ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg . המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד . העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב , כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב . אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות. מה ההמלצות שלכם עבורי ? האם התקציב מציאותי? תודה פארי
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בעלי גרפיקה גבוהה. המחשב לא יעבור אוברקלוק. בסכום הנ"ל מה המחשב הטוב ביותר שאפשר להרכיב... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה לנייד עם מסך 17.3, מעבד i7. מקלדת שתהיה בפריסה כמה שיותר דומה למקלדת מלאה (כלומר לוח מקשים בצד). רצוי עד 4000₪. יש המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה..זה המפרט הסופי......עם יש למישהו משהו לשפר..שיציע מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 ¤424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤39 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤420 מארז: ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU ¤616 קר…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל באוקטובר ללמוד (מדמ"ח) וזו סיבה טובה לקנות לפטופ. אני מקווה לסגור את הקניה השבוע אבל אם ממש שווה לחכות אני יכול להמתין עד תחילת אוקטובר. יש לי כרגע 3 מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תסייעו לי לבחור: [TABLE=width: 629, align: right] [TR] [TD][/TD] [TD]HP Pavilion x360 13-s001nj N1J91EA [/TD] [TD]Lenovo Yoga 3 80JH0052IV [/TD] [TD]Dell Vostro 5480 V5480-5626 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך מסתובב [/TD] [TD=colspan: 2]כן [/TD] [TD]לא [/TD] [/TR] [TR] [TD]כולל מע"ה [/TD] [TD=colspan: 3]כן [/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל [/TD] [TD]1.77 [/TD] [TD]1.7 [/TD] [TD]1.62 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=colspan: 3]i5-5200U [/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM [/TD] [TD]8 [/TD] [TD]8 [/TD…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה,אני צריך המלצות למחשב נייד,עדיפות למוקשח משולב עם הנתונים הבאים: *גודל מסך בין 12" ל14" *משקל לא רלוונטי *זמן סוללה ארוך מאוד רצוי *בלוטות *כרטיס מסך 512 מגה,9600M GT ומעלה *מינימום 320G *צורב די וי די כמובן שצריך *אחריות של שנתיים ומעלה במידת האפשר התקציב הוא 8K,אבל יש מצב שאני אביא מארה"ב,אז אפשר לכלול גם הצעות כאלה! השימוש הוא משרדי ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב שולחני חדש לשימוש יום-יומי, גלישה באינטרנט וצפייה ישירה, ושימוש מזדמן בתוכנות אופיס. אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגלישה, צפייה ישירה ותוכנות Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Word, Excel באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, ע…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב הכי טוב שאפשר בעיקר למשחקים לא כבדים במיוחד כמו gta fifa וכו'.... ברשותי 3000 שקל המלצות למפרט הכי טוב שאפשר בסכום הזה תודה:]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב ששימושו העיקרי יהיה עבודה עם תוכנה ליצירת מוסיקה. אני לא מתכנן לשחק הרבה, אז לא דרוש כרטיס מסך "רציני". כמו כן, לא דרוש ציוד היקפי (חוץ ממסך), וגם לא כרטיס קול. רצוי מסך 19", לפחות 500GB, מעבד Core2 Quad, וזכרון RAM 4GB. התקציב הוא בערך 6,000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד של LG R380. המחשב כבר ישן מאוד, והייתי מעוניין לראות איזה אופציות יש שאפשר לשדרג אליהן.. השימושים שלי הם: שימושי רגיל (גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מדיה שירים וסרטים). צריך שיהיה למחשב חיבור HDMI, כיד שאוכל לחבר לטלוויזיה. אני צריך שלא יעבור את 2000 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוצע לי לקנות את המפרט שמצורף בתמונה ב2000שח. חשבתי לקנות אותו ולשדרג את כרטיס המסך בעתיד במידת הצורך למשחקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי, האם לוח האם מספק ומה עוד יהיה לי כדי להוסיף לו במקרה הצורך. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מחשב בעיקר לאופיס, אינטרנט ומשחקי מנג'ר (כדורגל) ללא כרטיס מסך. מחפש קירור וספק איכותיים, מעבד AMD הכי טוב שאפשר לדחוף. 1.. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש הכל. מחשב קומפלט. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינו…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מערכת מחשב לגיימינג איכותי כולל מסך. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 9,000 ש"ח סה"כ. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מסך 24"~, מקלדת+עכבר אלחוטיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. …
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
די... 3700+ שלי עשה כבר את שלו, אני רוצה להחליפו.. אני מכוון למסך T220P של סמסונג, כלומר אני רוצה להריץ ברזולוציה של 1920X1220. חשבתי על GTX 260 עכשיו אני צריך מעטפת שתתמוך בכרטיס המסך הזה. ולא אכפת לי שתמליצו על מעבד זול יותר שאוכל לקרוע לו את הנשמה בOC, אבל אוויר בלבד. אני מתלבט אם להשאיר את המארז המצ'וקמק שלי, או להחליפו. בכל אופן יש לי ההארד דיסק חדש 500GB, כך שאני לא צריך עוד אחד כרגע. יש לי צורב ויש לי ספק כוח חדש של Chieftech 550W, כך שאני גם לא צריך ספק.. האם מומלץ מסך אחר, או שזה יספיק?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , למעשה זה המשך של הפוסט הקודם שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553444.msg4719424 (בקצרה: צריך מחשב לעבודות רגילות , כאשר Vmware וסביבות פיתוח שונות יהיו הדברים הכי "כבדים" וסביר להניח שגם קצת משחקים) קיבלתי הצעה בסכום של 5405 ש"ח מאייבורי (אל תדאגו , זה לא אומר שאני קונה את זה - אבל עליו אני רוצה להתבסס) אני מאזור הקריות ומעדיף לקנות מחנות קרובה אליי (בעיקר בגלל הנוחות לנסוע למעבדה במקרה של תקלות), אם אתם מפרסמים הצעה מחנויות רחוקות אז אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המפרט: i5 3570 1090 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9273 מאוורר Ninja 3 RevB 195 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274 GA-H77-D3H 525 http://www.ivory.co.il/c…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות בטווח 3-3.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ותוכנת LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LIGHTROOM פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית - גלישה באינטרנט, אופיס ומעט משחקים קלים (שחמט), התקציב הוא באזור ה-2,000 ש"ח אבל לא חובה לנצל את כולו. בניתי את המפרט הבא, איך הוא יהיה מבחינת שקט? יש משהו שכדאי להחליף? יש שילוב עדיף של ספק/מארז? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/pro…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה קדאי לי מחשב עם מעבדamd 9393700 או לחקות שיצאו מעבדי הamd 1027
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-