויהיה שקט ושיהיה בו מערכת קירור נורמלית - לא הכי פשוט אבל ממש לא משהו מוגזם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - שיהיה מורכב (חומרה) - אני יתקין תוכנה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - נמ…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, , הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב. אני מתקין לינוקס. מצורף מפרט שבניתי. אשמח לקבל חוות דעת לגבי ההתאמה ברמה של הרכיבים השונים ולגבי ההתאמה לשדרוג עתידי. תודה מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤323 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם Gigabyte GA…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי לצרכים של אופיס/גלישה/סרטים ולפעמים קצת עריכה חובבנית של סרטים ביתיים בתוכנת סטודיו 9. התקציב שלי הוא 2,000 ש"ח (ללא מסך ואביזרים נלווים). מבדיקה ברשת ראיתי שרק KSP מאפשרים ממש בניה של מערכת. מה דעתכם על החנות הזו? (אמינות וכו') אודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מעבד: E8400 במחיר של 835 ש"ח לוח אם: EP45-UD3R של גיגהביט במחיר 680 ש"ח כרטיס מסך: HD 4550 של Sapphire במחיר של 280 ש"ח (קירור פסיבי) ספק כח של Corsair VX 550W במחיר של 495 ש"ח מדובר במחירי KSP לי יש זכרון של שני ג'יגה ברמה של DDR II 667Mhz האם כדאי להשקיע בלוח אם כזה ומה יתרונו על הלוחות הזולים יותר של אותה החברה ? האם המעבד, מגיע בתצורה TRAY נופל במשהו מהתצורה של BOX (הכוונה שלי במסחר וה"מסחרה" שקורים בארץ ולא לנתונים טכניים) ? האם כדאי להוסיף עוד כ 150 ש"ח ולהחליף את הכרטיס מסך ל HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 גם של חברת Sapphire (אני מעדיף קירור פסיבי ושני הכרטיסים נראים באתר של KSP כפסיביים) אני לא צריך הרכבה של החנות. המחשב נבנה להריץ הרבה תוכנות במקביל (מה שקשה לי עם…
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב לאמא שלי למיילים ותוכנות קלות (MSN, SKYPE ETC... אני לא ממש מעוניין לעבור את רף ה1500 ש"ח מכיוון שלא צריך יותר מזה לשימושים שיעשו במחשב. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-S2C ¤283 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤245 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤131 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤133 מארז: [..] ANTEC NSK4400 w/o PSU ¤193 ספק כוח: [..] JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL ¤157 שירותי מעבדה: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1516 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך הוא? אגב, השתמשתי במפ…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו מהמשפחה יש בקרוב יום הולדת והמשפחה ביקשה ממני להרכיב מחשב ומכיוון שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני ממש לא מעודכן אשמח לכל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב עד 5k , לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (בינוניים עם אופציה לכבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 3200 שקל, המחשב מיועד למשחקים כבדים לשנה-2 הבאות, רזוולוציה בין 1024*768 - 1920*1200 T220P ^^ אני מתכון לשחק על גראפיקה גבוהה, מצאתי מפרט ב ivory רציתי לדעת את דעתכם, ישנם כמה שינויים שאני רוצה לעשות במפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 זיכוי 90 שקל על ספק HEC 500W זיכוי 15 שקל על מעבד e8500 שדרוג: 4GB RAM שקל 115 שדרוג: 9800GT 512MB שקל 185 שדרוג: מארז raidmax sagitta II מעריך שיעלה עד 100 שקל יותר אני צריך לברר מחיר כולל: 3135 שקל(ללא המארז) בבקשה להשאיר תגובות/ הצעות לשיפור, תודה ויום טוב ד"א אינני מתכוון לעשות OC, אני לא ממש צריך ציוד היקפי, צריך צורב , מסך יש לי, וכבומן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר בלי לפגוע ב"כיס"
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הדבר שחיכיתי לו כבר הרבה זמן - השדרוג!!! אני רוצה להחליף מעבד לוח אם וכרטיס מסך ואם צריך אז גם זכרונות שאת זה אפשר גם בהמשך. המפרט שיש לי היום משרת אותי טוב מאוד לאינטרנט ומוזיקה, אבל על משחקים כבר כמעט ואין מה לדבר, לכן אני צריך מחשב טוב וחזק שיריץ משחקים, אמנם לא גיימר אבל עובד הרבה עם המחשב ונמאס לי מהפנטיום 4 הזה שאפשר לעשות ממנו טוסטר. המפרט שלי היום: מארז : Termaltake Soprano ספק: Enermax Libarty 400w מעבד: P4 3.2 HT לוח אם: Intel Woodridge D915PLWD כרטיס מסך: Radeon X300 דיסק קשיח: Maxtor 200 GB זכרונות: 1024MB של חברה כלשהי לא מוכרת מסך: LCD SUMSUNG 17" התקציב הוא - 2000 שקל אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שיש. . כולל אפשרות לOC. חשוב שהכרטיס מסך …
