ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן. Lenovo IdeaPad U330 2267-58U Notebook PC - Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, 3GB DDR3, 320GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows XP Professional/Vista Business http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5396993&CatId=2508 זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD. יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ? אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ? ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500 הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים. האם אני יכול לשחק למשל G…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שיושתת על מעבד דואל קור כרטיס מסך מה סדרה הבינונית וזכרון של לפחות 1 ג'יגה במחיר הזול ביותר אל תשכחו גם לוח אם מתאים וטוב להם וכמובן דיסק קשיח בנפח של 250 ג'יגה..מכיוון שאני לא מבין תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב לסטודנט ב1100$ בערך חשוב שיהיה קל - 2.5-1.5 קילו. שיהיה מחברה טובה. כונן קשיח לפחות 80 GB צורב DVD עם כל החיבורים bluetooth פחות קריטי אבל נחמד אם יהיה 802.11 /g חריץ לSD בעדיפות 1G זיכרון Intel Core 2 Duo 1.66GHz לפחות סוללה - שתחזיק כמה שיותר - לא תמיד יש שקע פנוי באוניברסיטה... משמש אותי בעיקר ללימודים לכן חשוב מאוד שיהיה קל בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט אך גם לתוכנות לעיבוד תמונה וסאונד (לא ברמה מקצועית) ולסרטים כמובן. ועכשיו האתגר: אני חייב את המפרט עוד היום או מקסימום מחר והכי חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בארצות הברית. לא אכפת לי חנות פיזית או אינטרנטית גם איביי טוב - רק שתהיה אמינות מוכר גבוהה ואם אתם לא יודעים להגיד לי…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי, אז אחותי התחילה ללמוד באוניברסיטה לתואר הנדסאי מחשב, והיא הזמינה את המחשב הנ"ל מבלי להתייעץ: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXDV6126ea99 מחיר 4000+ 300 על הובלה (עדיין לא הבנתי למה הובלה כזה גבוהה!). בכל מקרה, הנייד הנ"ל בסדר? הוא מתאים לעבודה עם שפת C וכו' (VISUAL STUDIO....)? המחיר מתאים? לא תהיה בעיה לבטל את הקנייה ולשלם קנס 100 שקלים, אבל זה עדיף על פני נייד לא מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש לבנות מפרט מבוסס AMD64 בסביבות ה 4000 - 4500 ש"ח... צריך גם להיות כלול במחיר מסך, מקלדת, עכבר, צורב DVD, ושאר הפריטים שמצויינים במפרט שהוא הרכיב ומצורף.... השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, תיכנות, ומדי פעם הרצת משחקים במהירות סבירה... (אפשרות OVERCLOCK אולי בעתיד). אשמח לקבל את התגובות שלכם לגבי המפרט שהוא בנה וגם שינויים אם אתם מכירים שילובים יותר טובים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב הנייד שלי קצת Fujitsu-Siemens Amilo Pro v2020. ומצאתי משהו מוזר. ליד הדיסק הקשיח יש תא קטן ריק עם שקע USB פנוי. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל, הייתי רוצה לדעת קצת על החומרה האחרונה במחשבים ניידים (כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בזה). מעבדים\צ'יפסטים וכד' . 2. איזה מחשבים טובים אפשר למצוא עד 4000 ש"ח? (לתיכנות, אינטרנט, תמונות וקצת משחקים לא כבדים.) 3. אני טס עוד כחודש וחצי לסין, כדאי לקנות שם ולהביא לארץ? צריך לשלם\להצהיר במכס? ומבחינת אחריות? מה אני עושה אם אני צריך לתקן בארץ בעיות במחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי כולם יש לי נייד DELL LATITUDE E5420 . בנוסף יש לי LCD 42" של פנסוניק. ואני לא מצליח לחבר את המחשב למסך הזה בעזרת כבל VGA. עשיתי עדכון BIOS , ואת כל הדרייברים הכי עדכניים. שינתי רזולוציות וrefresh rate.ושום דבר לא עוזר. עם אותו כבל ומסך חיברתי ניידים מכל הדגמים של LATITUDE החל מE6400 E6410 E6220 E6230 ואפילו את E5430 וכולם עובדים ללא בעיה. רק ספציפי עם E5420 יש לי את הבעיה. שיחות עם DELL ויעל פתרונות לא עזרו . אשמח לשמוע אם יש לכם נסיון או כעוון איך אפשר להתקדם לכיוון הפתרון. בתודה מני
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לרשום בו את השאלה הזו.. אז ככה- מה ההבדל בין 2 כרטיסי המסך הנ"ל 1) Gigabyte 8800GTS 320 MB DDR3 OC 2) BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI נ.ב כבר יש לי עוד שאלות אז נרשום גם אותן פה.. מה מבין שני יחידות הקירור למעבד יותר טובות ושקטות?- 1) Zalman 9700 2) Asus Silent Square איזה מבין הזכרונות יותר טוב? 1) 2 יחידות של - 1Gb / 800 Kingston 2) Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 מה ההבדל בין שתי לוחות האם הבאות? : 1)Gigabyte GA-P35-DS3 2)Gigabyte GA-P35-DS3L תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מחר אני לוקח את המפרט להצעת מחיר בחנות פה איפה שאני גר. אני רוצה לדעת עם מה שאני בחרתי פה הכי כדאי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35C-DS3 Conroe Support GP35CDS3 NZXT Apollo No PSU Silver Arctic Cooling Freezer 7 Pro Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B סה"כ יצא לי כ-5540 ש"ח.. מחר להצעת מחיר אז ענו לי בהקדם. אני מזכיר שהוא למטרת משחקים בעיקר, וגם OC..
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש מחשב נייח לגיימנג בתקציב של 2500ש"ח עם אופצית חריגה קטנה של עוד 500ש"ח במידה וזה יהיה משמעותי. התקציב כולו רק למחשב, ציוד הקפי כבר יש. מתכנן לקנות את המחשב השבוע. תודה רבה לעוזרים, שיהיה אחלה יום 😊
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
צריך מחשב לשימוש משרדי - אופיס, אינטרנט ותמיכה בצפייה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כמובן המפרט בלי ציוד נלווה ובלי מסך שינויים בתקציב +-150 שח אני כן רוצה לראות עליו FHD בלי בעיות, יש לי מסך של ASUS 22' יש עדיפות לאינטל אבל לא מחיב אני גר בקריות אז שזה יהיה -PANDAS או TMS או נעה או IVORY או כול חנות באזור : חוץ מ-KSP חשבתי אולי על מחשב מהחנות כמו זה למשל: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 בתוספת 135 שח ל4 ג'יגה זכרון תודה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=7192 שלום הייתי רוצה לשמוע אם זה מחיר הגיוני? או שכדאי לחכות קצת... תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרות קטנות, כמו גלישה באינטרנט, ICQ ו-MSN. רציתי לדעת אם בתקציב של 3500 ש"ח אני יכול להשיג מחשב נייד מתאים? לא מצפה שיהיה יותר מ-40GB כ/ק ו-256MB זיכרון. אם יהיה כלול בו כרטיס קשת אלחוטי זה יהיה מצויין. תודה . אם התקציב נמוך מדי אז בבקשה תציינו בכמה אני אמור להעלות אותו בשביל שאוכל לקנות נייד מתאים. (אני אשתמש בנייד רק בבית אגב, כך שחיי הסוללה/משקל לא חשובים)
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרתכם בבחירת מחשב לסטודנט, שבעיקר מוריד שירים, הרבה אינטרנט, תוכנות גרפיות ומידי פעם גם משחקים, רצוי עם יציאת טלוויזיה ל-Divx. קיבלנו מחברת "שממ" הירושלמית את המפרט הבא, שימו לב שמדובר על מחירים של 2 מערכות, כלומר אותו מפרט אבל 2 קניות. לוח אם: Intel Rock Lake Dm865PERLX מעבד: Intel P4 3.0gz 800FSB 1MB Prescott HT מארז: ATX Midi-Tower 400W זכרון: 512MB DDR 400Mhz קשיח: WD 120 Ata133\8B\7200 RPM כ.מסך: Gainward FX5200/128NB/X8/TV Chipset Geforce 5 צורב: LG IDE 52/52/32 מה דעתכם עליו? - אינני מכיר את הדגם הזה של הלוח אם, למישהו יש ניסיון? המלצות על לוח אחר? - זיכרון: לא כתבו איזה חברה, בטח הכי ג'נרי שאפשר. האם לבקש משהו מיוחד? האם הבאסים של הזיכרון\לוח א…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי תקציב של בערך 8,000 ש"ח למחשב נייד. אם הייתי יכול הייתי קונה מחשב רגיל אבל אין לי מקום בדירה. חשבתי על המחשב הזה Toshiba X300-130 ואני צריך את חוות דעתכם ! ותגידו לי בבקשה על איזה איכות הוא יכול להריץ את GTA IV ! תודהה =)
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך הסמסונג הזה ? (NP305-E5A) עובד שלי רוצה לקנות אותו בבאג : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 יש למישהו מושג אם זאת קניה טובה או שאפשר למצוא משהו עדיף במחיר הזה (ומטה) ? הדרישות הם מאוד מינימליות וכלליות - סתם אינטרנט / סרטים / סקייפ וכו'... , חשוב שיהיה אמין ועמיד כמה שאפשר , פחות דגש על ניידות - הוא כמעט ולא יזוז מהשולחן שלו... אשמח אם יש לכם דעה כלשהי בעניין או הצעה חלופית . (הוא ממתין לתשובה ממני - וזה די דחוף לו..) תודה עריכה : איך זה ? http://ksp.co.il/?uin=17072
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב: http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..1358..132..413..211..1316..7.&list=2&sort=2&glist=1&uin=19408&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך המחשב הזה למשחקים ולסרטי HD(יותר HD ממשחקים) האם הוא מתחמם הרבה? הוא אמין? האם יש מחשב אחר מומלץ בתקציב דומה לזה?עדיף עד 4500..לא חייב מסך מגע מ KSP
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-