עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, אני מתכנן לרכוש לחברה עמדת סוליד 2012. למעט ההתמודדות עם התוכנה, הדרישות בסיסיות ביותר. מסך 15.6, למשקל אין משמעות, למראה אין משמעות. כלי עבודה נטו. כבר קיבלתי כמה הצעות בין 3500-4000 ש״ח כולל תוכנת הפעלה ואני מעוניין להישאר בטווח ואף לנסות להקטינו אם יתאפשר, הן לא מולי כרגע אך נראה שיש שם רכיבים יקרים מדי שלא לצורך. אשמח לקבל מכם הצעות רלוונטיות. תודה!

2. Started by yarin153,

יש לי מסר חלקים בבית שאני מעדיף להשאיר כמו דיסק קשיח (500GB ) וכ מסך (רק לבנתיים : HD5670) מארז : NZXT APOLLO וגם ספק כוח : COOLER MASTER EXTREME POWER PLUS 460W עכשיו החלטתי להחליף את השילוש במחשב כי הם באמת כבר ישנים ... התקציב שלי הוא 2000 שקל בדיוק אין לי שקל יותר מלבד קירור מעבד שאני כבר משיג אחכ אז מה אתם אומרים על החלקים הללו: I5 3470 Asus P8H77-V LE Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ כ.מסך אני ישדרג בהמשך סה"כ זה יוצא לי במזומן : 1977 ואני יביא מאייבורי את הקירור של Zalman CNPS5X כי בKSP האחריות שלהם עד חודש על מאווררים על הלוח אני סגור כי אני רוצה רק ASUS אפילו שGIGABYTE זה מעולה ושיהיה ATX עם כל מיני דברים שיש בו אז אני סגור. אז מה אתם אומרים על…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. אני צריך מחשב בשביל אחיינית שלי בת 7, לשימוש משחקי דפדפן של ילדים (אייסי טאוור ושטויות כאלה), גלישה נורמלית באינטרנט ועבודה חלקה בתוכנות האופיס למיניהן. אני לא מבקש לעמוד בתקציב, אני מבין עד כמה הוא נמוך, אם יש לכם הצעה למפרט טוב בשביל הצרכים האלה, גם אם הוא עולה יותר, בבקשה תציעו (אבל בכל זאת תנסו לחסוך כמה שיותר). בקשר לציוד היקפי, יש הכל הכל, אני רק אציין שהמסך הוא 24 אינץ'. אין צורך במערכת הפעלה, והחנות בכלל לא משנה לי. יש לי רק עוד בקשה אחת, המארז צריך להיות כמה שיותר קומפקטי, ושהמחשב ישרוד לטווח ארוך, שלא יתקלקלו לי חלקים תוך שנה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. הלך לי לוח האם של המחשב - ASUS P4T533-c Chipset 478 למחשב יש כונן DVD כרטיס רשת אלחוטי ספק 300 ואט, כרטיס פיירוויר ומארז לא רע המחשב משמש לשימוש משרד (אופיס) + פוטושופ לעיבודי תמונות בסיסיים ולכידת וידאו במסרטה הביתית. התקלה לא באה בזמן טוב - ואשמח לרכוש את החלקים המומלצים במינימום מחיר: לוח, ספק, מעבד, 1 גיגה זכרון האופטימליים.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

שלום אני פותח תדיון בשביל חבר שקונה בקרוב מחשב העניין שהוא לא סגור על התקציב אבל לפני כל העניינים האלה אני רוצה לראות מה אפשר להציע בשני תקציבים שונים קודם כל המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולא צריך מסך או כל דבר מיוחד...רק המארז ומה שבתוכו(צריך ספק וצורב DVD הארד דיסק 250 יספיק) זכרונות 667 יספיקו כי OC אני מאמין שלא יבוצע אם אפשר אז מחשב אחד שיגיע ככה בקושי ל-4 לראות אם גם שחוסכים אפשר להגיע למשהו טוב ועוד אחד ב-4.5.. לדעתי אפשר להכניס E6600 ו-8800GTS (המסך יהיה 19 אינץ' אז אין צורך ב-640 מגה לדעתי, תנו דעתכם בנושא) גם עם התקציב הנמוך יותר.. אה כן עוד בקשה אם אפשר שהמפרט יהיה מלוג'יק...אם אתם רואים שהמחירים לרכיבים שם יותר יקרים משמעותית(200 ומעלה לעומת כל הרכיבים מחנות אחרת)…

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  6. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המכשיר הזה KOHJINSHA מישומה אמא שלי ראתה אותו והתלהבה מאוד ורוצה לקנות כזה לאחותה מתנה, אבל אני בכלל לא מבין מזה המכשיר הזה ולכן לא יודע אם להמליץ לה לקנות את זה או לא. אז מה אתם יכולים לפסר לי עליו, (מבאג- הבנתי שהם היבואנים)

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  7. Started by yuvalnus,

צריך מחשב למשחקים ב2K... מה אתם אומרים על המפרט הזה- מעבד: http://tms.co.il/product/3052 ¤329 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤161 ספק כוח: FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2 כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤213 כרטיס מסך: Forsa 9600GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤612 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45\ והאם אפשר להרכיב את המפרט הזה גם בנעה מחשבים?

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  8. * מטרות המחשב? בעיקר מוסיקה וסרטים אבל גם משחקים בינוניים (team fortress 2, BFBC2 וכו') * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה אני אשמח לדעת אם יש הבדלים בכרטיסי קול במחשבים ניידים. באמת שווה להשקיע בזה או שהמובנים מספיק טובים ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  9. טוב אז החלטתי פחות או יותר על מערכת מסוימת והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם.. אם אפשר כמה שיותר תגובות ואנשים כדי שאני אהיה סגור על עצמי. תודה. אז המפרט הוא: מארז: HEC 425VDT אחריות שנה. מעבד: SOCKET 939 ATHLON 64BIT 3000+ אחריות 3 שנים לוח אם GA- K8NS ULTRA ג'יגבייט. 3 שנים אחריות. זכרון 512 MB DDR סמסונג אחריות ללא הגבלת זמן. כ מסך SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB DDR 256BIT אחריות שנתיים. זהו המפרט למה שהזמנתי..כל שאר החלקים אני מוסיף מאצלי. אנא תנו את דעתכם המקצועית ואם אתם חושבים שאפשר לשנות משהו תגידו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  10. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by GuyG,

שימושים: אינטרנט (הרבה טאסים וכאלה..), אופיס, הורדות, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. תקציב: 1500 שקל מזומן, חריגה של 100-300 רק אם צריך.. אבל לא יותר המחשב יהיה אצלי לשנה-שנה וחצי.. ואז נחליף אני הולך לקנות את המחשב מאייבורי **צלצלתי לאייבורי והם אמרו שבאתר שלהם זה רק מבחר מצומצם, הם אמרו שבעיקרון ש להם הכל, ככה שלא חייבים לתת שדרוגים מהאתר שלההם.. חשבתי (הכי משתלם) זה לקחת את אחת ההצעות שלהם ולשדרג ממש רק את מה שצריך Intel: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=1 AMD: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=3 מי משתלם ועדיף יותר בשוק הזול מבחינת מעבדים.. ? דבר נוסף, מישהו יודע איזה מארז וספק מקבלים בחבילות הזולות שלהם..? חשוב לי שהמארז לא יאיר (כל הלדים של המאווררים, ש…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039

