ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב בשביל חברה של אחי. פרט לעבודה באינטרנט ואופיס לא יהיה כל שימוש אחר. אין צורך במסך, צורב או דברים נלווים כאלה, יש לכם הצעות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה שווה המחשב והציוד שלי כיום... אשמח אם מישהו יצליח לתמחר את המחשב בצורה הוגנת... כולל הפחתת בלאי ופרק זמן שימוש.. כמובן שהציוד שמור מאוד אבל לא נקנה אתמול יש לציין שהמסך ממש משמ יוקרתי... בספק אם אמכור אותו בכלל וכבר לא מציירים דגם טוב כמו זה.. זהו המפרט AMD Athlon64 3500+ newcastle Socket 939 Thermaltake Big Typhoon CPU Cooling Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600GT PCIe 128MB W.D 250GB (16MB) SATA2 W.D 200GB (8MB) SATA NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 & HEC 475W Creative SB Live! 5.1 Logitech Speakers X-530 5.1 Sony Headphones MDR-P180 Logitech MX510 Mouse steelpad QcK M…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כאן רכשתי מהם כבר זכרונות, הם Top rated seller באי-ביי לא כולל משלוח.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
OK הקניה קרובה : *חומרה חדשה שאני קונה* 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 594.51 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 223.50 *אלומניום*CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL 420.18 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 סך הכל לתשלום: 2,132.19 כל זה מצטרף למה שכבר יש: *חומרה ישנה* AMD XP2000 WD SATA 80 GB Nvidia GF4200 TI 128 MB *leadtek יש תגובות חיוביות ? אני חושב שהכל אמור לעבוד אחלה ביחד 8) לא ?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים ושיהיה נוח למטרות משרדיות עם טיפה משחקים לא מהכבדים,שמתי לב למחשב הזה שביחס למחיר הוא די טוב עם מעבד חזקhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12180 מישהו פה מכיר את החנות פי סי סנטר?היא נמצאת בראשון וראיתי שהמחיר על המחשב הזה בחנות הוא 2040
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתחילה קורס לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב בשבילה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב Photo Shop, פיתוח אתרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photo Shop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים רציניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיות…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנטבוק ואני אשמח לחוות דעת. והאם אני אוכל לקבל נטבוקים להשוואה איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ניוד מחשבים יש צורך במפרט חלקי חדש, השימושים כוללים צפייה בתכני HD בפורמט avi/mkv 1080-720, ושימוש בתוכנות תיב"ם SolidWorks ו NX6. מדי פעם ייעשה שימוש בפוטושופ אבל לא בצורה מאסיבית כך שזה לא צריך להיות עיקר המפרט. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, דגש על מערכת מבוססת AMD פאסיבית במידת האפשר. מעבד: התכנון המקורי שלי היה ללכת על כפול ליבה (סביבות ה 5200), האם השיפור בביצועים מצדיק את התוספת מחיר למשולש או מרובע? לוח אם: ראיתי שחלק מהמומלצים משתמשים בלוח של ג'יגהבייט וחלק באסוס, שניהם נראים כמעט זהים- יש עדיפות לזה או אחר? יש לי מסך 2408WFP כך שאני אוכל לנצל את הדיספלייפורט אם זה משנה את ההחלטה. זכרונות: 2 או 4 ג'יגה? מארז: כרגע יש לי את ה NSK2480, אבל אני עכשיו צרי…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP DV3-2150ej אני רוצה להריץ VM על המערכת אך כרגע אני רואה שהמעבד שלי לא פתוח לאופצייה הזו. הבנתי שצריך לשנות את זה ב BIOS ואני יודע להתעסק בו אך לא מצאתי את האפשרות והבנתי שהחברות לפעמים חוסמות חלק מהאפשרויות בפני שינוי של המשתמש. איך אני אוכל לשנות את זה שהמחשב שלי כן יוכל לעשות Virtualization תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB9551 יש לי מסך "Acer 17, ואני לא ממש מבין ברזולוציות וכאלה...האם יהיה אוברקיל או משו כזה? אני די newbie בכל הקטע, אשמח אם תעזרו לי ברצינות :-\ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים של קומפאק, פרסריו cq-61 430ej מול ה-420 הם נבדלים במעבד t6600 ל-430 לעומת t4400 ב-420 זיכרון, 4 ג'יגה ל-430 ו3 ג'יגה ל- 420 דיסק קשיח, 320 גיגה 5400 rpm ל-430 לעומת 500 ג'יגה 7200rpm ל-420 (מוזר שהדגם היקר מציע הארדיסק נחות) ההפרש הכספי בין השניים לא משמעותי מה יעשה את ההבדל בביצועים, מעבד, זיכרון או הארדיסק? אגב, יש איזו בעייתיות בקניית נייד ברשת באג? תודה (ואפילו שזה דקה 90 עדיין פתוח לשמוע המלצה על דגם אחר שעולה על השניים שהזכרתי בביצועים באותו סדר גודל של מחיר) תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו 2. מה שימושי המחשב : משחקים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות, עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שיש במפרט המקורי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט הקיים: ספק כח 12 CM SS 500W לוח אם P43T C51 1GLAN MSI מעבד אינטל E8400 מאוורר 775Dual Core זיכרון VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA 9800GT 512MB בעקרון אני רוצה…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לשימוש של משחקים,הקלטות ומוזיקה בעיקר ואני קונה במחירים של יבואן כך שהמפרט יכול להגיע עד 3500 שקל וביבואן יצא משהו כמ ו 600 שקל פחות מחנות יש לי כבר הרדיסק סידירום וצורב.. כך שאני צריך רק לוח, מעבד,זכרון,כרטיס מסך ומארז(או עוד משהו) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אז ככה, את המחשב הקיים שלי אנחנו הופכים למחשב בית כללי, לאמא, אבא, אחות, הוא יהיה לשימושי עבודה, כתיבת מסמכים וגם משחקים לא כבדים עבור האחות הקטנה. המחשב הנוכחי הוא: Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP v3.0 Radeon 9800 Pro 128MB 2x 512MB PC2700 Samsung 80GB Maxtor DiamondMax9+ w/ 8MB buffer SB Audigy Samsung SyncMaster 753DF (17" flat) Logitech Z-640 (5.1) LiteON LTR-24102B CDRW TASK 3001 screwless case ועכבר ומקלדת בסיסיים. אז ככה, במחשב הזה (להלן - "הישן") יוחלף כרטיס המסך ב- GeForce2 Pro שיצא ממחשבי לפני מספר ימים. האודיג'י יוחלף ב- SB Vibra128, ויש עוד עכבר ומקלדת בבית לא רעים. אה, וגם הארד דיסק של 10 גיגה יוכנס אליו (בטח גם את זה נצטרך לשדרג.. טוב לא …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3900 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - בין היתר כרגע Battlefield 3, modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה למי שיוכל להציע לי מפרט ל HTPC למטרת צפייה בסרטים באיכות 1080p. אני מתלבט לגבי בלו ריי, האם כבר יש מבחר בארץ כמו בחו"ל או שעדיין לא? התקציב צריך לכלול גם מקלדת אלחוטית ושלט. המחשב לא יחובר לממיר או לכבלים ואין צורך בכרטיס לכידה. אנילא משחק משחקים אז אין צורך גם בתמיכה לזה. הכי חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק ולא יתקעו + קצת גלישה. תודה רבה מראש אושרי
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-