עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by levihaim,

מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. הי, אני מחפש המלצה לקניית לפטופ בארה"ב, במחיר של עד כ-700$ (ללא מיסים), כאשר היעוד העיקרי הוא לתכנות. שימושים: [list type=decimal] [*] תכנות. [*] גלישה. [*] מוזיקה ווידאו (לא דווקא HD). דרישות: [list type=decimal] [*] אמינות. [*] אחריות בינלאומית - לפי מה שקראתי במדריך ליבוא אישי מארה"ב: עדיף טושיבה, לנובו זה תלוי בדגם ואסוס בסימן שאלה, אבל אשמח לשמוע אם יש עדכון בנוגע לחברה אחרת. [*] זיכרון 4GB , וכמובן עדיפות ל-64Bit. [*] גודל הדיסק הקשיח לא חשוב (אני מניח שגם ככה המינימום הוא כ-250GB). [*] גודל מסך אידיאלי 13-14 אינצ'ים. [*] משקל נמוך (עדיף מתחת ל-2 ק"ג). [*] עדיפות למסך לא מבריק, אבל להבנתי אין מבחר גדול של מחשבים כאלה. לא צ…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by Ran Ventura,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? קול אוף דיוטי,באטלפילד 3,פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 17 אינץ' 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא הארד דיסק ולא צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5-6 ברמה שהוא לא יפריע לשינה 6. האם…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by vladk,

אני מתלבט בין שלושת הלפטופים שבכותרת. שלושתם נראים מעולים, בטווח מחירים של 640-800$ (קונה בארה"ב) ולכל אחד יתרונות קטנים פה ושם. הצורך - סטודנט, שימוש יומיומי בבית ובלימודים. דברים חשובים - משקל באזור של 2 ק"ג, איכות בניה, מקלדת נוחה, מחיר עד 800$, סוללה שתחזיק 4-5 שעות (גלישה, אופיס). קונפיגורציה מבוקשת - i5/i3, 4gb ram, esata, hdmi, עדיף גם usb3. מסך - 13.3'' או 14'', מט. לא חשוב כרטיס גרפי נפרד. דעתכם? תודה מראש http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqct4s2&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&model_id=vostro-3450 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=blct541&m_2=I52410M&m_3=4G2D3&m_8=250G54&m_10=HD&m_11=7HPN61E…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Pompador,

אהלן לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח חזק בעיקר לטובת משחקים. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. בגלל שאני לא כ"כ מבין בזה, רציתי לשאול איזה מחשב /רכיבים לדעתכם כדאי לקנות ואיפה. מישהו המליץ לי על הxps של dell. התקציב אמור לכלול את כל הציוד ההיקפי- מקלדת/ עכבר /רמקולים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by Shimda123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת,עכבר אין העדפה לדגמים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by yuvalnus,

צריך מחשב למשחקים ב2K... מה אתם אומרים על המפרט הזה- מעבד: http://tms.co.il/product/3052 ¤329 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤161 ספק כוח: FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2 כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤213 כרטיס מסך: Forsa 9600GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤612 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45\ והאם אפשר להרכיב את המפרט הזה גם בנעה מחשבים?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אולי אני לא מעודכן כל כך, לא יודע.. אבל אני לקראת קניה של מחשב נייד ויש לי הרבה אופציות. ככה שאני צריך לסנן. אני נתקל בחברות מוכרות וחזקות כמו DELL HP ASUS ויש מסביב כל מיני חברות כמו FUJITSU ILenovo TOSHIBA כשעליהם פחות שמעתי ולפעמים המפרטים של ה"פחות" מוכרים יוצא יותר טוב וזול מאחרים השאלה שלי עד כמה זה בטוח לקנות כזה. עד כמה החברות האלה אמינות מבחינת האחריות והחומרה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by BellMan,

