עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השאלה בכותרת. אין הכוונה כמובן למשחקים כבדים במיוחד, אבל אני מניח שמשחקים כמו באטמן או אססינ'ס קריד ירוצו על הדגמים הבאים לא? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5762 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15037 אז איזה מבין השניים עדיף? ללכת על ה-I5 ו-2GB זיכרון או I3 ו-6GB זיכרון?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום לכולם שמי עמית, מעוניין לרכוש מחשב נייח + מסך עבור משחקים. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיהיה מקורר ומאורר היטב, כרטיס מסך חזק, בעל לוח אמ איכותי ללא עובר אוברקלוק. בקיצור סומך עליכם המלצות מחברת: TMS בלבד. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by Nasubi,

שלום, הייתי רוצה המלצה למפרט שלא כולל: כרטיס מסך מסך רמקולים,עכבר וכו'.. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אם אפשר לשמור את המחיר בסביבות 4500 בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. שיריץ ווידוס חלק שיריץ אמיו אם אפשר גם cs 1.6 1 גיגה ראם לפחות מחשב טוב אופיס חלק (חשוב) תודה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Alon karpol,

בוקר טוב לחברי הפורום היקרים, ראשית ברצוני לתת שאפו רציני ליעוץ אשר נתתם לי לפני חודשים לגבי רכישת מחשב חדש. על פי ההמלצות אשר קיבלתי בפורום רכשתי בביקורי בארהב מעבד, כרטיס מסך, זכרון וקירור מים לטובת מחשב גיימינג לבן שלי.הרכישה היתה מאוד משתלמת - רכשתי מעבד i5 8700, Ti1070, memory 16GB', water cooler. יצא מאוד זול ! עכשיו מגיע החלק השני - של ההשלמות בארץ ! אני צריך לקנות לוח אם, דיסק קשיח, מארז, ספק, מאווררים, מקלדת ועכבר. ופה אני צריך את שוב את ההעזרה שלכם איפה המקום הממולץ שיעזור לי לקנות (ולהרכיב) את הציוד למערכת אחת עובדת? האם יש לכם המלצות באזור השרון ? או באיזור המרכז? אני מתגורר בתל מונד - בין נתניה לרעננה (לב השרון). אני…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= עדיף עם 3 שנות אחריות

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by MujinTengu,

1. התקציב המקסימאלי הינו 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : סקייפ, יוטיוב, קריאת מסמכים, זיכרון אחסון גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: סקייפ, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מקלדת עכבר ומסך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הרכבת מחשב בחנות? כן, לכלול ווינדוס 10 ושירכיבו את המחשב בחנות 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? השנה ביוני 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/ח…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. ביגלל היא שמירה על הוראות יצרן במה שנוגיעה לשמוש נכון במחשב נייד נספו בדליקה ברחבות 6 בני משפחה היה זכרם ברוך בבקשה להעביר את זה לכול מי שאפשר באתר ומחוץ שילמדו ויזהרו ותנו כבוד בלי דיבורים מיותרים שלא קשורים

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. Started by merons,

אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …

• 14 תגובות
    • 814 צפיות
  12. היי, אבא של חברה שלי צריך מחשב חדש, הוא משתמש במחשב שלו לאינטרנט, וורד ועוד תוכנות פשוטות ביותר. הם צריכים: מארז, ספק, לוח-אם, מעבד, זיכרון. אם ניתן להכניס: דיסק קשיח, צורב די-וי-די, מקלדת+עכבר (חוטיים בלבד), רמקולים. הערות: הבנתי שמחירי Conroe ירדו בעוד 3 חודשים, אם הוא יכול להמשיך ככה, שווה לחכות? הרכיבים חייבים להיות מחנות אחת בלבד... לא צריך הרכבה.. הנה מה שאני הרכבתי: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 512MBx2 TwinMOS 590 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 330 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 260 סה"כ 3040

