ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,334 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חשבתי על זה, רק שכתי לשים צורב DVD אבל לא משנה עדיף שיהיה מעבד מרובע ליבות , אוברקלוק אפשרי, והמארז מומלץ שיהיה TT SOPRANO עם חלון , כי זה לחבר שלי והוא דלוק על המארז ולא מוכן לרדת ממנו. הייעוד הוא הרצת משחקים כבדים כמה שיותר, אמידות בריבוי משימות (שיהיה מעבד חזק וזכרונות טובים) המחשב יחובר למסך שהרזולוצייה תהיה כנראה 1680X1050 .
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה: שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף ) קורא טביעות אצבעות-יתרון יציאת DVI/HDMI-יתרון שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת? אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך טוב זה הדבר העיקרי שאני מחפש בו תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב אני מחפש לחבר מפרט של מחשב במחיר הנמוך ביותר במזומן גם במחיר של אחריות קצרה יותר המפרט כולל מחשב עם צורב dvd, הרדיסק הכי קטן שיש מספיק, 20 ג'יגה אם היה קיים היה רלוונטי, זיכרון 512, מקלדת, עכבר, מסך אפילו 15 יהיה טוב, כאשר כרטיס קול כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנים בלבד, נושא הקירור לא משנה כלל סטנדרטי מספיק, הוא מעוניין לקבל את המחשב ללא שום מערכת הפעלה גם לא חינמית ולא חופשית אין העדפה אישית לחברה כזו או אחרת כל עוד מדובר בחברה שהמוצרים שלה אמינים בדרך כלל השימוש הוא גילישה באתרים, תוכנת מסרים מידיים, אנטי וירוס, שמיעת קיצבי קול תודה רבה, תזכו למצוות
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!
-
- 68 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE · Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Processor · 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed · 4096 MB DDR2 (PC2-6400) RAM Max: 4GB · 320 GB (5400RPM) SATA Hard Drive · 13.3" diagonal WXGA (1280 x 800) Display · ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB Dedicated Graphics Memory המחשב מיועד גם למשחקים (חשוב לי שתהיה לי את האפשרות למיקרה שאני ארצה..) חייב להיות 13.3 אינץ' ! מה דעתכם ? החלטתי שאני מוכן להוציא עד 7500 וזה נראה לי הכי טוב במחיר הזה...
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט ו/או פתרון הבעיה בישן. מיועד לגלישה, אופיס וגם קצת משחקים. מתכנן להוסיף כרטיס מסך בשלב מאוחר יותר, אולי יד 2, מה דעתכם ניתן להשיג? כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק? כרגע עם AMD ומרוצה אבל לא חובה. מסך CRT שאני לא מתכנן להחליף כרגע, אני מרוצה וגם מעדיף להשקיע בסימילאק.... אין כל כך מה לסחוב מהישן לחדש למעט צורב וזה כבר לא כסף. אולי הכרטיס מסך... מעדיף חנות באזור קרית אונו או אפשרי בקריות (ביאליק, מוצקין). לא OC, ספק סביר, כרטיס מסך ONBOARD עם יכולת להוסיף כרטיס אח"כ עדיף, לא חובה. עדיף 4 סלוטים ל RAM. כמו בלוח שלי... משחק…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי במפרטים באתר ובכל זאת החלטתי לפתוח נושא חדש, וזאת בגלל הצריכה המיוחדת במחשב. הצרכים המיוחדים הם כאלה, כרגע אני מגיע פעם בשבוע הבייתה וכשאני מגיע אני מעמיס על המחשב, על המחשב החדש אני רוצה שתהיה מערכת הפעלה של ויסטה ואם אפשר שתהיה כלולה במחיר. המחשב צריך להריץ את הויסטה חלק ובנוסף יחד עם פוטושופ, אינטרנט ומסנג'ר שכיום במחשב שלי היום לא מסוגלים לתפקד יחד, אלא אחד אחד בנפרד. תודה רבה, אופיר כספי
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במפרט לשימוש ביתי, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה. אני לא זקוקה לציוד הקפי אך זקוקה לכרטיס קול בסיסי שניתן לשמוע איתו מוזיקה. נושא הקירור חשוב מאוד מאוד מאחר והמחשב תקוע ב"גומחה". נושא השקט לא קריטי, אבל שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. הרכבתי בKSP מפרט שלדעתי הוא פשוט אך באיכות סבירה ויצא לי 2350 שקל. הבקשה שלי - האם ניתן לקצץ במשהו מהרכיבים על-מנת להוריד את המחיר? נגיד, צריך כרטיס קול? צריך ציוד רשת? ושאלה נוספת - אני לא מבינה כלום בספקי כוח ומארזים (אפילו אחרי גוגל), אפשר עזרה בנושא הזה? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זכרונו…
