ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המכשיר הזה KOHJINSHA מישומה אמא שלי ראתה אותו והתלהבה מאוד ורוצה לקנות כזה לאחותה מתנה, אבל אני בכלל לא מבין מזה המכשיר הזה ולכן לא יודע אם להמליץ לה לקנות את זה או לא. אז מה אתם יכולים לפסר לי עליו, (מבאג- הבנתי שהם היבואנים)
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברצוני להרכיב מפרט מבוסס מעבד אינטל DEO 2 CORE . כולל מסך 19" LCD כולל כל הציוד ההקפי. 5000+ ש"ח זכרון ודיסק גדולים. המחשב מיועד לגלישה, יצירה,עריכה והגהת מסמכים לסופר. מסך עם כניסות USB ( האם Samsung 971P שווה?) בתודה לעוזרים, שמשון
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2600 ל2800 ש"ח... (ניתן לחרוג מעט) אין צורך בציוד הקפי בכלל... לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים של השנה הנוכחית ומשחקים שעתידים לצאת על איכות סבבה ולא מינימלית... אין צורך באוברקלוקינג... תודה מראש למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
סבתא שלי החליטה שהגיע הזמן שהיא תצטרף לעולם המודרני החדש ותתחבר לאינטרנט (). אז מה אני מחפש? מחשב שמתאים לסבתא (אחר כך גם נדאג למסך רציני) - כזה שיתאים לגלישה באינטרנט, וכמעט בלי משחקים. בעקרון, למרות שזה לא מחשב לגיימרים, אני אעדיף מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לטובת הנכדים היותר צעירים. אלא אם כן סבתא שלי תתלהב מעולם המחשבים ותתחיל לשחק עם תיזמונים של הזכרון, לא נראה לי שיש סכנה של OC במחשב הזה... מה דעתכם, יש רעיונות? עריכה: המחשב צריך לכלול הכל (כולל מקלדת, עכבר ומערכת הפעלה). המפרטים באתר מוותרים על זה...
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המפרט הבא: לוח אם - p5Qpro ASUS מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q6600 זכרון(4ג'יגה) - 2*2048 DDR2 OCZ or G.Skill or Geil אגב, האם כדאי ללכת על זיכרון מהיר יותר מ800? דיסק קשיח - SEAGATE 500GB 32MBST350032AS, SATA3 כרטיס מסך - HD4870 ATI קירור למעבד - Arctic Cooler freezer XTREME או Thermaltake bigtype120 צורב DVD סטנדרטי לא סגור לגבי מארז וספק. המחשב חייב להיות שקט מאד. נשאר לי בערך 1000 שקל בתקציב. חסר לי עוד משהו שאני לא יודע עליו? מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (בינוניים? נראה לי הכי כבד שאני ארצה להריץ יהיה בסגנון GW2 ו-TF2) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? נמוך P: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? צריך להספיק למקרה שכמה הרצאות ברצף אני אתקע בלי שקע לטעינה, אבל לא יותר מדי חוץ מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI עדיף * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא יודע מה ההבדל בין הסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן צורב לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלתי כאן לפני חודשיים והמליצו לי על dell vost…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם, בניתי מפרט גיימינג למחשב החדש שלי, אשמח לחוות דעת מכם. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1285 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש... יעודיו: א. הרצת משחקים יחסית כבדים, כלומר שלא אחרי שנה אני כבר לא אוכל להריץ משחקים. ב. בעל אופציה לשדרוג עתידי. ג. ללא מסך (נקנה כבר בנפרד). ד. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע לי, אבל אני לא רוצה טרקטור. ה. בא לי להתנסות בהרכבת המחשב מScratch, כלומר להזמין את החלקים אליי הביתה ולהרכיב - האם זה בר קיימא ? ו. HD עם נפח גדול יחסית, אני פריק של מוזיקה ויש לי המון (and keep counting...). טווח המחירים: 4500, עם אפשרות לגלישה עד 5000 (מומלץ שלא ).. אשמח לתשובות, נעם.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מבוססת כרטיס מסך agp וכבר המשחקים ניהיו לו קשים, ואני מעוניין לשדג למערכת מבוססת pci-e למטרת משחקים אני צריך מעבד לוח זכרון כרטיס מסך תקציב 3000-3500 יש לי ספק כוח Coolermaster 380 מחיר למזומן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש לקנות מיני PC לשימושי גלישה בעיקר. מעוניין שיגיע עם ווינדוס חוקי ומעבד לא יותר ישן מ 2019. מה דעתכם על המפרט הבא: מחשב מיני Asus PN50-B AMD R3 4300U PN50-BBR019MD זכרון למחשב נייד Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666Mhz CL19 SODIMM כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB SSD PCIe NVMe מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home מחיר סופי 2088.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר כמה וכמה נסיונות הרכבתי את המפרט הנ"ל. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT מארז ללא ספק HEC 6C28 Black ₪171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28B-NPS ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪182 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SS-350ET קרור למעבד GlacialTe…
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה עדיף AMD GAME ULTRA http://skypc.co.il/pl_product~TDG1004~97~0.htm 5000 שח או להרכיב בסכום זהה?