13. Started by Chaim-28,

מעוניין לשדרג את המחשב ולחדש את מה שצריך בשביל להריץ משחקים. מפרט: מערכת הפעלה - Windows 10 Pro 64-bit מעבד - Intel Core i5 4670 @ 3.40GHz Haswell 22nm ‏‏ראם - ‎16.0GB (8*2) DDR3 G.Skill לוח אם - (ASUS H81M-E (SOCKET 1150 כרטיס מסך - [ NVIDIA GeForce GT 610 2G ASUS דיסק - 476GB TS512GSSD230S (SATA (SSD כונן דיסקים - HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 ספק כח - 500W אשמח לחוות דעת על המפרט, מה חייב לשדרג? אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך Radeon rx 580 8G הלוח אם יתמוך בכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. הציוד שברשותי מסך 19 אינץ' דק של LG, מספיק לי כרגע. דרישות למחשב חזק שקט וקריר, עומד בסטנדרטים של המשחקים הכבדים וגם הלא, בגדול מחשב לשעות הפנאי, מוסיקה אינטרנט משחקים סרטים וכו'. לגבי הרמקולים חשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לאוזניות להאזנה עצמית ונעימה. עד עכשיו בדקתי כמה אופציות רכישה כולל מפרטים , כולל התקציב בראש ובראשונה, וכולל מאיפה לקנות שכאן ההתלבטות הגדולה ביותר. בניתי מפרט ורציתי שתגידו לי מה דעתכם, חוץ מזה אני מתלבט אם לקנות את המחשב מ-TMS ולעשות משלוח הכולל ביטוח להרצליה, שם אני גר, כי היתרון הוא שעל כל תקלה אני מגיע למעבדה שלהם שהיא נמצאת בהרצליה. האופצייה לרכישה השנייה שלי היא גם חנות מהרצליה בשם למיר מחשבים ותקשורת WWW.LAMIR.CO.IL האופצייה השלישית שלי שהרכבתי…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by אביטל,

שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  16. מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 620 AM3 (2.6GHz) - BOX ₪564 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪587 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪337 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ₪41 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD322HJ ₪225 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪3105 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il למשחקים חדשים אני רוצה שהמחשב ישאר לי לכמה שנים טובות... אם…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. מבקש מפרט למחשב שיריץ XP תקציב עד 4000 - אם אפשר פחות. שימוש עיקרי שרת קבצים, ברשת פנימית, ב MIRC, ב-UTORRENT וכו ובנוסף שימושיים רגילים, INTERNET, OFFICE... מקום לפחות ל-4 HD, בהתחלה לפחות 2 של 500, לפי מה שהתקציב מספיק קירור מספק ל-HD (הבורד צריך לתמוך לפחות בערוץ IDE אחד) ללא ציוד היקפי לא משחקים, לא OC תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים, אני כבר אומר מראש שאין טעם לשאול אם אני משלם במזומן ובאיזו חנות אני מעדיף כי אני מזמין מחול. 1. מה התקציב? בין 6.5 ל7 אלף, ניתן לחרוג ל7.5 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כבדים, תוכנות עריכה (תלת מימד). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?העיצוב ממש ממש לא חשוב, חשוב לי מאוד הקירור ושהמחשב יעבוד שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לפחות 1TB זכרון, בין 4-6GB RAM של DDR3, מעבד INTEL CORE i7…

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך מפרט מחשב ב 4000-4500,כולל ציוד הקפי,הוא בעיקר למישחקים פחות או יותר כבדים!

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  20. טוב כמו שהכותרת אומרת שיהיה עם כרטיס רשת וכ.מסך טוב שיתן לי תמיכה באפקטים וחומרה כמה שיותר תואמת הרד דיסק כ 80gb

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  21. התקציב הוא 4000 ש"ח. רוצה שהמפרט יכיל את המעבד I5. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by PipOd,

שלום רב , אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש במיועד ללימודים ופנאי כאחד, קצת משחקים סרטי fhd, מוזיקה עבודה משרדית . מבחינת התקציב עומד לרשותי 3500 שקל מקסימום. חשוב לי: 500 גיגהבייט מעבד לכל הפחות i5 שידוע לי שהוא מצויין. כרוטיס מסך טוב . יציאת hdmi תמיכה בusb3 הציעו לי את במחשב הנל, אשמח לקבל ביקורות עליו, או במידה ויש לכם הצעה עדיפה אז הסבר מדוע. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8790 תודה רבה.

23. עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. אני מחליף את המחשב שלי ל: מארז - (יחסית שקט) ב 650 מאוורר למעבד TT BIG TYPHOON ב 250 לוח אם ASUS P5N32E ב 1100 זיכרון OCZ DDR2 4096 X2 800MHZ CL4 ב 1100 מעבד INTEL Q6600 ב 1000 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32MB ב 460 ספק כוח OCZ GAME XSTREAM SLI ב 620 כרטיס מסך CLUB 3D 9800GTX/GX2 ב 1550/3000 סה"כ בסביבות 6730 או 8180 מה דעתכם ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…

דיונים חדשים בפורומים