עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לעזרה לגבי מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי עם קצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by coil,

שלום חברים, אני מחפש לשדרג מחשב לסכום של עד 3,000, המחשב הולך להיות בשימוש של תלת מימד בעיקר. אני לא מתכנן לעשות OC או כל מיני דברים בסגנון. מה שאני צריך זה לקנות לוח אם חדש, מעבד וזכרונות ראיתי שכל המפרטים האחרים שיש פה מגיעים עם מערכת קירור אז הוספתי גם את זה. בנוסף אני צריך לקנות גם ווינדוס 7 הום פרימיום באנגלית. מבחינת חומרה אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל וזכרונות של קינגסטון. זה ההצעה שאני בניתי לעצמי באתר זיגזג. האמת שהסתכלתי יותר בכיוון המחירים ופחות מה מתאים למה כי את זה אני כבר לא כל כך מכיר אשמח לקבל הצעות אחרות/רעיונות. [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core i5-2500K Tray[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] 1 [/td][td] …

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  3. ביצועי הסוללה המקורית של T61 שלי ירדו ב30-35%, סוללת 6 תאים בת 8 חודשים מחזיקה רק שעתיים בהשוואה ל3+ שעות במקור (על צריכת חשמל נמוכה + WiFi, גלישה באינטרנט). אני משתמש בשתי סוללות לחילופין (המקורית 6 תאים, ונוספת 7 תאים שרכשתי בנפרד), שתי הסוללות עברו כ30 מחזורי טעינה. סוללת ה7 תאים מתפקדת בצורה תקינה. הקיבולת המדווחת בPower Manager תקינה, 56Wh כמו במקור. ניסיתי לבצע "איפוס" על ידי טעינה, פריקה וטעינה מלאה. ללא שינוי. האם מישהו יודע אם ירידה של 30%-35% מהזמן תוך 8 חודשים מספיק שהסוללה תוחלף במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by itay_tay,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1312 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤726 ספק כוח: Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤731 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1423 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 מקלדת: Logitech Wave Keyboard כמות: 1 - מחיר: ¤305 כרטיסי טלוויזיה…

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד כ3000 ש"ח שישמש ללימודים ועבודה משרדית. גודל המסך הרצוי הוא באיזור ה15" משקל זה קצת פחות משנה זמן סוללה של כ4 שעות עדיף שיהיה לו HDMI ובלוטות כונני CD/BLUERAY זה פחות משמעותי אבל יהיה מעולה אם יהיה לו. לגבי מערכת הפעלה אני רוצה מחשב שכולל מערכת ווינדוס בתוכו. והעדפה לHP אבל לא מחייב. תודה רבה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by sir f,

אני צריך לקנות מחשב ללימודים (תיכון, לא אקדמיה). הדרישות היחידות הן לשימוש באופיס, תכנות ב visual studio, מידע ודברים בסגנון. אין לי תקציב ספציפי, אבל אני מקש המלצה למחשב מתאים במחיר משתלם וזול. אין לי דרישות למשקל ולגודל, כל עוד הוא יכנס לתיק גב סטנדרטי עם תא מחשב. כדאי שהמעבד יהיה במהירות של לפחות 2.2GHZ אבל זה לא קריטי יותר מדי. מקווה שהפרטים מספיקים, תודה רבה! עריכה:כדאי גם פד-נקודה אדומה כעכבר, יותר נוח לי.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. אני לומד הנדסת אלקטרוניקה, כך שכרגע אני לא רואה שימוש מאסיבי למעבד. גם משחקים לא יהיו על המחשב הזה כנראה. חשוב לי גודל מסך, 13 אינצ' זה אופטימלי מבחינתי. אבל הטווח הוא 12-14. 15 לא באים בחשבון. אני רואה המון סרטים ב HD. סביר להניח שהמחשב ישמש מדיי פעם כנגן עם חיבור לטלויזיה. אז חשוב HDMI, וגם יכולת לעמוד ב HD בכבוד. לגבי HDD, לא כל כך קריטי הגודל, כמו המהירות. אבל זה שולי, מקסימום אפשר להחליף בארץ ב-300 ש"ח ל 500GB 7200rpm. בעקרון אני מתכנן לקנות בדרום קוריאה, אבל יש אופציה גם לארה"ב. התקציב הוא 700$ (50$ +\-) ניסיתי למצוא חנויות קוריאניות בגוגל, ולא מצאתי.. כך שאין לי מושג איזה דגמים אפשר למצוא שם בכלל. לא נשמע לי סביר שבקוריאה אין חנויות אינטרנט.. עריכה: משיטוט באינטרנט…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Dorongol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך אם השיפור בביצועים אפסי ולא יוכל לעזור בעתיד אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 titanfall gta וכל המשחקים החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנוסף אלה עם המסך syncmaster p2250 שברשותי מתאים אבל המסך הוא לא חלק מן התקציב -לאילו הגד…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  9. האם הוא יכנס ב VG7000BWS של Thermaltake ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך עזרה amd athlon64 3500 2.2Ghz 90nm thermaltake xp-90 gigabyte k8ns ulrta 939 ocz el pc3200 ddr400 rev2 512 x2 w.d 74GB 10000RPM antec sonata 380w nec 3520 DVD RW gigabyte 9550 128mb עכשיו אני לא כול כך בטוח בלוח הזה (מחשב למוזיקה) McFLy תתחבר אח לאיי סי קיו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  11. כן, כן, אני עוף מוזר, רוצה לעשות שידור סטרימינג וידאו עם מצלמה, בלי לשחק שום משחק ברקע :-) ואני יודע שניידים בכללי לא מומלצים לסטרימינג, ושמומלץ מעבד I5 ומעלה ו-8GB זיכרון, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שההמלצה לוקחת בחשבון שלרוב מדובר בגיימרים. כמו כן, מהירות ההעלאה בקו שלי היא ממילא לא מדהימה ( בערך2.5), ובכלל זה ב-WIFI, אז כנראה שאצטרך ממילא לשדר משהו באיכות מופחתת. בנוסף, התקציב שלי די מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שיודע מה דורשת מהמחשב פעולת שידור סטרימינג של וידאו ממצלמה (בלי קשר לגיימינג), בלי ירידת איכות ובלי קיטועים, לאגים וכאלה. אז, ההתלבטות כרגע היא כזו, בין נייד טושיבה ישן אבל חזק, עם מעבד i7 דור שני, שמוצע לי ביד שניה. יש לו 4 ליבות, ומקסימו…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  13. שלום חברים ברצוני ליידע אותכם בכוונתי לרכישת מחשב לגיימרים ברמה גבוהה , אשמח לקבל הצעות מכם לגבי מפרט : כרטיס מסך של רדאון 4870 ומעבד q9550 (לא I7 לוח אם יקר מדי) אך בכל זאת אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Moo,

שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב חזק שיוכל להחזיק תוכנת תלת מימד וקומפוזיט,אפטר אפקטד ומאיה. מה כדאי לי,אינטל או AMD? איזה לוח אם ואיזה כרטיס מסך? תודה אמיר

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום רב, לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים). בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה. אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי. אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. אורח G.I.JO

תודה רבה לכולכם

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by amitaik,

למה המחשב נמכר עם סוללת 4 תאים? למישהו יש ניסיון עם הסוללה של המחשב הזה? (הביקורות מדברות על 8 תאים כשהסוללה בולטת) הסוללה מספקת זמן פעולה סביר? תודה

19. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש וזקוק למפרט בתקציב של 6K פלוס מינוס למשחקים כבדים + המלצה לחנות איכותית וזולה שניתן לקנות ממנה (פיזית באיזור השרון). בניתי מפרט בעצמי ואני שוקל הוספת X1900XT לעומת X1900GT על חשבון חלקים אחרים, 2G זיכרון וכד'... כמו כן אשמח לדעת האם ספקים של SPIRE הם לא טובים כמו שחלק מהאנשים טוענים? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

כלשהו. כמובן עדיך עם לוח אם טוב, מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים ועם כל שאר הרכיבים הטובים.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. מה אתם אומרים? לקנות ככה או שיש מקום לשינוי? http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 660 3.33GHz 4MB LGA1156 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12123 כמות: 1 מחיר: 1,002 ש"ח ( למזומן:972 ש"ח ) GIGABYTE GA-H55-UD3H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12118 כמות: 1 מחיר: 549 ש"ח ( למזומן:533 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10716 כמות: 1 מחיר: 560 ש"ח ( למזומן:543 ש"ח ) HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?produc…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by guyius27,

היי לכל חבריי הפורום, כהרגלי לפני כל מחשב שאני רוכש אני מתייעץ בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטשופ, אילוסטריטור, עבודה משרדית, אינטרנט וטלויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטשופ, אילוסטריטור ואופיס. חשוב לציין שהעבודה על פוטושופ ואילוסטריטר היא יחסית קלה (כלומר לא קבצים מורכבים מידי ולא יותר מ3-4 שעות שבועיות) אך היא חשובה מאוד. ב) במידה ו…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by yoniii,

קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by embedded,

היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (ללא משחקים) קל לנשיאה. שיחזיק כמה שנים טובות (כ 3 שנים) חיי סוללה ארוכים. אשמח לקבל מפרטים מומלצים. תודה

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  25. שלום חבר'ה למחשב נייד שאזמין מחו"ל עם 4GB DDR3, נפשי חפצה בלהוסיף עוד 4GB. עוד לא בחרתי חברה (DELL או LENOVO), אבל כל הדגמים שאני רוצה באים עם מקסימום 4GB באפשרויות בחירה (גם כשעושים customize\buit it yourself). מבחינת הצ'יפסט, אני יודע שהוא תומך עד 8GB אז לא תיהיה בעיה. להזמין מחו"ל זכרונות כאלה של CRUCIAL\MUSHKIN\KINGSTON זאת לא בעיה, הקטע שאף פעם לא התקנתי חומרה במחשב נייד. יש לכם המלצה לחנויות עם טכנאים מיומנים בנושא ניידים, או טכנאים ספציפים? אפשר להשאיר הודעה בפרטי.. תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים