ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2100 שקלים חדשים ומאחר ויש לי קצת בעיות בבצפר חשבתי שאם יהיה לי לפטופ לארגן בו את כל החומר זה יעזור לי להשתפר. עכשיו התלבטתי בין כמה דברים: Asus EeePC 4G Acer Aspire MSI Wind U100 מהשוואה שערכתי ראיתי שהנתונים של MSI הם הטובים ביותר וגם משתלמים ביותר מבחינת מחיר, מבין שלוש האופציות. הקטע הוא שהיבואן של MSI בארץ היא אייבורי מחשבים, שעפ"י רוב, "לא מדהימים" (בלי להיות מלוכלך) עכשיו, מה דעתכם על המחשב בכללי? האם כדאי לרכוש אותו? האם הוא יוכל לעמוד בקצת אופיס, אינטרנט ומשחקים קלילים כדוגמת Bejeweled Twist וכו'? האם הוא כבד על הגב? (אני יודע שהוא שוקל קילו מאה, אבל אין לי אינדיקציה איך זה ביחס למחברות...) והשאלה האחרונה- האם הוא שווה את המסכת עינויים של אייבורי?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקל…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעבד I7 930 דור ראשון קירור מעבד Cooler Master V8 לוח Gigabyte GA-X58A-UD3R rev 2 זיכרון טריפל Gskill 12 GB 3x4GB מארז Cooler Master HAF 932 כרטיס מסך ATI 6870 1GB דיסקים WD Black 2x2TB תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , התחלתי לבנות מפרט שמובא בהמשך וצריך כיוון נכון והשלמה. המחשב ישב במרכז הבית וישמש גם לעבודה, חצי תכנותית (visual studio) וחצי משרדית, וגם בתור מדיה סנטר. מסך וכרטיס טלוויזיה לא במסגרת התקציב, כבר יש: מסך Samsung SyncMaster 24, כרטיס טלוויזיה AverMedia Hybrid 007. המחשב יקבל כניסות טלוויזיה (אנלוגי או דיגיטלי), יציאת ה-D-Sub תלך למסך, יציאת ה-DVI אמורה ללכת למקרן. כמו כן מעוניין שיציאת האודיו תלך לכניסת Direct 6 Channel של רסיבר. עדיפות למארז מדיה שוכב, כך שימוקם בתוך שידת סטריאו מאווררת (כלומר שיש בה זרימת אוויר, לא שיש בה מאווררים). מפרט אפשרי: מארז ANTEC NSK2480 BLACK 380W מעבד Intel Core i3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-UD2H זכרון…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב . הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר? אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי. אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים. מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח. לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3 שאלות אחרונות לפני רכישה של לפטופ : 1.מעבד 2.8 GHZ ,זכרון 512 וכרטיס מסך radeon 7000 igp יכול להפעיל משחקים שיש בשוק ?(ואיזה)? 2.נאמר לי שהסוללה מחזיקה לכשעה וחצי,מה מחיר של סוללה חדשה בממוצע? 3.איך בודקים אם יש במחשב WIFI ואם אין אפשר להוסיף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E8400 3GHz 4 Gb RAM DDR 2 800Mhz Radeon 6850 1GB Thermaltek 600W אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאני אוכל לשחק BF3 ומשחקים שעתידים לצאת על הגדרות הגבוהות ביותר על FHD. אין לי בעקרון הגבלה של תקציב, אם אפשר יהיה אז לנסות לא לעבור את ה 4,000. ככל שהסכום יהיה יותר נמוך כך יהיה יותר טוב, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה.. P: אני רוצה לקנות רק מרשת KSP אני לא מעוניין בחנויות אחרות אלה אם יש שם משהו זול בצורה משמעותית. שמעתי שמחיר כרטיסי המסך של AMD אמור לרדת בקרוב, מתי זה יקרה אצלנו ? תודה רבה אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך את המפרט הכי זול ומקומצן בעולם שיכול להכיל קיובייס ותוכנות כדומה ליצירת מוזיקה! תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בשביל משחקים. לוח אם וכרטיס מסך אני חייב לקנות, כי ללוח אם שלי יש חריץ agp והכרטיס מסך שלי הוא 7600gt. בקשר למעבד, אני חושב שאני יכול להשאיר אותו, כרגע יש לי E6300. מה אתם אומרים? אם אני צריך מעבד חדש אז אני יכול להעלות את התקציב. בקשר לכרטיס מסך, חשבתי על Gigabyte 8800GT 512MB ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך המלצה לטבלט עם מסך מסתובב כמובן + מקלדת עם מעבד CORE2DUO ולפחות ג'יגה זכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חבר"ה תודה על העזרה!! רציתי לדעת איך המרפרט הזה למשחקים חדשים.. ואיך המחיר שלו?? תודה מראש.. :) מעבד: Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD ¤785 לוח אם: ASUS M2N ¤476 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1166 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIeוAlbatron ¤1147 דיסק קשיח: WD2500AAKS Western Digital ¤357 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: DDR2 1024MB*2 667MHZ CL5וKingstonו ¤360 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤422 סה"כ:4924 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבדוק האם שווה לי למכור את המחשב שיש לי ולהוסיף לחדש תודה לעוזרים גיא מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4870 1GB + Arctic cooling accelero S2 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים ללא הרדיסק