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, מספיק הבנוי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אם אני לא טועה AMD משתלמים יותר כיום(?) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב בחדר שלי, לכן בינוני+-. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כמו שרשום למעלה הזמנתי HTPC מKSP ורציתי לדעת אם שווה או האם כדי לשנות כמה דברים אני רוצה שהוא ישמש טוב לסרטי FULL HD 1080P ולהקלטת תוכניות טלוויזה רגילים וגם בHD שיוכל להקליט. שהממיר של יס יעבוד טוב איתו שהוא יהיה שקט וקריר רצוי כמובן כרטיס לא מובנה. וגם שיעבוד טוב עם מערכת רמקולים. Q6700 2.6 gigabyte GA P31 ES3G kingston valueram 2GB X2 seagate 1TB 7200 LG GH22NS DVD Thermaltake TR2 430W Themaltake bach home theater chassis series black arctic cooling alpine 7 pro cpu asus ati radeon EAH 4350 SILENT 512MB GDDR2 avermedia a verTV speedt fm tv tuner edimax wireless G מה דעתכם ? ואיך הכרטיס טלוויזיה ? יש לי מעט זמן לשנות את דעתי על המפרט. המפרט עולה בערך 4000 שקל
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שאני בחרתי מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1598 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Asus P5QL PRO כמות: 1 - מחיר: ¤627 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤163 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤23 ספק כוח: FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤406 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1089 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Tu…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חג שמח. המחשב הישן מת. המחשב החדש הוא לשימושים כללים - אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים לנכדים קטנים בני 4, אין צורך באופציית שידרוג. יש מערכת הפעלה, אבל דרושה התקנה. חשוב מארז בעיצוב קלסי (קווים שקטים לא רועשים),מהיר, שקט ושהרכיבים יהיו אמינים. כמו שכתוב בכותרת התקציב גמיש...
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה המחשב נייד מסוג lenovo 3000 n200 נכבה לבד. היום לראשונה הוא גם לא נדלק (פתרתי את זה על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש) מישהו מכיר את הבעייה? יודע לנחש את הסיבה? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 3200 שקל, המחשב מיועד למשחקים כבדים לשנה-2 הבאות, רזוולוציה בין 1024*768 - 1920*1200 T220P ^^ אני מתכון לשחק על גראפיקה גבוהה, מצאתי מפרט ב ivory רציתי לדעת את דעתכם, ישנם כמה שינויים שאני רוצה לעשות במפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 זיכוי 90 שקל על ספק HEC 500W זיכוי 15 שקל על מעבד e8500 שדרוג: 4GB RAM שקל 115 שדרוג: 9800GT 512MB שקל 185 שדרוג: מארז raidmax sagitta II מעריך שיעלה עד 100 שקל יותר אני צריך לברר מחיר כולל: 3135 שקל(ללא המארז) בבקשה להשאיר תגובות/ הצעות לשיפור, תודה ויום טוב ד"א אינני מתכוון לעשות OC, אני לא ממש צריך ציוד היקפי, צריך צורב , מסך יש לי, וכבומן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר בלי לפגוע ב"כיס"
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1472 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45, יחידות 1 ¤880 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1583 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407 Point-of-View nVidia GeForce GTX275 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1724 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤180 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=752 צורב פנימי DVD+\-R…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-