עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shpaner,

טוב אני משחק סיאס ולא צריך אליו דרישות גבוהות. רק שיעבוד לי יציב. אז מי שיכול להכין לי מפרט ב1800 שקל עם מעבד AMD שיהיה כלול בוא רק: מעבד לוח אם כ.מסך ספק [מעבד, לוח אם, כ.מסך, בסביבות 500 וספק 200]

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  2. שלום לכולם. חבר שלי עומד לפני קניית מחשב עם כסף שחסך בעבודה בחופש. הצרכים שלו הם משחקים נטו (ללא אוברקלוק) והוא מבקש אם אפשר גם מסך דק. אין צורך בציוד היקפי כי הוא שומר את הציוד של המערכת הישנה. אשמח להמלצותיכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by madror,

חברים יקרים שלום, מבקש לקבל הצעת מחיר למחשב עד 4000 שקל כולל מסך עבור אינטרנט בלבד , כאשר התנאי היחידי הוא לחנות מומלצת באילת . אשמח לקבל המלצות למפרט מתאים ולחנות מומלצת באילת. תודה מראש, דרור.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by idan345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו נצלו הכל .. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות עריכת תמונות / וידאו באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - borderlands 2 , MW3 , FC3 , BF3 ועוד .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 27אינטש , samsung syncmaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT מסך: 22 אינצ' של LG w2284 כעיקרון הסיבה שאני רוצה לשפר זה בגלל שיוצא המשחק Battlefield Bad Company 2 בעוד חודש. והתחלתי לשחק היום בבטא, והמשחק עובד סבבה לגמרי בהגדרות Medium +. אבל ברגע שאני מעלה להגדרות HIGH ואז משפר את הAA לX8 הוא מתחיל לקרטע קצת. איפה אני יכול לשפר כדי שמשחקים יעבדו טוב יותר? אגב על המעבד עשיתי OC ועכשיו הוא 3.0 התקציב הוא 1500 ש"ח מקסימום…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by iakovl,

מעבד : AMD A64 939 0.09 צורב DVD (כנראה אני ארנה NEC3500A) וכל שאר הירקות בלי מסך שימוש: אינטרנט ומשחקים , אופציות לOC

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  8. אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. Started by amitey,

חבר קנה מחשב נייד MSI ללא תוכנות ובא אלי ע"מ להתקין את מערכת ההפעלה . הבעיה היא שהמסך נשאר שחור ולא עולה כדי שאני אכנס לביוס. חשבתי שיש בעיה עם המסך אז חיברתי מסך חיצוני - הוא מראה כאילו המחשב במצב שינה - מה אתם מציעים לעשות ע"מ להכנס לביוס או להתחיל בהתקנה (כאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה ומאתחל הוא קורא את הדיסק אבל אני לא רואה שום תמונה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. אני יודע שזה הנושא השני שאני פותח, בפעם הקודמת הייתי בארה״ב ושקלתי להביא משם את המחשב אבל לאחר מחשבה נוספת החלטתי לקנות בארץ אז עמכם הסליחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח ללא מע״מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, autocad, solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, bf3, ומשחקי לוחמה בגוף ראשון בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3600 מקסימום 2. מה שימושי המחשב - צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? --לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נורמלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?--לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.-- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? חשוב שהיה כונן אופטי …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Decipher,

* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by Ofeking,

שלום, אני יודע שהנושא אולי נראה יותר מתאים לפורום תוכנות, אבל מכיוון שכל משתמשי הניידים מרוכזים בפורום הזה החלטתי לשאול גם כאן. אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. * מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. מחפש מפרט לחברה שלי עד 1500ש"ח למשחקים קלים,אנטרנט וסרטים. עריכה: ראיתי את המפרטים הנ"ל בIVORY (בלי אבנים בבקשה!) זה קרוב לבית שלה ומה גם יחסית מתאים לתקציב. מפרט AMD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 מפרט סטוק 1190ש"ח *AMD 4200 ב-15ש"ח *רמקולים SBS ב-24ש"ח סה"כ1229ש"ח + מסך CRT יד 2 + 200ש"ח 1429ש"ח מפרט INTEL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode=1 1180ש"ח תוספות: *מעבד E2160 ב-15ש"ח *רמקולים SBS ב-24ש"ח סה"כ 1219ש"ח + 200ש"ח CRT 17 סה"כ 1419ש"ח כ.מ אקנה בנפרד מחנות אחרת (הלוח יוחלף ללוח אחר + כ.מ ) סה"כ שווה לא?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by aviv5588,

אני צריך מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים ושיהיה נוח למטרות משרדיות עם טיפה משחקים לא מהכבדים,שמתי לב למחשב הזה שביחס למחיר הוא די טוב עם מעבד חזקhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12180 מישהו פה מכיר את החנות פי סי סנטר?היא נמצאת בראשון וראיתי שהמחיר על המחשב הזה בחנות הוא 2040

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by ViPeRT,

שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. Started by Musta Susi,

נתקלתי במפרט מאוד מעניין ובמחיר אטרקטיבי: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=2395 האם אתם מצליחים לראות פה איזשהו מלכוד? כרטיס מסך אני לא צריך משום שיש לי אחד חלופי [Geforce 9500GT 1GB+HDMI] ואני פשוט אלביש אותו בהמשך. האם מפרט שכזה יכול להריץ לדוגמה את GTA 4 בצורה טובה?

19. Started by darkspell,

שלום לכולם, אני עוזר לידידה טובה שלי לרכוש נטבוק טוב ללימודים, בעיקר משהו שיהיה קל ונוח לנשיאה ונוח לצרכי הקלדה, יש לה לפטופ גדול יותר שאליו היא תעביר את המסמכים לצרכי עבודה ממושכת יותר. הנטבוק ישמש בעיקר להקלדה בזמן שיעורים והרצאות. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לילדה בחטיבה, היא משחקת בעיקר מיינקרפט וסימס 4, אז המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם וכמובן לשימוש כללי. התקציב הוא 3500, אפשר חריגה ל 4000 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

23. Started by liores121,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 3500 -4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון COD WARZONE , BATTLEFIELD וכל המשחקים העדכניים - תוכנות SKETCHUP, AUTOCAD וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר אלחוטיים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by PqX,

אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB9551 יש לי מסך "Acer 17, ואני לא ממש מבין ברזולוציות וכאלה...האם יהיה אוברקיל או משו כזה? אני די newbie בכל הקטע, אשמח אם תעזרו לי ברצינות :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים