ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד הכי חזק שאפשר בתקציב מעל, לא חשוב לי במיוחד שיהיה קל או קטן כי רוב הזמן הוא ישב בבית, גודל רצוי של מסך 15.5-16" אך לא יותר, שימושים זה בעיקר מולטימדיה, מוזיקה, סרטים ואינטרנט וקצת אופיס. אני מודע לזה שאני יכול לקנות מחשב שיבצע את המטלות הנ"ל בפחות כסף אך בכל זאת אני רוצה משהו קצת יותר חזק מהממוצע. אנא המליצו לי מה לקנות, תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
דרישות : מסך 14 " לא יותר ולא פחות אין לי חברה ספציפי שאני נעול עליה שימושים : קריאת מיילים הצגת מצגות כתיבת מכתבים ועבודה משרדית שותפת - לא למשחקים העדפה לחברה שמעניקה אחרויות ארוכה המחשב צריך להיות מהיר ושיביא לי "ראש שקט" אני חייב לקנות את המחשב מחררר תקציב לא מוגבל שיתן תמורה הכי טובה למבחן מחיר /תועלת הערה חשובה - אני חייב שהמחשב יהיה עם מערכת הפעלה XP ולא ויסטה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהת'רד האחרון הסתבך ונהיה לא ברור אני פותח כאן אחד חדש. התקציב עלה קצת לאור הדרישות ואני כבר יודע קצת יותר מה אני רוצה. אז הדרישות הן: תמיכה ב Full HD כולל חיבור HDMI שמעביר גם סאונד לצורך חיבור לרסיבר. המארז צריך להיות קטן יחסית במידות מקסימליות של: רוחב 43 ס"מ, גובה: 20 ס"מ ועומק: 55 ס"מ. שכמובן יהיה שקט וקריר יחסית. לוח מסוג ATX עם אפשרות לחיבור 2 כרטיסי PCI , עדיפות למעבדי אינטל. מה שכבר סגור: מקלדת ADESSO \ XGENE כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE הארד דיסק - 500 ג'יגה מספיק בינתיים. Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22657 Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 77…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש מפרט מחשב ב6000 ש"ח כולל מסך, השימוש העתידי נמצא בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוכנן OC בעתיד! מסך שיש לי למערכת זו DELL 2408WFP הצרכים של המחשב הם בעקרון משחקים כמו Cod4 NFS GTA אבל גם סרטים שירים עבודה באופיס וגלישה באינטרנט.. __________________
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח: GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרון: 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel כ. מסך: MSI N260GTX דיסק קשיח: Seagate 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאוורר למעבד: Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan מארז: (CM 690 Black (No PSU ספק: Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan מסך: Samsung T220P 22" 5ms סה"כ מחיר: 5500 שח בלי הכרטיס מסך שאותו קיבלתי מחו"ל קצת אינפורמציה נוספת: - אני רוצה רק מעבד של אינטל - אני הולך להשתמש במחשב בעיקר למשחקים, הורדות ואופיס - לגבי OC אז אולי ממש בקטנה על המעבד - חשוב לי שהמחשב יהיה ש…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום לוחות אם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410585.0, אני פותח שרשור על מפרט מחיר - 2000 גג 2400 אם אתם מבטיחים לי שההוספה הזאת ממש טובה מחשב חזק, למאטלב, ועוד תוכנות דומות, שקט ושיעמוד באבק של באר-שבע מאטלב+ labview שזאת גם תוכנה לא קלה +קצת solidworks שיהיה אפשר במקביל למאטלב למשל להריץ אינטרנט בכיף, אופיס - למשל אקסלאופיס+פוורפוינט פתוחים בקיצור - שכל העסק הזה יהיה פתוח במקביל וירוץ בסבבה עם נניח מדי פעם פתיחת כיווץ של RAR שיריץ גם סרטי HD - כרגע רק סרטי 720, נראה לי שמספיק כרטיס מובנה עם חיבור DVI, ואם לא אז רצוי כרטיס מסך לא יקר, עם קירור פאסיבי עדיף כי כל מאוורר במיוחד קטן דינו למות באבק פה אני רוצה מעבד שיחזיק לי את WIN7 כמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, חברה שלי סוף סוף החליטה להפטר מהמחשב העתיק שלה (אוי הוא כל כך איטייי), ולרכוש מערכת חדשה. המפרט יושב אצלי בראש כבר כמה ימים, ומחר-מחרתיים אני יוצא לחנויות להזמין. אז רגע לפני, אמרתי בוא נתייעץ עם החבר'ה, נראה מה דעתם המלומדת שימושים ותקציב - גלישה, מדיה (לא HD) ומשחקים קלים (דו-מימד/תלת-מימד פשוטים, מסך '17) - 1600 שקל - מארז בלבד מחיר: מוצר: AMD ATHLON X2 5050e 333 Gigabyte MA780G-UD3H 480 G.SKILL 1024MBX2 F2-6400CL4D-2GBPK 4-4-4-12 188 WD 320GB 3200AAKS 230 LG DVDRW GH-22NS40 X22 105 Cooler Master Elite 335 CASE 180 FSP300-60HCN A.PFC 127 - אני מתכנן את המחשב מראש להיות שקט וחסכוני במידת האפשר (אבל אין צורך בקירורים מיוחדים). - לא יבוצע אוברקל…
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מארז enermax chakra eca-5001 (+ מאוורר אחורי נוסף) ספק כוח corsair 550vx 550w לוח gigabyte ga-ep45t-udr3 מעבד q9550 קירור למעבד thermaltake big typhoon 120 vx זכרון ocz 4gb (2*2) ddr3 1600hz CL-7 reaper כ. מסך sapphire ati radeon 4890 1G דיסק קשיח 1+2 wd 500G 32mb (raid 0)*2 דיסק קשיח 3 wd 1T סדרה ירוקה צורב NEC sata *24 מסך LG w2353v אשמח לשמוע את חוות דעתכם והצעותיכם
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישבתי לקרוא את התשובות המעניינות לחלק מהפוסטים פה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול: מחפש מחשב לעבודה עם מוזיקה (כמו virtual DJ ו CUBASE למשל). המחשב ישמש כמובן לאינטרנט אופיס סרטים וכדומה (לא משחקים). לגבי פירוט דרישות: מחיר כמו שאמרתי עד 4000 ש"ח מסך - לא קריטי, תלוי במחיר, בעיקרון עדיפות ל 15'' פלוס מינוס זיכרון עדיף כמה שיותר - 4G הארד דיסק תמיד צריך יותר - בשביל זה יש כונן חיצוני, אך רצוי שההארד דיסק הפנימי יהיה מהיר חברה - עדיפות לחברות מוכרות - יותר חשוב לי לקנות מחנות אמינה (מאיזור המרכז) רצוי שכל התקני התקשורת יהיו קיימים: WIFI, בלוטות', RJ45, מצלמה ומיקרופון קורא כרטיסים וכדומה כרטיס קול סביר, אם סטנדרטי זה סבבה, אז לא צריך להיסחף מעבד - פה אני לא כל כך מתמ…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי את האפשרות לקנות את רוב הרכיבים בNEWEGG ולשלוח אותם לקרוב משפחה שיביא אותם לארץ. לכן אני צריך את עזרתכם. עקרונית רוב הזמן אני גולש באינטרנט, אבל אם אני קונה מחשב חדש אני מתכנן להריץ דרכו תכני HD לטלוויזיה. הבנתי שהיום יש כרטיסי מסך מובנים שיכולים להריץ סרטי HD ללא בעיה כלשהיא, אשמח אם תאירו את עיניי בעניין זה. עקרונית הקצבתי לעצמי 500$ לבניית המחשב, השארתי את קניית המארץ בארץ שאני משער שזה משהו כמו 500 ש"ח לכן מה שנשאר זה בערך 400 דולר ל: לוח אם, מעבד,זיכרון, הארד דיסק, ספק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אני לא מחפש דממה מוחלטת אבל המחשב בחדר ולכן אני רוצה שקט יחסי. אם חסר מידע כלשהו רק תגידו. תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי יש לי דל 1535, ושמתי לב שהצבעים בו אפורים וקצת נאוניים ביחס למסך השולחני שלי CHIMEI 222H, הייתי שמח לעזרה או לינק שיעזור לי לקנפג את המסך בנייד לצבעים יותר חמים. תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות ואני מחפשת נייד שיתאים לי. התקציב נע בין 4500-5500 ש"ח והתוכנות אותן אני מריצה הן AUTOCAD, ARCHICAD, MAXWELL, PHOTOSHOP, STUDIO 3D MAX ועוד תוכנות רינדור. איזה מחשב עם אילו רכיבים כדאי לי לחפש? תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחיר כמעט זהה MSI נותנים 2 מ"ב במקום 1 מ"ב Asus. אולם כאן בפורום אומרים כי MSI הוא צעצוע ליד Asus. האם ניתן להתקין על מחשב שכזה אופיס 2007 ותוכנת אנטי ווירוס? כאן בפורום כותבים כי למעבד 280 צפוי להגיע ערכת שבבים גרפית מיוחדת. האם כדאי לחכות? (השימושים: גלישה, אופיס, קצת משחקים ברשת לא משהו מיוחד, סרטים)
