עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yony25,

שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!

3. Started by LeftRight,

Intel C2D 1.67Ghz T5450 3GB DDR2 NVIDIA GEFORCE 8400M GS 250GB עם ויסטה מקורי קניתי אותו ב2900 ש"ח....הקניה הייתה שווה? המחשב הוא לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים [חדש מהקופסא]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by buki45,

יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לתרום לילדה...אבל עשיתי פירמוט ואין לי את הדרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול ולכן למרות שרציתי למסור לה את המחשב כבר בתחילת החופש הגדול העניין מתעכב אין לי קול במחשב, והגרפיקה לא טובה מה עושים? אנא עיזרו לי למסור לילדה (נזקקת) את המחשב (אין לה מה לעשות בחופש, לבד בבית) ניסיתי דרך אתר hp ולא מצאתי שום דבר מתאים? (אני חייבת לציין שאני לא מבינה בנושא)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלום לכם חברי הפורום היקרים רציתי את עזרתכם בנוגע למחשב הנ"ל אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני מחפש מחשב בטווחי ה 2500\3000 שח כשהשימוש העיקרי במחשב יהיה לעבודות\אינטרנט\צפייה בסרטים סדרות וכו' אני לא מעוניין במחשב חזק למשחקים אלא במחשב הסטנדטי לסטודנטים רציתי לשמוע ממכם את חוות דעתכם עליו יותר מבחינת הנתונים הטכניים שלו מעבד: Intel Dual Core T4200 2.0Ghz זיכרון: 3GB 800Mhz דיסק קשיח: 160GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED HD BrightView רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית\מיקרפון מובנה יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש מודם 56K: …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של HP דגם ProBook 4320s שרכשתי ב-2010. לאחרונה המחשב החל לעבוד מאוד לאט. ביצעתי פרמוט למחשב והיה נראה שהוא חזר לעבוד טוב אך במהרה המצב חזר לקדמותו. ביצעתי שוב פרמוט ושוב התקלה חזרה. חשוב לציין שהווינדוז 7 שברשותי מקורי והתקנתי את כל הדרייברים הנדרשים וכל שאר התוכנות המעטות שהתקנתי היו ממקורות בטוחים. מכל זה נובע שהתקלה היא כנראה בחומרה של המחשב. האם יש למישהו עצה איך ניתן לאבחן את התקלה ולטפל בה, או המלצה לתוכנה ייעודית שבודקת ביצועי חומרה ומאבחנת תקלות בהתאם? תודה רבה, רומן

• 23 תגובות
    • 9.1k צפיות
  9. Started by LLJONI,

ממש לפני ימים רכשתי את ה ( HP TX2500 (TABLET. המטרה העיקרית שלו היא עבודות גרפיקה ושרטוט,ולכן שמתי את התחתונים שלי על המעבדים הכי חזקים שיש(הדגם מגיע רק עם AMD).... לכן הזמנתי אותו עם מעבדי ZM-86. 2.4GHZ 4DDR והייתי בטוח שהמחשב אמור לטוס עם הנתונים האלה....יש לציין שהמעבד הגרפי הוא ATI Readeon HD3200 והמערכת היא ויסטה 32BIT. המחשב פשוט מבצע פעולות עם דילייי של כמה שניות בין לחיצה לתגובה וממש קשה לעבוד איתו בתוכנות שרטוט עם התגובות האלה.. ואני שואל- האם מישהו מכיר את המערכת/מעבדים/וכו' ויכול לעזור לי עם תשובה,האם זה אמור לעבוד ככה או שאולי משהו כאן לא תקין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. שלום לכולם.. לאחרונה "הוצפו" אתרי המכירות הפומביות למיניהם בהצעה לקניית מחשב נייד מסוג HP ZT3447EA ... לפי מה שאיתי, היחס איכות-מחיר ממש מצויין.. הנה כמה פרטים, אשר הכי משמעותיים ביניהם הדגשתי: מפרט מעבד : Intel® Centrino Mobile 725 1.6 GHz מסך: 15.4 inch WXGA ברזולוציה 1280x800 זיכרון: 256MB DDR 333MHz PC2700 דיסק קשיח: 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive חריץ הרחבה - Integrated SecureDigital (SD) / MMC memory card גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics משקל : 3.0 ק"ג מחיר אחרי שעקבתי אחרי כמה מכירות פומביות, שמתי לב שאפשר לקנות את הנייד הזה במחיר שנע בין [glow=re…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by mosheva,

שלום! יש לי מחשב של HP DV4 בן פחות מחודש. לא היה לי שימוש כלל בכונן וכאשר ניסיתי לצרוב משהו הבחנתי כי הכונן אינו מוכן לקרוא דיסקים... המחשב מזהה את הכונן והוא נפתח והכל ובנוסף החלפתי כונן עם חבר שיש לו אותו מחב ונמצא כי הכונן אינו תקין... אני יודע שיש אחריות של HP אבל הם מבקשים שאני ישאיר את המחשב שם ואיני מעוניין... האם למישהו יש ניסיון איתם בנושא זה האם יש איזה משהו להגיד להם כדי שיבצעו החלפה אחד לאחד? ובנוסף האם ניתן לתקן אותו במעבדה פרטית מישהו יודע סכומים? תודה!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by ZigZagEr,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד ו"שמתי עין" על המחשב הנ"ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-79744956-80450090.html המפרט שלו נהדר מבחינתי ובעצם הדבר היחידי שמפריע לי זה העובדה שהמסך שלו מבריק. הלכתי לחנות (BigBox) וראיתי במו עיניי מחשב דומה עם המסך המדובר ולא יכולתי שלא לשים לב לסינוור הרב הנובע מהעובדה שהמסך הוא מבריק ובעצם מתפקד ממש כמו מראה.. נאמר לי בחנות שכל המחשבים הניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק (אפילו סדרת המחשבים של Lenovo עם המסך ה"מט" כבר לא משווקת יותר). ולכן אני פונה אליכם - האם ישנו מחשב דומה עם מסך שאינו מבריק ("מט")? כמו כן כל הערה בנוגע ללפטופ הזה תתקבל בברכה תודה. נ.ב. אני שוקל לשדרג א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב נייד HP Pavilion dv3-4310ej Entertainment (LE434EA) זה הדגם האם משטח קירור טוב יכול לעזור? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  14. Started by assaff,