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, שוב התבקשתי לעזור לחברה לקנות מחשב (מתי כבר אקנה לעצמי?) מדובר במחשב חזק לעריכת וידיאו - כרטיס מסך עם כניסה למסך נוסף ומוניטור הארד דיסק גדול, הרבה ראם. רמקולים איכותיים. כמובן שצורב דיוידי, ועוד דברים שיעלו על דעתכם. התקציב הוא מקסימום 10000 שח. נדרש גם מסך איכותי. תודה טליה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
well i found the dell xps m1710 7950gtx 512mb bat i herad that dell got problem with the batteries and also with the heat ...is it true or should i buy this one? and if not should i buy the hp dv9000t or dv9000z? this only got the Nvidia 7600 512mb or u got any suggestions? and about the Warranty what company got cover at israel also? i know dell cover israel by the way i m now in the usa so i wanna buy it b4 i going back to israel so thanks for the help guys p.s i can see hebrew so you can respon in hebrew
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מסוג eee pc T101MT שרכשתי לפני כמעט שנתיים. אני משתמש בו ללימודים בתור מחברת אלקטרונית, ולמרות שאני מרוצה מחיי הסוללה (מחזיקה קצת יותר מ-5 שעות הרצאה), דיי הגבלתי את עצמי ללא יותר מ-5 שעות הרצאה ברצף (לא תמיד אפשר לתפוס מקום ליד שקע חשמלי...), אבל בסמסטר הקרוב נאלצתי לקחת 6 שעות הרצאה ברצף כשהסיכוי שאצליח למצוא מקום ליד שקע נמוך מאוד (כיתה אחת נמצאת בקצה אחד של העיר, השניה בקצה השני, ככה זה בבראודה עד שיסיימו לבנות בניין חדש). חיפשתי לקנות סוללה חלופית, אבל כל מה שמצאתי הם אתרים שמפרסמים במחיר נמוך - אבל אין סוללה במלאי כבר המון זמן, ובאיביי המחיר כפול משום מה. יש אולי פתרון אחר זול יותר כמו מטען סוללה נייד או משהו ברוח הזאת? http://www.ebay.com/itm/NEW-Ori…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אשמח להמלצות למחשב נייד לשימושים ביתיים שיחליף מחשב נייח בתקציב סביב ה 3500 ש"ח. דרישות עקריות: רצוי מסך לא פחות מ15אינץ, לפחות שנתיים אחריות, גלישה מהירה באינטרנט - WIFI חזק, יציאת HDMI, מקלדת מלאה - יתרון, הרצת משחקים בסיסיים פלוס בצורה טובה, רצוי מע' הפעלה XP או WIN7 (עדיף לא ויסטה...), ניידות פחות חשובה - לא חייב להיות קליל במיוחד, זמן סוללה סביר, אמין, עיצוב יפה - בונוס, שירות טוב. יש חיה כזו...?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה איך המפרט הזה? אפשר לבצע חריגה קלה של עד 150+- מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1395 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤528 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED 23CM Side Fan FSP400W כמות: 1 מחיר: ¤462 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤322 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤426 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1332 סה"כ: ¤4587 מומלץ? או שיש משהו להחליף? וכן אין לי צורך בצורב או כל ציוד היקפי אחר - מסך יקנה בהמשך ואשמח לקבל הצעות למסך איכותי …
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש טאבלט Samsung Galaxy view 18.3 inch? בסמסונג ישראל, "סאני" היבואן הרשמי אמרו לי שהם לא מיבאים את זה לישראל . הציעו לי לחפש בחנויות שעובדות עם יבאנים מקבילים. אני לא מכירה. מבקשת הכוונה לגבי מקומות רכישה של הטאבלט הספציפי הזה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-