עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GuyG,

שימושים: אינטרנט (הרבה טאסים וכאלה..), אופיס, הורדות, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. תקציב: 1500 שקל מזומן, חריגה של 100-300 רק אם צריך.. אבל לא יותר המחשב יהיה אצלי לשנה-שנה וחצי.. ואז נחליף אני הולך לקנות את המחשב מאייבורי **צלצלתי לאייבורי והם אמרו שבאתר שלהם זה רק מבחר מצומצם, הם אמרו שבעיקרון ש להם הכל, ככה שלא חייבים לתת שדרוגים מהאתר שלההם.. חשבתי (הכי משתלם) זה לקחת את אחת ההצעות שלהם ולשדרג ממש רק את מה שצריך Intel: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=1 AMD: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=3 מי משתלם ועדיף יותר בשוק הזול מבחינת מעבדים.. ? דבר נוסף, מישהו יודע איזה מארז וספק מקבלים בחבילות הזולות שלהם..? חשוב לי שהמארז לא יאיר (כל הלדים של המאווררים, ש…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by sim12345,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב ישמש בעיקר וכנראה רק לסטארקרפט 2 וההמשכים שישחררו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הטוב ביותר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

3. שלום לכולם מחפש מפרט זול בתקציב של כ- 1000 ש"ח עבור סבא וסבתא שלי. נועד בעיקר לגלישה באינטרנט. אין צורך במסך. יש LCD 17 אינץ'. כמו כן אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת. מצאתי שלושה מפרטים מוכנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=198&CatCode=1 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4952 דעתכם?

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  4. צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.

5. שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים ואשמח לקבל עליהם חוות דעת, fujitsu siemens amilo pro v3505 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=421 ו- hp pavilion dv5269 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by Game5,

הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד של Gigabyte מדגם w536m מחובר לאינטרנט עם מודם ורציתי לעשות ממנו נקודת WiFi שאני יוכל להתחבר למחשב עם הפלאפון דרך WiFi. יש לי ווינדוס XP SP2. איך אפשר לארגן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום לכולם התקציב שלי 6K, אם יש אפשרות לחסוך אז אשמח אני אשתמש במחשב בעיקר לצפייה בתכני HD חשוב לי שיהיו כמה שיותר יציאות USB3 כולל מקדימה ולפחות 2 יציאות HDMI. בלוח האם אני רוצה להשקיע שיהיה עם הרבה פיצ'רים כדי שאוכל לבצע שידרוגים בעתיד. אני רוצה שהדיסק הקשיח עליו יותקן ה-WINDOWS יהיה SSD, וחוץ ממנו עוד דיסק של 2 טרה לפחות אני משתמש מדי פעם בפוטושופ ואילוסטרייטור. אין לי צורך בציוד היקפי, ואני מתכוון להישאר עם הכונן הישן שלי-COOLERMASTER CM 690 II אני מעדיף שיהיה שקט כמה שיותר. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7/8 תודה. עומר.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by yonache,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מפרט עבור מחשב לאשתי האדריכלית תודה רבה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - תוכנות סרטוט והדמייה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autocad ,sketchup- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

10. Started by Markis,

שלום ברשתו מחשב hp dv6 ומחשב acer במחשב ב-hp החליפו לי במסגרת האחריות זמנו סוללה. הבעיה היתה שהמחשב הפסיק להיטען ובמעבדה אמרו שהסיבה היא הסוללה. לאחרונה אותה תופעה חזרה והמחשב אף נותן התרעה שעליי להחליף את הסוללה. הדבר המוזר הוא שמחשב ה-hp לא נדלק בכלל כשהסוללה בחוץ והוא מחובר ישירות לחשמל לעומת זאת מחשב האייסר נדלק כשהוא מחחובר לחשמל ישירות כשהסוללה בחוץ האם זה אינדקציה לתקלה במחשב ה-hp עצמו ולא רק בסוללה ? אודה על כל עזרה, אם התקלה היא רק בסוללה אקנה חדשה אבל אם התקלה גם במחשב אזרוק אותו, עשה לי מספר פעמים תקלות טחבל על ההשקעה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by nsigns,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by iakovl,

