ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
3500-3700 שקלים .. 2. גיימניג משחקים כבדים מאוד .. GTA IV CRYSIS FARCRY COD5,4 FIFA09 NBA2K9 3. לא 4. יש לי מסך PROVIEW 22 אינץ' לא יודע אם הוא HD 5. רוצה לקנות בKSP .. 6. עיצוב לא חשוב .. קירור אתם יודעים בדרך כלל במעבד .. קירור צריך למשחקים אני חושב מעדיף שיהיה שקט יחסית כי הוא בחדר ואני ישן איתו דלוק לפעמים .. 7. רק הרכבה אני צריך . 8. לא . 9. שקט לא דממתי אבל שיהיה שקט .. אם זה מייקר מאוד אז תגידו לי בכמה ופשוט תתנו לי מפרט בלי זה אבל שאני ידע כמה זה היה אמור לעלות לי 10. בעתיד רק אם תתנו לי מעבד שאצטרך לעשות לו או משו .. 11. אמרתי כבר את המשחקים ואת גודל המסך .. הרזולציה שלי כרגע היא : 1024 על 768 פיקסלים ואפשר עד 1680 על 1050 פיקסלים .. תודה על העזרה חברים ! ואש…
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי. הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי הארדיסק ספק מארז וכונן אופטי מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך באלפיים שקל שיסחבו משחקים חדשים בצורה בינונית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הציעו לי שתי מפרטים שונים והייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים עליהם - ראיתי את זה וחשבתי להשוות אותו מול מה שהציעו לי : INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX, יחידות 1 ¤679 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1636[/url] Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731[/url] Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP, יחידות 1 ¤170 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1219[/url] SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991[/url] Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 [url]http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none מחיר החבילה 960 (מזומן) 1004(אשראי) 251X4 בשביל: עבודה משרדית בעיקר ומשחקים קטנים שדורשים גג 64MB VIDEO זה מפרט סביר או שאפשר למצוא משהו טוב יותר? אם יש לכם משהו שהוא מחנות אחת(לא בחלקים) והמחיר נמוך או זהה לזה בכרטיס אשראי ב 4 תשלומ…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשבים הניידים המומולצים ביותר כיום בתקציב של $1000 מארה"ב צרכים: רצוי מחשב בקטגורית משקל בינוני (עד-2.5 ק"ג בערך) כמו גם אחריות בינלאומית. ביצועים/תמורה ביחס למחיר הטובים ביותר. השימושים יהיו די רגילים; מולטיטסקינג, צפיה בסרטים, אינטרנט וכו' שיהיה חזק מספיק בשביל להזרים סרטי HD ברשת האלחוטית. (אני משתמש ב-PMS ל-PS3) לפי הידוע לי ישנם אתרים של קופונים שמקנים הנחות ברכישה מהרשת. אשמח לקבל כאלו ואם ידוע לכם על קופון כזה במחשב שהומלץ/שאתם ממליצים עליו אשמח לקבל אותו. תודה רבה, yosside
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך המלצה למחשב בין 3000-3500 ש"ח אני הרכבתי את המפרט ויש כמה דברים שאני קצת בספק איתם, שאולי סתם מייקרים לי את העלות אבל לא יודע במה אפשר להחליפם. 1) לוח אם אני צ'יפסט p31 שיספיק לי אבל לא יודע אם בחרתי את הדגם המומלץ. 2) כרטיס מסך, יהיה קריטי אם אני יעבור ל hd4770? זה יהיה עדיף למה שאני צריך? 3) זכרונות, כן אני רוצה 4 ג'יגה אבל האם זכרונות שיותר זולים בכמה שקלים משתווים לזכרונות הללו של oc? 4) מסך? הוא סבבה? יש דגם מומלץ? המחשב מיועד למשחקים ביינונים וכן צריך מסך 19 עכבר ומקלדת (סתנדרטיים לא אלוחטים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום.. מזה הרבה זמן אני רוצה לקנות כבר מחשב למה יש לי מחשב שעגלת סופר שמה אותו בכיס הקטן .. 