ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד לגלישה, MSN ו-ICQ בלבד! התקציב הוא לא גדול, רק 3500 ש"ח, אבל בשביל הצרכים שלי מהנייד אין מאמין שאפשר להשיג משהו במחיר. אז בבקשה תמליצו לי על מכשיר נייד (עם כרטיס רשת אלחוטי) עד 3500 ש"ח (ובבקשה אל תביאו לי סתם קישור לאתרים של וואלה וכו', כי אני לא מבין בניידים ואני רוצה לדעת למה כדאי לי לקנות דווקא את הנייד הנ"ל). אין צורך בצורב DVD.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח, שימושים אינטרנט,מוסיקה, סרטים, גיימנג ממש אבל ממש קל חח.. אז תקציב יכול להיות עד 1400, חריגה 100 שקל משו כזה.. הנה המפרט שבניתי, אשמח אם תעזרו לי.. מעבדי אינטל Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 126…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש מחשב נייח לגיימנג בתקציב של 2500ש"ח עם אופצית חריגה קטנה של עוד 500ש"ח במידה וזה יהיה משמעותי. התקציב כולו רק למחשב, ציוד הקפי כבר יש. מתכנן לקנות את המחשב השבוע. תודה רבה לעוזרים, שיהיה אחלה יום 😊
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המפרט הבא ב-KSP מה אתם אומרים ? שינויים\שיפורים ? מיועד למשחקים ברשותי מסך SAMSUNG 2253BW מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Thermaltake V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Ac…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחר שבדקתי פה באתר ולפי ביקורות את הרכיבים השונים הגעתי למפרט סופי... אז תביעו את דעתכם עליו בבקשה. המפרט לשימוש יומיומי ולגיימינג קל בFHD, תקציב 3400 ללא צורך במסך AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאחי הקטן מחשב לצורך משחקי מחשב. צריך לכלול בתוכו עכבר מקלדת וגם מסך. כאשר המסך של סמסונג. מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שמתי לב שהעלו לאחרונה לאתרי הקופונים את המחשב הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/8868758 אומנם נכון שהמעבד אינו מן הסדרות החדשות אלא נמצא 2 דורות מאחורה, ונראה שמישהו מנסה להיפטר מעודפי מלאי. גם מקבלים תיק מתנה. ובכל זאת - המפרט נראה נהדר ובוודאי מתעלה על כל netbook. מישהו מכיר את המחשב הזה? איך הסוללה? איך המודם הסלולרי, אם ניסיתם?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 ש"ח. רוצה שהמפרט יכיל את המעבד I5. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו. לא צריך שהמחשב יהיה שקט. המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050. מעוניין למפרט מאייבורי או מ ksp קריות או נעה מחשבים או TMS או ivory או מרדנית בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה קניתי לאשתי אסוס 901 שכרגע יש בו SSD עם 4+8 ג"ב, חשבתי להפיח בו מעט רוח חיים עם SSD חדש, זאת לאחר שקראתי מס' ביקורות בעניין שציינו עד כמה הדבר משפיע על ביצועי המחשב וכמובן סוגית נפח האחסון (בעיקר לתוכנות שונות שאשתי צריכה לעבודה, ה-SSD יהיה בנוסף לכרטיס SD שישמש לאחסון מידע סטטי לקריאה בלבד, כגון קבצי המדיה השונים). ראיתי ב-EBAY כרטיסי הרחבה של SUPERTALENT ו-RUNCORE בנפח 32 ג"ב במחיר של כ-125 דולר לאחר משלוח (לפני מיסים). מדובר בכרטיסי 7 ס"מ שמצויין שהם מתאימים למחשבי אסוס ובין השאר ל-901. הייתי מעונין לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי במספר סוגיות שלא הבנתי עד הסוף: האם יש משמעות מבחינת תאימות בין מודולי PATA ל-SATA? קראתי שיש באסוס שני מודולים - 7 ס"מ …
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב, ואני כבר לא הכי מעודכן בשוק. לכן, אני אשמח לקבל הצעות להרכבת מחשב חדש. ניסיתי להרכיב מחשב כך שכל רכיבי החומרה יתאימו זה לזה באופן אופטימלי, אבל אני לא ממש בקיא (האמת שזה בעיקר שלא קראתי מספיק את המפרט של כל רכיב ורכיב). תקציב: 1500-2500 (ואם אני ממש לא ריאלי, אשמח לדעת כמה עליי לחרוג) יישומים עיקריים: בעיקר עבודה בC וMATLAB , אבל גם למשחקים (משחקי גוף ראשון / אסטרטגיה) מסך: קיים כבר מסך 23 אינץ של LG אין צורך בציוד היקפי (לא צריך כוננים ,צורבים, מקלדת, רמקולים) צריך: מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך, מארז גדול, ספק, ומאווררים שקט: השקט של המארז לא ממש קריטי לא מתוכנן אובקלוק – (בעיקר כי אני לא יודע איך לעשות, והאם כדאי, ומה ההשלכות ) מערכות ה…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים של קומפאק, פרסריו cq-61 430ej מול ה-420 הם נבדלים במעבד t6600 ל-430 לעומת t4400 ב-420 זיכרון, 4 ג'יגה ל-430 ו3 ג'יגה ל- 420 דיסק קשיח, 320 גיגה 5400 rpm ל-430 לעומת 500 ג'יגה 7200rpm ל-420 (מוזר שהדגם היקר מציע הארדיסק נחות) ההפרש הכספי בין השניים לא משמעותי מה יעשה את ההבדל בביצועים, מעבד, זיכרון או הארדיסק? אגב, יש איזו בעייתיות בקניית נייד ברשת באג? תודה (ואפילו שזה דקה 90 עדיין פתוח לשמוע המלצה על דגם אחר שעולה על השניים שהזכרתי בביצועים באותו סדר גודל של מחיר) תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים 5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!) בבקשה עזרררה אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי מחשב נייד מAlienware שקנתי באמריקה (M17x R2) המפרט: HD5870 CF 8GB Ram 1333Mhz i7 820qm 1.7Ghz עכשיו אחד הכרטיסים לא פועל כבר מעל לחצי שנה, אבל חשבתי שהאחריות רק באמריקה ובאותו זמן הוא עדיין פעל כמו שצריך אז לא רציתי להתעסק עם זה... לפני 4 חודשים ככה התחילה לי בעייה שמידי פעם (כשאני משחק או עושה משהו שדורש מאמץ מהמחשב) אז פתאום היה לי 10fps ככה ושמתי לב שבCPU-Z HA הCLOCK היה 500Mhz... אז יש כפתור פה שמפעיל Stealth Mode (שעושה שיהיה שימוש נמוך בחשמל, נגיד שאני לא מחובר לחשמל) שמשנה את הCLOCK ל600Mhz-700Mhz ושלוחצים שוב אז זה משנה ל"Full Power" שזה 1.7Ghz רגיל. אז דיברתי עם דל בחו"ל והוא עבר לי על המחשב והמליץ לי לכבות את הTurbo Mode של המעבד, דבר שלא מקובל במח…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל והוא פשוט חבל"ז...קניתי לו גם רמקולים של הרמן קרדון סאונד סטיקס ומצלמה דיגיטלית של קנון sx100 ואני ממש ממש מרוצה מהמחשב...אין לי מקום למחשב שולחני ובתור גרפיקאי זהו הפתרון הכי נוח עבורי זה המחשב בכל מקרה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5938&perur=2&t=1&c=339 והנה כמה תמונות שצילמתי כרגע [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-