ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,335 דיונים בפורום זה
-
אני מתכונן לקנות עוד מעט MSI WIND . הצרכים שלי בעיקר ללימודים, אני תלמיד תיכון יא , לומד מחשבים(שנה הבאה יש פרויקט):אינטרנט, אופיס, מוזיקה קצת סרטים( לא מצפה לאיכות עצומה) וקמת משחקים(ראיתי בYOUTUBE שאנשים מריצים משחקים על המחשב הזה כמו:WC3,NFS UD2,GTA SA .... על איכות נכומה אבל בלי לאגים. אז איך המחשב הזה בשבילי? התקציב שלי עוד עד 3000שח אבל אני מחשפ מחשב קל ולצרכים שלי. יש הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מי הכי טוב? ומה העלויות של כל אחד? אני מזמין מחו'ל והתקציב הוא עד 2000 ש'ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל כבר מוכרים את ה 2140 HP Mini עם רזולוצייה 768*1366, מישהו יודע איפה אפשר לראות או לקנות אותו בארץ? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-306995-3872994-3872996-3950521.html לא ראיתי בזאפ ולא באתר של HP ישראל...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בינוניים-כבדים וצפייה בסרטים, בתקציב בין 2800-3100 ש"ח (ניתנות חריגות לא משמעותיות). המפרט לא יכלול, כאמור, מסך או כל ציוד היקפי אחר. המסך בו אני משתמש הוא בגודל 19 אינץ'. אינני מתכנן OC. חשוב שהמארז יהיה שקט יחסית והספק לא יהיה גבולי. כמו כן, חשוב שיהיה 4GB זכרון ודיסק קשיח 500GB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למרות שפירסמתי הודעה דומה בפורום , אני מפרסם שוב , ממש לפני שאני באמת קונה את הנייד הזה. מדובר על הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202 האם כרטיס מסך לא משולב יותר כבד + צורך יותר אנרגיה? (או שזה לא משנה) מה אתם אומרים? סה"כ המחיר שווה את יכולות הנייד? תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב בסביבות 12 אינץ, אבל פתאום ראיתי מבצע של באג, אבל לא יודע עד כמה זה שווה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7280&perur= מבקש חוות דעת, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם הדגם של HP Pavilion dv5-1250ej נחשב טוב ואיזה חברה יותר טובה HP או TOSHIBA כי אמרו לי שHP יש דגמים ויש דגמים האם הדגם הזה בין הדגמים הטובים של HP? תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן וזול (עד 2K ש'ח) ביררתי וראיתי את המחשבים הבאים: MSI WIND U100 Acer Aspire One AOA150-BL HP Compaq Mini 700EI NG638EA אני ביררתי את המפרט של כל אחד מהם והגעתי למסכנה שהMSI מספק את הביצועים הטובים ביותר מבין השלושה. היום במקרה קראתי חוות דעת על הMSI ושמעתי הרבה שמועות על הסוללה שנהרסת אחרי כמה ימים ושהמחשב מפסיק לפעות או שהפיקסלים על המסך נשרפים מהר.. לגבי הHP אני ראיתי הרבה סרטונים המראים שלוקח לו המון זמן עלות ובכלל שהוא פועל לאט מהסיבה שיש לו מעבד שונה וגם כי מותרן עליו VISTA. אני רוצה את הדעה שלכם לגבי המחשב האולטרה נייד עם הביצועים הכי טובים עד 2K ש'ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
. מה התקציב? 1400ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, , הורדות... אופיס , וכדומה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במעט. 10. האם מתוכנן OC? לא
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אז ככה אנשים הSamsung NC10 - 10.2in Netbook נראה כנט-בוק הנותן את העלות\תועלת הכי גבוהה למחיר שלו אבל בארץ הוא נמכר במחיר כפול!!! הדגם שהכי קרוב אליו רק 3350 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3921&p=144 כמה לינקים לדגם המדובר: http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2008/11/17/Samsung-NC10---10-2in-Netbook/p1 http://www.trustedreviews.com/video/Samsung-NC10---10-2in-Netbook והשאלה היא... מישהוא יודע מתי הולכים להביא אותו במחיר האמיתי שלו(500$+-)
