עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 כרטיס מסך טוב מאד מסך גדול 2 ג'יגה 250 זיכרון ליבה כפולה 2.0

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by elibegi,

שלום חברים, בת דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מחשב, זה מה שהיא רשמה לי, מה דעתכם? "חשבתי על מחשב בסביבות 1500-2000 ש"ח אבל אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני יכולה להשקיע יותר אם אתה חושב שזה לא כדאי לקנות במחיר הזה... שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, (עד היום לא ממש הורדתי דברים כך שזה לא שימוש עקרי, אבל אולי כן אוריד קצת סרטים...), פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אני מתלבטת... בכמה זה מייקר? זה מיועד לצרכים חובבניים בינתיים. חשוב שיהיה צורב כעיקרון אני לא צריכה מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר". תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. מזה זמן רב אני מתכנן לקנות מחשב שיתאים לשימושים שונים עם דגש על משחקים, במגבלות התקציב הנ"ל..בדקתי את הנושא לעומק ובחנתי מפרטים שונים ולבסוף מצאתי את המפרט הבא מאייבורי(שכולל שינויים שביצעתי בחלק מהרכיבים בהשוואה למפרט המקור): (מסך קיים 19 אינץ') מעבד Intel® Core 2 Duo E7400 2.8GHz לוח אם Asus P5KPLCM דיסק קשיח Western Digital 250GB SATA II 7200RPM(לא רוצה לשדרג) זיכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz(ובתוספת הזיכרון הנוכחי - 3gb) צורב LG GH22NP20 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD4670 512MB מארז CoolerMaster Elite 335 RC סה"כ -1885 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט? אתם מוצאים איזשהו רכיב לא משתלם או השקעה מיותרת? בנוסף, במידה ויש לי אפשרות לבזבז עוד כ-150 ש"ח, איפה הייתם…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  4. אין לי מושג במפרטים של מחשב נייד והתקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אין לי העדפה מיוחדת לכלום, רציתי לדעת אם הסכום הזה יספיק להביא מחשב סבבה.. משחקים לא גדולים משו בשביל פרו ומנג'ר בעיקר אם התקציב לא מספיק אז תגידו לכמה אני צריך להעלות אותו. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by itay111222,

שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? שיהיה נחמד לירעות סרט * משקל רצוי? יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דיי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכי חשוב שיהיה אמין כמה שאפשר לא יתחחם יותר מידי(לסים על ברכיים)

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  10. רציתי לקבל חוו"ד על המפרט הבא. השימושים הם הם בעיקר סטודנטיאלים (אופיס אינטרנט) משחקים מהסוג הפשוט ביותר (ZUMA) [אולי אם יהיה לי זמן אנסה משהו יותר רציני] חשוב לי שהמחשב יהיה זריז ויוכל להתמודד עם ריבוי משימות אופיס ואינטרנט במקביל מוכן להשתעשע עם אובר קלוק אבל קליל רצוי שקט אבל אני לא פנאטי בנוגע לכך הנה המפרט: מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤ 457 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤ 462 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 353 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי ¤ 226 צורב : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤ 127 זיכרון : OCZ 4096MB (2048…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. היי בשעה טובה התקנתי את ה8600M GT 512MB DDR II לנייד שלי,כרגע הוא על 55 מעלות במצב מנוחה במאמץ 73 החלפת משחה עושה פלאים מה שכן הבעיה העיקרית היא כשאני מפעיל משחק על רזולוציה מירבית הוא משאיר לי קוים שחורים בצדדים. זה קורה גם תחת WIN 7 וגם תחת VISTA דוגמא ניסיתי לשנות בדרייברים אפילו שהוא מראה על מצב מלא הוא משאיר את המשחק על קצוות מושחרים. שיניתי הגדרות בדרייברים אך הוא מחזיר אותם למצב ברירת מחדל "use my displays buit in scaling" [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by 123haim10,

