ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,482 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה מחשב חדש למישקים. מסך והכל יש רק את המחשב צריך ;D 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3600 שח לא במזומן (אפשר לחרוג בקצת)2. מטרות המחשב? למיחשקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהייה הכי טוב P: 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. הא…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ משחקים כמו GTA4 באופן סביר, בסביבות ה-2500 שקל. התייעצתי עם כמה אנשים וזה מפרט שעלה: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤1…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא. אני רוצה שתביעו לי דעות עליו בבקשה אני עדיין לא קניתי אותו ואם אתם חושבים שכדאי ואשר לשנות משהו כדי שהוא יהיה יותר טוב אני אשמחק אם תגידו לי. מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤440 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום,אני צריך נייד ללימודים ולמשחקים (קלים) זמן סוללה-רצוי מעל 3 שעות. משקל מועדף-כמה שיותר נמוך,אני מניח שעד 2.5 לא תהיה בעיה. גודל מסך-לא יודע מה יתאים לשימושים,ראיתי מסך 15.4 והוא היה גדול מספיק,ראיתי 17 וזה כבר ענק,לא ראיתי מסכים קטנים יותר. כונן קשייח-לפחות 160 צורב DVD-כן אחריות-כמה שיותר זמן,לא חושב שאני צריך בין לאומית המחשב לא יצא מהארץ ככל הנראה. אין העדפה לחברה מסויימת. חסר משהו? אני כאן תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי משרדי + מעט תוכנות גרפיות ופלאש כיוון שאני חדש בתחום הניידים, ולפני שאני נכנס לעובי הקורה לגבי הרכיבים והמפרט המומלץ, רציתי ראשית לדעת האם בכלל ישנה חשיבות למותג/לחברה ששמה מוטבע על הנייד. LENOVO, DELL, HP, GIGABYTE, MSI... האם יש כאלו שנחשבים לחזקים יותר? לחלשים יותר? לאמינים יותר? לידועים כבעלי שירות לקוחות טוב יותר? מומלצים יותר או פחות? תודה עופר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת,ואיפה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אהלן. היום בדיוק רכשתי את הHD4870 של פליט, 1GB DDR5, אני מתכוון לקנות את שאר המחשב במהלך השבוע הקרוב, זה הכיוון הכללי רציתי לשמוע הערות בייחוד בנוגע לספק ומארז שזה משו שלא ממש התעניינתי בו אבל אני יודע שצריך משו יציב לכרטיס הזה E8400 GB DS3L s775 Intel P43 4GB Kingston 800Mhz CoolerMaster Elitre 334 Chieftec 550W WD 500GB 7200RPM 16MB וכמו שאמרתי הכרטיס מסך כבר נרכש ב900 ש"ח, כך שלשאר המחשב נשאר תקציב של 2000-2500. יש העדפה לKSP פשוט כי זה דקה מהבית, אם יש למישו הצעה למפרט חדש אז בכיף
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
- המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת בערך כמה הוא יעלה פרטי המחשב: intercore 2 due cpu speed 3.00ghz system ram 1gb operating system xp video card - nvidia geforce 9600GT 512mb disc spce 70gb per disk (2 disk sound card - creative live 5.1 אם חסר משהו בבקשה תוסיפו, ועוד משהו עדיף ללכת לחנות ולבקש את כל זה או שעדיף לקנות את הכל לבד ולבקש מטכנאי שירכיב ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהחלטה קשה באיזה מחשב נייד לבחור ולה"לן הנתונים למחשב א: HP 12.1 מסך מגע ומעבד של AMD AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82 2.2 + כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3200 Graphics מחשב ב : ASUS מעבד ATOM + כרטיס מסך ATI 9300 מחשב ג: או מעבד INTELL 3200 + כרטיס מסך GEFORCE 8400 מי מביניהם נראה לכם ביצועיסטי יותר לשימוש בתוכנת CS4 ומשחקים (לגבי כרטיס המסך המשתלם ביותר מביניהם) ? *המחיר לא משנה לי * בברכה שי
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) שבק סופית לאחר 7 שנות עבודה מאומצות. כרגע אני מתלבט אם להשקיע עכשיו בI7 או לקנות "מחשב מעבר" לתקופה של שנה-שנה וחצי. אני מעוניין במפרט מבוסס I7 למטרות עריכת סרטים ומעט משחקים. את רוב הציוד ההיקפי יש לי כך שאני צריך "רק" מעבד+לוח+זכרונות וכרטיס מסך (ובנוסף ספק כוח אם הליברטי 500W שלי לא יחזיק את המפרט הנ"ל). דרישה נוספת היא 3X2GB זיכרון. אני מעוניין לשחק משחקים בצורה חלקה על המחשב שיחובר למסך 19 אינץ כך שלא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך. אשמח להמלצות.
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקי רשת, עם דגש על איכות קול טובה (לא מוגזמת) ביצועים גרפיים טובים ושקט חוץ מזה, אשמח להמלצות על מסך 19 אינץ' מתאים (לא כחלק מהתקציב)
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אשמח אם תציעו לי את המפרט הטוב ביותר בתקציב 3500 שח. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3500 שח לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב למשחקים כמו fifa 2009 pro 2009 gta 4 need for speed 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקי…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שמתכוון לקנות מחשב בקרוב ורציתי לשאול לגבי מפרטים בסכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי ולא OC. הדגש במפרט הוא שיהיה מעבד Q9550 או Q9650 של INTEL ולוח אם תומך כמובן. אני בעצמי מבין מעט במפרטי מחשב אבל בכל זאת רציתי לשאול פה בפורום. כמו כן אני רוצה במחשב מארז שאינו סטנדרטי ועדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
*כותר* מעוניים במפרט למחשב בלבד ללא ציוד היקפי במסגרת של 2500 שקלים בלי חריגה המחשב יהיה למטרות גיימינג שיוכל להריץ משחקים חדשים לא על הכי גבוה אבל במצב טוב.. דבר חשוב נוסף הינו צורב DVD העיצוב והקירור בחשב אינם חשובי אין צורך בOC גם לא בעתיד מערכת הפעלה זוהי אינה בעיה כיוון שאני יעשה זאת כאן באילת כך שאין צורך לכלול אותה במפרט.. הרכבת המחשב היא דיי חשובה.. כמות הרעש אינה נושא..כלומר אין לי העדפה מסוימת המחשב ייועד למשחקים הבאים..Crysis ,assasin creed, far cry2, GTA IV, Pure וכו'..גודל המסף הוא 19" תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות מ KSP דקה מבית של חבר תקציב 2500 חייב יציאת HDMI בלוח מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB - 695 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EG41MF-S2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 435 1 435 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 185 1 185 ספקי כוח CoolerMaster Price Units Total eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan 270 1 270 מארז אין לי מושג אבל מחפש משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה את המחשב הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3837241-3885207.html?lang=he&cc=il איך הוא יריץ לי משחקים כמו TF2? איך הוא בכלליות? יש משהו בתקציב של 3500+- לפי KSP או חנויות אחרות? [לא לפי האתר של HP] אני חייב מחשב של רק של HP בגלל זה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בס"ד שלום ברצוני לקנות רק מחשב (את הקופסא) במחיר שלא יעלה על 2300 שקל מאקסימום חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט, ועם זאת לקבל ביצועים טובים ושיוכל להריץ משחקים חדשים. זה מאוד דחוף לי אני מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים. תודה רבה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-