ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד ללימודים. הדרישות הן סוללה חזקה ביותר, 2GB ראם לפחות ודיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה. עד 2500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המחשב לא בשבילי, אלא בשביל ידידה, מטרות לימודים בעיקר (מן הסתם גם סרט פה ושם, שירים ומדיה) רצוי מחשב כמה שיותר קטן, עד 14", רצוי 12". אפשר לחרוג ב 100-200 שקל גג הציעו את הטוב ביותר שלכם
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה בארה"ב מחשב נייד שישמש כמחשב הנייח שלי בבית. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בסרטי HD, משחקים- המשחק היחיד בו אני משחק הוא MANAGER ואני רוצה שהוא ירוץ בצורה טובה מאוד, עריכה קלה בפוטושופ וכו'... צפיתי בכמה דגמים עם המעבד החדש I7 למחשבים ניידים- הוא בא בתדר 1.6, השאלה שלי היא האם המעבד יהיה יותר חזק ממעבדים CORE 2 DUE ברוב המקרים? יש לי כרגע שני דגמים שנראים לי טובים: dv6t Quad Edition Color Moonlight White edit Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit Processor Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) edit Memory FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit Hard drive FR…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לאחותי, הפרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת וידאו, תכנות, צפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מסך מאט, 14 אינץ' מינימום עם עדיפות ל 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא ממש משנה. כמעט ולא תיקח אותו …
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 13 אינטש' שיכלול את הדברים הבאים: משקל: כ-2 ק"ג בממוצע (עדיף פחות...) כונן DVD מובנה (לא חיצוני) שיהיה יחסית דק (אני לא יודע לתת מספר מדיוק של ס"מ אבל דק כי אני טס הרבה לחו"ל והוא בתיק גב) אחריות לשנתיים מינימום חיי סוללה הארוכים ביותר למחשב בגודל זה מעבד חזק (מהיר שניתן להריץ עליו מספר יישומים במקביל) וכמובן רצוי שיהיה יפה אני לא כל-כך מבין בתחום ולכן פניתי לעזרתכם, אני מצאתי שני דגמים שנראו לי טוב: Dell Studio XPS 13 Asus F6V עכשיו, השאלה היא אם הם מתאימים לדרישותיי? אם כן, באיזה מהם לבחור ועם איזה מפרט? במידה ולא, על איזה מחשב הייתם ממליצים שעונה על דרישותיי? עקרונית אני חשבתי על תקציב של 7,500 ש"ח אבל אל תתייחסו אליו אם יש מחשב מצויין…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי ושלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13 אינצ לעריכת וידאיו לא ברמה מקצועית אך בעדיפות למחשב חזק. אני קצת מוגבל בתקציב ולא מעוניין לעבור את ה 4k אם יש זול יותר אני ישמח... אני מבין התקציב לא אידאלי בכלל ואם אני חי בללה לנד אשמח לדעת זאת ואך עדין לקבל המלצות למחשבים בתקציב המינימלי ביותר... תודה רבה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה למצוא מחשב לאישתי. אין כמעט דגמים טובים באיזור 3,000 ש"ח. האם זה בגלל שאין טיסות? או שזה גודל שירדו ממנו? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב - Lenovo ThinkPad Edge E320 1298-AD5 אני מחפש מחשב שיהיה מצד אחד יחסית חזק ומצד שני יהיה זול ועם מסך 13.3. ראיתי את המחשב הזה במבצע באוניברסיטה ב2800 שקל. מה דעתכם? תודה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21333 שאלה נוספת: מישהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת ללפטופ lg R400?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 3000-3200, לא ניתן לחרוג. אני מאוד מעדיף מחשב שהוא אינו ThinkPad אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס אינטרנט ומעט סרטים. מיועד גם לתכנות קל. * גודל המסך? 13.3, מט. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעוניין בכ 4 שעות סוללה ואפילו יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב בכלל. 250-500GB יספיקו * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לכלול בתקציב מערכת הפעלה של Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, מחקתי את כל המלל ואענה לשאלון שהובא כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שח ורצוי שיהיה שווה תמורה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ובנוסף צפיה תכני HD, אפשר לעבוד ומעבר מספר חלונות פתוחים ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת אופיס - בעיקר אאוטלוק עם מספר מיילים במקביל, בניית אתר, תוכנת מסחר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד לצרכי לימודים (אופיס וכדומה), גלישה וסרטי HD. מסך 13.3".,ח אני סטודנט לכן העניין הכספי משמעותי ביותר, הסכום המרבי אשר אוכל להוציא הינו עד 3500 ש"ח אם יש בפחות מה טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה מחשב ליומיום והוא חשב על המחשב הבא Dell Vostro V130 אבל זה עם מעבד מהדור הישן.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ? מסך 13.3' משקל עד 1.8 קילו הנייד בעיקר לגלישה ועבודה עם מסמכים מרובים אבל אם אפשר להוציא משהו יותר טוב ויותר חזק בתקציב ועם דרישות המשקל וכו', אשמח לדעת תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב מצויין לכולם! אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנטית. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ברשת האוניברסיטה וכמובן אופיס ואולי פה ושם תוכנות פשוטות לסטטיסטיקה. הדרישות מהמחשב: - מסך 13.3, כדי שהמחשב יהיה באזור ה2 קילו. - זמן סוללה ארוך ככל הניתן, עדיפות לסוללת 6 תאים. - אין צורך בכרטיס מסך יעודי, סתם זולל חשמל ואין בזה שימוש. טווח המחירים הוא בין 3500 ל4000 שקל. עדיפות עצומה לחנויות באזור חיפה. כמו כן ברשותי מערכת הפעלה מקורית שאני מעדיף להתקין, לכן אם אפשר לרכוש ללא מערכת הפעלה - מה טוב. שני מועדמים אפשריים שמצאתי של LG: לשניהם כרטיס יעודי של NVIDIA אבל סוללת 6 תאים. E310-M.CP8BE R380-A.APB1E T4200 2.0GHz מועמד אפשרי של HP: HP ProBook 4310S VQ482EA יש לו כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים (עם העדפה קלה לכיוון טושיבה), מה לדעתכם עדיף? Toshiba Satellite U500-1EZ מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330M, 2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit צבע: חום מפואר עם מקלדת בגימור שחור מט מסך: 13.3´´ WXGA Toshiba TruBrite רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 310M CUDA 512MB כונן: DVD SuperMulti תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion מימדים: 317x230.6x29.5~38.2 מ"מ (ג x א x ע) מצלמה עם Face Recognition ומיקרופון מובנים אחריות לשנתיים ע"י מפעיל מחיר: 4,992₪ (באג) HP Pavilion DM3-1100ej מעבד: Intel Core 2 Duo SP9300 2.26GH…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים משרדיים וגלישה באינטרנט 13'' אפשר להציעה גם עם 12'' אבל ההעדפה היא למסכי 13.1/13.3 כמה שיותר נמוך סוללה שתספיק לשעתיים+ בזמן עבודה עם בהירות גבוהה, עבודה משרדית ואינטרנט HDMI - יתרון כן כונן 160GB ומעלה כונן קשיח 7200סל''ד אין צורך במידת הצורך יחובר צורב חיצוני אם אני קונה בארץ אז - לא אם יש מחשב נייד שמתאים שאפשר לקנות אותו בח''ל אז יש צורך באחריות בינלאומית שתקפה בישראל מן הסתם לא דבר נוסף שמאוד חשוב לי זה איכות הבניה של המחשב, מקלדת ופאד נורמלים אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 2000ש''ח לצורך העניין תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן אחרי סקר ארוך ומקיף אני מוצא את עצמי יותר מבולבל מאשר עם תשובות, אשמח לקבל את עזרתכם. הדרישות מהמחשב: - תקציב - עד 4,500 ש"ח. - שימושיים כלליים - צפיה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס [לא משחקים] - גודל - 13" או 14" בלבד - מסך מט - חיי סוללה של 3 שעות ומעלה - דרייברים ל-XP אלו דרישות קריטיות עבורי, בשאר הנושאים אני גמיש. האם יש חיה כזו, בתקציב הזה? רוב תודות
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-