1. צריך שתרכיבו מפרט מהחנויות מחשבים הבאות NOACOMP (נעה מחשבים) או PANDAS כי אני מאזור חיפה. 2. צריך מחשב עד 4000 ש"ח עם חריגות קלות מאוד... 3. ללא ציוד היקפי וללא מסך 4. מחשב לאינטרנט, פוטושופ ואני רוצה מחשב למשחקים בעיקר, למרות שאני לא גיימר כבד אבל שיהיה מחשב טוב למשחקים כבדים עתיידים 5. חשוב לי שיהיה מעבד INTEL, לא יודע לא בא לי ה AMD הזה בטוב חח בטוח יש מעבדים טובים של אינטל, תודה. זהו בעיקרון? תראו לי מה אתם מציעים ועוד דבר אני מעלה את המחיר עד ל 5000 בשביל לדחוף מסך אני חושב שצריך אז 22" תביאו לי מפרט טוב ..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ויש לו תקציב של 4000 ש"ח במקרה הכי קיצוני. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים עם ביצועים גבוהים, בנוסף הוא רוצה שבתוך התקציב הזה יכנס גם מסך 19". תודה מראש, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי תמחשב הזה שקניתי אותו לפני כמה שנים,עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת בכמה הוכל למכור אותו,לאחותי היא רוצה לקנות מחשב בשביל אופיס וסתם מחשב כזה לעבודה משרדית, והמחשב שלי מתאים לזה וחבל שהיא תקנה חדש אם הוכל להביא לה אותה בסכום נורמלי ולקנול לי מחשב חדש זה המחשב שלי שאני רוצה למכור מארז גנרי פשוט עם ספק גנרי 500W Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e LG DVDR-WX20 ואת זה אני רוצה לקנות Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.a…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד HP Pavilion 6327 שנקנה אי שם ב 2007. המחשב עובד עם ויסטה ויש לו כרטיס מסך Intel 945 פשוט. לאחרונה אני מנסה לצפות בסרטים ב Full Screen עם תוכנת ה VLC שלי וכאשר מזיזים את העכבר הסרט רץ חלק, אבל כאשר אני לא מזיז את העכבר והחלון הקטן למטה (עם כפתורי השליטה בסרט) נעלם, אני מקבל נפילת פריימים מטורפת והסרט מקרטע. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? האם עדכון דרייברים יכול לתקן את הבעיה? (יש לציין כי אני בד"כ מעדכן את כל הדרייברים אצלי במחשב, אבל היו לי בעבר בעיות עם עדכון הדרייברים של כרטיס המסך, כי הוא היה גורם למסך שלי להיכבות באמצע העבודה ואז הפתרון היחיד היה לעשות restart למחשב. זאת בעייה שב HP יודעים עליה...) אם מישהו חווה את אותה הבעיה או יש לו מוש…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ואני עדין מתלבט המון איזה ולכן אני זקוק לעזרה שלכם .... המחשב יהיה מיועד בעקר למשחקים לדרישות הכי גבוהות שיש מחשב חזק נורא למשחקים וגם שיהיה מחשב טוב לעריכה האםמ ספיק 2 ליבות? ללא oc מסך 19 אינץ ללא ציוד היקפי ! אז עכשיו שני מפרטים שאני מתלבט בבקשה תעזרו לי ואם יש מה לשפר ולתקן תאז תעזרו לי לפי מה הבנתי ה- e8500 טוב יותר במשחקים ובכללי מה- 940 phenom? מפרט 1: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1295 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA780G-UD3H AM2, יחידות 1 ¤530 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1740 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case , יחידות 1 ¤335 http://www.tmsfox.co.il/produc…