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הבא: מארז COOLERMASTER CM 690 שחור ספק כוח CMPSU-650TX 650W CORSAIR לוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P מעבד אינטל BOX 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 זיכרון KIT PLZ OCZ 3GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך NBIDIA GEFORCE GTX 260 896MB-3 GAINWARD דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS + תוכנת אנטיוירוס OEM NORTON 2009 + תוכנת MICROSOFT OEM VISTA HOME BASIC ENG עכשיו השאלה שלי היא ככה: לגבי הווינדוס - מה עדיף לקחת? XP או ויסטה? אני מבקש שמבינים בתחום יענו לי בקשר לשאלה הזאת, מבחינת נוחות אני מעדיף את XP כי איתה עבדתי כל השנים, אבל המוכר אמר לי שויסטה ידע לנצל את המחשב הזה בצורה הכי טוב שיש? האם זה נכון? כי מחבר שמעתי שויסטה עושה בעיות ובאג…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט דיי חזק לדרישות הבאות: 1. המחשב יחובר מדי פעם ל LCD 32" לצפייה בסרטים וגם סרטי HD. 2. משחקים חדשים (דיי כבדים) 3. עבודה עם תוכנות מרובות שהם דיי כבדות כגון פוטושופ וכו'. (אני עובד דיי הרבה עם הרבה תוכנות פועלות בו זמנית - זאת העבודה שלי לכן אני חייב מחשב שירוץ מהר שהתוכנות פועלות) התקציב כמו שאמרתי הינו 4000 אם אפשרות של חריגה אולי ב 200-300 שקל+- (עדיף שלא) בניתי מפרט לבד, אך רציתי חוות דעת אם אפשר להוסיף/להוריד דברים לא רצויים כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה כמו שאמרתי חזק, מהיר, שהמחשב יהיה מקורר גם כן!! (אני מרבה להשאיר את המחשב פתוח למס' ימים ואף שבועות), וחשוב גם השקט של המחשב. הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 133…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב לכווולם. אני עוד מעט קונה מחשב, לרב לעבודה אבל אני גם ירצה לשחק במשחקים , לא משהו מוגדר(33FPS רזלוציה גבוה). הכסף זה לא ממש בעיה - אבל לא צריך להגזים (בסביבות 6000 , עדיף עם מסך בסכום הזה) בניתי מפרט דמה, אם אפשר לקבל חווט דעט עליו, אם תגידו שאפשר לשנות משהו - בשמחה. AMD Phenom II X4 955 Black Edition- די סגור על זה לוח אם - לא סגור בכלל - בינתיים יש לי את Asus M3A78 - אני מעדיף בלי שום דבר און-בורד ATI Radeon HD 4870 - די סגור על זה (בינתיים קונה 1 - אולי מאוחר יותר יקנה עוד 1 לקרוס-פייר) זכרון - 4 גיגה - לא משהו ספציפי DDR2 667 (אולי DDR3 עדין לא סגור - אם זה DDR3 חייב לוח אם אחר) HD - WD7500KSRTL אולי אפשר לקחת טרה. עכשיו כ.קול ו כ.רשת אין לי ממש מו…
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000~ ש"ח (כנראה שלא מזומן) מטרת המחשב : בעיקר משחקים (כמובן שגם אינטרנט ואופיס) ללא ציוד הקפי. אין דרישות מיוחדות. שיהיה כמה שיותר שקט. הרכבת מחשב במעבדה. ללא מערכת הפעלה. אין חשיבות גדולה לעיצוב ולמארז, אבל אני בכל זאת אעדיף משהו קצת מושקע ויפה אני חושב שאני מעדיף בלי OC (כי אני קצת חושש מזה) אבל אם תשכנעו אותי או תסבירו לי את היתרונות אז אולי אין משחקים ספצייפים כרגע, אבל משחקים חדשים בכללי, ובהגדרות הכי גבוהות שיש. מסך 19' רזולוציה 1280 על 1024 *שהחנות תהיה באזור המרכז. (אני גר ברמת השרון)
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מחשב אשר ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. אני מעוניין גם במסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים. אין צורך ב-OC, אין עדיפות לרכיבים מסויימים. התקציב הוא סביבות 2500, המקלדת והעכבר הם אופציונליים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בוקר טוב. צלצלתי ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm אמרו לי שאין בכחול או אדום, אלא רק בשחור. האם יש מקום נוסף לברר שם האם ניתן להשיג את הדגים הספציפי בצבע אדום? אני לא רוצה לוותר כל עוד לא בדקתי את כל האפשרויות. [אולי אפילו אחשוב על לרכוש מחו"ל]. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-