ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב של dell המחשב אמור לשמש אותי ללימודי בחו"ל (איטליה)אבל אני לא מצליח למצוא את רשימת מעבדות השירות של dell בעולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא ? תודה רבה מראש! (*יכול להיות שהפורום הזה הוא לא המתאים ביותר להודעה זו, אבל לא מצאתי משהו אחר)
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש חריגה עד 8000. יש לי כבר מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 אז לא צריך מעבד ותתאימו הכל בשבילו... ואני רוצה OC רק למעבד. הערות: אני מעדיף כרטיס מסך 295 GTX . ו 8 ג'יגה ראם. לא צריך מסך וציוד הקפי!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט ב4500 שקל דרך רשת KSP המחשב משמש כמה אנשים בבית בין השאר למשחקים אבל לא יותר מזה תוכנות ניהול מידע בסיסיות התקציב לא כולל מסך תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר 1200 שקל לוח האם: Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר 800 שקל זכרון: DDRII 667 1GB AeneonX2 מחיר 1140 שקל (זה אומר 2GB) כרטיס מסך: Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E (האם קיים גם DDR3 בזיכרון של הכרטיס מסך ואם כן באיזה חברה והאם יש בחברה הזו?) מחיר 690 שקל מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מחיר 460 שקל (האם מארז זה אלומיניום והאם הוא שווה?) ספק: איזה ספק אני צריך לקנות? מסך: L1719S 17" 8MS מחיר 1200 שקל כל החלקים האחרים יש לי כבר הארד דיסק כונני דיסקים... *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* אם אפשר חוות דעת מה לשפר אבל במחירים האלו לכל חלק והאם המחשב הזה יפעיל את המשחקים החדשים ברמה חזקה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מכר בארה"ב שעוד מעט מגיע לארץ. הבדלי המחירים הם משמעותיים בין הארץ לבין ארה"ב (Los Angeles)? שאלה נוספת שיש לי היא: איזה חברות נחשבות לאיכותיות והבטוחות ביותר בתחום המחשבים הניידים (והאחריות בפועל)?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב המחשבהנשא של לנובו SL 500 לא מוציא לי סיגנל ל line out של הכרטיס קול!!! זה לא דרייברים כי המחשב משמיע מוסיקה דרך הרמקולים הפנימיים של המעבד ואם נאמר אני רוצה לעביר שמע לרמקולים חיצוניים או אוזניות אז ברגע חיבור הקונקטור הרמקוליים הפנימיים של המחשב הנישא מתנתקים אך אין העברת שמע ל LINE OUT אשמח אם למשהו יש תשובה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב כולל מסך בתקציב של 2300 שקל. מצאתי משהו שפחות או יותר נראה לי, ואני צריך את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד ליותר גלישה באינטרנט ומשחקים קלים-בינוניים. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית (Office, Autocad, ...) התקציב הוא 3,000 ש"ח. אני מתכנן לחבר לו מסך 22-24. לא צריך: ציוד היקפי, כונן אופטי, הרכבה דיסק קשיח - כמה שיותר קטן. יש לי כבר מארז Hec CI-6A19 עם ספק כוח 300W - האם יש סיבה להחליף אותם?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות את המקבוק פרו החדש אבל אני רוצה להתקין בו את הווינדואוס 8. הפחד שלי הוא שתהיה חוסרת תאימות בין הפונקציות של המקבוק לווינדואוס. שמעתי שיכולה להיות בעיה במשטח העכבר המיוחד שיש במקבוק כמו למשל רגישות נמוכה יותר וכ'ו? והאם יכולות להיות עוד בעיות? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני קונה מחשב חדש למשחקים בסביבות ה 3000-3500 שקל עכשיו יש לי מערכת רמקולים די טובה של לוג׳יטק z2300, ולכן חשוב לי קצת היציאת האודיו. במפרט הראשון הצלחתי להכניס את הכרטיס מסך של נבידיה ה 570 עם לוח אם מעאפן של biostar h61 . במפרט השני הכנסתי את הלוח אם gigabyte pa65 אבל זה בא על חשבון הכרטיס מסך, שהוא ה 480 של נבידיה. השאלה שלי אם אני ירגיש הבדלי איכות ביציאות סאונד בין שני הלוחות אם ואז שווה להקריב מהכרטיס מסך? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פרקו את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוכשת גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אם אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אחותי לומדת עיצוב פנים וביקשו ממנה לקנות מחשב נייח או נייד (עדיפות לנייד אבל אם הפער גדול אפשר נייח) עם המפרט הבא : צריכות מחשבים שיש להם את הדברים הבאים: וינדוס 10 מעבד עם 2.7 גיגה הרץ ומעלה כרטיס מסך nvidia gforce gtx 1660 ומעלה. הוספתי גם תמונה של דרישות. תודה לעוזרים.
