ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות 2 מחשבים נייחים לבנות 12 ו-14. מחפש המלצה לקניית המחשב (כולל מקום קנייה- שיהיה זול ככל שניתן ובעל אמינות בנושא האחריות) להלן הפירוט: 1. התקציב לכל מחשב- 1,700 ש"ח פחות או יותר 2. שימושי המחשבים: מחשבים לנערות צעירות- בעיקר משחקים ואינטרנט רצוי מחשבים שיוכלו לקבל גם משחקים עם דרישות גרפיקה גבוהות יחסית. השימוש במחשבים יהיה ככל הנראה על בסיס יום יומי. לגבי הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך- אין לי מושג מה היא (מדובר במסך דק חדש דנדש 21'' אם אני לא טועה). 3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר (אופטי, לא אלחוטי) ופשוטים, אין צורך בשכלולים למיניהם. אפשרות להוספת רמקולים (תלוי מחיר). אין צורך במסכים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן ד…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - צוין 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה כללית, משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - עבודה כללית, הרצת תוכנות במקביל, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים T260HD ברזולוציה 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים/חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב במחיר של 6000 ולא עובר את המחיר! לא כולל ציוד היקפי ומסך מומלץכרטיס מסך חזק מאוד 7900gt שיותאם למשחקים כבדים בעיקר!
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, פרמטתי את המחשב ואין לי את התוכנת OSD. התוכנה מציגה סמל באמצע המשחק כשמשנים בהירות מסך/ מפעילים או מבטלים תקשורת אלחוטית וכו'. איפה מוצאים את התוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום! לפני שבועיים פרסמתי את ההודעה עם תקציב של 3500 ובסוף הגדלתי אותו ל4000 כדי להתאים אותו כמה שיותר לייעודים שלו שהם משחקים כמו fifa pro gta nfs המפרט שהביאו לי זה: אבל לא חישבו את הדיסק קשיח שאני רוצה בגודל של 500 GB אז אם אפשר המלצה למפרט כולל דיסק קשיח והאם שווה להשאיר את המפרט הזה ופשוט להוסיף לתקציב עוד כסף בשביל הדיסק קשיח ואם כן אז איזה דיסק קשיח לקנות?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תקציב בין 3000 ש''ח עבור semfron ל -3500 ש''ח עבור athlon מטרה : סרטים , אינטרנט , Matlab , הרבה קריאת טקסט !! לא עושה OC , משחקים - אולי פעמיים בחודש .חשוב מאוד !! אני צריך מחשב שקט במיוחד ! ודבר הכי חשוב - מחפש מקסימום תמורה במינימום כסף !!! ראשית - שאלה : האם ההפרש במחיר מצדיק מעבר מסמפרון תושבת 754 לאטלון תושבת 939 ? האם ארגיש את ההבדל ??? מפרט סמפרון : AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 ¤ 1 לוח - מבקש המלצה זכרון - 1 giga - מבקש המלצה - עד 600 ש''ח - רצוי יותר זול SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ 580 ¤ 1 - אמרו לי לא לגעת ב-WD , נכון ? NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ¤ 1 כרטיס מסך - מבקש המלצה - רצוי עד 500…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12842 אני רוצה שתתנו לי חוות דעת למחשב גיימינג הזה, הרף שלי ב-4000 שקל בערך אני רוצה שזה יריץ משחקים כמו cod:ghosts ו- battlefield 4 על הגדרות גבוהות חוץ ממה שיש פה אני רוצה נראה לי להוסיף רק SSD של 120gb ומה זה משנה אם זה 8gb ולא 4X2GB RAM
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ההקצבה היא בין 7000-10000 שקל לא כולל מסך אני יודע שזה הרבה כסף אבל אני צריך מחשב מאוד חזק אני מתעסק בעיקר בעריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית מקצועית כאשר יש לי הספק די גבוהה של בערך 60 תמונות לשבוע והתמונות הן גדולות מאוד (בין 30 ל50 מגה לתמונה) דבר שמצריך העברה של התמונות והרבה עריכה בפוטושופ ומחשב חזק ומהיר ההתלבטות שלי היא בין מעבד של אינטל לבין מעבד של AMD 64 בנוסף הייתי רוצה לבחור לוח אם טוב וכרטיס מסך חזק בנוסף זכרון של גיגה לפחות אני מעונין שהמחשב יריץ גם משחקים בצורה טובה ואיכותית כלומר משחקים כמו דום 3 שירוצו טוב על איכויות גבוהות אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב שמתאים לכל הדרישות הללו אני ישמח מאוד ואם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD טוב שמתאי…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מצד אחד אומרים שעולה יותר כסף לצמצם ולאחסן את כל במחשב נייד קטן יותר ובמיני-ניידים דווקא ההפוך גדולים יותר למשל 10 אינצ עולה יותר מ 9 אינצ או 12 אינצ יעלה או עולה יותר מ 9 איפה הגיון ? ללט
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט ב6500 למשחקים בשביל חבר הדרישה היחידה שחובה שיהיה מסך LCD 17" ועם ציוד הקפי תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המפרט של המחשב שלי ( נקנה לפני קרוב ל 5 שנים), אני הייתי רוצה לשחק משחקים כמו Far cry 4 ו Battefield 4 על הגדרות בינוניות' אני מחפש שדרוג "שיחזיק" לי ביצועים בינוניים של משחקים לשנתיים בערך, כרגע אין לי כסף לרכוש חדש. האם זה אפשרי? ומה האופציות אם כן? התקציב הוא 1500~1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב: גיימינג על הגדרות בינוניות אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far cry 4 ו Battefield 4 מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות כמה שניתן. עד כמה חשוב השקט במחשב? אין צורך בשקט האם מתוכנן אוברקלוק: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא יש העדפה לחנו…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מערכת מחשב חדשה למשחקים קלים ברזולוציות נמוכות (נכון לעכשיו עד 1280*1024), ללא ציוד היקפי נוסף. מטרת המערכת היא מוכנות לעתיד, כרגע אני חייל, וכל עוד אני ממשיך עם 11 3 חסרי פואנטות אין טעם לקנות מערכת חזקה. עם זאת המחשב הנוכחי גרוטאה לא קטנה (אפילו HD לא מצליח להריץ) ולכן ברצוני לקנות מערכת חדשה. כאשר אסיים את שירותי (עד שנה וחצי) ארצה לשדרג את המחשב שאקנה. נוסף על כך ברצוני שרכיכבים שניתן יהיה לעשות בהם שימוש נוסף במחשב חדש לחלוטין יהיו איכותיים. לדוגמא מארז וספק, HDD, צורב DVD וכו'. ולכן אין טעם בהשקעה בכ"מ מטורף ומעבד מפצלתי. המחשב יתחבר גם לטלויזיה ולכן רצוי שתיהיה בו כניסת HDMI, וחובה שיהיה בו VGA או DVI (המסך לא תומך). יבוצע OC על מחשב זה. לצערי ה…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום. יש לי הזדמנות לקנות נייד במחיר ממש טוב של חברת giga-byte אבל אני לא מצליח למצוא עליו ביקורות יסודיות ברשת מדובר על מחשב gigabook מדגם M760SUN-T65R2. בעל מעבד core 2duo t6500 כרטיס מסך nvidia G105 512MB הארד דיסק 320 מסך 15.4 וזכרון 2gb שזה בהחלט מספיק לצרכים שלי. המחיר הנמוך יחסית שלו בשוק קצת מחשיד ושמתי לב שיש המון רשתות שלא מציעים ניידים של giga-byte למכירה. האם משהו יודע משהו על ניידים אלו ובפרט על הדגם הזה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1.תקציב עד 1800 2.שימושים - מחשב לסבתא שלי, אני חושב אינטרנט ואני יודע WORD או כדומה. 3.יש צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. - 6. עדיף שקט, לא קריטי. 7.8.9.10.11 לא 12.לפי דעתכם. אני רוצה לקנות אותו בספטמבר אם יש משהוא שכדי לחכות לו. תודה. *עברתי קטת בפורום ומצאתי: אז זה בערך מה שיש?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שימושים: משחקים כבדים, סרטי FULL HD ושימושיים כלליים. מסך 17. תודה!