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Dual Core E7400 לוח אם:INTEL-G31/1600MHZ/biostar דיסק קשיח: 500GB SATA II 16M-7200RPM זיכרון פנימי: 4096MB DDR2 PC6400/800Mhz/KINGSTON צורב: DVDRW X22-S.ATA + תוכנת צריבה NERO כרטיס מסך: Connect3D HD4870 512MB GDDR5 מארז +ספק: מארז כנראה בחירה בחנות וספק 450W (לא יודע אם הספק ג'נרי או לא אבל אני יבדוק את זה לפני הקנייה) ציוד היקפי: מסך ENVISION LCD 22 ניגודיות 1:10000 זמן תגובה 5ms מקלדת + ועכבר אופטי ארגונומי מחיר כולל:3299 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3300 ש"ח, קנייה בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, ער…
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
חברות וחברים, אני מחפש מחשב נייד. הדברים שעליהם אני לא מוכן לוותר הם: משקל עד 2 ק"ג - לכן אני מוכן להתפשר על גודל מסך של 12-13 אינטש. מעבד כפול ליבה לפחות 2 Ghtz. שני ג'יגה RAM ראיתי את המפרט של Acer Aspire 2930Z והוא נראה לי מתאים. אבל האם יש עוד דגמים שעונים לקריטריונים הנ"ל? (בעדיפות למסך 13 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במפרט לשימוש ביתי, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה. אני לא זקוקה לציוד הקפי אך זקוקה לכרטיס קול בסיסי שניתן לשמוע איתו מוזיקה. נושא הקירור חשוב מאוד מאוד מאחר והמחשב תקוע ב"גומחה". נושא השקט לא קריטי, אבל שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. הרכבתי בKSP מפרט שלדעתי הוא פשוט אך באיכות סבירה ויצא לי 2350 שקל. הבקשה שלי - האם ניתן לקצץ במשהו מהרכיבים על-מנת להוריד את המחיר? נגיד, צריך כרטיס קול? צריך ציוד רשת? ושאלה נוספת - אני לא מבינה כלום בספקי כוח ומארזים (אפילו אחרי גוגל), אפשר עזרה בנושא הזה? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זכרונו…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מפרט למחשב 5000-6500 (כמה שיותר טוב לגיימינג) | כולל מסך + ציוד הקפי תקציב 5000-6500 כמו שכתוב .. לא מעל ה6.5 עם מסך שיהיה טוב לגיימינג וציוד הקפי בסיסי ( לא מקצועי לגיימינינג או משהו ) אם אפשר גם כמובן מאיפה הכי כדאי לקנות את הכל (מחיר+אמינות) תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מ NEWEGG לפטופ לאחר חיפושים הגעתי לשני לפטופים של ASUS ה- N50 וה-F50 לאחר קריאת שני המפרטים הגעתי להבדלים האלו ב N50 יש GEFORCE 9650M GT עם מסך ברזולוציה 1280*800 עם תאורת LED בגודל 15.4 ולעומת זאת ב F50 יש GEFOCE GT 120M ומסך 16 שהרזולוציה שלו היא 1366*768 לאחר בדיקה מעמיקה יותר גיליתי שב N50 יש צ'יפסט של אינטל PM45 וב- F50 יש צ'יפסט של SIS המסחשבים זהים במחירים ובכל שאר הפרטים רציתי לדעת האם כדאי "לקחת את הסיכון" ולקחת את ה F50 למרות הצ'יפסט של SIS תודה רבה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220525 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220489
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אפשר למשל להחליף מעבד וכרטיס מסך למחשב נייד אם כן יש מצב להמלצות מסויימות?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בדקתי את המחשב הזה והוא די זול דרך EBAY... הם לוקחים על הלפטופ 730$ ועוד 85$ משלוח שיוצא סך הכל 941$ (הוספתי 15.5% מע"מ) ויצוא 3950 ש"ח (4.2 ש"ח לדולר) בארץ הלפטופ הזה עולה בסביבות ה-6000 (ועדין דרך האיביי המפרט טוב יותר) מישהו קנה פעם לפטופ דרך איביי? האם זה טוב (כי סך הכל למוכרים יש ניקוד גבוה) http://shop.ebay.com/items/?_nkw=hp+tx2z&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=&_osacat=58058
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!
-
- 68 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש פה בפורום לא מצאתי משהו תואם למה שאני צריך בגדול אני צריך מפרט למחשב חזק עד 4000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימושים של המחשב הינם בד"כ ללימודים,סרטים ומדיה כמו כן חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה (רגילה ולא HDMI) , לא צריך כרטיס מסך מטורף כי אני לא גיימר אבל אני רואה כרטיס מסך שיעמוד במשחקים נורמלים אבל לא מטורפים. כמו כן צריך מסך רמקולים ועכבר ומקלדת (על העכבר והמקלדת אפשר לקנות משהו זול בינתיים אבל טוב כי זה משהו שאפשר יהיה להוסיף אחר כך שיגדל התקציב) תודה על העזרה, נ.ב. עדיפות הקנייה היא בKSP אבל ראיתי שחלק מהחלקים שם יותר יקרים מרוב האתרים באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אנשים, איזה מחשב אתם ממליצים בסכום הנ''ל. כמה דגשים: - כונן בנפח 320-500(מה שמשתלם יותר מבחינת עלות.) -כ.מ. בתקציב של כ700-800 ש''ח -4' ג'יגה זיכון -כ.קול שתומך בסראונד -שיהיה שקט ככל האפשר. לא יהיה OC.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-