ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי למשהו כזה : http://www.pandas.co.il/images/products/normal/6073.jpg כרגע יש לי P4 2.4 256 זיכרון וכרטיס מסך 5200 ... אני רוצה את זה בשביל שאני יוכל להקליט דברים מהטלוויזיה ולראות דברים מהמחשב לטלוויזיה ואני רוצה שמארז יהיה אנכי ... מה אני צריך בשביל זה ? אני מוכן להשיע עד 700-900 שקל אפשרי ? אם לא אז 1000 שקל .... ( עדיף כמה שפחות כי ההורים שלי משלמים והם לא ממש מבינים בזה אז עדיף כמה שפחות כסף ....) נ.ב אני צריך גם כונן DVD כי אם אני ירצה לראות בזה סרטים ..... ועוד משהו קטנטן שהאיכות הקלטה תהיה ממש טובה ( זה חשוב...)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משחק טוב לשמחקים כבדים שיעבוד מהר לא צריך מסף מקלדת עכבד רמקולים וכל השטויות האלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2038
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel core 2 DVE E6230 1.86GHz 4MB Cache S775 1066MHz לוח אם: Astrock Comroe9456 DVI כ. מסך: Point of view 73006S 256MB 9up to 512) PCI-E, Tv-out, DVI דיסק קשיח: Hitachi 80GB זיכרון: 2GB Kingston DDR2 6667 ספק כוח: PSU for HJA-291 case לא הבנתי מה זה: Case midi ATX Hja-291 180mm fan, soow max, 24 pin 2730 כולל הרכבה. איך זה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז נרשמתי ללימודי מדעי המחשב, ואני עכשיו צריך לרכוש לפטופ בעיקר לצורך הלימודים. כמובן גם שאשתמש בו נגיד בהרצת נטפליקס וצפייה בסרטים אבל פחות להרצת משחקי מחשב. מאוד חשוב לי שהוא יחזיק הרבה זמן, ולא שימות לאחר שנתיים... הרבה המליצו לי על דגמי המקבוק עם 512Gb..וכרגע ההתלבטות שלי עם לרכוש 13"/15". התקציב שלי הוא בערך 9k. אשמח לדעתכם ועזרתכם.. האם כדאי לי בכלל אפל או מחשב שמריץ ווינדוס? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אשמח אם משהו יוכל לתת לי חוות דעת על המפרט הבא . המחשב מיועד בעיקר לעריכת ווידאו (פרמייר , פינאל קאט): intel p-4 3ghz 775 64bit 2mb CS -asus 945 p5ld2 IM - kingston 1G ddr2 d33mhz (בצ'יפ אחד ) HD -WD 160gb 7200rpm sata2 dvd x16 dual layer (חברה מוכרת) SC - vga gf6600 GW 256mb pcix תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪827 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 LanCool PC-K60WB W/o PSU ללא ספק כוח כולל…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, ותודה רבה על עזרתכם המרובה. אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט מחשב לצורכי וירטואליזציה ומשחקים, לגבי כרטיסי המסך אני מעוד מתלבט וכל עצה קונקרטית תתקבל בברכה 3> 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 10K עם אפשרות חריגה לטובת Nvidia ו-Intel 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? וירטואליזציה - הקמת שרתים/מחשבים/מעבדות/דוקרים וכ'ו משחקים - הכל, מ-AAA עד פלטפורמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נכון לעכשיו אין צורך, אך הרצון לשדרג…
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין במחשבים, אבל מקריאה בפורום שלכם כבר הבנתי פחות או יותר מה הכיוון. אני צריך מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, והורדה של סרטים מדי פעם... בכל זאת הייתי שמח למחשב אמין וחזק, שלא יתפרק אחרי זמן קצר. התקציב הוא עד 3500 שקל, כולל מסך. לסיום, אני גר בחיפה אז אם אתם מכירים חנות טובה ואמינה בחיפה אני אשמח. תודה מראש, ותהו בריאים.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים. תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v, far cry4, shadow of mordor, crysis 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.5K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 את Dragon age Inquisition וcsgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התוכנה, בשם \"Superfish Visual Discovery\", מחליפה את תעודת האבטחה שנשלחות מכל אתר שהמשתמש גולש אליו ובכך היא מסוגלת לעקוב ולפענח מידע מאובטח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%93%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך בכרטיס מסך חזק, המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט, אופיס .. תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה נייד של HP ומוכרים אותו ב3וחצי אלף אני צריך תכלס נייד רק לאופיס ולראות סרטים כשיהיה משעמם יש לכם הצאות יותר משתלמות או כדאיות שפספסתי? יש לכם בכללי חוות דעת על המחשב או על השרות לקוחות של HP/באג? תודה מראש http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים (בעיקר יריות) בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD או FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד HP DV 1130 רציתי לדעת כמה זמן (ימים) הבטרייה אמורה להחזיק (בהנחה שהייתה טעונה 100%) כאשר המחשב סגור (SHUTDOWN)? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-