עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש משחב נייד לצרכים בסיסיים - אופיס וגלישה. אני מתלבט בין כמה מחשבים: (אם יש לכם עוד כיווונים גם טוב) Gigabyte - W576M Lenovo - G550 Dell - הבנתי שיש את האינספיריון ויש את הA860. הלכתי לאיבוד כבר עם המאבדים T4200' T6500..... זכרון 2mb, 3mb, 4mb... עד כמה הסטיות קריטיות לצרכים שלי.... כולם נראים די דומה וגם המחירים פחות או יותר זהים. ראיתי שהאחריות של דל הכי מורחבת אח"כ גיגהבייט ואח"כ לנובו..... חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (שרות), לא כבד מדי ושהחלקים לא יהיו יחודיים מדי כי אז אתה בחתונה קטולית עם היצרן... אם יש עוד היבטים או דברים שחשוב לשים לב אליהם... אני אשמח לשמוע. תודה רבה ולילה טוב.... והכי חשוב שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by or150,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט מיועד לאמא של ידידה שלי. יש לה דרישה למסך 19" LCD משום מה. אני אסביר לה שאין הבדל בין LCD 17 לLCD19 מבחינת רזולוציה (בהנחה שהיא תבין את המונח הזה) ואולי זה יפנה טיפה משאבים לטובת חומרה משופרת. אין צורך במערכת הפעלה והרכבה. יש עדיפות גדולה לקניה מחנות אחת בלבד - היא לא תהיה מסוגלת לרדוף אחרי חנויות שונות במקרה של תקלות ואני לא רוצה להתעסק בזה בשבילה כל פעם. יש צורך בציוד הקפי (לא יודע לדבי רמקולים, אני אשאל) תודה, LazyBoy

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  4. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by koby100,

מחפש עבור קרובי משפחה מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי בבית קטן עם מגבלת מקום. יהיה רוב הזמן בבית ולכן אין בעיה אם הוא יהיה כבד. עדיף לא לעבור את 2000 ש"ח. מקסימום 2500 ש"ח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: לפחות 15.6 כמה שיותר גדול יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. יוכל לעבוד רוב הזמן מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכ…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by yuval brenner,

שלום, רציתי למכור את הלפטופ שלי, lenovo yoga 510, מלפני שנתיים, אני יודע שהוא יחסית ישן, עם מעבר intel core i5, אבל לפני כפחות מחצי שנה הוא עבר החלפת סוללה והחלפה ל ssd, כך שהוא יותר טוב מרוב המחשבים מסוגו, הבעיה היחידה שלו היא חיבור usb שמסיבה כלשהי לא עובד, אבל עדיין נשארו לו 2, ורציתי לדעת כמה הוא שווה. המחשב הוא טאץ ויכול להפוך לטאבלט

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by arigo,

שלום מחפש מחשב לשימושים כללים לבן משפחה: 1. תקציב 1600 ש"ח עדיפות ללא חריגה. 2. מטרות/שימושי המחשב לשימושי אינטרנט + תוכנות תמונות + וקצת משחקים קלים בד"כ של ילדים בגיל 6. א) אינטרנט + פיקסה + מסנג'ר. ב) שימושים פרטיים לא כבדים במיוחד. 3. מעוניין גם במסך LCD בשווי עד 850 ש"ח נוספים. 4. לא זקוק לכונן דיסקטים. 5. השקט חשוב ברמה 8 7. אוברקלוק אפשרי אבל לשים לב לסעיף 10 על חום ! אולי לא כדאי ? 8. אפשרות לשדרוגים עתידיים לשיפור ביצועים. 9. חנות מועדפת לרכוש את המחשב עדיף RSM או אחרת באיזור העמקים. 10.לא כ"כ מבין בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA אבל החדר בד"כ די חם בקיץ (30+) לכן אולי דרוש קירור חזק? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by shalito,

שלום, אשמח אם תמליצו על מחשב נייד לסטודנט, בעיקר לשם שימוש משרדי, אינטרנט ושיוכל גם להריץ סרטים בכיף כשיש זמן. גודל סביבות ה14~15" סוללה לא כלכך חשובה אבל שלא תהיה חלשה מידי. 500ג'יגה קשיח לפחות השאלון: מחשב מהארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל 14~15" לא משנה מאט או חלק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3~6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? אם זה לא יקר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא מבין בסוגים אבל 500ג'יגה לפחות * כונן אופטי? שאוכל לצרוב... אם הבנתי נכון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by spooky,

חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  11. אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Demented,