איך אני מפרמט אותו?! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. אהלן, אני צריך שרת שעליו אוכל להריץ כמה תחנות וירטואליות במקביל או יישומים כבדים כמו בסיסי נתונים גדולים. אני מחפש משהו עם מעבד טוב, המון זיכרון (כי צריך להקצות למכונות הוירטואליות) ודיסק קשיח גדול. כל השאר לא חשוב לי. מה שכן חשוב זה יכולת להחליף קונפיגורציות. אני רוצה פעם אחד שתעבוד בו סביבה של לינוקס ופעם אחת סביבה של מיקרוסופט. איך אתם מציעים לנהל ולעבוד בצורה נוחה? להחזיק כמה דיסקים קשיחים ולחבר בכל פעם מה שאני צריך? או שיש דרך קצת יותר נורמלית? הכי חשוב לי - יחס עלות תועלת הגבוה ביותר. לא מחפש את המילה האחרונה בשום דבר. מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי במונחי MB וMHZ. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מבקש הרכבת מפרט מחשב INTEL, עד 2500 ש"ח, ללא OC מטרות שימוש: - אני מקליט הרבה דברים אז נורא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא רועש. - תיכנות - שימוש במספר רב של TABS בזמן גלישה - מדי פעם צפיה בסרטים ומשחקים אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר...) סיכוי גדול שאני קונה מ http://www.omc.co.il/ תודה ...

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי אני מעוניין לשדרג את הHD של הנייד שלי ל500GB,יש כמה הצעות מעולות דרך EBAY אך ידוע לי שחלקם אינם מתאימים לשימוש במחשב נייד. ידוע לכם אילו דגמים כן מתאימים? בתודה מראש ישראל בן דוד

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by z94x2,

שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש מקום לשינוי? לדעתי לא - אבל אשמח לשמוע דעתכם. מטרות משחקים + עריכה גרפית! תקציב עד 8,000. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX, יחידות 1 ¤1599 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1632 GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3, יחידות 1 ¤1189 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1728 Antec P190B Aluminium 1200W(650W + 550W) Black ATX Case , יחידות 1 ¤1199 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=256 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1685 צורב ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe SATA, יחידות 1 ¤170 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=888 G.…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם ! לאחרונה הבנתי שאני זקוק למחשב נייד. אני מעוניין לרכוש נייד במחיר של 5000 ש"ח (מוכן לחרוג מעט מן התקציב אם הדבר הכרחי). הנייד ישמש למטרות של אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וגם תוכנות כמו פוטושופ. דרישות נוספות: מעבד- חזק יחסית גודל - 14-15 זיכרון- 2-4 ג'יגה דיסק קשיח - 7200 כי אני עובד עם כונן חיצוני איכות הרכבה ואחריות - חשוב לי שאיכות הרכיבים של המחשב תהיה גבוהה, אבל היא לא חייבת להיות הגבוהה ביותר כמו בסדרות העיסקיות. אחריות שתהיה לפחות 2-3 שנים.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  24. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by yoavbd123,

התקציב הוא 3000~ ש"ח (כנראה שלא מזומן) מטרת המחשב : בעיקר משחקים (כמובן שגם אינטרנט ואופיס) ללא ציוד הקפי. אין דרישות מיוחדות. שיהיה כמה שיותר שקט. הרכבת מחשב במעבדה. ללא מערכת הפעלה. אין חשיבות גדולה לעיצוב ולמארז, אבל אני בכל זאת אעדיף משהו קצת מושקע ויפה אני חושב שאני מעדיף בלי OC (כי אני קצת חושש מזה) אבל אם תשכנעו אותי או תסבירו לי את היתרונות אז אולי אין משחקים ספצייפים כרגע, אבל משחקים חדשים בכללי, ובהגדרות הכי גבוהות שיש. מסך 19' רזולוציה 1280 על 1024 *שהחנות תהיה באזור המרכז. (אני גר ברמת השרון)

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.