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים(עד כמה שאפשר) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מקלדת ועכבר (חוטיים), ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני בכיוון של אייבורי אבל אם יש חברה אחרת אז נזרום 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב- לא הקירור- לא משהו ענק שיקרר כמו שצריך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה ואם המחשב לא בא קומפלט אז גם הרבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? כן OC בינוני המפרט לחבר שלי …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני עכשיו סוקר את המחשב הזה לקראת קנייה ואני שמתי לב שבאתר youtube מראים המון סרטונים המראים שניתן להריף עליו משחקים כמו: C&C generals HELO splintercel mafia counter strik GTA3 GTA SA need for speed UG wor craft ורציתי רק לדעת אם זה אמיתי כי לפי הביקורות מחשבים כאלה לא מריצים כלל משחקים. אם זה נכון ואפשר להריץ עליו משחקים ברמה שכזו (כמובן עם הגדרות נמוכות מאד) אני עוד מחר קונה מחשב כזה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ בכלל לקנות מחשב או מחשב מולטימדיה קטן כזה אם אני רוצה מחשב שיתחבר לקולנוע הביתי שלי? יחובר לטלויזיה 46'' עם HDMI באיכות של HDTV 1080P. אם עדיף מחשב, מה מומלץ ? איזה מפרט? בטח שהQUAD מיותרים... אני חושב על כיוון סדרת E או אולי אפילו AMD? אין לי מושג... צריך עזרה. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שבין 3000 ל -3500 ש"ח. ראיתי שבכל המפרטים האלו יש כרטיס מסך או בסביבות 250 ש"ח או בסביבות 1000 ש"ח+. השאלה שלי היא: מדוע אין התייחסות לכרטיסי מסך שבסביבות 500-600 ש"ח בטווח מחירים של המפרטים האלו?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את הויסטה נקי (בלי הזבלה של היצרן) הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה (בישראל) http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/vista_drivers.jsp?macId=&LNG=33&mode=allMachines&userOS=&action=search&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=784&selShortMod=780&selOS=26&selType=all&country=all&language=all&search= המערכת הפעלה היא ויסטה עכשיו, מאיזה שהיא בסיבה הוא לא מציג לי את האייקון של עוצמת האלחוט ליד השעון, ככה שאין לי מושג מה הולך. למישהו יש נסיון עם התקנה של הדרייברים של טושיבה? דגם: Satellite L300 1A3 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לשימושים: משרדים כללים, הרבה הורדות ופעילות של מספר חלונות (כבדים) בו זמנית (הורדות,מטלב,HD), סרטי HD קצת משחקים (COD, R.A 3) לא חייב ברזולוציה הכי גבוהה ואני מריץ הרבה MATLAB. יש מסך 22' אין צורך בציוד הקפי אחרי שנים של מארזים ג'נריים הייתי מעוניין להשקיע בספק ומארז שיישארו גם למחשב הבא חשבתי על משהו בסגנון הייתי מעוניין אם אפשר מהחנויות TMS,RSM,IQPC ואם אפשר להוריד במחיר אני מאוד אשמח Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Tray, יחידות 1 ¤864 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=508 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤465 ht…
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש חריגה עד 8000. יש לי כבר מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 אז לא צריך מעבד ותתאימו הכל בשבילו... ואני רוצה OC רק למעבד. הערות: אני מעדיף כרטיס מסך 295 GTX . ו 8 ג'יגה ראם. לא צריך מסך וציוד הקפי!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! סוף סוף המחשב שלי מת, ואני יכול לקנות חדש! אני צריך חוות דעת על מפרט שהכנתי. 1. התקציב שלי, כמו שמצוין בכותרת, הוא 3500 ש"ח 2. המטרות של המחשב הם עבודה גראפית בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. בנוסף יהיה גם שימוש בסיסי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. לא צריך שום ציוד היקפי 4. לא צריך כונן דיסקטים/ כרטיס קול איכותי (אלא אם כן אתם חושבים שכדאי...) 5. אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. העיצוב- מאוד לא חשוב לי- עדיף שיהיה כמה שפחות בולט ומאיר. מבחינת שקט- עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אבל לא על חשבון דברים הכרחיים אחרים. 7. אני אקנה מערכת הפעלה חוקית, אבל זה לא כלול בתקציב. אין מה להתייחס למערכת ההפעלה. זה משהו שאני אקנה בנפרד (ואני אקנה xp pro 32) גם הרכבת המחשב תהיה אצלי בבית. 8. א…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-