13. כל החלקים אני מביא במחירי יבואן כולל מסך והכל התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח אפשר לעלות קצת אבל לא לעבור 3700 אשמח לשמוע הצעות לשיפור והערכה כמה יעלה כל העניין לפי מחירי יבואן בבקשה בינתיים חשבתי על זה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box לוח אם - LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 זיכרון פנימי - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz זיכרון פנימי מודל שני - DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz כרטיס מסך - PCX - Radeon X1900XT 256MB DDR-III 256bit מסך - LCD 17 inch - LG 1752T - 8ms +DVI מקלדת - Genius KB-21e Silver Black keyboard עכבר - Geni…

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+-. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ואסטרטגיות למניהם כגון DOTA 2 דיבלו 3 הירוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by SUS701,

שלום לכם, בניתי מפרט גיימינג למחשב החדש שלי, אשמח לחוות דעת מכם. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪189 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1285 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK אחריות: שנה מחיר: ¤415 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤393 קרור למארז…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  17. שלום לכולם מחפש מפרט זול בתקציב של כ- 1000 ש"ח עבור סבא וסבתא שלי. נועד בעיקר לגלישה באינטרנט. אין צורך במסך. יש LCD 17 אינץ'. כמו כן אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת. מצאתי שלושה מפרטים מוכנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=198&CatCode=1 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4952 דעתכם?

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by poltergeits,

אני צריך להחיות מחשב עם מעבד pentium D 820 יחד עם זכרונות DDR2 667mhz, הקריטי הוא שהכרטיס מסך הוא AGP, אבל לא מפריע לי לוח עם כרטיס מובנה... מה אומרים... מישהו מוכר\מוסר\יודע איפה אפשר לקנות בזול.. ?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  19. האם ידוע למישהו על לוחות אם חדשים, עם כל הטכנולוגיות החדשות המשמעותיות שבאו עם ה-Z68? האם שווה לחכות זמן מה עם קנית מחשבים ניידים בגלל/בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by mind5,

מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

22. Started by gilvi,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ולאחרונה התעורר אצלי צורך להפעיל כל מני יישומים כבדים ולא סימפטיים בשעות מוזרות של היממה, יישומים שהמכונה העכשווית לא מספיק טובה בשבילהם. אני רוצה מחשב נייד עם מסך 15'' (כדי שקטגוריית המשקל שלו תהיה עוד נורמלית), שהוא יצטרך להיות נייד באופן בינוני לכל היותר(אולי להוציא אותו מהבית פעם בשבוע), התקציב מאוד משתנה ואני אשמח אם תמליצו לי על מחשבים בסדר גודל של 4,5,6 אלף שקל. המחשב יצטרך להתמודד בקלות עם תכנות מקצועיות שונות כגון: Matlab, Spice, Orcad, Mathmatica ועוד אחרות שהשימוש בהם יבוא בהמשך. בנוגע למערכת הפעלה, אני מעדיף(אם כי לא הכרחי) שתבוא מותקנת כבר על המחשב, שתהיה XP. המחשב ישמש גם לעבודה באינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה(סרטים ומוזיקה). …

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  23. אני צריכה לבנות עבור קרובת משפחה מחשב משפחתי, המחשב משמש אותן לגלישה באינטרנט, קצת אופיס, קצת סרטים ולשמוע שירים. הגברת נתמכת סעד ולכן אין לה תקציב ברור - כך שהמחשב הזול ביותר שאצליח לארגן לה זה בעצם התקציב. דרישות נוספות: מעבדת השירות של החנות שממנה מרכיבים את המחשב חייבת להיות באיזור ר"ג-ת"א-גבעתיים (אל תתנו לי מעבדות בנתניה או חיפה, היא מוגבלת ולא יכולה להגיע רחוק), חובה מעבדה א-מ-י-נ-ה כי נוטים לנצל אותה כשהיא מגיעה עם מחשב לתיקון, ובגלל זה אני עכשיו אחראית על כל הסיפור הזה. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך, אין צורך ב-DVDROM תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by spektor,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב ומהיר צורך המחשב תיכנות ו לפמים למשחקים לא קבדים עד 8.5 אלף תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 6 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.