שלום לעוזרים , מחפש מחשב נייח בתקציב 1,500 ₪ - 2,000 ₪ כמחשב ביתי / משרדי. מה התקציב המירבי? 2,000 ₪ מה שימושי המחשב? שימוש ביתי ועבודה משרדית. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי או בקרוב. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב ישמש בעיקר לשימוש ביתי , Office , וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 BOX , יחידות 1 ¤825 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=4 Gigabyte GA-P31-DS3L, יחידות 1 ¤319 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=796 Corsair DDR2 2048MB 1GBX2 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤265 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=837 Western Digital WD5000AAKSSATA II -500GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY, יחידות 1 ¤365 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=65 Sapphire ATI RADEON HD4850 512MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤895 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=684 Corsair VX Series 450W PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=206 RAIDMAX O2 PURE Fan 23…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. התקציב הוא עד 1300 שקלים(בלחץ). דרישות:מחשב אמין וסביר, המטרה שלו היא גלישה באינטרנט וגם משחקים במעט לכן דרוש כרטיס מסך לא אונבורד. ניסיתי להרכיב את המפרט המומלץ הזול ביותר ששמתם דרך SKY-PC אבל הוא יצא הרבה יותר יקר (כבר מעל ל-1400 בלי כרטיס מסך). הוצע לי המפרט הזה: מעבד:Intel Pentium dual-core e5800 Tray קרור למעבד:Samurai CA02 לוח אם: ASRock G41M-VS3 זיכרון:Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח:Hitachi Deskstar HDS721050CLA362 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4350 OC 512MB DDR2 PCIe מארז כולל ספק:Magnetics Basic מחיר:1320 ש"ח(דרך SKY-PC). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

המחשב מיועד :למשחקים אבל פעם ב לא כל כך רציני אבל שתהיה גרפיקה יפה הרבה עבודה באינטרנט הורדת שירים סרטים ואופיס רציתי שתעזרו לי בבקשה לבחור מארז שלא יעלה על 450-500 ש'ח ושיבוא אם ספק שייתן את העבודה ומה אתם אומרים על המסך?ואם עדיך לקחת רגיל ולא רחב מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB לי לעצמי לפני בערך 9 חודשים לקחתי e6300 ואני חושב שהוא חלש לוח אם: GIGABYTE P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E ראיתי שיש בו ddr 3 וגם הוא די זול קצת עזרה בזה זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 נראה לי הזכרונות מספיקים כרטיס מסך: GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III HDTV, 2xDVI, PCI-E אני חייב דיירקטס 10 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RP…

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by nimrodl,

מחשב לעבודה ,לשימוש בתוכנות מסחר בבורסה ואקסלים , מה עדיף ? Dell Vostro 3750 i7-2630QM 8GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8667 Dell XPS 17 i7-2720QM GT 555M http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6903

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by meidan,

אשמח לקבל הצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC עם אפשרות לשדרוג למכונת משחקים ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win8 Pro 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/E…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! מחפש מחשב נייד עם מסך מגע בהתאם לנתונים הבאים- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K - ניתן לחרוג עד 5.5K במקרה חריג שבו תוספת המחיר תוביל לשיפור רב באיכות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ופנאי (סרטים וכו'), עריכה לא מקצועית (פוטושופ). חשוב לי שיוכל לעמוד בקלות בריבוי טאבים וכו' במקביל... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן שעדיף כמה שיותר שקט אב…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DJ27,

בס"ד שלום לכולם צריך עצה ממיכם שלומי אשקלון מעבד INTEL CORE 2 6600 לוח אם GIGABAYTE 965 DQ6 או ASUS P5W DH DELUXE 975 זיכרון G.SKILL F2 6400 CL4-4-4-12 1024 כרטיס מסך ב 1000 ש"ח + ATI או GEFORCE פסיבי או עם מאוורר מארז Sonata2 - Antec או GIGABYTE 3D Aurora GZ-FSCA1 Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU או 3D Aurora 570 כונן קשיח 160GB מאוורררים למעבד ולמערכת ללוח אם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM למעבד Zalman Vga Cooler VF900-Cu ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power מסך CRT 19'' LG ,MAG , SAMSUNG תמליצו לי מה לקחת משהו חזק להרבה זמן אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים וגם לתוכנות כללי וגם אופציה לשדרוג בעתיד …

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Burned,

לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.

22. Started by MPTG,

שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב ללא מסך (מאר ז+ צורב DVD + מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא 1500 ¤. חשוב לי מאוד לרכוש מחשב שיאפשר לי לבצע שידרוגים בעתיד במידה וארצה. ( במידה והערך המוסף יצדיק זאת, אני מוכן להשקיע 500 ¤ נוספים במפרט) הסתכלתי על הצעות מחיר שונות (אייבורי וכיו"ב) אך המידע המצוין בהן מאוד כוללני, לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה בבחירת רכיבים ספציפים (יצרן ודגם) בכדי למקד את הצעת המחיר. מארז: מעבד: לוח אם: זכרון: דיסק קשיח: ספק כח: כרטיס מסך: כרטיס קול: מקלדת: עכבר: כמובן אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  25. המחשב ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי. אמור להריץ אופיס, אינטרנט, שיחות וידיאו, עריכת תמונות וסרטים חובבנית וככה"נ + הרצות MATLAB קצרות. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 32 BIT (כי נראה לי שמפרט שיש לו עדיפות לעבוד ב- 64 ביט לא נמצא באופק התקציבי**) להלן תכונות נוספות שהייתי רוצה , בנוסף לאלה שבנדון, בסדר חשיבות יורד: 1. דיסק קשיח יחסית גדול (לפחות 250 ג"ב) עריכה 2. קישוריות מירבית (WIFI ו- B.T.) 3. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:3 על פני 16:9), כולל מצלמת רשת מובנית. עריכה 2. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.