עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by idanshir,

שלום מבקש חוו"ד למפרט הנ"ל המחשב ישמש בעיקר להורדות , עריכת וידאו ומשחקים קלים המפרט לקוח מ-KSP אשמח לדעת מה כדאי לשנות לשדרג - חריגה עד 3300 ש"ח תודה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ס…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Zoe,

תלאות רבות עברתי בחיפוש אחר נטבוק 10 אינצ ו -Express Card... מסך בעל רזולוציה גבוהה זה בונוס... חשבתי על HP Mini 2140 שאחד ממפרטיו כולל רזולוציה 1366x768, פניתי למספר חנויות אינטרנטיות שהומלצו בפורום, ומסתבר שלא רק שהדגם HD לא יגיע בקרוב, אלא שכנראה בכלל יהיה קשה מאד להשיג כאן אפילו את הדגם ה"רגיל" של המיני-2140... מישהו כנראה לא אוהב כאן את הנטבוקים העסקיים של HP ובקיצור, אחת ההצעות שקבלתי היתה אפשרות לייבא את הדגם החדש של ג'יגבייט, להלן קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=3037 יש לו מסך 10 אינצ', יש Express card... יש אפילו דגם עם רזולוציה גבוהה... מה דעתכם על מחשבי ג'יגבייט? ועל הדגם החדש? ל"עצלנים", להלן מפרט: …

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by RoniStyle,

קיבלתי מחשב נייד דיי ישן(סדרת IBM) ,אבל הוא נחמד. הבעיה:הלוח אם שלו הלך לעולמו,(סדרה R50e) השאלה: 1.מישהו יכול למצוא לי לינק של אתר שבו אני יכול לקנות את הלוח אם הספציפי הזה? 2.אפשר להכניס למחשב הזה לוח אם אחר? תודה לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. 1. התקציב שלי הוא 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב הם: משחקים כבדים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן : צורב DVD, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לחברה www.SKYPC.co.il בראשון לציון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא העיקר הפרטים! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אני שם ווינדוס 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא, אבל צריך שיהיה שקט ולא רועש מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? בכלל לא! 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים כגון : GT…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by elibegi,

שלום חברים, :s05: אני זקוק למחשב נייד בטווח של עד 2500 ש"ח שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, מעט הורדות, פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אם זה ממש מייקר אז אפשר לותר. חשוב שיהיה צורב ועדיף שלא אצטרך לשדרג אותו בעוד חצי שנה (תאימות לויסטה/windows החדש) אני יודע שהתקציב נמוך, אם הוא נמוך מידי לדעתכם אז אני יכול להתגמש ממש עוד טיפה, אבל עדיף שלא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 כרטיס מסך טוב מאד מסך גדול 2 ג'יגה 250 זיכרון ליבה כפולה 2.0

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by elibegi,

שלום חברים, בת דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מחשב, זה מה שהיא רשמה לי, מה דעתכם? "חשבתי על מחשב בסביבות 1500-2000 ש"ח אבל אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני יכולה להשקיע יותר אם אתה חושב שזה לא כדאי לקנות במחיר הזה... שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, (עד היום לא ממש הורדתי דברים כך שזה לא שימוש עקרי, אבל אולי כן אוריד קצת סרטים...), פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אני מתלבטת... בכמה זה מייקר? זה מיועד לצרכים חובבניים בינתיים. חשוב שיהיה צורב כעיקרון אני לא צריכה מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר". תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. מזה זמן רב אני מתכנן לקנות מחשב שיתאים לשימושים שונים עם דגש על משחקים, במגבלות התקציב הנ"ל..בדקתי את הנושא לעומק ובחנתי מפרטים שונים ולבסוף מצאתי את המפרט הבא מאייבורי(שכולל שינויים שביצעתי בחלק מהרכיבים בהשוואה למפרט המקור): (מסך קיים 19 אינץ') מעבד Intel® Core 2 Duo E7400 2.8GHz לוח אם Asus P5KPLCM דיסק קשיח Western Digital 250GB SATA II 7200RPM(לא רוצה לשדרג) זיכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz(ובתוספת הזיכרון הנוכחי - 3gb) צורב LG GH22NP20 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD4670 512MB מארז CoolerMaster Elite 335 RC סה"כ -1885 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט? אתם מוצאים איזשהו רכיב לא משתלם או השקעה מיותרת? בנוסף, במידה ויש לי אפשרות לבזבז עוד כ-150 ש"ח, איפה הייתם…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. אין לי מושג במפרטים של מחשב נייד והתקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אין לי העדפה מיוחדת לכלום, רציתי לדעת אם הסכום הזה יספיק להביא מחשב סבבה.. משחקים לא גדולים משו בשביל פרו ומנג'ר בעיקר אם התקציב לא מספיק אז תגידו לכמה אני צריך להעלות אותו. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by itay111222,

שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? שיהיה נחמד לירעות סרט * משקל רצוי? יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דיי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכי חשוב שיהיה אמין כמה שאפשר לא יתחחם יותר מידי(לסים על ברכיים)

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. רציתי לקבל חוו"ד על המפרט הבא. השימושים הם הם בעיקר סטודנטיאלים (אופיס אינטרנט) משחקים מהסוג הפשוט ביותר (ZUMA) [אולי אם יהיה לי זמן אנסה משהו יותר רציני] חשוב לי שהמחשב יהיה זריז ויוכל להתמודד עם ריבוי משימות אופיס ואינטרנט במקביל מוכן להשתעשע עם אובר קלוק אבל קליל רצוי שקט אבל אני לא פנאטי בנוגע לכך הנה המפרט: מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤ 457 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤ 462 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 353 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS - זמין במלאי ¤ 226 צורב : LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤ 127 זיכרון : OCZ 4096MB (2048…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. היי בשעה טובה התקנתי את ה8600M GT 512MB DDR II לנייד שלי,כרגע הוא על 55 מעלות במצב מנוחה במאמץ 73 החלפת משחה עושה פלאים מה שכן הבעיה העיקרית היא כשאני מפעיל משחק על רזולוציה מירבית הוא משאיר לי קוים שחורים בצדדים. זה קורה גם תחת WIN 7 וגם תחת VISTA דוגמא ניסיתי לשנות בדרייברים אפילו שהוא מראה על מצב מלא הוא משאיר את המשחק על קצוות מושחרים. שיניתי הגדרות בדרייברים אך הוא מחזיר אותם למצב ברירת מחדל "use my displays buit in scaling" [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by 123haim10,

איך אני מפרמט אותו?! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. אהלן, אני צריך שרת שעליו אוכל להריץ כמה תחנות וירטואליות במקביל או יישומים כבדים כמו בסיסי נתונים גדולים. אני מחפש משהו עם מעבד טוב, המון זיכרון (כי צריך להקצות למכונות הוירטואליות) ודיסק קשיח גדול. כל השאר לא חשוב לי. מה שכן חשוב זה יכולת להחליף קונפיגורציות. אני רוצה פעם אחד שתעבוד בו סביבה של לינוקס ופעם אחת סביבה של מיקרוסופט. איך אתם מציעים לנהל ולעבוד בצורה נוחה? להחזיק כמה דיסקים קשיחים ולחבר בכל פעם מה שאני צריך? או שיש דרך קצת יותר נורמלית? הכי חשוב לי - יחס עלות תועלת הגבוה ביותר. לא מחפש את המילה האחרונה בשום דבר. מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי במונחי MB וMHZ. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מבקש הרכבת מפרט מחשב INTEL, עד 2500 ש"ח, ללא OC מטרות שימוש: - אני מקליט הרבה דברים אז נורא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא רועש. - תיכנות - שימוש במספר רב של TABS בזמן גלישה - מדי פעם צפיה בסרטים ומשחקים אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר...) סיכוי גדול שאני קונה מ http://www.omc.co.il/ תודה ...

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי אני מעוניין לשדרג את הHD של הנייד שלי ל500GB,יש כמה הצעות מעולות דרך EBAY אך ידוע לי שחלקם אינם מתאימים לשימוש במחשב נייד. ידוע לכם אילו דגמים כן מתאימים? בתודה מראש ישראל בן דוד

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.