ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום,אני צריך נייד ללימודים ולמשחקים (קלים) זמן סוללה-רצוי מעל 3 שעות. משקל מועדף-כמה שיותר נמוך,אני מניח שעד 2.5 לא תהיה בעיה. גודל מסך-לא יודע מה יתאים לשימושים,ראיתי מסך 15.4 והוא היה גדול מספיק,ראיתי 17 וזה כבר ענק,לא ראיתי מסכים קטנים יותר. כונן קשייח-לפחות 160 צורב DVD-כן אחריות-כמה שיותר זמן,לא חושב שאני צריך בין לאומית המחשב לא יצא מהארץ ככל הנראה. אין העדפה לחברה מסויימת. חסר משהו? אני כאן תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! חברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - W.D. 1TB WD1001FALS Caviar BLACK מחיר 586 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מחיר 1…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברי אני סטודנט ומחפש מחשב נייד לא יקר 3000-3500. אני ממש לא מבין במחשבים לכן מבקש עזרה פה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום בעקבות יותר מדי שימושים נעשה לי צפוף במחשב.החלטתי לפצל את השימוש לתחנת עבודה (מחשב ראשי) ומחשב HTPC קל. השאלה איזה מעבד נדרש למחשב שרק ינגן מוזיקה בהתחשב שיהיה עליו EMU 1212M ו1 גיגה זיכרון.אני בלבטים האם להשקיע במעבד 939 או ללכת על אתלון XP שזה יכול להספיק למערכת XP MCE. תגובות ועצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש במרכז הבינתחומי יריד בחינות ואקסלנט-DMO מוכרים שם מחשבים. הם אמינים? מישהו מכיר אותם והייתה לו איזו התנסות איתם? בניתי מפרט לפני כמה זמן בfox-tms., מישהו מכיר אותם? איך הם? מכירים אולי איזו חנות אמינה באיזור הרצליה?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי כרגע אפשרות לקנות באותו מחיר בערך: dell studiou 1537 sony vaio VGN-CS215JR Fuji esprimo 6535 אני לא מכיר את השירות של סוני ודל אבל פוגיטסו שירות ממש גרוע. השימוש הוא שימוש ביתי משרדי עןבד עם תחנת עגינה עכבר מקלדת ומסך חיצוניים. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, כפי שבטח ראיתם פתחתי מספר ת'רדים בפורומים שונים למטרות שידרוג. כאן אני הולך לרכז את המפרט הסופי שנהיה, ונתדיין במספר מפרטים מעט שונים (שאתם תציעו לי). תקציב: 2400-3100 אם הכרחי (כמובן שיותר נמוך יותר טוב). מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 [url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0'>http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0 לוח אם וזכרונות: מתלבט, עזרו לי בלינק הנ"ל^^^^^^ מארז: מתלבט, עזרו לי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413266.0 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT IFX-14 ¤369 קרור למארז: [..] SCYTHE KAZE MARU 140mm 1200rpm ¤88 כמות:2 מחיר סופי: ¤545 אודה מאוד אם תעזרו לי עם הרכיבים השונים, Chao…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הקשיש שלי (בן 8!!!) שבק חיים אני צריך מחשב חדש רוב השימושים שלי הם אינטרנט, הורדות, מוזיקה,סרטים וכו', שום שימוש מיוחד או יוצא דופן... התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שיש סיבה מוצדקת לחריגה בהתחשב בשימושים שלי במחשב. חשוב לי שהמארז יהיה שחור ויפה ושיהיה שקט מאוד בגלל שהמחשב נמצא ממש קרוב למיטה שלי. אני מעוניין לקנות את המחשב כבר ביום ראשון אז אשמח מאוד אם תעזרו לי... תודה...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השימושים שלי הם רק אינטרנט ואופיס חשוב לי שיהיה לו מסך 15.4 ושהמסך שלו לא יהיה מבריק (שלא יהיה השתקפויות מאחורה) חשוב לי שאפשר יהיה להתקין עליו xp או 7 אני לא מייעד את המחשב למשחקים חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון ושהאיכות בניה שלו תהיה טובה לא כמו מחשבים ניידים של ג'יגהבייט שמתפוררים אחרי חודש לא אכפת לי גם יד שניה העיקר שזה יענה על הדרישות יש למישהו המלצה טובה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים תגידו, האם המעבד - ATOM וכרטיס מסך INTEL GM950 או INTELL 3500 יכול להריץ בקלות את תוכנת ה CS4 ללא כל בעיות או "עיכולים" למיניהם ? בברכה שי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מלפני שנתיים-שלוש. כשקניתי אותו הוא היה סוס עבודה, ועכשיו אני מרגיש שהוא מתיישן קצת. חשבתי על להחליף לו לוח אם, מעבד וזכרון. אם עוד משהו זועק "החליפו אותי", אנא ציינו. כשאני אומר שאני צריך אותו לווירטואליזציה זה אומר שאני צריך מעבד ולוח אם תומכי Hardware-Assited Virtualization (כלומר AMD-V או VT-X לאינטל) בנוסף, אני אוהב לעבוד עם שני מסכים ואחד התקלקל, אז אני צריך מסך משני חדש (FPS לא קריטי, DVI, רזולוציה לא פחות מ1280*1024) להלן מפרט כיום: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600GT דיסקים: Samsung SP8012C (80G) WDC WD2000JS-00MHB0 (200G) זיכרון: 2.25GB, מחולקים למודולים של 1,0.5,0.5,0.25 DDR (אין לי מ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב בייתי לשימוש אינטרנט וצפיה בסרטים יש לי בחדר LCD 32 אינץ' של סמסנוג עם כניסת HDMI אז חשבתי למנף את זה ולקנות מחשב עם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. יש לכם מפרט להציע לי עד 2000 שח לקניית מחשב לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים ללא מסך כי יש לי כבר. עוד דבר ששחכתי לציין:אני צריך שלמחשב יהיו 2 יציאות למסך אחת לטלווזיה של HDMI שיהיה מחובר קבוע ועוד אחת של VGA או DVI לחיבור למסך שלי בחדר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארז: Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ספק: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball זיכרון: AData DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 320GB WD3200AAKS כרטיס מסך: Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe צורב: LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS מסך: LCD 22" SAMSUNGדגם 2243EWX
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד ב-3000 שקל בערך, שהעבודה הקשה ביותר שיעשה תהיה להפעיל פוטושופ, אולי במקביל לתוכנה/ות נוספות (דרימוויבר, מוזיקה, דפדפן...). חשוב לי בעיקר שיהיה בסביבות ה-2.5 קילו (מחשב שולחני יש לי, נייד אני צריך בגלל שאני נייד. הייתי אומר קילו וחצי אם היה בתקציב), כונן של 250GB ו-2GB של זיכרון פנימי (לפחות. CS4 דורש 1, ובשולחני אני עם 2GB ואין לי בעיה). יש לי דיסק מקורי של XP PRO 64 BIT. הייתי מוותר על מערכת הפעלה ומתקין את זאת שיש לי, אלא שלא תמיד ניתן להשיג התקנים ל-XP. מה גם שזאת 64 BIT ואני לא ממש יודע עם איזה נייד זה הולך, ואם כדאי לי. אולי עדיף לי לקנות אחד עם VISTA? מצאתי אחד שנראה לי הגיוני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatC…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤275 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 512MB DDR3 - RETAIL ¤308 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤250 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤131 מארז: [..] FOXCONN S-808 CPU + 300W PSU ¤178 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 ¤180 מחיר סופי: ¤1807 מה אומרים על המפרט?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-