המחשב מתחמם מאוד ועובד לאט ממש. הורדתי תוכנה לבדיקה והיא רושמת בכל הקטגוריות חום גבוה . כנראה שהמאורר הפסיק לפעול . כמה אמור לעלות תיקון כזה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בס"ד שלום לכם חברים, יש לי מחשב נייד בן שנתיים hp pavilion g6 מתחמם מאוד בעבודה רגילה על שולחן. ניסיתי קצת לראות אם אפשר לפתוח אותו ולהגיע למאווררים ולנקותם, אבל לא הצלחתי. יש לכם רעיון אולי מה לעשות? בינתיים אני צריך או לשים את המחשב חצי באוויר איפה שחורי האוורור או להגביה אותו מהשולחן בעזרת איזו קופסה או משהו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by גמד,

ערב טוב היום הלכתי להחליף את המחשב שלי שהוא דגםt43 לt61 סגרתי על מחיר אבל איש המכירות נתן לי להבין שהדגם הישן צוצלח יותר לא אמר את זה ברור אבל נתן לי להבין שהדגם החדש לא הכי מוצלת ופחות אמין רצתי לדעת עם נכון הדבר ..................בתודה גמד

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by urik,

היי...... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ההתלבטות היא בין IBM R51 הכולל: מעבד centrino 1.5GHz זכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40G כרטיס מסך Intel Extreme 2 DVMT 64 כרטיס רשת 802.11b משקל 3 ק"ג לבין Acer Travel Mate 292FLci הכולל: מעבד centrino 1.5 זכרון 256 DDR כרטיס מסך Intel 855GM כרטיס רשת 802.11g 54Mbps משקל 2.43 ק"ג לשניהם כמובן כונן קומבו ומסך 15" 1024X768 XGA TFT ושניהם באותו מחיר אז מה עדיף חבר'ה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by xnimrod,

שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסוג Infinity ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו, והאם כדאי לקנות מחשב של החברה הזו??? (אם החומרה שיש בו הוא יחסית הרבה יותר זול מהחברות המוקרות). תודה נמרוד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב מצאתי באינטרנט מחשב נייד Infinity שהוא זול יחסית למתחריו, http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=416 אני סטודנט וצריך משהו זול ובטוח. המותג לא מוכר לי. האם משהו יכול להמליץ אליו משהו?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  21. מה דעתכם? האם מומלץ? הצרכים: אני חייב מעבד 2GHZ ומעלה (ליבה כפולה ומעלה). זכרון - השאיפה ל4 GHZ DDR2 ומעלה HD 200 גיגה ומעלה (כבר לא משנה אם יהיה 200/300/400 גיגה אבל מינימום 200). כרטיס מסך לא מובנה, שיאפשר להריץ משחקים באופן סביר. יציאות לUSB וכו'... ייעוד שימוש: מיועד לסטונדט להנדסה מחשבים, אצטרך לאפשר יחדיו/לא יחדיו: ויזואל סטודיו, מטלב, לעיתים כמה IE פתוחים במקביל (נניח 8 ), אולי נגן שירים, מצגות כבדות. לעיתים תוכנות להדמיות, תוכנות לתכנות (דברים שיכולים לרוץ בבית, ההדמיות והתכנות הבאמת רציני ירוצו מן הסתם באוניברסיטה). פחות מיועד למשחקים ויותר ללימודים למרות שמידי פעם נעשה ניקוי ראש ונכנס לקצת לאיזה משחק נחמד או לסרט טוב לנקות את הראש לאיזה GTA נחמד או C…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 ₪, חריגה מאושרת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית (אך עם רצון למפרט גבוהה מהנדרש). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זיכרון RAM וכונן בעדיפות שניה (כלומר עדיף שיהיה אך מוכן להתגמש על החלפה). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14-15.6 7. האם האם יש צורך ל…

• 0 תגובות
    • 321 צפיות
  23. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הנייד? ראיתי באחד האתרים מחיר דיי זול יחסית לדגם הזה והייתי רוצה לדעת האם ידוע על אזושהם בעיות ספציפיות בדגם הזה? תודה לכולם. יאיר

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yosi-m,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 כשנתיים וחצי. לפני כשבוע עבדתי עם המחשב, הלכתי לכמה דקות ושחזרתי אליו הוא היה כבוי ללא שום הסבר. דבר דומה ביותר קרה אתמול. לא קרה שהמחשב נכבה בזמן שהייתי מולו. אני חושש שהמאוורר של ה- CPU חדל לפעול (פעם הייתי מרגיש אוויר שיוצא החוצה מאיפה שה-CPU יושב), ואני רואה שטמפ' ה-CPU היא 65 מעלות בערך (אין לי מושג מה היתה טמפרטורת ה-CPU בזמנים עברו, רק אתמול התקנתי תוכנה שבודקת זאת). האם ייתכן כי המחשב נכבה בגלל טמפרטורה גבוהה של ה-CPU ? או שהמחשב אמור לתת הודעה התרעה לפני זה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.