-
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מפרט עד 2500 (בלי מסכך) למחשב לשימוש ביתי שלא תהייה לו בעיה עם הויסטה, אמיול, או סבבה ושיריץ לי משחקים במצב טוב עד שנה לפחות. האם עדיף מחשב אינטל סלרון או amd בהתאם לדרישות שלי?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצרף קובץ עם פרטים על מחשב שבניתי ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים. המחשב מיועד לצרכי סרטים HD,אינטרנט,תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/אוטוקאד,משחקים(פחות קריטי),עבודה במקביל על מספר תוכנות. תודה :-) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB 1333mhz לוח אם: ASUS P5K-E/WIFI-AP כרטיס מסך: ASUS Geforce 8800GT TOP 512MB DDR3 PCI-E זיכרון 2 מוצרים של: DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston הרדיסק: Western Digital 320GB צורב 2 מוצרים של: LG DVD 20X מארז טרמנלטק: Thermaltake Soprano DX VE7000SWA מסך:LCD 1953TR5 LG מקלדת+עכבר אלחוטיים: Wireless Optical Desktop Microsoft אשמח לקבל הצעות איך לשפר את המפרט או אם צריך לקחת חלקים אחרים שלדעתכם יותר טובים?באותו מחיר כמובן? *אני מבקש רק שלא תגידו לי לקחת חלקים שקשורים לחברה של MSI כי אני אחרי מה שקרה לי איתם לא מתקרב אליהם. המפרט שלי צריך להגיע ל6.000 שקל כולל המסך המקלדת והעכבר. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב ממש טוב...
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE GA-7NNXP מחיר: ¤ 1,020.00 כרטיס מסך אונבורד MSI GEFORCE 4 MX 440 מעבד: AMD ATHLON XP 2800 TRAY מחיר : 750 ללא גוף קירור זיכרון: Kingston DDR 256MBx2 400Mhz מחיר: 500 דיסק קשיח: WD 80/7200 SATA 8MB מחיר: 405 כונן DVD: DVD TOSHIBA X16X48 מחיר :160 כרטיס קול אונבורד ספק כוח: Thermaltake TT300 WATT AP PFC מחיר: 245 מחיר: 3105 ש"ח שאלות: האם זה מפרט טוב למחשב htpc ? אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שכדאי להחליף? את המחיר לקחתי מהאתר נעה מחשבים אולי יש לכם ביותר זול? מה אתם אומרים על הלוח אם? והמעבד?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'גהבייט סוקט 939 כ.מסך HIS x1950pro 256mb ddr 400 2X512 cl3 amd 3000 64bit האם שווה להחליף מעבד בשביל לקבל יותר ביצועים במשחקים?(סוקט939) עם כן איזה כדאי וכמה זכרון להוסיף עם צריך תודה. אלכס.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בשימוש הוא להורדות, צפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ומשחקים (לא כבדים). אודה על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני 7.5 שנים קניתי מחשב בTMS. זה היה dual core E8400 3Ghz, 4GB RAM ועלה כ-7000 ש"ח. כיום אין לי כאלו משאבים אז אני מנסה להרכיב משהו זול יותר - עד 4800 ש"ח ועדיף פחות. אני לא עוסק בגראפיקה בכלל ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך כלשהו אלא אם תגידו לי שזה ממש הופך לצוואר בקבוק במחשב. אני צריך מעבד חזק והמון זיכרון. יש לי את הכונן הקשיח מהמחשב הישן אז אני מעוניין להוסיף רק SSD למערכת ההפעלה. זה המפרט שבחרתי: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]In…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו בנה לי מפרט של מחשב למשחקים, הסכום שרציתי להוציא היה 3500 שקל עם חריגה של עד 300 וזה מה שהוא בנה לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/3qz6hjamביקשתי ממנו גם שהמפרט לא יהיה מיועד לאוברקלוק וכאלה כי אני לא מבין ולא אוהב להתעסק עם זה..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה פתחתי שני דיונים, באחד אמרתי שאני אחכה והשני שקע ללא קבלת מפרט אני לא מסוגל כבר לחכות.. אני חייב מחשב ועכשיו! אני צריך: מעבד לוח אם (תומך SLI או CF, אני מתלבט בין 7900GT לבין X1800XT בעתיד, מה יותר טוב? תתאימו לוח לפי זה) זיכרון ג'יגה לפחות. כרטיס מסך הכי זול שיש (זמני..) מארז (מומלץ אחד יפה עם חלון ומאוורר טוב) ספק שיחזיק SLI או CF תודה רבה מראש ואם אפשר לבנות מפרט מהחנות www.com4u.co.il כי שם אני אקנה (הרבה זיכויים P: )
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-