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי, אני בחיפוש אחר נטבוק 10 אינץ' איכותי, רזולוציית מסך גבוהה (רוצה יותר שטח מסך) וחריץ Express Card (למודם סלולרי). סוללה שתתן לי לפחות 5 שעות עבודה - חובה! תיאורטית, כבר מצאתי באתר HP את המועמד המושלם: דגם FM904UT http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-3955550-3872994-3872996-3972855.html?jumpid=reg_R1002_USEN זה דגם שלא קיים בארץ, ולא בטוח שאכן יביאו אותו. מפרט מאתר HP בארה"ב: System features Operating system: Genuine Windows Vista® Business with downgrade to Windows® XP Professional custom installed Specialized Design: HP 3D DriveGuard Processors available: Intel® Atom Processor N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MH…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן רב ונראה לי שהגיע הזמן... תקציב: 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי ומסך. שימושים: משחקים כבדים (GTA 4 וכו') וסרטי Full HD. מסך: 1920X1080 הרכבתי מפרט (בלי יותר מדי נסיון) ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. או שאם הוא כל כך גרוע תרכיבו חדש . מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 4-4-4-12 XP Gold 315 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 495 ש"ח HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk 371 ש"ח Thermaltake M5 Black VJ2000BNS No Psu 345 ש"ח Samsung 50…
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צרפתי תמונה של הפרט (צריך לזוז קצת ימינה לראות את המחירים) רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה...מחשב לפוטושופ פלאש קצת וידאו וקצת תלת מימד רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 300 שח במעבד יותר חזק או שלא יהיה לי כזה הבדל משמעותי ואם בחרתי את המערכת קירור הנכונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, יש לי DELL M1210 (מפרט בצד - התחתון מבינהם כמובן) בזמן האחרון אני חווה בעיה קטנה אבל בהחלט מעצבנת עם סמן העכבר. הוא עושה wrap לעצמו לתחתית המסך משום מה. העליתי וידאו קצר ליוטיוב שמדגים את הבעיה בצורה ברורה יותר זה קורה גם ב WIN7 שמותקן כמערכת ראשית כרגע. זה קרה לי גם ב ubuntu 9.04 שהיה מותקן זמן מה כמערכת משנית. רק בתחתית המסך, מתחת ל taskbar ולא בשום מקום אחר. (אני לא חושב שזה קרה כשויסטה הייתה מותקנת כמערכת ראשית, ואם זה קרה אז לא שמתי לב לזה בכלל) חפרתי בכל מקום שאני מכיר בהגדרות כ.מסך, דרייברים שונים, הגדרות בביוס ניסיתי למצוא מקום שבו אוכל להזיז את התצוגה של המסך עצמו פיקסל למעלה או למטה (במסכים של דסקטופים יש כפתורים ותפריט למסך שמאפשרים להזיז א…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! המחשב הישן מעצבן וברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 3500 שח. אם אני משחק זה רק במשחקים כמו GTA , FIFA , ו NEED FOR SPEED. אני רואה סרטים וגולש באינטרנט. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מסך 17 אינצ' CRT פשוט. האם כדאי להחליף אותו? (אני מדגיש שהמסך לא עושה לי שום בעיות ולא מפריע לי הגודל שלו ואם אני מחליף זה רק במסגרת התקציב ) 2. אני גר במרכז. מאיזה חנות עדיף לקנות? (אין בעיה של הגעה לחנות) 3. מה לעשות עם החלקים של המחשב הישן אפשר אולי לקבל הנחה אם אני מחזיר מחשב ישן? (פנטיום 4) 4. איזה מפרט אתם ממליצים לי? 5. אם אפשר תוכלו לומר לי כמה זמן אחריות יש לכל חלק?
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.liliputing.com/2009/02/asus-eee-pc-t91-convertible-tablet-pre-reviewed.html do anyone here knows when does asus plan to launch these new models ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיף לחזור אחריי הרבה זמן.. לעניינינו, בנושא המעבד שיש לי בלפטופ Intel Core 2 DUE T5450 Merom M0האם כדאי לשדרגו? השימושים שלי הם בעיקר Matlab ,PRO/E 4.0 + PRO/E CAL-TOOLS ,Adobe CS3, SolidWorks תודה לכל העוזרים. ברק.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-