עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין במפרט מחשב "רב תכליתי": - תקציב מקסימלי של 4000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח. כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אך תלוי על חשבון מה, ואם החסכון באמת משתלם. - השימושיים העיקריים הם תכני HD, תוכנות הנדסיות (לדוג' MATLAB, ProE), תוכנות גרפיות (לדוג' Photoshop, InDesign), ומשחקים. אמנם המחשב אינו מיועד בעיקר למשחקים, אבל הייתי מאוד רוצה שהמחשב יצליח להסתדר עם משחקים כבדים יחסית, בהגדרות בינוניות ורזולוציית מסך 1920x1080. - אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). - אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך רק בצורב DVD. - בסולם של 1-10, רמת השקט 9 או 8. - אולי מתוכנן אוברקלוק קל בעתיד. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות תישקל לפי מחיר ההרכבה (המחיר המקסימלי הנקוב מתייחס רק לח…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by alonezer,

אני מתכננן לקנות מחשב נייד בעיקר ללימודים ויכול להיות שיהיה טיפה למשחקים אבל לא כבדים.. הכי כבד COD4 (שאם אני לא טועה לא מצריך כרטיס הכי חזק) עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חלקים: מעבד: מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8100 מעבד Intel® Core™ 2 Duo T8300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9300 ‏ מעבד Intel® Core™ 2 Duo T9500 זיכרון: יש אפשרות מ1 עד 4 GB מה הכי כדאי? כרטיס מסך: 128 מגה-בתי ; בכרטיס nVidia® GeForce® 8400 GS זה היחידי שמתאים למחשב הנ"ל האם הוא מספיק לדרישות? מסך: סטנדרטי: צג CCFL WXGA מסוג UltraSharpTM ‎ בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎220 nits) עם טכנולוגיית TrueLife™‎ ומצלמת ינטרנט של 2.0 מגה-פיקסל אופציונלי: צג WLED WXGA מסוג TrueLifeTM בגודל 13.3 אינץ' (‎1280x800, ‎300 n…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. צריך מפרט למחשב למשחקים ב6000 שקל

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by idan345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ושני החלקים האלה יש לי לכן אני מתמקד על שאר המחשב עיקר הדאגה שלי היא שידרוג עתידני מה שאומר SATA3 - USB3 דגם ה GA-X58A-UD3R נשמע מתאים, כרטיס מסך הייתי מעדיף NVIDIA מסדרת ה4XX. אם יש למשהוא המלצה טובה במחיר הזה כמה שיותר זול יותר טוב אבל חובה מעבד I7 והכרטיס מסך הזה (ושידרוג עתידני כמובן). כנראה שאני לא אוכל לקנות עוד מחשב חוץ ממנו כך שאני רוצה שיחזיק כמה שיותר שנים עם שדרוגים בלבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  7. השימושים העיקריים שלי במחשב זה קריאה ומולטיטסקינג רציני . אני מפעיל 60 חלונות של אינטרנט בו זמנית ולפעמים עובר גם את זה... אינטנט משחקים (אני משחק אבל באופן לא תדיר ומידי פעם.. אבל אני רוצה שהמערכת תוכל לתת ביצועים טובים שאני משחק) אני יקנה אולי כרטיס מסך אחר בהמשך (כיום נוידייה 9300GT) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3 1209 ש"ח http://tms.co.il/product/10030 1. איזה קירור לקחת עם המעבד ? מה לגבי המוגן 2, והקולר מסטר V8? 2. חוץ מהמוגן 2 והמוגן 3 והV8 שאני מכיר איזה עוד קירורים איכותיים יש במחיר של 200 שקל שיותר טובים ? לוח אם: Z68 Pro3-M 645 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8420&Ca…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by alimaben,

בשעה טובה אני מחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. הייעוד של המחשב הוא בעיקר לגיימינג אבל אני משתמש בו גם לעריכת וידאו בצורה חובבנית מה שעובר מהמחשב הישן זה כונני האחסון 250gb ssd + 1tb hdd ומארז coolermaster cm500 מסך: dell u2417h 1920x1080 המפרט עצמו: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H370 HD3 LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400Mhz CL16 Kit 1 …