מחשב שלם (ללא מסך) למשחקים עבודה וOC בינוני מעבד A64 939 לוח אם תומך PCX כלומר נפורס4 או KT890 זכרון 512 כ.מסך 6600GT צורבDVD NEC 3520 מקלדת ועכבד טובים (אבל לא יקרים יותר מידי) ורמקולים ******** עידכון: התשלום במזומן ואין צורך בהרכבה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  14. שלום אני סטודנט וכרגע מחפש לקנות מחשב. התקציב שלי הוא באיזור ה 3000. לאחר בידקה בפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה . מחשב שגרר את תשומת ליבי היה של פוג'יצו מדגם Ah544-225 הבעיה היא שלא מצאתי עליו שום ביקורת ובין היתר הוא נמכר בערוץ מסוים בטלוויזיה . השאלה עד כמה הוא אמין . והאם אתם יכולים להמליץ על מחשב שימלא את דרישותי במחיר שצוין מעלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Ghtm,

היי, ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד... היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס. הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית, אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה. אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by Char,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וידאו 1080P. צפייה לא עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by דוד מנגד,

מחפש מפרט לבניית מחשב עם ssd וטרה של אחסון עם i5 לפחות ו1060 6gb של אסוס לפחות 4000 שקל

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by kkot12,

האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. אחרי שחרשתי את האינטרנט אני סגור כמעט בטוח על MSI GX620. אבל יש כמה דברים שמפרעים לי, האחד זה שבהשוואה למחיר שלו הוא מבטיח ביצועים טובים מאוד ומצד שני הוא לא ממש פופולרי, ומצד שלישי לא שמעתי עליו הרבה דעות רעות. ודבר שני שמפריעה לי זה מי שמייבא אותו לארץ... האם זה שווה את זה?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שלום, אני קונה זאת לאמא שלי, וזקוק רק למארז, מעבד, זכרון ולוח אם. מהמפרטים באתר, אפשר לקבל מפרט ב-1,000 ש"ח לחלקים הללו, אבל זה יקר לי. לוח אם עדיף עם AGP כי יש לה כרטיס AGP. תודה

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Shafan,

שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by arpa,

שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by shaita,

מה דעתכם על הנייד הזה אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם עליו מצאתי אותו ב5100 ש"ח יש לכם המלצה אולי לנייד אחר באותו סדר גודל של מחיר ולא לחרוג ממנו יותר מידי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425037

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by moshon,

אני קונה מחשב חדש ורציתי מפרט-- המטרה היא לעבודה שוטפת, משחקים, גרפיקה(קצת)---מתוכנן oc בעתיד--לסחוט קצץ יותר זמן חיים מהמחשב יש לי כבר מפרט חצי בנוי אבל אני לא מצליח להשלים אותו: מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1179 לוח אם לא סגור על מה-- מתלבט בין ds3 ds4 p5b-dlx (בשביל ה-p5b צריך להתפשר על משהו אחר כדי להכניס אותו לתקציב--השאלה אם משתלם) כרטיס מסך Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire 1 1579 זיכרונות לא יודע איזה יתאימו בשל תאימויות ללוח אם (שלא בחרתי) Hark disk WD2500KSוWestern Digital 1 370 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 430 צורב LG H10N 1 165 סה"כ 4078 ---צריך להשלים לוח אם וזכרונות שיכנסו בתקציב (עד 200 שקל חריגה זה בסדר) --אם אתם…

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by pomba,

אני סטודנט כרגע ואני צריך מחשב נייק ללימודים. אני מחפש משהו קטן וקל עם זמן בטריה גבוה 6-7 שעות. חשבתי ללכת על ASUS UL30A-A2 לפי CNET יש לדגם אחלה ביצואים. יש למישהו חוות דעת אליו? או המלצה למחשב נייד קטן אחר באזור ה4.5-4K? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים