עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erap129,

אני מחפש מחשב ב1000 ש"ח אין צורך במסך אם אפשר להרכיב לי את המפרט מKSP תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Snir144,

1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  4. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Eviljelly,

שלום יש לי את המחשב כבר שנה וחצי ולפני מספר חודשים התחילו להופיע לי מסכים כחולים כמו בתמונה המצורפת , שלחתי את המחשב למעבדה והם לא מצאו שום בעיה וטענו שיש בעית תוכנה . לאחרונה המסכים האלה נהיו ממש מטרד וקופצים בערך כל שעתיים של עבודה . הרצתי בדיקה בעצמי לזכרונות עם התוכנה MEM משהו מפורום תמיכה טכנית ולא מצאתי שום בעיה . לפני שאני שולח את המחשב למעבדה שוב יש הצעות ? מערכת הפעלה vista ביתית . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by Arg92,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1472 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45, יחידות 1 ¤880 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1583 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407 Point-of-View nVidia GeForce GTX275 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1724 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=752 צורב פנימי DVD+\-R…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by warezon,

יש לי מחשב toshiba l310 הזכרונות שלו 666 mhz אבל הם עובדים על 533 קבוע..... בנוסף לזה המעבד משחק במהירות שלו לפי העומס וגם את זה הייתי מעוניין לבטל ולקבוע כמהירות מקסימלית.... במחשב רגיל זה ממש פשוט נכנסים לביוס וזהו פה אין את האופציות האלו בביוס אז השאלה שלי מה עושים???

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים‏ CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  9. 1. תקציב: עד 2000 ש"ח 2. שימוש: ביתי הכולל אופיס, אינטרנט, ומצלמות אבטחה ( תותקן תוכנה להקלטה וצפיה בארבעת מצלמות האבטחה הפזורות בבית ) 3. אין צורך בציוד היקפי ( הכול קיים ) 4. צריך דברים סטנדרטיים ( צורב DVD וכרטיס קול רגיל ) 5. ההעדפה היחידה היא שהמעבד יהיה תוצרת אינטל ( ולא AMD ) 6. המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד אבל אסור שירעיש ( ז"א, אין צורך שיהיה שקט כמו מחשבי HTPC אבל שלא ירעיש בטרוף כי הוא נמצא ליד חדר שינה ) כנ"ל לגבי קרור - רק שהמחשב יפעל 24 שעות ביום ( בגלל תוכנת מצלמות האבטחה ) וכדאי שלא יתחמם. 7. קיים רישיון למערכת הפעלה ( חוקי ) והוא יותקן עצמאית. יש צורך בהרכבה במעבדה של החומרה. 8. לא קיימים צרכים מיוחדים. 9. חשוב אבל לא ברמה של HTPC 10. לא מתוכנן OC 1…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום לכולם, תודה מראש על העזרה, יוזמה מבורכת. 1. תקציב : עד 2000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. ציוד היקפי : כרטיס PVR רצוי איכותי, צורב אם זה נחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בהארד-דיסק מעל 500 GB. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אשמח למארז קטן ככל האפשר, שקט גם יעזור אבל לא ברמה של השקעה מטורפת, לגבי צבעים לא ממש משנה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלש…

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום , לאחרונה המחשב נייד מסוג lenovo 3000 n200 נכבה לבד. היום לראשונה הוא גם לא נדלק (פתרתי את זה על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש) מישהו מכיר את הבעייה? יודע לנחש את הסיבה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. ברשותי החומרה הבאה: מעבד Pentium D 920 זיכרון 4GB DDR2-800 כרטיס מסך Radeon x1600XT כשאני מנגן מדיה HD ברזולוציה 1080p אני מקבל stream מקוטע וקופץ, ומהר מאוד גם אובד הסינכרון בין הסאונד לוידאו מה אני צריך לשדרג?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם, אני עומד בפני קניה של מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה קורה בשוק כיום ובעצם על איזו כמות כסף אני צריך לחשוב. אני צריך מחשב חזק לעבודה בתלת-מימד בMAYA ותוכנות דומות ובנוסף מחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אני אעבוד על מסך 22 אינץ' כאשר יש סיכוי שבעתיד אשדרג ל24 אינץ' ככה שהכרטיס מסך וכל השאר צריכים להיות מסוגלים להתמודד עם זה בצורה טובה מאוד. אני לא צריך מסך ו/או ציוד היקפי אחר (רמקולים, מקלדת, עכבר). מה שאני כן צריך זה: 1. מעבד I7. מכמה מאמרים וכו' שקראתי זה פשוט המעבד האידיאלי כיום לעבודה עם מאיה וכו'. 2. צריך שיהיה לו כרטיס קול סביר עד טוב כדי שאוכל לחבר אותו לרסיבר חיצוני. 3. אני לא הולך לעשות OC אבל המחשב יהיה בחדר השינה ככה שאני מעדיף שיהיה שקט…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. נתחיל בסיפור קצר (מי שרוצה יכול לדלג): אני מחפש מחשב נייד להורים שלי וראיתי את הדגם A300-20F של טושיבה. המחשב (כמו גם בדגמים אחרים, של חברות אחרות) נמכר עם 4 גיגה זכרון וניתן להוסיף לו עד 8 גיגה. אבל... המחשב נמכר עם ויסטה 32 ביט. מאחר ש 32 ביט לא יכול לתמוך במעבר ל 4 גיגה (ואפילו קצת פחות), אבא שלי הלך לחנות שבה המחשב נמכר ושאל אם קיים הדגם עם ויסטה 64 ביט. הרעיון כמובן הוא עוד שנתיים לשדרג את הזכרון. בחנות אמרו לא ש"אין ניידים שנמכרים עם 64 ביט, עקב בעיות של תאימות דרייברים". אשמח לדעת אם מה שאמרו לו בחנות באמת נכון ובאמת אין מחשבים ניידים שרצים באמת עם ויסטה 64 ביט. חיפשת קצת ולא ממש מצאתי, אז אולי מישהו פה מכיר במקרה ניידים עם ויסטה 64 ביט? תודה!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב שהוא בעיקר למשחקים, אני אישית לא מבין יותר מידי ברכיבים ובמחירים אז אני מבקש מפרט למחשב, וחנויות מומלצות שכדאי לקנות בהם באזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כ…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב 2700 שקל בעיקר לעבודות ואינטרנט וקצת לסרטים. המחשב לא צריך להכיל כרטיס מסך מתקדם או משהוא. מספיק שיריץ סרטים פה ושם. חשוב לא לחרוג מהתקציב ושהמסך יהיה 15 אינצ' לפחות. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. היי, אני לא ממש מעודכן במצב השוק כמו פעם אז אני מבקש מהאנשים הנחמדים פה הצעה למפרט התקציב הוא כ 3000 ש"ח והצרכים הם מאוד בסיסיים דברים כמו הורדות, סרטים, שירים ואולי ממש טיפה גיימינג המערכת צריכה לכלול גם מסך (לא משהו מטורף, 17" LCD יספיק) ועכבר ומקלדת אלחוטיים תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by mDs,

מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. יש את המחשב הזה במבצע של פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Programs/lg_laptop/.aspx עכשיו אני יודע שהוא יתאים לצרכיו של אבא שלי אבל מה שמעניין אותי זה בקשר למעבד, האם זה מהסדרה הקודמת של כפולי הליבה? כי T3200 נראה כמו החדשה אבל רשום dual core ולא Core2 Duo אז מה הסדרה הזו בעצם? ועוד דבר המחשב הזה שווה 3000 ש"ח ? (לאחר שלרוג של 3GB RAM) תודה רן

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by HAPOELTA,

המחשב הוא לאחותי ככה שהמטרות הם בעיקר אינטרנט וסימס 2 (אולי גם 3). המחשב מיועד לרוץ עם מסך 22'' אם זה חשוב והוא לא צריך כונן. תשתדלו להתקרב ל-1500 ולא ל-2000 אלא אם זה באמת חשוב וישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב. אני מעוניין לקנות בחנות באזור המרכז.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. יש לי מחשב קיים שהוא יחסית טוב .. מריץ משחקים אבל לא בביצועים מקסימליים . ואני רוצה לשדרג חלקים מסויימים בתוכו ... אין תקציב מסויים .. העיקר שיהיה חלקים טובים שייתנו לי ביצועים מקסימאליים לטווח של שנה ככה .. אחרי המפרט הראשון אני אכוון יותר לתקציב .. המחשב הקיים : INTEL C2D E6400 2.1GHZ לוח אם של אינטל לא זוכר בדיוק את השם .. משהו מולטימדיה .. 2GB RAM 667MHZ DDR2 HD 250 ( לא צריך יותר ! ) צורב וכל הבולשיט הזה לא צריך !.. ATI X1950PRO 256MB אין קירור = אני צריך .. ספק 550 W שקניתי לא מזמן.. ומסך 22 SAMSUNG ציוד היקפי לא צריך ! .. השיפורים היחידים שאני צריך זה בעיקר זיכרון , וכרטיס מסך .. למעבד והלוח אם אני לא סגור אם אני חייב להחליף או לא .. אז תעזרו לי לגבי זה .. תודה …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.