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקיי רכשתי את הasus g73jh עם CORE I7 5870 6 GIGA RAM 640 GIGA 5400 RPM אחרי התיעצות בכמה פורומים שלחתי את המחשב למעבדה והחלפתי את הכונן קשיח ל7200 RPM והוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון אתמול התקנתי GTA עבד לי נחמד על הגדול גבוהות יחסית ממוצע של 30FPS היום נכנסתי למשחק המשחק לא עובד את ה20FPS זה הגיוני שהמחשב הזה לא צריך להריץ את המשחק הזה?או שזה בעיה אחרת? שעשיתי BANCHMARK במשחק זה רשם לי שרק 26 אחוז מהמעבד היו בשימוש ו40 אחוז מהכרטיס מסך?זה קשור? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הנייד הוא LENOVO 3000 N500 4233-3DG הדרייבר הוא למקשי fn במחשב- hotkeys. במערכת המקורית - ויסטה, יכולתי להפעיל הרבה פונקציות במחשב בעזרת מקשי FN דוגמת כיבוי והדלקה של כרטיס WIFI, שליטה על hibernate ועוד. כעת לאחר התקנת WINDOWS 7 הפונקציות האלו כבר לא נגישות. הדרייבר קיים באתר של לנובו רק לויסטה. דרך אגב, בויסטה היה גם חיווי על המסך לעוצמת שמע ותאורה (OSD). אני לא זוכר אם זה מגיע עם הדרייבר הקודם או שיש לזה דרייבר משלו. אשמח לפתרון. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, מה דעתכם על המפרט הבא למחשב לישומי אופיס, קצת סרטים והרבה אינטרנט. אני לא רוצה לקנות מפרט בסיסי וחשוב לי לקנות חלקים איכותיים. המחשב יריץ XP. מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz 65W SOCKET AM2 BOX 3Y לוח ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-2F W/2* FANS BLACK MIDI ATX 300W דיסק WD 250GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER WD2500JB 3Y זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 צורב LG GSA-H44N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y אפשרות נוספת היא המחשב הזה שנותן מפרט דומה קבל ארוז בקומפקטיות ומגיע עם ויסטה. בהנחה שעלות המחשבים זהה..מה עדיף? http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1603&CategoryID=4…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נ…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימנינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg , overwatch, hoi4 , rianbow six siege, bf4, arma 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך מפרט מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט , אופיס , מוזיקה וקצת סרטים ) אבקש להרכיב מהחנויות KSP/ ivory , בגלל הקירבה למקום המגורים (קריות ) תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עפ"י מידת הצורך. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד קל ויחסית פשוט: מיועד לגלישה באינטרנט, OFFICE ושות, וגם שתהיה לו אפשרות להחזיק סרט HD מלא. תקציב כ4000 ש"ח. מסך 13.3/14" כמובן שכמה שיותר קל. ראיתי את זה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9902&perur=2&t=1&c=441 האם המעבד שלו זה גרסה מספקת? המלצות אחרות??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריכה מחשב קל משקל עם חיי סוללה ארוכים (5 שעות ומעלה) הצרכים לשימוש במחשב הם צרכים פשוטים של אינטרנט ומעבד תמלילים ומעדיפה מותג עם כמה שיותר שנות אחראיות שוקלת את Lenovo IdeaPad S10e יודעת שהוא מיני נייד ומתלבטת גם בכיוון הזה השאלה האם ההקלדה זה משהו כל כך בעייתי אשמח לדעותכם
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עברה שנהממרץ 2010 ומי כמוכם אנשי המחשבים יודעים ששנה בחומרת מחשבים זה המון הבנתי ממיל שקבלתי לא מזמן שבסוף מרץ 2011 תצאו עם עדכון המפרטים. ברם... אולם ... אשמח , כי אני מעכב קניית מחשב עד שאראה את העדכון תבורכו מיקי
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעכת מחשב נייד הכי פשוטה שיש לעבודה עם WORD וגיבוי קבצים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤493 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤394 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤789 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 מארז ללא ספק Antec Sonata III ¤320 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤114 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3167¤
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-