ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
Sorry for the english don't have hebrew where i'm staying. I will be in Hong Kong in a few weeks and I need a laptop for student life: Office movies(HD also), 15 inch wide screen+N draft reception(optional) the best laptop that 600$ can buy, I will also need a good place to buy it from in hong kong , recommendations are welcomed thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד הבעיה שאני לא מתמצא כל כך במחשבים אלו ולכן רציתי לבקש ממכם אם תוכלו להציע לי איזה מחשב הכי מתאים לדרישות שלי אני בעקרון צריך מחשב לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודה בוורד מאד חשוב לי שהמסך יהיה בגודל נורמלי כדי לאפשר צפיה מהנה שיהיו בו יציאות לUSB כמו כן עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר קל שלא יכביד כשאני אעביר אותו ממקום למקום התקציב שלי עד 3000 שקל ועדיף כמה שיותר זול תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום רב, דוד שלי מגיע בחודש הבא מארה"ב; אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד, עדיפות למחשב של lenovo/hp (אבל לא חובה, פתוח להצעות, בעיקר אם הן כוללות אחריות על המחשב גם בארץ..) מחיר - עד $800 אין לי מטרה לשחק במשחקים יותר מדי - בעיקר לצפות בסרטים (הרבה), אינטרנט, שימוש באופיס.. שימוש יומ-יומי במחשב, לא כתחליף למחשב רגיל אבל בהחלט ייעשה שימוש רב במחשב הנייד. הוא לא חייב להיות ממש קל. זמן סוללה חשוב אבל לא קריטי בבחירה. זקוק להרבה מקום אכסון בכונן הקשיח (מינימום 250GB), והרבה זיכרון (מינימום 2GB) מסך גדול שיהיה נוח לראות איתו סרטים עדיפות לכמה שיותר יציאות חדשות, לכרטיסי זכרון, ושיהיה גם בלוטות' צורב DVD העדיפות העיקרית היא עניין האחריות - כמה שיותר זמן, ובעיקר אם האחריות תהיה ת…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הכרטיס צריך לדעת לעבוד גם עם יס וגם עם הוט וצריך לתמוך בהעברת ערוצים (IR BLASTER). אני גם מעדיף שיהיה לו שלט, משהו בסיגנון של Hauppage pvr150 mce. או בקיצור האם יש להם כרטיס שמשתווה ליכולות של ה HAUPPAGE? (אולי LeadTek WinFast DTV1800 H?) בלינק הבא: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315 הם עובדים עם החברות Leadtek, AverMedia, GigaByte.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הייתי היום ב א.א מחשבים , נתניה, והם המליצו לי על מפרט וביצעתי בו כמה שיפורים AMD PHENOM X3 TRIPLE-CORE 710 2600MHZ 95W AM2 +COOLER = 750 Gigabyte GA -MA770 -UD3 = 436 2GB * 2 Kingston DDR 2 800 Mhz = 237 ATI RADEON 4850 512 GDDR = 680 Sony - NEC - x20 Dual Layer = 115 SEAGATE 500G = 306 RAIDMAX APEX 2 X 120MM FAN NO PS = 179 ENERMAX PRO 82+ 425W A.PFC = 419 ----------------------------------------------- 3122 + הרכבה חינם. המפרט הזה משתלם ? רק בחנות הזאת 1pc.co.il יש אפשרות לבנות מפרט יותר טוב בתקציב [3100-3200 בלי חריגה] ? יש דברים שצריך לשפר במפרט ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://img16.imageshack.us/img16/1765/img0041crk.jpg ^^ המפרט נמצא בלינק. תודה לעונים :]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי, שימושים עיקריים: 1. דברים רגילים סטודנטיאליים (זה עיקר הפעילות) - אופיס, אינטרנט, הורדות. 2. צפייה בסרטים - רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים HD (דוגמא x.264 וכאלה), יציאה לטלויזיה כמובן (אם אפשר SVIDEO). 3. מגוון תוכנות שאני משתמש בהן לתואר - חבילת Adobe (כל ה- flash, photoshop, dreamwever וכדומה), תכנות ב- VS08, עריכת וידאו בסיסית באמצעות premier, element וכיו"ב, שימוש ב- captivate. אלו השימושים העיקריים. המחירים לא כולל מסך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלוםם, שאלה לי אליכם.. אני רוצה להביא מארה"ב מחשב נייד עם מסך 12-14 אינטש, חשוב לי שיהיה קל, לא יתחמם מדי, יהיה אמין, ודי חזק (שלא יזחל..) היה לי דל לטידיוד D500 שהיה אחלה, אבל לצערי נפטר בטרם עת.. האם יש משהו בסביבות ה2000-3000 ש"ח שיהיה קל לנשיאה ועם זאת יחסית חזק.. אני לא צריכה אותו להרצת סרטים, אבל עבודה "אופיסית" די מאומצת.. אני לא מכירה את מחשבי הנוטבוק שיצאו לאחרונה.. האם כדאי לקנות או שזה לא יעיל באמת? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום, שאלה לי, לאחר חיפושים רבים שערכתי, אני פונה אליכם בשאלה.. האם מישהו יודע מה זמן השימוש המשוער של הסוללה של HP PAVILION DV3660? תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מחשב נייד, ונתקלתי במחשב שעל פני השטח נראה די טוב, אבל הוא של חברה לא מוכרת בשם gateway http://www.gateway.com/systems/product/529668261.php לי זה נראה מחשב טוב מאוד (אני מבין קצת במחשבים, אבל לא יותר מדי). מחיר מאוד נמוך לא? איפה הקא'ץ? מישהו אולי מכיר את החברה ויכול לספק קצת ביקורת על מחשבים שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
260 לוח אם ASUS P5KPL-CM 31144 139 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value OCZ2201 460 מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box IE6300 266 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB WDC1118 סה"כ 1,124
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא ב-SkyPC, אשמח לחוות דעת ולהצעות לשינוי. המחיר של המפרט הנ"ל זה מן הסתם טווח המחירים שאני מעוניין להיות בו. תודה. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤73 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991529 כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28320 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA D…
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד הכי חזק שאפשר בתקציב מעל, לא חשוב לי במיוחד שיהיה קל או קטן כי רוב הזמן הוא ישב בבית, גודל רצוי של מסך 15.5-16" אך לא יותר, שימושים זה בעיקר מולטימדיה, מוזיקה, סרטים ואינטרנט וקצת אופיס. אני מודע לזה שאני יכול לקנות מחשב שיבצע את המטלות הנ"ל בפחות כסף אך בכל זאת אני רוצה משהו קצת יותר חזק מהממוצע. אנא המליצו לי מה לקנות, תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
דרישות : מסך 14 " לא יותר ולא פחות אין לי חברה ספציפי שאני נעול עליה שימושים : קריאת מיילים הצגת מצגות כתיבת מכתבים ועבודה משרדית שותפת - לא למשחקים העדפה לחברה שמעניקה אחרויות ארוכה המחשב צריך להיות מהיר ושיביא לי "ראש שקט" אני חייב לקנות את המחשב מחררר תקציב לא מוגבל שיתן תמורה הכי טובה למבחן מחיר /תועלת הערה חשובה - אני חייב שהמחשב יהיה עם מערכת הפעלה XP ולא ויסטה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהת'רד האחרון הסתבך ונהיה לא ברור אני פותח כאן אחד חדש. התקציב עלה קצת לאור הדרישות ואני כבר יודע קצת יותר מה אני רוצה. אז הדרישות הן: תמיכה ב Full HD כולל חיבור HDMI שמעביר גם סאונד לצורך חיבור לרסיבר. המארז צריך להיות קטן יחסית במידות מקסימליות של: רוחב 43 ס"מ, גובה: 20 ס"מ ועומק: 55 ס"מ. שכמובן יהיה שקט וקריר יחסית. לוח מסוג ATX עם אפשרות לחיבור 2 כרטיסי PCI , עדיפות למעבדי אינטל. מה שכבר סגור: מקלדת ADESSO \ XGENE כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE הארד דיסק - 500 ג'יגה מספיק בינתיים. Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22657 Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 77…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש מפרט מחשב ב6000 ש"ח כולל מסך, השימוש העתידי נמצא בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוכנן OC בעתיד! מסך שיש לי למערכת זו DELL 2408WFP הצרכים של המחשב הם בעקרון משחקים כמו Cod4 NFS GTA אבל גם סרטים שירים עבודה באופיס וגלישה באינטרנט.. __________________
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח: GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרון: 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel כ. מסך: MSI N260GTX דיסק קשיח: Seagate 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאוורר למעבד: Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan מארז: (CM 690 Black (No PSU ספק: Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan מסך: Samsung T220P 22" 5ms סה"כ מחיר: 5500 שח בלי הכרטיס מסך שאותו קיבלתי מחו"ל קצת אינפורמציה נוספת: - אני רוצה רק מעבד של אינטל - אני הולך להשתמש במחשב בעיקר למשחקים, הורדות ואופיס - לגבי OC אז אולי ממש בקטנה על המעבד - חשוב לי שהמחשב יהיה ש…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-