שלום רב, מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. הוא צריך להריץ משחקים בסיסיים (סימס וכדומה. לא דברים מעבר לכך). אולי פוטושופ מדי פעם אבל בעיקר אינטרנט ואופיס, אך גם רוצה בעת הצורך את האופציה לחבר אותו לטלויזיה (לכן התוספת של כרטיס מסך עם יציאת HDMI). מארז: IKONIK EN1 ספק כח: CORSAIR CX SERIES 400W CMPSU-400CX לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-ES2L מעבד: Intel Dual Core E6500 TRAY זכרון: KINGSTON KVR800D2N6/2G 2GB 800MHz DDR2 הארדיסק: Western Digital WD3200AAKS צורב: LG GH22LS40 X22 DVD±R/RW LightScribe SATA BLACK כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon™ HD 4350 512MB PCI-E GV-R435OC-512I מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 32bit English OEM הכל כולל הכל ב-2,500 כאמור. טו מאץ'? סביר? חסר…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by LD21,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד על איכות הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת עכבר ומסך 22"-24" 4 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS אזור נתניה 9 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כרטיס מסך/מעבד תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by ilil,

שני המעבדים הללו עובדים בקצב 2GHz, בעלי 2MB מטמון, FSB 800MHz. אחד בטכנולוגיה של 65nm, האחר - 45nm. מה צפויים להיות ההבדלים בין שני המעבדים הללו? (בהנחה ששניהם יותקנו על לוח אם עם צ'יפסט GM45) מעניינים אותי כל המשמעויות: ביצועים, זמן סוללה וכו'. בתודה, איליה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

16. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792349 האם המחשב הנ"ל שווה את המחיר המבוקש עליו? השימושים הם כאמור כלליים...אינטרנט משחקים לייט ושאר הירקות. תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. htpc לסרטים בfhd מסך 37 אינץ והעברה של הפורמטים החדשים הולך לראות רק סרטים ועבודות משרדיות פשוטות כונן טרה אחד ללא כרטיס טלוויזיה וללא הקלטה שקט מאוד חשוב 10 כונן dvd פשוט צריך ציוד נלווה:מקלדת ועכבר חשוב מאוד שיתמוך בהעברה של הפורמטים החדשים לרסיבר ויציג תמונה של 1080P בקלות עד 3000 שח פלוס מינוס

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by yanivdanan,

שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]‏Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]‏G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. פתחתי דיון בעבר מתנצל על הדיון החוזר מלבד השימושים בכותרת אולי גם קצת עריכה חובבנית של סרטים במצלמה ביתית לא משחקים הרבה ( המשחק היחיד קצת STARCRAFT2 ) לכן בשלב הזה אסתפק בהעברת כרטיס מסך 9800 GT המיפרט שילוב מנצח MSI 870A-G54 + AMD Phenom 2 X4 955, יחידות 1 ₪999 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2781 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2912 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחל…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by yehieldn,

שלום לכולכם, אני חדש באתר ואשמח לקבל את חווד דעתכם על המחשב שאני עומד לקנות באתר Nextop. המחשב הוא בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיחזיק מעמד לטווח ארוך הכולל בין היתר מהירות ויציבות. התקציב הינו עומד על כ- 4,500 ש"ח. Dell Latitude E5500 http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE124~2~0.htm מפרט טכני: מעבד- Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.4GHz P8600, 3MB L2 Cache 1066MHz מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GBMB DDR2 800MHz with dual channel Memory משקל 2.89Kg (עם סוללת 6 תאים) אחריות שלוש שנים אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית וכמובן אם…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי לימודים, אופיס, סרטים, ומשחקים וגלישה מרשת KSP בהרכבה עצמאית תקציב 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים המליצו לי על מפרט שמתאים לצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by מיכל20,

שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות הבאות: 1. פיתוח full stack, גם למטרת קורס מקצועי וגם אחר כך לפרנסה. 2. תואר במדעי המחשב התקציב הוא בערך 6000-10000 שקל תודה על המענה 😎

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. Started by PsyDream86,

יש לי מחשב נייד lenovo g550 מחקתי בלי כוונה את כונן השחזור שלי יש מצב להחזיר אותו במורה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

דיונים חדשים בפורומים