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני זקוק למפרט למטרת משחקים וסרטים ב2500 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) ללא ציוד היקפי. ורצוי שהמפרט יורכב בפנדה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נפל לידי מחשב נייד HP 6540B מסדרת PROBOOK עכשיו, אני הבנתי שלמחשב הזה יש כרטיס מסך של ATI 4550, או משהו בסגנון, אפילו יש דרייברים באתר של HP להוריד של ATI. אבל כשהורדתי אותם והתקנתי, זה הראה שגיאה ולא רוצה להתקין את הדרייבר.. האם ישנם כמה דגמים של המחשב הזה 6540B? האם יכול להיות שלחלק מהדגמים יש כרטיס מסך מובנה ולחלק לא? האם הכרטיס הוא העצם הכרטיס מובנה של INTEL רק בשיתוף עם ATI, או משהו בסגנון? או שבכלל אין למחשב הזה כרטיס מסך אחר חוץ מהכרטיס המובנה (והגרוע ברמות אני חייב לציין) ואתרים אחרים הטעו אותי..? הידע שלי הוא רק במחשבים נייחים ואני חדש בכל העסק של הניידים, האם החוקים אחרים? תודה רבה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון אך התקציב השתנה אז רציתי לבקש עזרה שוב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא ליצירת מוזיקה ולהופיע במסיבות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי אבל לא קטן שיהיה נוח לראות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר לא דחוף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא קריטי עדיף כמה שפחות ת * האם נדרש …
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אז שוב תקציב עד 5000 ש"ח לקניה בארץ. * מטרה עיקרית כהגדרתו ריבוי חלונות + צפיה בסרטים (כדאי שיהיה גם סביר למשחקים וגם מוכן לעריכת תמונות וסרטים אבל בקטנה.) * גודל המסך - לא פחות מ-14 (בכל זאת לצפיה בסרטים) עדיף באזור ה-15 עד 16 אבל שלא יהיה ענקי. * משקל רצוי - עד 2.7 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4-5 שעות בפעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI רצוי אבל לא חובה. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB. * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא ממ…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל אבא של חברה שלי. הוא ישתמש בו לאינטרנט ומסמכים. אני רוצה לקנות לו מחשב בגודל 15 אינץ' עם מעבד I5 לפחות ו4 ג'יגה זכרון. אני יודע שאולי הוא יכול להסתדר עם מחשב קצת יותר חלש אבל אני מעדיף לקנות לו משהו טוב. הסתכלתי על מספר דגמים של דל, שאני מאד אוהב בגלל הנוחות שלהם אבל שמעתי שהשירות לקוחות שלהם בארץ לא כל כך טוב? האם זה נכון? ואם כן על איזה חברה אתם ממליצים? תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים. סבתא שלי בקשה ממני לבדוק לגבי מחשב שהיא צריכה. השימוש שלה זה רק אימיילים שום דבר חוץ מזה. כרגע יש לה משהו ממש גרוע שלוקח מלא זמן לפתוח מצגות ודברים כאלה. יש משהו בתקציב הזה שייתן מענה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים,סרטים,גלישה באינטרנט,לחבר את המסך לLCD, לא מתוכנן OC. בניתי מפרט עוד בלי מסך אני צריך שאתם תמליצו לי על מסך 19. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤792 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤360 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤1989 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤195 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 ¤370 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤414 סה"כ מחיר לכל המוצרים:[5970 ש"ח המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני מעדיף תעזרו לי לבנות מפרט מסקי פיסי ואתה יכולים לחרוג טיפה מהמחיר מקסימום 200 שקל אבל תנסו לקצץ איפה שאפשר, גם …
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-