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by merons,

אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. אני עומד לקשל מחשב שקניתי בKPS ואני לא בטוח לגבי כל הרכיבים (המחירים הם לפני מע"מ): AMD Athlon X2 64Bit 3800+ (socket AM2,2.0Ghz,90nm) - שח 562 Asus M2v - MX - שח 320 TWINMOS DDR-II 667 1gb - שח 324 Gigabyte 7900GS 256 GDDR III - שח 891 HITACHI 160GB SATA II - שח 268 מארז CASE Midi Tower 500W - שח 142 Sony DVD AW-G170A - שח 155 ראוטר EDIMAX BR-6204WG WIRELESS - שח 207 מסך CMV LCD 17 INCH 745A - שח 727 האם שווה לשדרג אחד או יותר מהרכיבים? תודה מראש, ביחוד אם התגובה תהיה במהרה - ישנה דחיפות מסויימת בעניין

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by אביטל,

שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד לגלישה, MSN ו-ICQ בלבד! התקציב הוא לא גדול, רק 3500 ש"ח, אבל בשביל הצרכים שלי מהנייד אין מאמין שאפשר להשיג משהו במחיר. אז בבקשה תמליצו לי על מכשיר נייד (עם כרטיס רשת אלחוטי) עד 3500 ש"ח (ובבקשה אל תביאו לי סתם קישור לאתרים של וואלה וכו', כי אני לא מבין בניידים ואני רוצה לדעת למה כדאי לי לקנות דווקא את הנייד הנ"ל). אין צורך בצורב DVD.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by ViPeRT,

שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות את הנטבוק ואני אשמח לחוות דעת. והאם אני אוכל לקבל נטבוקים להשוואה איתו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח, שימושים אינטרנט,מוסיקה, סרטים, גיימנג ממש אבל ממש קל חח.. אז תקציב יכול להיות עד 1400, חריגה 100 שקל משו כזה.. הנה המפרט שבניתי, אשמח אם תעזרו לי.. מעבדי אינטל Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 126…

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אהלן חברים, מחפש מחשב נייח לגיימנג בתקציב של 2500ש"ח עם אופצית חריגה קטנה של עוד 500ש"ח במידה וזה יהיה משמעותי. התקציב כולו רק למחשב, ציוד הקפי כבר יש. מתכנן לקנות את המחשב השבוע. תודה רבה לעוזרים, שיהיה אחלה יום 😊

18. Started by kobi_sion,

קיבלתי את המפרט הבא ב-KSP מה אתם אומרים ? שינויים\שיפורים ? מיועד למשחקים ברשותי מסך SAMSUNG 2253BW מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Thermaltake V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Ac…

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Drek Boy,

לאחר שבדקתי פה באתר ולפי ביקורות את הרכיבים השונים הגעתי למפרט סופי... אז תביעו את דעתכם עליו בבקשה. המפרט לשימוש יומיומי ולגיימינג קל בFHD, תקציב 3400 ללא צורך במסך AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by katzomri,

המפרט מיועד לאחי הקטן מחשב לצורך משחקי מחשב. צריך לכלול בתוכו עכבר מקלדת וגם מסך. כאשר המסך של סמסונג. מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

23. Started by online,

שמתי לב שהעלו לאחרונה לאתרי הקופונים את המחשב הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/8868758 אומנם נכון שהמעבד אינו מן הסדרות החדשות אלא נמצא 2 דורות מאחורה, ונראה שמישהו מנסה להיפטר מעודפי מלאי. גם מקבלים תיק מתנה. ובכל זאת - המפרט נראה נהדר ובוודאי מתעלה על כל netbook. מישהו מכיר את המחשב הזה? איך הסוללה? איך המודם הסלולרי, אם ניסיתם?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  24. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

25. Started by arkady198,

שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים