עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן,אני זקוק לקצת חוות דעת בנוגע למפרט גיימינג שמסוגל להחזיק את המשחקים הנוכחים ואת אלו של השנים הקרובות על רמת גראפיקה גבוה...כבר גיבשתי מפרט אבל לפני שאני רץ לקנות חשוב לי לברר שאני לא מפספס משהו חשוב המפרט הוא בעלות של 5.5 אלף שקל שאותו אני מזמין מKSP,אין לי צורך בשום ציוד נלווה למעט מערכת הפעלה windows7 home premium 64 ביט ,אני לא מתכנן לעשות למחשב OC אבל שוקל לרכוש כרטיס מסך שכבר עבר OC במפעל (ראו בהמשך). המחשב לא צריך להיות שקט כמו גופה,אבל מומלץ מאוד שלא ירעיש מעבר לזה חשוב לי שבכל תיקון שהוא של המפרט שלא יוחלף המארז כי את שאר המארזים בKSP לא אהבתי או שהם יקרים מידי עבורי הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור…

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  2. השימושים העיקריים שלי במחשב זה קריאה ומולטיטסקינג רציני . אני מפעיל 60 חלונות של אינטרנט בו זמנית ולפעמים עובר גם את זה... אינטנט משחקים (אני משחק אבל באופן לא תדיר ומידי פעם.. אבל אני רוצה שהמערכת תוכל לתת ביצועים טובים שאני משחק) אני יקנה אולי כרטיס מסך אחר בהמשך (כיום נוידייה 9300GT) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3 1209 ש"ח http://tms.co.il/product/10030 1. איזה קירור לקחת עם המעבד ? מה לגבי המוגן 2, והקולר מסטר V8? 2. חוץ מהמוגן 2 והמוגן 3 והV8 שאני מכיר איזה עוד קירורים איכותיים יש במחיר של 200 שקל שיותר טובים ? לוח אם: Z68 Pro3-M 645 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8420&Ca…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טושיבה? …

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. Started by liordavid,

מישהו יודע אם בלפטופ שלי יש חיישן אינפרא אדום מובנה ? asus g51vx-rx05 (הדגם שנקנה ב- BEST BUY בחו"ל). אם כן אז האם הוא יתאים לכל שלט אלחוטי (IR) כמו של DELL או HP ? תודה...

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by erezhoffnung,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2.5K-3K בעיקר לשימוש בייתי (אינטרנט,אופיס, ואולי פה ושם סרטים). משוטטות בפורום הבנתי שהדגמים המומלצים בתקציב זה הם Dell Vostro A860 עם מעבד Core 2 Duo Processor T5670 Compaq Presario CQ61-220EJ עם מעבד Intel Dual Core T4200 Lenovo N500 עם מעבד T3400 הבנתי גם של-cq61 יש יתרון בכרטיס המסך ולדל יתרון בכך שהוא מסך מאט ונדמה לי שהוא מעט קל יותר מהאחרים. הייתי רוצה לדעת לאיזה מהמחשבים יש את המעבד הכי טוב, אילו עוד יתרונות/חסרונות יש לכל אחד מהם ואיזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות(אם נבטל את יתרון האחריות הארוכה של הדל)?

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by cold fire,

המפרט: מעבד duo core1.66Ghz זכרון 512*2 כרטיס מסך ati x1400 256mb מסך 15.4 אינץ רחב הרד דיסק 120GB usb*4 ללא bluetouth וכל היציאות האחרות שיש לכל הניידים המחשב של dell inspiron e1505 (קניתי אותו בחו"ל) מה דעתכם???

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  7. ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by shedon,

אני מחפש לפטופ שיכול לתמוך בשני מסכים חיצוניים (עם כרטיס מסך תואם). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by quicks2k,

היי יש לי נייד של לנובו 3000 n100 הסוללה שלו הפסיקה להטען ועומדת על 0 אחוז תמידית למישהו יש מידע או הצעה בנושא? (האחריות נגמרה לפני שבוע )

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Hzur,

אהלן... אני מתכוון לקנות כמעט את כל הרכיבים ולהרכיב מחשב חדש... התקציב הוא 4000+- והוא אמור לכלול מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וספק. (הארדיסק, צורב וציוד היקפי יש) השימוש של המחשב יהיה די מגוון ויכלול משחקים(ברזולוציה FHD) ואפליקציות חישוב למינהן כמו MATLAB... מיותר לציין שגם אינטרנט\אופיס\סרטים וכאלה... זה מה שאני הרכבתי: מעבד Intel Core i5 750 לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec Sonata III ספק SeaSonic 500W *לגבי הזיכרון: את האמת - אין לי מושג מה ההבדלים יותר מדי. בKSP(שמשם לקוחים המחירים ושם הסתכלתי בעיקר מפני שבאיזור ב"ש אני לא מכיר מקום יותר זול) ראיתי שיש 2 סטיקים של 2GB כ"א במחירים שבין 600-690(במהירות 1600Mhz מסוג DDR3 כמובן) אז אם מישהו יוכל לעזור לי…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  11. יש לי LENOVO G550 ובעבודה הוא קולט לי את האינטרנט ממש חלש עכשיו אני רוצה לדעת אם אני לוקח כרטיס רשת אלחוטי האם זה ישפר את הקליטה? אין לי אפשרות להחליף את האנטנה של הנתב. למישהו יש הצעות לכרטיסי רשת שיעזרו לי?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by phi,

שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by darkspell,

שלום לכולם, אני עוזר לידידה טובה שלי לרכוש נטבוק טוב ללימודים, בעיקר משהו שיהיה קל ונוח לנשיאה ונוח לצרכי הקלדה, יש לה לפטופ גדול יותר שאליו היא תעביר את המסמכים לצרכי עבודה ממושכת יותר. הנטבוק ישמש בעיקר להקלדה בזמן שיעורים והרצאות. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. היי חבר'ה.. אני בקרוב מתכנן על שידרוג לעצמי.. המערכת תהיה מבוססת על החלקים הבאים ככל הנראה: מעבד AMD Venice. אם זה יהיה 3000 או 3200 עוד לא החלטתי, זה כנראה יהיה תלוי באיזה סטפינג אני אוכל לבחור. אני מקווה להגיע ל-2.6-2.7 ג"ה. קירור למעבד - Thermalright XP-120, מאוורר Glacialtech 120mm 19dba כחול. DFI LanParty NF4U Ultra-D עם החלפת מאוורר הצ'יפסט לזלמן פסיבי. Mushkin PC4000 2x256mb + 512mb - אותם זכרונות שתום חן בדק בביקורת הזו, מה שאומר שהם מגיעים לאיזור ה-518 מ"ה ב-DualChannel. כבר יש לי. מארז 6A19 עם גרילים מקוריים שהוסרו, שני מאווררי 120 מ"מ Glacialtech. כבר יש לי. שני כוננים קשיחים בתור מארזי השתקה Smart Drive 2002, כלומר הכוננים הקשיחים נמצאים בחריצי ה-5.25…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by gunrhutjbha,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?80 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by vadkom,

שלום לכולם. יש לי מחשב נוסף בבית שיש בו לוח אם ABIT AL8\AL8-V . מצאתי משהו שמוכר מכבד D 925 3.0GHZ 4M CACHE . לי יש כרגע מעבד P4 בעל ליבה אחת. האם המאבד הזה יתאים טוב ללוח אם שלי? משהו יודע את הנושא קצת לעומק? לוח אם:http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16813127208 מעבד:http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2525999&Sku=CP2-PD-925%20C

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. HP 8200 ELite MT/i5-2400 מארז Microtower 10 USB2 Ports 6B+4F 2 EIDE ATA33/66/100 ספק כח מאושר UL 320W לוח אם INTEL COLD LAKE ATX DH67CL תומך FSB 1333MH Chipset intel Q67 Express מעבד Intel core i5-2400 3.1Ghz 6M total cache 4 cores זכרון 8GB DDR2 PC3-10600 1333MHz Dual channel דיסק קשיח 1000GB/7200/16MB SATA 2 3.0Gb/s צורב DVD בלה בלה לא משנהכרטיס מסך GIGABYE 6750 1G DDR5 PASSIVE COOLINGמסך Samsung S23A300B WIDE LED 23 תודה רבה מראש על העזרה!! נ.ב. אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים במחיר של 300-400 שקל אני אשמח..

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

19. שלום לכולם , עקב הזדמנות שנוצרה "נאלצתי" לרכוש במוזל מעבד 6950X יחד עם זכרונות kingston 32gb 2400 ddr 4 ולוח אם gigabyte ga-x99- ultra gaming .. נשאר עדיין לרכוש מארז נחמד, קירור, ssd, ספק, כרטיס מסך (נראה לי ש 1070) המחשב עושה קצת עריכות וידאו ותמונה, לא משחק בכבד, מה הייתם לוקחים?

20. Started by 6847761,

שלום וברכה מחפש מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 (אפשר לחרוג עד 1550) 2. שימוש ביתי : (וורד, אינטרנט, ...) אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט------------- 5 לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס------ כרגע לא הכוונה שהמחשב ישמש ללפחות 5 שנים ולא יאבד את יעילותו. בדקתי ובקטגורייה 'מפרטים מומלצים' מופיע המפרט הזה ב1550: אחר כך סתם עברתי בTMS וראיתי את המפרט הזה גם ב1550. לי נראה שהמפרט שהובא כאן יותר חלש משל TMS, נכון? בכל מקרה, אני צריך מפרט לפי ההגדרות שלמעלה תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  21. Started by aylon,

צריך עזרה במפרט למחשב ב 3000 שקל למחשקים ועבודות עם: לוח אם של amd מעבד 2.6 כרטיס מסך radeon וארד דיסק 40GB 8 buffer לא צריך מארז יפה משהו פשוט עם מערכת קירור לא צריך צורב עם סי די רום

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  22. לבן דוד השני שלי חחח כולם מחליפים מחשבים ורק אני לא... =[ [בנתיים] את המחשב הקודם שביקשתי כבר הזמנו והוא אמור להגיע בקרוב מאוד פשוט לא היה את החלקים במלאי... [מפנדה] אז אני צריך מפרט הפעם ב5000-5500 שקל כולל מסך [לא משנה גודל] מפרט למשחקים ללא שאר הציוד ההיקפי לא מתוכנן OC תודה נ.ב צריך גם הרכבה. רצוי מפנדה בקיסריה!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by lior_alt,

שלום לכולם, אני לא גיימר מטורף, אלא סטודנט שמשתמש הרבה במחשב ללימודים ופעם ב.. אוהב לשחק קצת, את המחשב הנוכחי יש לי כבר 6 שנים עם רק הוספת זכרון במשך כל הזמן הזה וכיום המשחק היחיד שאני משחק בו הוא counter strike והייתי רוצה לשחק במשחק כמו prototype, tom clancys splinter cell ועוד כאלו... השאלה היא אם קודם כל יש מחשב במחיר כזה שיכול להריץ משחקים בסגנון הזה ואם כן אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב אותו... קיבלתי הצעה למפרט אבל אני לא באמת בטוח כמה היא טובה והייתי רוצה את עזרתכם בקשר אליה או שתעזרו לי לבנות מפרט חדש... זו אחת מהן: הצעה 1: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Kingston D…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by shaybenmoshe,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Cyron,

שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים